Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-19, 18:37   #661
Radena
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
Mnie z imion dla chłopca kompletnie nic się nie podoba. Lubię krótkie, proste imiona, ale raczej nie z tych retro. I tak jak dla dziewczynki kilka typów mam , tak dla chłopca nie bardzo. Blanka jaki jest twój typ? Choć ja tak jeszcze ni na serio o tym myśle, nawet jak o ciąży jeszcze nie myślałam to imiona miałam obmyślone.
Mam ten sam problem. Teraz myślę,żeby moze dać Michał synkowi,ale mężowi sie pewnie nie bedzie podobać...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 18:40   #662
aniama6
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Wszystkie ładne, i Nina i Nadia na mojej liście. Nikodem tez fajny ale już jest w rodzinie. Ale o imionach jeszcze nie myśle, choć jeśli będzie chłopiec to chyba będę losować bo naprawdę nic mi się nie podoba.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 18:44   #663
Patrycja28100
Rozeznanie

Nawet 1/4 nie zjadlam
A co do imion to kompletnie nie wiem.

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:00   #664
MalaGosia88
Zakorzenienie

Radena myślałam o Tobie wchodzę a tu już Twoja relacja. Gratuluję, najważniejsze, że dziecko zdrowe i nie ma powodów do zmartwień też nie pytałam o płeć, ale do połówkowego wytrzymam

Ja też już mam typy dla chłopca i dziewczynki
Stary 2018-01-19, 19:01   #665
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Radena myślałam o Tobie wchodzę a tu już Twoja relacja. Gratuluję, najważniejsze, że dziecko zdrowe i nie ma powodów do zmartwień też nie pytałam o płeć, ale do połówkowego wytrzymam

Ja też już mam typy dla chłopca i dziewczynki
Jakie typy??

Ja się umówiłam na usg połówkowe 20.02 to będzie 21tc (20+4)
Mozna wpisać w kalendarz

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:07   #666
MalaGosia88
Zakorzenienie

Wandzia albo Władek jeszcze myśleliśmy o Florentynie albo Florianie, Florkę wymyśliły dzieci bo bardzo lubią bajkę i książki o ryjówce Florce ale Antonina też ma u nas literackie podłoże, syn uwielbiał Plastusia .
Stary 2018-01-19, 19:17   #667
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Wandzia albo Władek jeszcze myśleliśmy o Florentynie albo Florianie, Florkę wymyśliły dzieci bo bardzo lubią bajkę i książki o ryjówce Florce ale Antonina też ma u nas literackie podłoże, syn uwielbiał Plastusia .
Wanda i Władek nie moje klimaty, ale reszta bardzo ładna

Stary 2018-01-19, 19:18   #668
folinka
Zadomowienie

Wandzia, Florentyna i Florian piękne!
Władek dla mnie nie jest taki nietypowy, bo miałam w podstawówce w klasie bliźniaki Jadwigę i Władysława i jeszcze jednych Adama i Ewę Nawiasem mówiąc zawsze mi jakoś nie leżały te połączenia.
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:20   #669
Elaaaa
Wtajemniczenie

Radena super, że dzieć zdrowy! Gratuluję !

Blanka to tak jaku nas, Nikoś 😉😉 z tym, że u Ciebie już prawie pewna Nina, a ja jeszcze Blanki z głowy nie wyrzucam 😍 może kolejna bedzie córa 😊

Patrycja pychaaa 🙄

Stary 2018-01-19, 19:26   #670
MalaGosia88
Zakorzenienie

Prawda, po prostu trzeba lubić takie starodawne imiona, chociaż te wracają to sporo osób nie jest jeszcze przekonanych. Moja Helena nadal wywołuje szok jak ktoś usłyszy ;-) chociaż ja mam na placu już Tadka, Henia i Zosię więc Helka pasuje do towarzystwa

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Jadzia i Władek jak para królów ! U mnie w rodzinie jest rodzeństwo Adam i Ewa, 2 lata różnicy, podobno zestawienie imion nie ma nic wspólnego z Biblią

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Folinka u Was też już krążą myśli wokół imienia? czy czekacie na koniec stycznia na połówkowe?
Stary 2018-01-19, 19:27   #671
Sandam13
Rozeznanie

My do chłopca kompletnie nie mamy opcji.. Mama mi mówiła że skoro podoba mi się dla dziewczynki Milena to jak będzie chłopak to może być Milan ale jakoś takie dziwne imię. Nikodem też ładnie ale tż pewnie zaprzeczy, najwyżej stanie na Kamilu jedyne które z nikim mi się nie kojarzy i brzmi normalnie..
Mimo, że lekarz skłaniał się bardziej ku chłopcu to mamy jeszcze nadzieję że będzie Milena.

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:34   #672
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Prawda, po prostu trzeba lubić takie starodawne imiona, chociaż te wracają to sporo osób nie jest jeszcze przekonanych. Moja Helena nadal wywołuje szok jak ktoś usłyszy ;-) chociaż ja mam na placu już Tadka, Henia i Zosię więc Helka pasuje do towarzystwa

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Jadzia i Władek jak para królów ! U mnie w rodzinie jest rodzeństwo Adam i Ewa, 2 lata różnicy, podobno zestawienie imion nie ma nic wspólnego z Biblią

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Folinka u Was też już krążą myśli wokół imienia? czy czekacie na koniec stycznia na połówkowe?
Helenka bardzo mi się podoba, ale mam w bliskiej rodzinie 😊😊 córa jest charakterna? Tak mi się to imię kojarzy z taka twarda, konkret dziewczyna 😊

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
My do chłopca kompletnie nie mamy opcji.. Mama mi mówiła że skoro podoba mi się dla dziewczynki Milena to jak będzie chłopak to może być Milan ale jakoś takie dziwne imię. Nikodem też ładnie ale tż pewnie zaprzeczy, najwyżej stanie na Kamilu jedyne które z nikim mi się nie kojarzy i brzmi normalnie..
Mimo, że lekarz skłaniał się bardziej ku chłopcu to mamy jeszcze nadzieję że będzie Milena.

Hahaha to tak jak u nas podobno synuś, ale po cichu liczymy że z Nikosia zrobi się Blanka 😋 Ale co będzie to będzie, byleby rósł dalej zdrowo 😊 30.01 się dowiemy pewnie 😊 Kamilek super, bardzo miło mi się kojarzy 😉

Stary 2018-01-19, 19:44   #673
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Helenka bardzo mi się podoba, ale mam w bliskiej rodzinie 😊😊 córa jest charakterna? Tak mi się to imię kojarzy z taka twarda, konkret dziewczyna 😊

Hahaha to tak jak u nas podobno synuś, ale po cichu liczymy że z Nikosia zrobi się Blanka 😋 Ale co będzie to będzie, byleby rósł dalej zdrowo 😊 30.01 się dowiemy pewnie 😊 Kamilek super, bardzo miło mi się kojarzy 😉

Właśnie nie, bardziej taka krucha, dziewczęca. Umie tupać nóżką i miewa kaprysy wtedy mówimy, że Helga rządzi ale raczej jest bardzo ciepłą osóbką, taką śmieszką.

U Was jeszcze nic nie jest przesądzone, nieraz na połówkowym nie sprawdziły się proroctwa z ug
Stary 2018-01-19, 19:44   #674
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Ja też nie mam jeszcze żadnych typów, pomimo że nie znamy jeszcze płci to mąż i córa mówią od samego początku że to będzie Kamil😃
xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:48   #675
aniama6
Zadomowienie

Ja narazie co do płci nie mam pojęcia, może 30 na wizycie coś będzie widać, a jak nie to w genetycznych za 2 tyg już na 100 proc. Bardzo chcialabym dziewczynkę, ale jak patrzę na jakieś rzeczy to jakoś do chłopięcych mnie ciągnie. Milena to tez kiedyś był mój typ, potem Alcja, potem lLilka. Z chłopięcych podobały mi się kiedyś Tymon i Maks ale teraz to jak narazie nic.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:50   #676
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Ja tylko wtrącę, że ja już po ug i wszystko u nas dobrze.
super 😙

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Pozytywna mnie też pobolewa brzuch ale w poprzedniej ciąży też tak miałam.

Przez te wszystkue stresy zaczęłam się martwić brakiem ruchu ale powtarzam sobie słowa lekarza, że wszystko jest ok i w następnym tygodniu mogę dopiero poczuć.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Bardzo nas cieszą takie wiadomości.

Ja muszę zadzwonić i umówić się na połówkowe.

u mnie kończyło się skracaniem szyjki i to chyba martwi...

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 19:54   #677
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie nie, bardziej taka krucha, dziewczęca. Umie tupać nóżką i miewa kaprysy wtedy mówimy, że Helga rządzi ale raczej jest bardzo ciepłą osóbką, taką śmieszką.

U Was jeszcze nic nie jest przesądzone, nieraz na połówkowym nie sprawdziły się proroctwa z ug
Haha Helga no właśnie może temu tak pokrewnie się kojarzy z taka charakterna osoba 😉
Hah no zobaczymy na kolejnym USG co gin zobaczy, na ile się sprawdza jej domysły 😉

Stary 2018-01-19, 20:04   #678
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evees Pokaż wiadomość
zUa, Pola, Kropka nad i nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżywacie :-( wierzę jednak, że Wasze maleństwa będą zdrowe, bardzo mocno trzymam za Was kciuki i za dobre wyniki. Mam nadzieję, że niedługo odetchniecie z ulgą i na nowo będziecie cieszyły się ciążą.
Ja sama nie robiłam pappy i w obliczu tego co przeżywacie nachodzą mnie myśli co by było gdyby... Trzymam się jednak kurczowo tego co powiedzieli mi lekarz prowadzący i lekarka która robiła mi usg genetyczne, że wyniki są bardzo dobre i nie widzą potrzeby robić tego badania. Nie wiem co bym zrobiła na Waszym miejscu :-(

Dziewczyny ja to chyba jestem jakimś beznadziejnym przypadkiem, zazdroszczę Wam, że macie siłę ćwiczyć, mi wystarczy, że pokręcę się po domu, zrobię jakiś obiad, powieszę pranie i tak ciągnie mnie w dole brzucha i w pachwinach, że skulona jak babuleńka pokornie idę do łóżka odpocząć :-( czy tylko ja tak mam?
ja też. Ale jeszcze z dziećmi ciągle coś....

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Dziękuję .
Folinko, nie, myślę, że po prostu nie zdawałam sobie sprawy jak mocno weszły mi w głowę ostatnio złe nowiny i tu i na sierpniówkach. Wczorajszy dzień i noc miałam tak zakręconą... Chyba muszę trochę wyluzować z forum .

Widziałam rączki, nóżki, paluszki. Maluch ma 6,5 cm, fałd karkowy w normie. Nie pytałam o płeć cieszę się, że dzidziol zdrowy.
Super😀😙

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki bylam wczoraj na usg i dzidziuś jest zdrowy i duzy jak na ten tydz ciąży bylam wprost szczęśliwa a z drugiej strony obawa bo zbliza sie ten nieszczesny 19 tydzień.. No i poznalismy płeć. Pani doktor powiedziala ze na 100% dziewczynka Bardzo prosze o dołączenie mnie do listy. : 27 lat, 3 ciąża i dwa poronienia w 19 tyg. Termin porodu wedlug usg 8.07 ostatnia miesiaczka 7. 10
Będziemy trzymać kciuki, żeby teraz było dobrze

Stary 2018-01-19, 20:06   #679
Sandam13
Rozeznanie

Ja dzisiaj już się uspokoiłam, dzisiaj minął tydzień od UG i lekarz powiedział że jeśli pappa wyjdzie nie ciekawa to do tygodnia będą do mnie dzwonić i nikt się nie odezwał, a po ostatnich wydarzeniach na wątku strasznie się bałam że coś będzie nie tak i w sumie żałowałam że ten test z krwi zrobiłam bo obawiałam się wyników..
Kamilek będzie z musu jak okaże się że będzie chłopiec bo za nic nie mogę się do żadnego męskiego imienia przekonać..

Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 20:08   #680
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
No to witam sie po usg.Dziękuję za wszystkie kciuki :-*
Nt 1.61, Dzidzio ma 7 cm. Co do płci to nic mi nie powiedział Ogólnie jak za taką kasę to się prawie nic nie dowiedziałam,w domu czytałam,ze przeplywy i inne rzeczy ok. Jakiś ten lekarz chaotyczny, nie szło mu za bardzo,albo ten mój dzidź sie faktycznie az tak wiercil. I monitor miał do siebie ustawiony,takze ja tylko na chwilke widziałam dziecko na koniec. Dobrze,że mąż chociaz widzial przez caly czas co sie dzieje. Ale cieszę sie,ze wszystko dobrze i czekam teraz na połówkowe

Najważniejsze, że ok na płeć przyjdzie czas

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
😀

o Ty Franiu😍😍😍

Stary 2018-01-19, 20:11   #681
folinka
Zadomowienie

Cytat:

Ja już o moich typach pisałam, ale powtórzę zaraz... W zasadzie typuję głównie dla dziewczynki póki co
Może dla tych ludzi Adam i Ewa nie mają związku z biblią, ale chyba dla niemal całego społeczeństwa tak i bynajmniej nie chodzi o rodzeństwo
Helena szok? Nie powiedziałabym...
Gdyby Maks był dziewczynką, to miał być Zuzanną (która podobała mi się od dziecka!) lub Heleną ale myśleliśmy m.in. o zdrabnianiu na Lenę i na pewno w praktyce wyszłaby też Lusia, bo ogólnie Helena miała być po części po ukochanej babci tż, zwanej w rodzinie babcią Lusią, bo dziadek Jan tak do niej mówił Więc jak wkrótce nastał boom na Zuzanny, to cieszyłam się, że Maks jest chłopcem, bo nie chciałabym, żeby był Zuzią, gdy będzie po trzy Zuzie w klasie... Więc Zuzia została skreślona
Ale jak los da mi drugą córkę, to już nie mogę się oprzeć W Pl bym się oparła, ale tu w uk Zuzanna będzie o wiele bardziej oryginalna... Tż nigdy nie miał nic przeciwko popularności Zuzanny, zawsze chciał to imię...
Wszystkie moje dzieci mają drugie imiona po naszych wyjątkowych dziadkach lub babciach Ich drugie imiona to w kolejności Jan, Stanisław i Maria.
Więc niedawno zostało u nas też już zaklepane - będzie Zuzanna Helena
Liczę na to, że podobieństwo między Zuzanna a Susanna sprawi, że Brytyjczycy nie będą łamać sobie języka, bo choć bardzo zwracam uwagę, żeby imię nie sprawiło dziecku kłopotu w uk, to jednak ważne jest dla mnie, żeby to było polskie imię z polską pisownią.
To cała moja historia
Jestem tak mocno przekonana, że będzie dziewczynka teraz, że o chłopcu za bardzo na razie nie myślimy Wśród typów będą w razie czego Leon, Nataniel, Nikodem.

Edytowane przez folinka
Czas edycji: 2018-01-19 o 20:19
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 20:15   #682
pozytywnaj
Zadomowienie

Co do imion... Mi się dużo podoba, ale takich najzwyklejszych. Zdecydujemy przy porodzie, jak się dowiemy kto😋

Stary 2018-01-19, 20:15   #683
fioletowe okulary
Raczkowanie

Ja jeszcze nie znam płci ale od wielu wielu lat l- jeszcze zanim poznałam mojego męża, mówiłam że mój syn musi mieć na imię Kuba, nadal mi się ono bardzo podoba ale.....Ale tak ma na imię Tata mojego meza męża, nie chce żeby ludzie myśleli- a tym bardziej dziadek czyli tesc- że to imię właśnie po dziadku, i mam dylemat , co myslicie na ten temat ?
Stary 2018-01-19, 20:16   #684
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
Co do imion... Mi się dużo podoba, ale takich najzwyklejszych. Zdecydujemy przy porodzie, jak się dowiemy kto😋

U nas nie było pomyłki co do płci. Od UP chłopak był chłopcem aż dziewczynka została dziewczynka
Jedyny przypadek pomyłki jaki znam to moja teściowa.
Miała mieć drugiego syna, w środę miała usg i syn na 200% a w piątek urodziła córkę. Ale to było prawie 15lat temu więc tego nie liczę bo sprzęt nie był taki dobry jak teraz.

Stary 2018-01-19, 20:19   #685
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
U nas nie było pomyłki co do płci. Od UP chłopak był chłopcem aż dziewczynka została dziewczynka
Jedyny przypadek pomyłki jaki znam to moja teściowa.
Miała mieć drugiego syna, w środę miała usg i syn na 200% a w piątek urodziła córkę. Ale to było prawie 15lat temu więc tego nie liczę bo sprzęt nie był taki dobry jak teraz.

Tylko my raczej decydujemy się na niespodziankę porodową. Wcześniejsze 2 ciąże wiedziałam, bo chciałam wiedzieć czy mamy parkę 😁

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie znam płci ale od wielu wielu lat l- jeszcze zanim poznałam mojego męża, mówiłam że mój syn musi mieć na imię Kuba, nadal mi się ono bardzo podoba ale.....Ale tak ma na imię Tata mojego meza męża, nie chce żeby ludzie myśleli- a tym bardziej dziadek czyli tesc- że to imię właśnie po dziadku, i mam dylemat , co myslicie na ten temat ?
Zawsze. mówiłam, że będę miała Kubę a jak zaszłam w ciążę to nie chcialam juz😂

Stary 2018-01-19, 20:19   #686
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
Tylko my raczej decydujemy się na niespodziankę porodową. Wcześniejsze 2 ciąże wiedziałam, bo chciałam wiedzieć czy mamy parkę 😁

Aaaa rozumiem musiałam zapomnieć.. Bo pewnie pisałaś. Wybacz, ale z moją pamięcią są ostatnio niezle jazdy

Stary 2018-01-19, 20:28   #687
MalaGosia88
Zakorzenienie

Folinka co przeczucie to przeczucie, pewnie będzie Zuzka na Zuzanny był boom w Polsce, ale teraz chyba Zosie je wyparły więc w swoim roczniku nie byłaby już może taka powtarzalna

Pozytywna kurczę, podziwiam cierpliwość też w 3 ciąży nie chciałam wiedzieć... do 17 tygodnia i jak tylko lekarz się spytał czy ma mówić, nawet się nie zawahałam . Teraz też miałam postanowienie, że do porodu, ale Mąż kręci nosem i chyba się złamię bo znów ciekawość bierze górę...
Stary 2018-01-19, 20:33   #688
nesska89
Raczkowanie

My córkę nazwiemy Jagoda, dla syna nic nie mamy chciałbym żeby imię pasowało do starszego Kacperka mąż coś wspominał o Leonie ale nie podoba mi się te imię będziemy myśleć za miesiąc jak nasza dzidzia nie będzie się już wstydzić i pokaże co ma między nogami

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 20:35   #689
Princes 18
Raczkowanie

Tak zostaje z Wami ja dlatego ze poprzednie ciaze stracilam dosyc pozno i wcześniej nie spodziewajac sie najgorszego zaczelam kupowac, dostawac rzeczy dla dzidzi a pozniej byl płacz jak patrzylam na te maleńkie ubranka a Franus byl pochowany.. Dlatego tym razem czekam do ostatniej chwili. Prosze o dołączenie mnie-nas do listy
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 20:47   #690
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
My córkę nazwiemy Jagoda, dla syna nic nie mamy chciałbym żeby imię pasowało do starszego Kacperka mąż coś wspominał o Leonie ale nie podoba mi się te imię będziemy myśleć za miesiąc jak nasza dzidzia nie będzie się już wstydzić i pokaże co ma między nogami

Jagoda 😍😍😍Ale piękne!

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Aaaa rozumiem musiałam zapomnieć.. Bo pewnie pisałaś. Wybacz, ale z moją pamięcią są ostatnio niezle jazdy

też mam kalafior ciążowy 😁

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Folinka co przeczucie to przeczucie, pewnie będzie Zuzka na Zuzanny był boom w Polsce, ale teraz chyba Zosie je wyparły więc w swoim roczniku nie byłaby już może taka powtarzalna

Pozytywna kurczę, podziwiam cierpliwość też w 3 ciąży nie chciałam wiedzieć... do 17 tygodnia i jak tylko lekarz się spytał czy ma mówić, nawet się nie zawahałam . Teraz też miałam postanowienie, że do porodu, ale Mąż kręci nosem i chyba się złamię bo znów ciekawość bierze górę...
Jeśli nie wytrzymam to zapytam ale nie powiem nikomu 😂Mąż nie chce wiedzieć 😁

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości