|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
No to powiedz nam, żebyśmy miały jakiś pogląd. No chyba że nie chcesz, zrozumiemy.
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
nie chc pisać bo on czasem czyta
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
No to musimy wymyślić kodowanie !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3215 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wez tą prace zobaczysz co i jak i czy Ci się podoba, zawsze to już jakaś kasa jest, w domu tego nie wysiedzisz, a mozesz w między czasie szukać innej pracy
|
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kazda kasia... moja siostrea jest kasia i chyba wszystkie kasie takie same przytupnac foch i heja nawet jesli on zawini to moja duma i tak silniejsze![]() Cytat:
:![]() serioooo Cytat:
moze sie z siostra wital itd... zagadal zreszta niewiem oco chodzi.. ![]() ![]() ale samba masz fajno mozesz w hotelu zalapac kontaktow itd.. moja kuzynka pracowala przez jakis czas na recepcji, poznala swietnych ludzi przesniosla sie do firmy jednego ze stalych bywalcow hotelu prowadzi im administracje a do tego jak remontowali hol to wszytkie sofy skorzane rozdali pracownikom w recepcji i ma odpicowany salon![]()
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
dobra nie gadajmy o tym lepiej o czymś przyjemnym
a ja jutro o 12:00 wybieram się do koleżanki i jeszcze przyjaciółka ma zadzwonić o której mam do niej wpaść fajnie jest
|
#3218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale od razu mnie pocieszyła, że na razie nie ma się co martwić ani obawiać dotąd dopóki nie urodze pierwszego dziecka... bo byc mże sama zniknie - ciekawe czy to prawda? a nadżerkę podobno się wypala...brrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska a co wy juz pogniewani z TZ?? przeciez jeszcze niedawno wszytsko było ok
![]() Samba sliczne zdjęcia
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja mama też narzeka, że całymi dniami nie ma mnie w domu, że jak my (czyli ja i mój TZ)damy sobie rade po ślubie skoro nawet nie będę miała czasu obiadu ugotwać...czy przytulic się do męża-na to zawsze znajde czas, choćby w środku nocy- byle by on akurat nie miał zmiany ja po ślubie zostaje z rodzicami i TZ się do mnie wprowadza. W planach mamy jednak pomieszkać tu tylko rok, góra dwa...bo od dwóch lat to szukamy czegoś swojego...szkoda, że u nas na "wsi" taka bieda z mieszkaniami spółdzielczymi - na kupno nas jeszcze nie stać
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
no teraz to masakra z tymi mieszkaniami młodzi na start muszą wziąść kredyt na 30-40 lat
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska czyli juz pogodzeni tak??
|
|
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze i w takich momentach cieszę się, że jak tata wymieniał dach na naszym domku to podniósł wszytsko dogóry i teraz na górze będziemy sobie mieli mieszkanko po ślubie. Jest tam ok 80m2. bedziemy miec oddzielne wejscie niz rodzice wiec w sumie jak oddzielne mieszkanie....Trzeba tylko całe wykończyć...ale już mamy koncepcje i powoli gromadzimy materialy. a ze tata budowalniec to wszystko nam zrobi
a TŻ pomoże i nie bedzie trzeba kasy wydawac...
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
mi gin powiedzial, ze nadżerka to norma. bardzo wiele kobiet ją ma. jednak jesli nie jest az tak zaawansowana to lepiej globulkami ja leczyc (mialam kilka razy je przepisane
). nie poleca sie wypalania czy wy wymrazania przed ciązą. jak juz kobieta jest po ciązy to ok. nie wiem czemu.
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
tz ma dom trzeba tylko wyremontowac po swojemu i kupic meble
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do sofy to na zbyt wiele nie licze bo to nowy hotel wiec nie beda chyba zbyt szybko niczego zmieniac No ale co do kontaktow to mam nadzieje ze jakies sie zalapie, tym bardziej ze od pazdziernika chcialabym isc na jeszcze jedne studia - na rachunkowosc albo na bankowosc i finanse (waham sie), takze moze tez bym potem cos poprowadzila jakiemus biznesmenowi Fajne jest to ze bede miala znizki w innych hotelach tej sieci hehe ciekawe ile tych znizek bo ja juz zwiedzam swiat ![]() Nooo tylko moja mama narzeka mi juz 3 godziny, ze 3 zmiany, ze jak to sie wyprowadze, ze do tescia, ze do brudnych katowic kiedy bielsko jest takie ladne itd itp Najlepsze jest to ze to wlasnie moja mama najbardziej byla nieszczesliwa z tego faktu ze nie jade do anglii myc garow a tam mialam byc caly rok, a tu w domu moge byc jak tylko bede miala wolne.Nooo ale moja mama to taki dziwny egzemplarz zamiast sie cieszyc ze dziecko chce pracowac to ona zawsze wymysla jak stalam na promocjach - narzekala, jak chodzilam na inwentaryzacje - narzekala, jak pracowalam w biurze podrozy - narzekala Zamiast sie cieszyc ze dziecko chce cos robic i w dodatku ma swoje pieniadze i nie musi mu co chwile na cos dawac - dziwne to dla mnie
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać jestem zmęczona
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj ustaliliśmy wstępną datę na 13.06.2009. Pierwsza lista gości zrobiona i niedługo siadamy, żeby rozplanować co po kolei robić. Przeglądałam parę wątków na wizażu i zaczął mnie przerażać ogrom spraw do załatwienia. Ale mam nadzieję, że pomału ogarnę. Miedzy innymi dlatego do Was dołączyłam
Jejku, ja nawet bierzmowania nie mam
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo ale ja juz stara dupa jestem i musze cos robic Nie moge byc caly czas "na garnuszku" Dopiero 2 dzien sama w domu siedze, ogladam jakies oferty pracy - sami pakowacze, monterzy i kasjerzy potrzebni i normalnie dzis juz zalapalam lekkiego dola jak czytalam te oferty i juz widzialam siebie sortujaca ziemniaki Nie moglabym tak siedziec nie wiadomo ile. Mama mam nadzieje ze przestanie marudzic za jakis czas
|
|
|
|
|
#3235 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na relacje![]() Cytat:
miło, że do nas dołączyłaś jak idą przygotowania do ślubu?Cytat:
ja szukam oferty dla siebie i nic nie mogę znaleźć sensownego, powysyłałam CV i zero odpowiedzi, a tobie farciaro od razu się udało, takiej szansy zmarnowac nie można. Poza tym będziesz mieszkać z Tż, tak jak chciałaś A inną pracę możesz szukać w międzyczasie, to niczemu nie szkodzi![]() Cytat:
no cóż kanapy skórzane na ulicy nie leżą![]() Cytat:
Cytat:
no to super sprawa, dach nad głowa macie, nie każdy ma to szczęście |
||||||
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja to chyba rzeczywiscie mam jakiegos farta odnosnie pracy bo jak jeszcze bylam na studiach to pracowalam przez pol roku w biurze podrozy (normalnie po 8h dziennie albo i wiecej, tyle ze jak potrzebowalam isc do szkoly np na 2h to nie robili problemow, tyle ze to byla praca na umowe-zlecenie i srednio platna, takze zrezygnowalam i pojechalam na wakacje za granice bo tam przez 2 miesiace zarobilam wiecej niz w biurze za pol roku no ale nie o tym mialam mowic. Jednego dnia sie obudzilam, stwierdzilam ze trzeba pracy szukac, znalazlam oferte tego biura na stronie OHP, zadzwonilam tam, kazali mi przyjsc, poszlam - Ci mi dali jakies skierowanie, kazali napisac cv, wyslac a potem isc do tego biura, no wiec tak zrobilam i wieczor juz mialam prace ![]() Mam tylko nadzieje ze mnie nie wywala, szybciej niz przyjma hehe
|
|
|
|
|
#3237 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Jeju, jak y produkujecie te strony
Jeden dzień człowieka nie ma a tu tyle stron heheNajpierw muszę się Wam pochwalić, że dostałam po 20tej telefon, że przyjęli mnie do pracy do pewnego sklepu z obuwiem, torebkami itp w galerii. Strasznei się zdziwiłam, bo rozmowę miałam 2 tygodnie temu, a mieli w ciągu 1 tygodnia się odezwać jak się mną zainteresują i była cisza, więc dałam sobie spokój. No i jutro idę na 12 do pracy na 9 godzin Jutro musze jeszcze szybko na jakies zakupy, żeby kupiż sobie czarne spodnie w kancikCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze jak mi się coś podoba, to TŻ jeszcze się cieszy i namawia mnie, żebym wzięła![]() Jejku, przykro mi Rzeczywiście jakieś fatum nad Wami w tym roku. Ale miejmy nadzieję, że już nic przykrego Was już nie spotka.Cytat:
![]() Cytat:
A o zachwyt nie musze się martwić, TŻ na pewno nie będzie musiał udawać. Z resztą każdej z nas TŻ nie będzie udawał, bo naprawdę ich wszystkich zachwycimy swoim wyglądem![]() Świetne fotki!!! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa gratuluje
super, że masz pracę bardzo się cieszę
|
|
|
|
#3239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi swieczkami dziekiCytat:
![]() Cytat:
ale dasz rade a ja jutro o 19:00 ide na rozmowe w sprawie pracy w butiku ![]() wczoraj tam zanioslam podanie i juz dzis do mnie dzwonili 3majcie kciukito jest praca na okres wakacji..ale zawsze to cos a kupilam sobie ta sukienke...za tylko 30zł !! szok bo identyczna kosztuje u nas w sklepie 80zł http://allegro.pl/item387503176_hit_..._kwiaty_m.html tylko ciekawe czy w nia wejde :P ![]() ehh anuuulka gratulacje bardzo sie ciesze
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje mnie tez zdziwili bo tez mieli dac znac w zeszlym tygodniu a tu ani widu ani slychu i do tego tez dzwonili po 19, wiec w sumie pozno jak na zalatwianie biznesow ![]() Cytat:
Zazdroszcze
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Bylam na weselu znajomych w weekend.Relację zdam jutro bo dzis musze sie rozpakowac
bo w sumie na poczatek i tak dostane tylko umowe na czas probny
Mnie z jednej strony tez przerazaja te 3 zmiany, ale mysle sobie ze na poczatek cos jest, a przeciez moge dalej szukac, no i bede mieszkac z Tż 

mi też powiedział, że mam ale ja wolę to skonsultować z innym lekarzem
ale od razu mnie pocieszyła, że na razie nie ma się co martwić ani obawiać dotąd dopóki nie urodze pierwszego dziecka...

No, ale już go poinstruowałam, że nawet jak mu się nie będzie podobać, ma udawać zachwyt