Panny Młode 2009 cz. III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-01, 22:15   #3211
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

No to powiedz nam, żebyśmy miały jakiś pogląd. No chyba że nie chcesz, zrozumiemy.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:15   #3212
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
No to powiedz nam, żebyśmy miały jakiś pogląd. No chyba że nie chcesz, zrozumiemy.
nie chc pisać bo on czasem czyta

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:18   #3213
kliwia
Zakorzenienie

No to musimy wymyślić kodowanie !!!!!!!!!!!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:18   #3214
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
No to musimy wymyślić kodowanie !!!!!!!!!!!!
ok foch z półobrotem

Stary 2008-07-01, 22:23   #3215
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.Wlasnie wrocilam z krotkiego pobytu w Polsce.Nie wiem czy nadaze z odczytaniem wszystkich postow Bylam na weselu znajomych w weekend.Relację zdam jutro bo dzis musze sie rozpakowac
no to czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Dziewczyny z pewną nieśmiałością chciałabym się do waszego wątku przyłączyć. Jeżeli nie wydarzy się żadna tragedia to w przyszłym roku ja też stanę przed ołtarzem
witam opowiedz jak tam przygotowania

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
I co sadzicie? Kasa w sumie tez taka sobie Ale ja mysle ze wezme ta prace i bede rozgladac sie jeszcze za czyms innym bo w sumie na poczatek i tak dostane tylko umowe na czas probny
Własnie tak bym zrobiła wez tą prace zobaczysz co i jak i czy Ci się podoba, zawsze to już jakaś kasa jest, w domu tego nie wysiedzisz, a mozesz w między czasie szukać innej pracy
Stary 2008-07-01, 22:27   #3216
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
może nierozmawiajmy o tym mi sie niec he o tym pisać, chciałam zauważyć, że w ny jest teraz 15:30

PS dzwoni iwelmożny książe nie mam zamiaru z nim rozmaiwać
kasia kasia kasia jak kazda kasia... moja siostrea jest kasia i chyba wszystkie kasie takie same przytupnac foch i heja nawet jesli on zawini to moja duma i tak silniejsze

Cytat:
Dziewczynki a ja mam dylemata I licze na porade Mowilam Wam ze bylam na rozmowie o prace na recepcji w hotelu w katowicach?? Nooo i dzis kobita do mnie dzwoni i pyta czy dalej jestem zainteresowana bo jesli tak to mam przyjsc w czwartek z dokumentami i ona da mi skierowanie na badania itd czyli chyba dostalam ta prace Tylko teraz mam dylemata czy mam brac ta prace czy nie Bo w sumie to nie byla praca moich marzen, poslalam Cv bo tz mi marudzil bo jego siostra sie dowiedziala ze kogos tam poszukuja i tz mi kazal wyslac cv wiec wyslalam dla swietego spokoju Potem zaprosili mnie na rozmowe, na rozmowie bylo chyba z 50 roznych cv na biurku, takze nie sadzilam ze mam jakies szanse, a tu taka niespodzianka Mama juz przezywa, ze praca na 3 zmiany, ze ona sobie nie wyobraza ze sie wyniose z domu, ze jak to sobie wyobrazam z tesciem mieszkac itd itp normalnie szok Mnie z jednej strony tez przerazaja te 3 zmiany, ale mysle sobie ze na poczatek cos jest, a przeciez moge dalej szukac, no i bede mieszkac z Tż Tylko ze to byla na razie moja jedyna rozmowa o prace takze moze powinnam jeszcze czegos szukac? Tz juz happy ze mam prace i sie do niego wprowadzam I co sadzicie? Kasa w sumie tez taka sobie Ale ja mysle ze wezme ta prace i bede rozgladac sie jeszcze za czyms innym bo w sumie na poczatek i tak dostane tylko umowe na czas probny
BIERZ BIERZ BIERZ!!!! raz ze doswiadczenie dwa mieszkanie z tz trzy niezostaniesz tam jna zawsze.. bierz bierz bierz same plusy nawet niewiesz jak sie ciesze:
serioooo

Cytat:
hehe nooo z Tż to sie bardzo ciesze Tylko gorzej ze zamieszkam tez z przyszlym tesciem Moj Tż mowi ze tesciu sie cieszy ze bede z nimi mieszkac, ale ja to troszke nieswojo bede sie czula Jak juz Tż też znajdzie prace to bede go molestowac zebysmy cos wynajeli albo kupili A tak to jak bede miala wolne to bede go ciagla do mnie do Bielska

A Ty Kasia nie zlosc sie na chlopaka odbierz telefon i nie stroj fochow moze chlopak nie mogl wczesniej zadzwonic, zreszta faceci to tacy sa ze na wszystko maja czas... Ale po co jeszcze Ty sie przez to masz dolowac i stresowac Relax...
madrze madrze... moze sie z siostra wital itd... zagadal zreszta niewiem oco chodzi..
ale samba masz fajno mozesz w hotelu zalapac kontaktow itd.. moja kuzynka pracowala przez jakis czas na recepcji, poznala swietnych ludzi przesniosla sie do firmy jednego ze stalych bywalcow hotelu prowadzi im administracje a do tego jak remontowali hol to wszytkie sofy skorzane rozdali pracownikom w recepcji i ma odpicowany salon
Stary 2008-07-01, 22:28   #3217
kaska87
Zakorzenienie

dobra nie gadajmy o tym lepiej o czymś przyjemnym
a ja jutro o 12:00 wybieram się do koleżanki i jeszcze przyjaciółka ma zadzwonić o której mam do niej wpaść fajnie jest

Stary 2008-07-01, 22:30   #3218
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
dzewczyy a co to za choroba? ja ostatnio się dowiedziałam, że mój ginekolog wszystkim mówi, że mają nadżerkę i chce żeby do niego prywatnie przyjśc usunąć za 300zł mi też powiedział, że mam ale ja wolę to skonsultować z innym lekarzem
moja pani doktor, przy pierwszej wizycie stwierdziła, że mam nadżerkęale od razu mnie pocieszyła, że na razie nie ma się co martwić ani obawiać dotąd dopóki nie urodze pierwszego dziecka...bo byc mże sama zniknie - ciekawe czy to prawda? a nadżerkę podobno się wypala...brrrrrrrrr
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:31   #3219
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
moja pani doktor, przy pierwszej wizycie stwierdziła, że mam nadżerkęale od razu mnie pocieszyła, że na razie nie ma się co martwić ani obawiać dotąd dopóki nie urodze pierwszego dziecka...bo byc mże sama zniknie - ciekawe czy to prawda? a nadżerkę podobno się wypala...brrrrrrrrr
można wypalić zamroziź lub wypalić laserem-najlepiej ponoć ja miałam usówany pieprzyk na plecach laserem i nic nie boli

Stary 2008-07-01, 22:37   #3220
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kaska a co wy juz pogniewani z TZ?? przeciez jeszcze niedawno wszytsko było ok

Samba sliczne zdjęcia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:38   #3221
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kaska a co wy juz pogniewani z TZ?? przeciez jeszcze niedawno wszytsko było ok

Samba sliczne zdjęcia
temat zamknięty

Stary 2008-07-01, 22:38   #3222
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
heheh moj to sie cieszy, ze sie ogladaja teraz jak bylismy nad morzem to bylismy na plazy i mi sie zachcialo siusiu i poszlam w tej mini sama do nas do domku i jacys chlopcy tam do mnie wolali i mnie podrywali po drodze Mowie to Tż a ten mi na to: no to super, tyle maja co se popatrza i pozazdroszcza

witaj

Dziewczynki a ja mam dylemata I licze na porade Mowilam Wam ze bylam na rozmowie o prace na recepcji w hotelu w katowicach?? Nooo i dzis kobita do mnie dzwoni i pyta czy dalej jestem zainteresowana bo jesli tak to mam przyjsc w czwartek z dokumentami i ona da mi skierowanie na badania itd czyli chyba dostalam ta prace Tylko teraz mam dylemata czy mam brac ta prace czy nie Bo w sumie to nie byla praca moich marzen, poslalam Cv bo tz mi marudzil bo jego siostra sie dowiedziala ze kogos tam poszukuja i tz mi kazal wyslac cv wiec wyslalam dla swietego spokoju Potem zaprosili mnie na rozmowe, na rozmowie bylo chyba z 50 roznych cv na biurku, takze nie sadzilam ze mam jakies szanse, a tu taka niespodzianka Mama juz przezywa, ze praca na 3 zmiany, ze ona sobie nie wyobraza ze sie wyniose z domu, ze jak to sobie wyobrazam z tesciem mieszkac itd itp normalnie szok Mnie z jednej strony tez przerazaja te 3 zmiany, ale mysle sobie ze na poczatek cos jest, a przeciez moge dalej szukac, no i bede mieszkac z Tż Tylko ze to byla na razie moja jedyna rozmowa o prace takze moze powinnam jeszcze czegos szukac? Tz juz happy ze mam prace i sie do niego wprowadzam I co sadzicie? Kasa w sumie tez taka sobie Ale ja mysle ze wezme ta prace i bede rozgladac sie jeszcze za czyms innym bo w sumie na poczatek i tak dostane tylko umowe na czas probny
pracę bierz skoro twoja wymarzona...ja też robię to co zawsze chciałam..szkoda tylko, że nie mam czasu na życie prywatnemoja mama też narzeka, że całymi dniami nie ma mnie w domu, że jak my (czyli ja i mój TZ)damy sobie rade po ślubie skoro nawet nie będę miała czasu obiadu ugotwać...czy przytulic się do męża-na to zawsze znajde czas, choćby w środku nocy- byle by on akurat nie miał zmiany ja po ślubie zostaje z rodzicami i TZ się do mnie wprowadza. W planach mamy jednak pomieszkać tu tylko rok, góra dwa...bo od dwóch lat to szukamy czegoś swojego...szkoda, że u nas na "wsi" taka bieda z mieszkaniami spółdzielczymi - na kupno nas jeszcze nie stać
Stary 2008-07-01, 22:41   #3223
kaska87
Zakorzenienie

no teraz to masakra z tymi mieszkaniami młodzi na start muszą wziąść kredyt na 30-40 lat czy to jest normalne?

Stary 2008-07-01, 22:42   #3224
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kaska czyli juz pogodzeni tak??

Stary 2008-07-01, 22:42   #3225
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
można wypalić zamroziź lub wypalić laserem-najlepiej ponoć ja miałam usówany pieprzyk na plecach laserem i nic nie boli
nie zamierzam na razie nic robic z nadżerką...może sama zniknie po ciąży jak obiecała pani doktor
Stary 2008-07-01, 22:43   #3226
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

kurcze i w takich momentach cieszę się, że jak tata wymieniał dach na naszym domku to podniósł wszytsko dogóry i teraz na górze będziemy sobie mieli mieszkanko po ślubie. Jest tam ok 80m2. bedziemy miec oddzielne wejscie niz rodzice wiec w sumie jak oddzielne mieszkanie....Trzeba tylko całe wykończyć...ale już mamy koncepcje i powoli gromadzimy materialy. a ze tata budowalniec to wszystko nam zrobi a TŻ pomoże i nie bedzie trzeba kasy wydawac...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:44   #3227
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mi gin powiedzial, ze nadżerka to norma. bardzo wiele kobiet ją ma. jednak jesli nie jest az tak zaawansowana to lepiej globulkami ja leczyc (mialam kilka razy je przepisane ). nie poleca sie wypalania czy wy wymrazania przed ciązą. jak juz kobieta jest po ciązy to ok. nie wiem czemu.

Stary 2008-07-01, 22:45   #3228
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
no teraz to masakra z tymi mieszkaniami młodzi na start muszą wziąść kredyt na 30-40 lat czy to jest normalne?
oj nawet mi nie mów, bo aż na samą myśl mi się coś robi...żeby w 16 tys mieście brakowało mieszkań to porażka...a kredyt nie wchodzi w gre, bo ku uciesze naszych rodzin po 7 latach razem w końcu zdecydowaliśmy się na ślub
Stary 2008-07-01, 22:47   #3229
kaska87
Zakorzenienie

tz ma dom trzeba tylko wyremontowac po swojemu i kupic meble

Stary 2008-07-01, 22:49   #3230
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
BIERZ BIERZ BIERZ!!!! raz ze doswiadczenie dwa mieszkanie z tz trzy niezostaniesz tam jna zawsze.. bierz bierz bierz same plusy nawet niewiesz jak sie ciesze:
serioooo

madrze madrze... moze sie z siostra wital itd... zagadal zreszta niewiem oco chodzi..
ale samba masz fajno mozesz w hotelu zalapac kontaktow itd.. moja kuzynka pracowala przez jakis czas na recepcji, poznala swietnych ludzi przesniosla sie do firmy jednego ze stalych bywalcow hotelu prowadzi im administracje a do tego jak remontowali hol to wszytkie sofy skorzane rozdali pracownikom w recepcji i ma odpicowany salon
hehe nooo ja tez sie ciesze i juz sie podjaralam co do sofy to na zbyt wiele nie licze bo to nowy hotel wiec nie beda chyba zbyt szybko niczego zmieniac No ale co do kontaktow to mam nadzieje ze jakies sie zalapie, tym bardziej ze od pazdziernika chcialabym isc na jeszcze jedne studia - na rachunkowosc albo na bankowosc i finanse (waham sie), takze moze tez bym potem cos poprowadzila jakiemus biznesmenowi Fajne jest to ze bede miala znizki w innych hotelach tej sieci hehe ciekawe ile tych znizek bo ja juz zwiedzam swiat

Nooo tylko moja mama narzeka mi juz 3 godziny, ze 3 zmiany, ze jak to sie wyprowadze, ze do tescia, ze do brudnych katowic kiedy bielsko jest takie ladne itd itp Najlepsze jest to ze to wlasnie moja mama najbardziej byla nieszczesliwa z tego faktu ze nie jade do anglii myc garow a tam mialam byc caly rok, a tu w domu moge byc jak tylko bede miala wolne.
Nooo ale moja mama to taki dziwny egzemplarz zamiast sie cieszyc ze dziecko chce pracowac to ona zawsze wymysla jak stalam na promocjach - narzekala, jak chodzilam na inwentaryzacje - narzekala, jak pracowalam w biurze podrozy - narzekala Zamiast sie cieszyc ze dziecko chce cos robic i w dodatku ma swoje pieniadze i nie musi mu co chwile na cos dawac - dziwne to dla mnie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:53   #3231
kaska87
Zakorzenienie

idę spać jestem zmęczona

Stary 2008-07-01, 22:58   #3232
soofka
Raczkowanie

GG do soofka

Dzisiaj ustaliliśmy wstępną datę na 13.06.2009. Pierwsza lista gości zrobiona i niedługo siadamy, żeby rozplanować co po kolei robić. Przeglądałam parę wątków na wizażu i zaczął mnie przerażać ogrom spraw do załatwienia. Ale mam nadzieję, że pomału ogarnę. Miedzy innymi dlatego do Was dołączyłam
Jejku, ja nawet bierzmowania nie mam
soofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:58   #3233
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
hehe nooo ja tez sie ciesze i juz sie podjaralam co do sofy to na zbyt wiele nie licze bo to nowy hotel wiec nie beda chyba zbyt szybko niczego zmieniac No ale co do kontaktow to mam nadzieje ze jakies sie zalapie, tym bardziej ze od pazdziernika chcialabym isc na jeszcze jedne studia - na rachunkowosc albo na bankowosc i finanse (waham sie), takze moze tez bym potem cos poprowadzila jakiemus biznesmenowi Fajne jest to ze bede miala znizki w innych hotelach tej sieci hehe ciekawe ile tych znizek bo ja juz zwiedzam swiat

Nooo tylko moja mama narzeka mi juz 3 godziny, ze 3 zmiany, ze jak to sie wyprowadze, ze do tescia, ze do brudnych katowic kiedy bielsko jest takie ladne itd itp Najlepsze jest to ze to wlasnie moja mama najbardziej byla nieszczesliwa z tego faktu ze nie jade do anglii myc garow a tam mialam byc caly rok, a tu w domu moge byc jak tylko bede miala wolne.
Nooo ale moja mama to taki dziwny egzemplarz zamiast sie cieszyc ze dziecko chce pracowac to ona zawsze wymysla jak stalam na promocjach - narzekala, jak chodzilam na inwentaryzacje - narzekala, jak pracowalam w biurze podrozy - narzekala Zamiast sie cieszyc ze dziecko chce cos robic i w dodatku ma swoje pieniadze i nie musi mu co chwile na cos dawac - dziwne to dla mnie
samba bo mamy tak maja chca zeby ich kurczaczki byly pod ich skrzydelkami i niemusialy pracowac itd..
Stary 2008-07-01, 23:03   #3234
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba bo mamy tak maja chca zeby ich kurczaczki byly pod ich skrzydelkami i niemusialy pracowac itd..
heheh nooo chyba tak noo ale ja juz stara dupa jestem i musze cos robic Nie moge byc caly czas "na garnuszku" Dopiero 2 dzien sama w domu siedze, ogladam jakies oferty pracy - sami pakowacze, monterzy i kasjerzy potrzebni i normalnie dzis juz zalapalam lekkiego dola jak czytalam te oferty i juz widzialam siebie sortujaca ziemniaki Nie moglabym tak siedziec nie wiadomo ile. Mama mam nadzieje ze przestanie marudzic za jakis czas
Stary 2008-07-01, 23:04   #3235
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.Wlasnie wrocilam z krotkiego pobytu w Polsce.Nie wiem czy nadaze z odczytaniem wszystkich postow Bylam na weselu znajomych w weekend.Relację zdam jutro bo dzis musze sie rozpakowac
witaj czekamy na relacje

Cytat:
Dziewczyny z pewną nieśmiałością chciałabym się do waszego wątku przyłączyć. Jeżeli nie wydarzy się żadna tragedia to w przyszłym roku ja też stanę przed ołtarzem
Witaj miło, że do nas dołączyłaś jak idą przygotowania do ślubu?

Cytat:
bierz robotę bez wahania ja szukam oferty dla siebie i nic nie mogę znaleźć sensownego, powysyłałam CV i zero odpowiedzi, a tobie farciaro od razu się udało, takiej szansy zmarnowac nie można. Poza tym będziesz mieszkać z Tż, tak jak chciałaś A inną pracę możesz szukać w międzyczasie, to niczemu nie szkodzi

Cytat:
no proszę jakie dodatkowe profity no cóż kanapy skórzane na ulicy nie leżą

Cytat:
pracę bierz skoro twoja wymarzona...ja też robię to co zawsze chciałam..szkoda tylko, że nie mam czasu na życie prywatnemoja mama też narzeka, że całymi dniami nie ma mnie w domu, że jak my (czyli ja i mój TZ)damy sobie rade po ślubie skoro nawet nie będę miała czasu obiadu ugotwać...czy przytulic się do męża-na to zawsze znajde czas, choćby w środku nocy- byle by on akurat nie miał zmiany ja po ślubie zostaje z rodzicami i TZ się do mnie wprowadza. W planach mamy jednak pomieszkać tu tylko rok, góra dwa...bo od dwóch lat to szukamy czegoś swojego...szkoda, że u nas na "wsi" taka bieda z mieszkaniami spółdzielczymi - na kupno nas jeszcze nie stać
a można wiedziec czym się zajmujesz, co to za absorbująca praca?

Cytat:
no to jest koszmar po prostu, tak być nie powinno

Cytat:
tz ma dom trzeba tylko wyremontowac po swojemu i kupic meble
no to super sprawa, dach nad głowa macie, nie każdy ma to szczęście
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 23:20   #3236
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
bierz robotę bez wahania ja szukam oferty dla siebie i nic nie mogę znaleźć sensownego, powysyłałam CV i zero odpowiedzi, a tobie farciaro od razu się udało, takiej szansy zmarnowac nie można. Poza tym będziesz mieszkać z Tż, tak jak chciałaś A inną pracę możesz szukać w międzyczasie, to niczemu nie szkodzi
znajdziesz na pewno, glowka do gory
A ja to chyba rzeczywiscie mam jakiegos farta odnosnie pracy bo jak jeszcze bylam na studiach to pracowalam przez pol roku w biurze podrozy (normalnie po 8h dziennie albo i wiecej, tyle ze jak potrzebowalam isc do szkoly np na 2h to nie robili problemow, tyle ze to byla praca na umowe-zlecenie i srednio platna, takze zrezygnowalam i pojechalam na wakacje za granice bo tam przez 2 miesiace zarobilam wiecej niz w biurze za pol roku no ale nie o tym mialam mowic. Jednego dnia sie obudzilam, stwierdzilam ze trzeba pracy szukac, znalazlam oferte tego biura na stronie OHP, zadzwonilam tam, kazali mi przyjsc, poszlam - Ci mi dali jakies skierowanie, kazali napisac cv, wyslac a potem isc do tego biura, no wiec tak zrobilam i wieczor juz mialam prace

Mam tylko nadzieje ze mnie nie wywala, szybciej niz przyjma hehe
Stary 2008-07-01, 23:32   #3237
anuulaa
Wtajemniczenie

Jeju, jak y produkujecie te strony Jeden dzień człowieka nie ma a tu tyle stron hehe

Najpierw muszę się Wam pochwalić, że dostałam po 20tej telefon, że przyjęli mnie do pracy do pewnego sklepu z obuwiem, torebkami itp w galerii. Strasznei się zdziwiłam, bo rozmowę miałam 2 tygodnie temu, a mieli w ciągu 1 tygodnia się odezwać jak się mną zainteresują i była cisza, więc dałam sobie spokój. No i jutro idę na 12 do pracy na 9 godzin Jutro musze jeszcze szybko na jakies zakupy, żeby kupiż sobie czarne spodnie w kancik

Cytat:
aaa mowilam wam ze znalazlam w gazecie suknie marzen.. i niewytrzymalam kupila ta gazete bo sukienki nie ma na stronie internetowej.. zrestz tan napisali ze nie ma wszystkich sukienek.. wiec oto ona
suknia naprawdę śliczna

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a to z TZ będziesz?? moj TZ stwierdził, ze tradycja to tradycja i chce miec niespodziankę i zobaczyc mnie w sukni dopiero w dniu slubu i chyba tak będzie.
U mnie też tak będzie, TŻ zobaczy suknię dopiero w dniu ślubu, żeby miał niespodziankę. Kurcze jak już mam suknię i czasem nei mogę wytrzymać, żeby mu chociaż trochę nie opowiedzieć jak wygląda heehe a on nawet nie wie jakie mi się suknie podobają, nigdy mu nie zdradzałam swojego gustu w tej kwestii więc on kompletnie nie wie czego się spodziewać.

Cytat:
U mnie jest odwrotnieja uwielbiam zakupy i wydawanie pieniążków...ale z głową mój TZ troszkę się krzywi na nowa torebkę, buty czy kolejną niepotrzebną bluzkę, ale zaproponował, że po ślubie robimy wspólne konto...
Ja mam idealnie, bo uwielbiam zakupy, szczególnie mam ostatnio bzika na punkcie butów i sukienek Zawsze jak mi się coś podoba, to TŻ jeszcze się cieszy i namawia mnie, żebym wzięła

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Jejku, przykro mi Rzeczywiście jakieś fatum nad Wami w tym roku. Ale miejmy nadzieję, że już nic przykrego Was już nie spotka.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kurde a mi tez kuzyn zmarl w czwartek pogrzeb byl..a dzis wczoraj zmarla mi ciocia i jutro pogrzeb
przykro mi

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja wczoraj opowiadałam TŻowi, że Anula już kupiła suknię. Przyznałam się, że pewnie, gdybym ja kupiła już suknię, to pewnie nie wytrzymałabym i pokazałabym się w niej TŻowi Ale nie chcę tego robić, więc z wyborami zaczekam do końca roku. Ja już tak mam, że TŻowi wszystko muszę pokazać i wypaplać... Ciężko mi będzie pokazać się mu w sukni dopiero w dzień ślubu No, ale już go poinstruowałam, że nawet jak mu się nie będzie podobać, ma udawać zachwyt
Hehe ja mam podobnie, że muszę się jakoś wygadać, ale w kwestii sukni to nie wypuszcze pary z ust A o zachwyt nie musze się martwić, TŻ na pewno nie będzie musiał udawać. Z resztą każdej z nas TŻ nie będzie udawał, bo naprawdę ich wszystkich zachwycimy swoim wyglądem

Cytat:
oki doki wrzucam czesc fotek
Świetne fotki!!!

Cytat:
Witaj

Cytat:
Bierz bierz
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 23:36   #3238
baja_86
Zakorzenienie

anuulaa gratuluje super, że masz pracę bardzo się cieszę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 23:44   #3239
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak póżno strasznie tu dziewczyny zasuwaja hehe i musiałam się sporo wrócić Sala piękna, naprawde, ma swój klimat, który można łatwo zniszczyć i przeładowac. Świetny pomysł z dekoracją krzeseł dla Was "młodych" , tylko dla gości wyjdzie drogo i może przeładować efekt sali, zapytaj o obrusy, narzutki w jakich kolorach będa by je dostosować do tego różu który planujesz sala piękna pastelowa i to będzie tu pasować, troszke satyny, delikatnego jedwabiu, złota, czerwieni i będzie pięknie Dekoracja stołków gości? np. jakieś kokardy na nogach?? Kącik dla dzieci z kolorowankami np? żeby miały też swoje miejsce, gdzie beda miały się czym zająć Te kwiatki z okien bym ściągła, jakieś swieczniki z widocznymi świeczkami
wpanialy pomysl z tymi swieczkami dzieki

Cytat:
witaj

Cytat:
Dzisiaj ustaliliśmy wstępną datę na 13.06.2009. Pierwsza lista gości zrobiona i niedługo siadamy, żeby rozplanować co po kolei robić. Przeglądałam parę wątków na wizażu i zaczął mnie przerażać ogrom spraw do załatwienia. Ale mam nadzieję, że pomału ogarnę. Miedzy innymi dlatego do Was dołączyłam
Jejku, ja nawet bierzmowania nie mam
no to troszku masz spraw na glowie ale dasz rade

a ja jutro o 19:00 ide na rozmowe w sprawie pracy w butiku

wczoraj tam zanioslam podanie i juz dzis do mnie dzwonili 3majcie kciuki
to jest praca na okres wakacji..ale zawsze to cos

a kupilam sobie ta sukienke...za tylko 30zł !! szok bo identyczna kosztuje u nas w sklepie 80zł

http://allegro.pl/item387503176_hit_..._kwiaty_m.html

tylko ciekawe czy w nia wejde :P

ehh

anuuulka gratulacje bardzo sie ciesze
Stary 2008-07-01, 23:57   #3240
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Najpierw muszę się Wam pochwalić, że dostałam po 20tej telefon, że przyjęli mnie do pracy do pewnego sklepu z obuwiem, torebkami itp w galerii. Strasznei się zdziwiłam, bo rozmowę miałam 2 tygodnie temu, a mieli w ciągu 1 tygodnia się odezwać jak się mną zainteresują i była cisza, więc dałam sobie spokój. No i jutro idę na 12 do pracy na 9 godzin Jutro musze jeszcze szybko na jakies zakupy, żeby kupiż sobie czarne spodnie w kancik
nooo super gratuluje Widze ze dzis wszystkie Anie mialy szczescie mnie tez zdziwili bo tez mieli dac znac w zeszlym tygodniu a tu ani widu ani slychu i do tego tez dzwonili po 19, wiec w sumie pozno jak na zalatwianie biznesow

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a ja jutro o 19:00 ide na rozmowe w sprawie pracy w butiku

wczoraj tam zanioslam podanie i juz dzis do mnie dzwonili 3majcie kciuki
to jest praca na okres wakacji..ale zawsze to cos

a kupilam sobie ta sukienke...za tylko 30zł !! szok bo identyczna kosztuje u nas w sklepie 80zł

http://allegro.pl/item387503176_hit_..._kwiaty_m.html

tylko ciekawe czy w nia wejde :P
nooo to trzymam kciuki zeby sie udalo A sukienka super i za jaka kase Zazdroszcze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości