|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Ja nie bede pisala o kogo chodzi i o co. Bo nie mam ochoty pisac. I tu nie chodzi o jakąs nasza klase. Ale akurat te osoby, ktore wymieniła Blondynka wszytskie zauważyły ten sam problem, a my już jesteśmy długo na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wróciłam od siostry, zrobiłam kolczyki i spadam spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Będę musiała opuścić Wasze forum
![]() pozdrawiam i życzę Wszystkim szybkiego zafasolkowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego?? Ja juz nic nie rozumiem ![]() ![]() Zuzia, robisz bizuterie? Pochwal sie zdjeciem!!
![]() |
#3456 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zadomowienie
|
wow ![]()
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Ja również opuszczam ten wątek. Juz nie mam za bardzo nic do powiedzenia, czuje sie czasem ignorowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak powaznie to podobnie jak Domi czuje sie ignorowana juz niedawno to wyplynelo teraz znowu fajnie ze fruzienka zauwazyla ze moj syn chory jest bo poza tym nikt oczywiscie oprocz osob na gg. Ja potrzebuje nie tylko wsparcie przy zafasolkowaniu ja potrzebuje przyjaciol na dobre i na zle . Moze i jestem encyklopedia hmm ale jestem myslaca istota z uczuciami Napewno tam gdie ide bede mniej myslala o zafasolkowaniu i poczuje sie znowu jak w domu wsrod przyjaciol Zycze WAm samych spelnionych marzen i nie talko tych o dwoch kreseczkach Prosze mnie skreslic z listy to mi napewno przyniesie szczescie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przykro mi, ze tak sie dzieje, ze o cos poszlo (dalej nie wiem o co) i teraz odchodzicie ![]() ![]() ![]() Kathi Ty tez?? Mam nadzieje, ze nie gniewasz sie za "Encyklopedie", bo w moich ustach (tudziez placach na klawiaturze) byl to komplement! Jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy! Prosbe mam, czy moglaby ktoras z Was napisac mi chociaz na priv, co sie dzieje? ![]()
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MASZ PW |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
#3463 |
Zadomowienie
|
Ojej! Kathi, Domi, Blondynka - Wy taj już na serio????
Na 100%? O ludzie! ![]() Szkoda - nie wiem seryjnie o co lata, bo podejrzewam, że niekoniecznie o to, że zdarzył się Wam post bez odp. - ja tam nie mogę być z Wami tak często jakby się chciało, bo piszę pracę i naprawdę roboty mam jeszcze w ... cholerę! - ale często zdarza mi się, że nikt się do mnie nie odezwie... - no, ale też rozumiem, że może się tak zdarzyć! A czasem serio też jest opóźnienie wizażu (u mnie dość często nawet ostatnio), więc i to może mieć wpływ! Kurcza - od jakiegoś, nastego maja chyba Was czytam i tak fajnie mi się robiło, że takie jesteście i sobie tak piszecie, wspieracie się! No szkoda mi, że się to rozsypuje... To nie wiem - jak to będzie teraz wyglądało??? Szczerze mówiąc - aż mi przykro! Przeżywałam już każdą z Was - wczoraj czytałam: Aliszcze wyjechała, Blondi remontuje i tak chciałąm zobaczyć jak Jej pójdzie, Domi taka cieplutka zawsze (ja też jeszcze się nie staram, ale to chyba nie o to tu tylko chodziło), Kathi ma problemy zap. jamy ustnej Maxi`ego i zębami... - no o wszystkim wiem, trzymam kciuki - tylko nie zawsze zdążę napisać! Wczoraj jak chciałam Kathi spytać jak synek, to jak weszłam to Cię już Kathi nie było, to nauczona już doświadczeniem wiem, że nawet jak napiszę to przepadnie wśród kolejnych, nowszych postów, a np. Gabi sama kiedyś wprost wyznała, że nie czyta tych starszych, bo dużo się tu pisze, tylko te ostatnie! Oj szkoda, szkoda! ![]() Hej Dziewczynki - nic na siłę, ale może jednak, takie dzielne byłyście dotąd - może dacie szansę jeszcze temu forum???? MOŻE TO TYLKO EW. NAUCZKA, ŻE TRZEBA USTALIĆ JAKIEŚ ZASADY, RAMY, ŻEBY NIKT NIE POCZUŁ SIĘ NIEWAŻNY - I TO POMOŻE?????? Może jeszcze spróbujecie???? Co Wam szkodzi??? Praktycznie ten wątek tworzyłyście razem z Zanką, o ile dobrze się orientuję - nie szkoda Wam??? Ja rozumiem, że coś Was dotknęło - ale może byśmy to razem jednak usunęli? Hm, tak czuję, że Wy utworzyłyście jakieś swoje forum i już Wam na tym nie zależy... - nie? ![]() SZKODA - a ja WAs już Wszystkie tak polubiłam... ![]() ![]() Przywiązał się człowiek i masz - krótka piłka, ciach, nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie uciekajcie z wątku
komu będziemy się skarżyły na jedna krechę i kto będzie nas pocieszał ![]()
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie tylko jedno popołudnie i co się porobił
![]() dziewczyny co prawda nie jestem zafasolkowana ale może chodzi o mnie, czy ja kogoś czymś uraziłam? Co się dzieje? Wątek nam się sypie ![]() Przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--------------------------------------- Jak zwykle mam na 10 do pracy, pobolewa mnie jajnik prawy, nie wiem czemu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie wiem o co chodzi,ale już nie wnikam.Trudno.
Ja dziś mam 30 dc tempka spadła z 37 wczoraj na 36,7 dzisiaj, i czekamy na @ bo wg temp powinna być dziś. Niech już przyjdzie i lipiec będzie na luzie. A w sierpniu się okaże. Miałam niby lipiec sobie odpuścić, ale w sumie chyba powinnam mierzyć temp żeby sprawdzić czy teraz po tych lekach mam normalnie owulację nawet po ich odstawieniu. Tak że wyciągłam wczoraj z szafy taką książeczkę którą dostaliśmy na naukach o anturalnym planowaniu rodziny i tam jest kalendarzyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech...nie wiem, idę głowę myc i spadam do roboty, do po południa dziewczynki i proszę sie nie kłócić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja nie poszłam do pracy. Wczoraj mama troszkę słabła ale mieliśmy nadzieję, że wszystko ok. Po wizycie u rodziców poszłam do domu. Tata miał jechać o 2.00 w nocy w trasę. No i o 12.00 w nocy zadzwonił, że mama dalej słabnie i że on nie może zostać w domu i po mnie przyjedzie. Dziewczyny ile się napłakałam to szok, do tego tak strasznie było mi nie dobrze i bolał mnie brzuch. Ale po północy byłam u mamy. Tata pojechał a ja zostałam i miałam nie iść do pracy. O 12.00 idę załatwić L4. Na szczęście teraz jakby lepiej, mama wstaje normalnie z łóżka i jest ok. Tata wróci popołudniu. Jutro pójdą do lekarza sprawdzić co się działo. TŻ panikował że przez ten stres coś się stanie z fasolką, ja też się martwię ![]() A co do zamieszania na wątku to ja już nie wiem o co chodzi. Rzadko jestem ostatnio i po pracy czytam zaległości i nie wiem i tak kto co i jak i mam mętlik w głowie. Kto rzucił oskarżenie i przez to niektóre osoby się wypisują z wątku. Nie wiem czy jest sens zostawiać sprawę nie wyjaśnioną, bo to nie fair.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zanko życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej mamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
przyłączam się
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]()
#3473 |
Zakorzenienie
|
ja również. trzymam Kciuki żeby wszystko było dobrze i na pewno będzie. Dbaj o siebie kochana i nie denerwuj się niepotrzebnie tym co tu się dzieje- wiesz że nie powinnaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zadomowienie
|
O Olivka widzę w podpisie że już masz lepszy humor
![]()
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanka nie bój się....Wszystko będzie OK.Z twoją mamą i Twoją fasolką.Organizm umie sam bronić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siadam do nauki, boje sie strasznie tej obrony. Tak na prawde to poki co niewiele umiem ![]()
![]() |
#3477 |
Wtajemniczenie
|
Ale niektórzy maja problemu...
Zamiast sie wspierać, to jakieś konflikty online ![]() Ja zostaję ponieważ chce wiedzieć, że mam wsparcie w innych dziewczynkach. To mój pierwszy w życiu cykl starań więc nie wiadomo jak pójdzie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
tak podpis mam bardziej optymistyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.