Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-01, 22:25   #3451
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Ja nie bede pisala o kogo chodzi i o co. Bo nie mam ochoty pisac. I tu nie chodzi o jakąs nasza klase. Ale akurat te osoby, ktore wymieniła Blondynka wszytskie zauważyły ten sam problem, a my już jesteśmy długo na forum.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:25   #3452
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Nie no dziewczyny albo ja nie umiem czytać albo jestem o czymś nie poinformowana.Nie wiem o co Wam może chodzić.A tak się składa, że mnie to troszkę interesuje bo jak napisała blondynka dotyczy to zaciążonych więc sadzę, że ja również jestem w "kręgu podejrzanych" czy to tak trudno powiedzieć prawdę??Jak sie powiedziało A to należałoby powiedzieć i B
Kurde o co chodzi

Wróciłam od siostry, zrobiłam kolczyki i spadam spać.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:34   #3453
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Będę musiała opuścić Wasze forum
pozdrawiam i życzę Wszystkim szybkiego zafasolkowania
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:38   #3454
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

Czemu?

Ja idę spać, nie wiem o co chodzi i nie będę wnikać w konflikt.

Dobranoc
Stary 2008-07-01, 22:38   #3455
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:

Dlaczego?? Ja juz nic nie rozumiem Dziewczyny, nie ma co sie sprzeczac. Jestesmy tu wszystkie po to, zeby moc sie wyzalic, podzielic obawami, stresem ale i radoscia. Dlatego postarajmy sie wszystkie, zeby atmosfera w watku pozostala mila. Watek dotyczy ciazy, checi zostania mama, a to wymaga spokoju. Wydawalo mi sie, ze nie bede potrafila dolaczyc do Was, bo jestescie bardzo zzyte ze soba, zyjecie w przyjaznej atmosferze. Czemu nie moze tak zostac?

Zuzia, robisz bizuterie? Pochwal sie zdjeciem!!

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 22:41   #3456
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Dlaczego?? Ja juz nic nie rozumiem Dziewczyny, nie ma co sie sprzeczac. Jestesmy tu wszystkie po to, zeby moc sie wyzalic, podzielic obawami, stresem ale i radoscia. Dlatego postarajmy sie wszystkie, zeby atmosfera w watku pozostala mila. Watek dotyczy ciazy, checi zostania mama, a to wymaga spokoju. Wydawalo mi sie, ze nie bede potrafila dolaczyc do Was, bo jestescie bardzo zzyte ze soba, zyjecie w przyjaznej atmosferze. Czemu nie moze tak zostac?

Zuzia, robisz bizuterie? Pochwal sie zdjeciem!!
www.bizuteria-zuziunia.ownlog.com
Stary 2008-07-01, 22:45   #3457
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
www.bizuteria-zuziunia.ownlog.com

wow jestem pod wrazeniem!! Robisz dla siebie tylko, czy sprzedajesz?

Stary 2008-07-01, 22:57   #3458
domi7ks
Zakorzenienie

Ja również opuszczam ten wątek. Juz nie mam za bardzo nic do powiedzenia, czuje sie czasem ignorowana poza tym nie spieszy mi sie z zafasolkowaniem i mam jeszcze czas. Więc jestem tu jedynym odchyłkiem od normy. Zanka prosze o usunięcie mnie z listy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 23:03   #3459
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja również opuszczam ten wątek. Juz nie mam za bardzo nic do powiedzenia, czuje sie czasem ignorowana poza tym nie spieszy mi sie z zafasolkowaniem i mam jeszcze czas. Więc jestem tu jedynym odchyłkiem od normy. Zanka prosze o usunięcie mnie z listy
A ja bez was nie zostane bo kto mi podpowie jakie buciki sa modne i torebke rozowa pozyczy na randke a kto bedzie sie podniecal moim wygladem i mojego meza hihi
Tak powaznie to podobnie jak Domi czuje sie ignorowana juz niedawno to wyplynelo teraz znowu fajnie ze fruzienka zauwazyla ze moj syn chory jest bo poza tym nikt oczywiscie oprocz osob na gg.
Ja potrzebuje nie tylko wsparcie przy zafasolkowaniu ja potrzebuje przyjaciol na dobre i na zle . Moze i jestem encyklopedia hmm ale jestem myslaca istota z uczuciami
Napewno tam gdie ide bede mniej myslala o zafasolkowaniu i poczuje sie znowu jak w domu wsrod przyjaciol
Zycze WAm samych spelnionych marzen i nie talko tych o dwoch kreseczkach
Prosze mnie skreslic z listy to mi napewno przyniesie szczescie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 23:04   #3460
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:

OMG co to sie tu dzieje Ja tez poczulam sie zignorowana, kiedy napisalam posta i nikt na niego nie odpowiedzial, mysle, ze kazdej z nas sie to przyzdarzylo.

Przykro mi, ze tak sie dzieje, ze o cos poszlo (dalej nie wiem o co) i teraz odchodzicie Nie moge Was zatrzymac, dlatego zycze Wam, spelnienia tego najwiekszego marzenia jak najszybciej, badz wtedy, kiedy bedziecie tylko chcialy, ale i wszystkich innych, nawet tych malutkich marzen

Kathi Ty tez?? Mam nadzieje, ze nie gniewasz sie za "Encyklopedie", bo w moich ustach (tudziez placach na klawiaturze) byl to komplement! Jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy!

Prosbe mam, czy moglaby ktoras z Was napisac mi chociaz na priv, co sie dzieje?

Stary 2008-07-01, 23:15   #3461
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
OMG co to sie tu dzieje Ja tez poczulam sie zignorowana, kiedy napisalam posta i nikt na niego nie odpowiedzial, mysle, ze kazdej z nas sie to przyzdarzylo.

Kathi Ty tez?? Mam nadzieje, ze nie gniewasz sie za "Encyklopedie", bo w moich ustach (tudziez placach na klawiaturze) byl to komplement! Jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy!

Prosbe mam, czy moglaby ktoras z Was napisac mi na priv, co sie dzieje?
Za encyklopedie sie nie gniewam wrecz przeciwnie milo mi

MASZ PW

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 23:17   #3462
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Za encyklopedie sie nie gniewam wrecz przeciwnie milo mi
ciesze sie

Stary 2008-07-02, 06:25   #3463
Jane2008
Zadomowienie

Ojej! Kathi, Domi, Blondynka - Wy taj już na serio????
Na 100%? O ludzie!
Szkoda - nie wiem seryjnie o co lata, bo podejrzewam, że niekoniecznie o to, że zdarzył się Wam post bez odp. - ja tam nie mogę być z Wami tak często jakby się chciało, bo piszę pracę i naprawdę roboty mam jeszcze w ... cholerę! - ale często zdarza mi się, że nikt się do mnie nie odezwie... - no, ale też rozumiem, że może się tak zdarzyć! A czasem serio też jest opóźnienie wizażu (u mnie dość często nawet ostatnio), więc i to może mieć wpływ!
Kurcza - od jakiegoś, nastego maja chyba Was czytam i tak fajnie mi się robiło, że takie jesteście i sobie tak piszecie, wspieracie się! No szkoda mi, że się to rozsypuje...
To nie wiem - jak to będzie teraz wyglądało???
Szczerze mówiąc - aż mi przykro!
Przeżywałam już każdą z Was - wczoraj czytałam: Aliszcze wyjechała, Blondi remontuje i tak chciałąm zobaczyć jak Jej pójdzie, Domi taka cieplutka zawsze (ja też jeszcze się nie staram, ale to chyba nie o to tu tylko chodziło), Kathi ma problemy zap. jamy ustnej Maxi`ego i zębami... - no o wszystkim wiem, trzymam kciuki - tylko nie zawsze zdążę napisać! Wczoraj jak chciałam Kathi spytać jak synek, to jak weszłam to Cię już Kathi nie było, to nauczona już doświadczeniem wiem, że nawet jak napiszę to przepadnie wśród kolejnych, nowszych postów, a np. Gabi sama kiedyś wprost wyznała, że nie czyta tych starszych, bo dużo się tu pisze, tylko te ostatnie!
Oj szkoda, szkoda!
Hej Dziewczynki - nic na siłę, ale może jednak, takie dzielne byłyście dotąd - może dacie szansę jeszcze temu forum???? MOŻE TO TYLKO EW. NAUCZKA, ŻE TRZEBA USTALIĆ JAKIEŚ ZASADY, RAMY, ŻEBY NIKT NIE POCZUŁ SIĘ NIEWAŻNY - I TO POMOŻE?????? Może jeszcze spróbujecie???? Co Wam szkodzi??? Praktycznie ten wątek tworzyłyście razem z Zanką, o ile dobrze się orientuję - nie szkoda Wam???
Ja rozumiem, że coś Was dotknęło - ale może byśmy to razem jednak usunęli?
Hm, tak czuję, że Wy utworzyłyście jakieś swoje forum i już Wam na tym nie zależy... - nie?
SZKODA - a ja WAs już Wszystkie tak polubiłam... - a teraz co?
Przywiązał się człowiek i masz - krótka piłka, ciach, nie ma Ojejej
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 06:26   #3464
ewccik
Zadomowienie

Dziewczyny nie uciekajcie z wątku
komu będziemy się skarżyły na jedna krechę i kto będzie nas pocieszał
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 06:37   #3465
olivka_7
Zakorzenienie

Nie było mnie tylko jedno popołudnie i co się porobił
dziewczyny co prawda nie jestem zafasolkowana ale może chodzi o mnie, czy ja kogoś czymś uraziłam?
Co się dzieje? Wątek nam się sypie
Przykro mi

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 07:11   #3466
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
wow jestem pod wrazeniem!! Robisz dla siebie tylko, czy sprzedajesz?
i tak i tak, ale nie robie hurtem...nie mam zbytnio czasu.

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
A ja bez was nie zostane bo kto mi podpowie jakie buciki sa modne i torebke rozowa pozyczy na randke a kto bedzie sie podniecal moim wygladem i mojego meza hihi
Tak powaznie to podobnie jak Domi czuje sie ignorowana juz niedawno to wyplynelo teraz znowu fajnie ze fruzienka zauwazyla ze moj syn chory jest bo poza tym nikt oczywiscie oprocz osob na gg.
Ja potrzebuje nie tylko wsparcie przy zafasolkowaniu ja potrzebuje przyjaciol na dobre i na zle . Moze i jestem encyklopedia hmm ale jestem myslaca istota z uczuciami
Napewno tam gdie ide bede mniej myslala o zafasolkowaniu i poczuje sie znowu jak w domu wsrod przyjaciol
Zycze WAm samych spelnionych marzen i nie talko tych o dwoch kreseczkach
Prosze mnie skreslic z listy to mi napewno przyniesie szczescie
Jak cos trzeba pisz PW na pewno odpiszę, nikogo nie zostawię samego.

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Nie było mnie tylko jedno popołudnie i co się porobił
dziewczyny co prawda nie jestem zafasolkowana ale może chodzi o mnie, czy ja kogoś czymś uraziłam?
Co się dzieje? Wątek nam się sypie
Przykro mi
Ja tez nie wiem co się kurna dzieje i zaczyna mnie ta atmosfera wnerwiać, a było tak fajnie jak tu tylko się zapisałam, a od wczoraj to jakiś istny kabaret, jakieś oskarżanie, dziewczyny sie wypisują i nadal nie wiadomo co jest grane, jeśli sie robi takie coś na forum publicznym, to niech wszystko zostanie wyjaśnione, a jak nie to dziewczyny napiszcie PW, bo zrobił sie jeden wielki OT.
---------------------------------------
Jak zwykle mam na 10 do pracy, pobolewa mnie jajnik prawy, nie wiem czemu ale przynajmniej nie tak jak w tamtym miesiącu.
Stary 2008-07-02, 07:36   #3467
olivka_7
Zakorzenienie

właśnie nie wiem o co chodzi,ale już nie wnikam.Trudno.
Ja dziś mam 30 dc tempka spadła z 37 wczoraj na 36,7 dzisiaj, i czekamy na @ bo wg temp powinna być dziś. Niech już przyjdzie i lipiec będzie na luzie. A w sierpniu się okaże. Miałam niby lipiec sobie odpuścić, ale w sumie chyba powinnam mierzyć temp żeby sprawdzić czy teraz po tych lekach mam normalnie owulację nawet po ich odstawieniu. Tak że wyciągłam wczoraj z szafy taką książeczkę którą dostaliśmy na naukach o anturalnym planowaniu rodziny i tam jest kalendarzyk

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-02, 07:39   #3468
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
właśnie nie wiem o co chodzi,ale już nie wnikam.Trudno.
Ja dziś mam 30 dc tempka spadła z 37 wczoraj na 36,7 dzisiaj, i czekamy na @ bo wg temp powinna być dziś. Niech już przyjdzie i lipiec będzie na luzie. A w sierpniu się okaże. Miałam niby lipiec sobie odpuścić, ale w sumie chyba powinnam mierzyć temp żeby sprawdzić czy teraz po tych lekach mam normalnie owulację nawet po ich odstawieniu. Tak że wyciągłam wczoraj z szafy taką książeczkę którą dostaliśmy na naukach o anturalnym planowaniu rodziny i tam jest kalendarzyk
Ja kalendarzyk dostałam od gina, ale póki co nic nie mierze zobaczymy co będzie jak skończę brać duphaston, ojej ale jajnik boli może to owulka

Ech...nie wiem, idę głowę myc i spadam do roboty, do po południa dziewczynki i proszę sie nie kłócić.
Stary 2008-07-02, 07:55   #3469
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana nie usunę Cię z lity

Dziewczyny ja nie poszłam do pracy. Wczoraj mama troszkę słabła ale mieliśmy nadzieję, że wszystko ok. Po wizycie u rodziców poszłam do domu. Tata miał jechać o 2.00 w nocy w trasę. No i o 12.00 w nocy zadzwonił, że mama dalej słabnie i że on nie może zostać w domu i po mnie przyjedzie. Dziewczyny ile się napłakałam to szok, do tego tak strasznie było mi nie dobrze i bolał mnie brzuch. Ale po północy byłam u mamy. Tata pojechał a ja zostałam i miałam nie iść do pracy. O 12.00 idę załatwić L4. Na szczęście teraz jakby lepiej, mama wstaje normalnie z łóżka i jest ok. Tata wróci popołudniu. Jutro pójdą do lekarza sprawdzić co się działo. TŻ panikował że przez ten stres coś się stanie z fasolką, ja też się martwię

A co do zamieszania na wątku to ja już nie wiem o co chodzi. Rzadko jestem ostatnio i po pracy czytam zaległości i nie wiem i tak kto co i jak i mam mętlik w głowie. Kto rzucił oskarżenie i przez to niektóre osoby się wypisują z wątku. Nie wiem czy jest sens zostawiać sprawę nie wyjaśnioną, bo to nie fair.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 07:59   #3470
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Kochana nie usunę Cię z lity

Dziewczyny ja nie poszłam do pracy. Wczoraj mama troszkę słabła ale mieliśmy nadzieję, że wszystko ok. Po wizycie u rodziców poszłam do domu. Tata miał jechać o 2.00 w nocy w trasę. No i o 12.00 w nocy zadzwonił, że mama dalej słabnie i że on nie może zostać w domu i po mnie przyjedzie. Dziewczyny ile się napłakałam to szok, do tego tak strasznie było mi nie dobrze i bolał mnie brzuch. Ale po północy byłam u mamy. Tata pojechał a ja zostałam i miałam nie iść do pracy. O 12.00 idę załatwić L4. Na szczęście teraz jakby lepiej, mama wstaje normalnie z łóżka i jest ok. Tata wróci popołudniu. Jutro pójdą do lekarza sprawdzić co się działo. TŻ panikował że przez ten stres coś się stanie z fasolką, ja też się martwię

A co do zamieszania na wątku to ja już nie wiem o co chodzi. Rzadko jestem ostatnio i po pracy czytam zaległości i nie wiem i tak kto co i jak i mam mętlik w głowie. Kto rzucił oskarżenie i przez to niektóre osoby się wypisują z wątku. Nie wiem czy jest sens zostawiać sprawę nie wyjaśnioną, bo to nie fair.

Zanko życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej mamy.
Stary 2008-07-02, 08:19   #3471
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Zanko życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej mamy.
przyłączam się
Stary 2008-07-02, 08:22   #3472
zanka205
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny mam nadzieję, ze się wszystko ułoży. Bo ja jestem panikara i strasznie się wszystkim przejmuję i dlatego boję się o moją fasolkę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 08:23   #3473
olivka_7
Zakorzenienie

ja również. trzymam Kciuki żeby wszystko było dobrze i na pewno będzie. Dbaj o siebie kochana i nie denerwuj się niepotrzebnie tym co tu się dzieje- wiesz że nie powinnaś

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-02, 08:50   #3474
ewccik
Zadomowienie

O Olivka widzę w podpisie że już masz lepszy humor
Stary 2008-07-02, 09:00   #3475
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
dzięki dziewczyny mam nadzieję, ze się wszystko ułoży. Bo ja jestem panikara i strasznie się wszystkim przejmuję i dlatego boję się o moją fasolkę

Zanka nie bój się....Wszystko będzie OK.Z twoją mamą i Twoją fasolką.Organizm umie sam bronić Ja np.w poniedziałek miałam STRAAASZNą awanturę z TŻ ale nie zwykłą kłótnię tylko MEGA AWANTURE!!! drugą tak wielką w swoim życiu.Bardzo się wtedy zdenerwowałam i też się bałam ale mam nadzieję, że będzie OK

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:00   #3476
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Zanka a co sie mamie dzieje? Mam nadzieje, ze juz jest zdecydowanie lepiej! O fasolke sie nie martw, nic jej nie bedzie

Cytat:
ja również. trzymam Kciuki żeby wszystko było dobrze i na pewno będzie. Dbaj o siebie kochana i nie denerwuj się niepotrzebnie tym co tu się dzieje- wiesz że nie powinnaś
Ciesze sie, ze zmienilas opis na bardziej optymistyczny

Siadam do nauki, boje sie strasznie tej obrony. Tak na prawde to poki co niewiele umiem

Stary 2008-07-02, 09:01   #3477
tarasia
Wtajemniczenie

Ale niektórzy maja problemu...
Zamiast sie wspierać, to jakieś konflikty online

Ja zostaję ponieważ chce wiedzieć, że mam wsparcie w innych dziewczynkach.
To mój pierwszy w życiu cykl starań więc nie wiadomo jak pójdzie...

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 09:05   #3478
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Ja zostaję ponieważ chce wiedzieć, że mam wsparcie w innych dziewczynkach.
i bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
To mój pierwszy w życiu cykl starań więc nie wiadomo jak pójdzie...
Stary 2008-07-02, 09:11   #3479
olivka_7
Zakorzenienie

tak podpis mam bardziej optymistyczny Po prostu niech już ta @ przyjdzie i niech się szybko skończy.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-02, 09:26   #3480
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Mischoko jak Ty wytrzymujesz ?
Ja już bym dawno teściora zrobiła
czekam jutro na dwie krechy u Ciebie
Zrobilam wczoraj jedna krecha ale czekam wciaz na @

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości