Panny Młode 2009 cz. III - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-02, 10:21   #3271
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Instytucję tworzą ludzie, a oni też nie są bezbłędni i idealni. Trzeba to chyba wziąć pod uwagę
a tam dobra bo to temat rzelka a jak ja się rozgadam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 10:24   #3272
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez byłam w 8 klasie podstawówki tak jak większosc pewnie osoób

ale wiecie co?? mój brat mial teraz bierzmowanie i on tak samo jak ja. miał zeszyt i tam co niedziela musiał byc w kosciele by dostac pieczątke. raz w miesiącu u spowiedzi. 10 razy na rózancu (chyba to w październiku było) a tak to na jakies drogi krzyzowe, gorzkie żale chodzić musiał. masakra. potem egzamin, spotkania z animatorami raz w tygodniu i wiecie co?? po bierzmowaniu powiedzial, ze chyba przez kilka lat do koscioła juz nie pójdzie

a mój TZ teraz tylko poszedł, zapisal sie i nic wiecej . przyszedł do koscioła, dostał bierzmowanie. bez jakiegos chodzenia, pieczatek itp

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 10:32   #3273
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja tez byłam w 8 klasie podstawówki tak jak większosc pewnie osoób

ale wiecie co?? mój brat mial teraz bierzmowanie i on tak samo jak ja. miał zeszyt i tam co niedziela musiał byc w kosciele by dostac pieczątke. raz w miesiącu u spowiedzi. 10 razy na rózancu (chyba to w październiku było) a tak to na jakies drogi krzyzowe, gorzkie żale chodzić musiał. masakra. potem egzamin, spotkania z animatorami raz w tygodniu i wiecie co?? po bierzmowaniu powiedzial, ze chyba przez kilka lat do koscioła juz nie pójdzie

a mój TZ teraz tylko poszedł, zapisal sie i nic wiecej . przyszedł do koscioła, dostał bierzmowanie. bez jakiegos chodzenia, pieczatek itp
Ja miałam podobnie. Tylko że ksiądz dał mi taki mały katechizm i miałam go sobie poczytać a potem z tej racji, że nie byłam z tej parafii, napisał na karteczce 4 pytania z tej książeczki i trzeba było coś tam napisać od siebie, żeby był dokument. Wypisał karteczkę i hejaa do katedry na bierzmowanie.
Stary 2008-07-02, 10:46   #3274
kliwia
Zakorzenienie

No my ten katechizm musielismy w podstawówce na pamięc się nauczyć!
dobrze że partiami - bop na raz nikt by nie wkuł.
A potem ustnie odpowiadaliśmy. Szczerze? wcale mi to się uduchowić nie pomogło.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 10:48   #3275
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia to tam samo jak mi przez to tylko mnie od Koscioła odepchneło. chodze tylko od świeta i na śluby/pogrzeby/kominie

Stary 2008-07-02, 10:50   #3276
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Wiesz w podstawówce miałam pstro w głowie i też wątpię żeby wtedy mnie uduchowiło
Stary 2008-07-02, 10:53   #3277
kaska87
Zakorzenienie

może wyd Wam sie to głupie, ale ja do teraz nie wiem po co byół to bierzmowanie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 10:57   #3278
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
może wyd Wam sie to głupie, ale ja do teraz nie wiem po co byół to bierzmowanie
No widzisz, to jest kolejny dowód na to, że te sakramenty "każą" przyjmować przedwcześnie
Ja też bym pewnie nie wiedziała o co z nim chodzi, gdybym przystąpiła do niego w podstawówce.
Stary 2008-07-02, 11:00   #3279
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

masz racje, za wczesnie, ja tez bylam w podstawówce i tyle co z tego pamietam, to przymusowe chodzenie do Koscioła aby miec pieczatkę

Stary 2008-07-02, 11:15   #3280
kliwia
Zakorzenienie

teraz to i ja wiem o co kaman z tym bierzmowaniem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bierzmowanie
Stary 2008-07-02, 11:18   #3281
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dla mnie to nie bylo umocnienie wieary, chyba, że na siłę

Stary 2008-07-02, 12:07   #3282
89szafira89
Raczkowanie

Dokladnie ....

Cytat:
dla mnie to nie bylo umocnienie wieary, chyba, że na siłę
89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:48   #3283
mala2241
Raczkowanie

czesc dziewczynki!!!

kasia fajne zdjecie w avatarku!!!

matrucha nio niestety mam taki swietny internet ze mam ochote go wyzucic przez okno

a i zapomnialam o najwazniejszym nie zostaniecie ciociami dostalam @
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:53   #3284
kliwia
Zakorzenienie

mała no to więcej bez takich wygipasów nam tu, bo osiwiejemy
Pamiętaj! PO ŚLUBIE rób co chcesz
Stary 2008-07-02, 12:54   #3285
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi no a piłkę teraz możesz sprzedać na allegro
pilke zostawie dla przyszlego synka dla coreczki mam taka malutka kamizelke z futerka bialego dla niemowlecia...jest slodka

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
uff dobrelam do konca dziewczyny wy to normalnie produkujecie te strony!!!!

a ja ostatnio chcialam wam wkleic zdjecia mojej sali ale nie moglam moze dzis mi sie uda nie patrzcie na wystroj tylko sale
edit: kurde wiecej nie mogo moze jutro sprobuje
sale tak udekorujemy ze jej nie poznasz

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
bardzo ładna sukienka strippi
dziekuje

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
to podpis Michaela Owena z Anglii

na szczescie nie szefa :d heheheheheheheh

a no my mamy na allegro znajomosc hhehe :d
Stary 2008-07-02, 13:02   #3286
kliwia
Zakorzenienie

madzia, może przeprowadzisz się do Piły ?
http://www.pup.pila.pl/joomla/oferty...gion=1&id=2807
Stary 2008-07-02, 13:12   #3287
89szafira89
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Jak idą przygotowania ??? Ja już wybrałam salę -> http://www.hotelshanghai.pl. Z sukienką mam jeszcze mały problem a o bukiecie nie wspomnę ... Na razie moje typy na suknie to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gown_08a0f7ff01e931d7e1bb7ced962536c8.jpg (61,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gown_ffa51a179ecda8010693bf4a0ecaabbb.jpg (47,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gown_dbe037998b7410c499e61f853e56ceae.jpg (39,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo_85d0c4b41497bbbe853a321d800d2ec5.jpg (49,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1111111111111111111111.jpg (51,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gown_5208e889426083d9ad95dec74f55d45b.jpg (49,1 KB, 9 załadowań)
89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 13:25   #3288
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
bo gadałam z koleżanką i ona mówiła, że każdy kto do niego pójdzie ma nadżerkę tym bardziej, że od razu oferuje prywatnie a nie na książeczkę
Więc tym bardziej ja bym tu węszyła jakis podstęp

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
tak sukienka z rzeminelo z wiatrem
nie masz spaczonefgo poprostu jeszcze nie trafilas na idealne
ja tez bym chciala juz teraz dzidziusia uwielbiam je
udanego spotkania
(...)
rybulka masz racje podobaja mi sie.. ale ja juz mam swoja wymarzona

bylam w salonie zobaczyc ta moja sukienke i powiedzialy mi too samo.. ze moze brakowac koronki takiej typowej itd.. i ze bezpieczniej bylo by poprostuzamowic teraz bede miala gwarancje ze w przyszlyym roku bedzie... noi sie umowilam - sprowadza ja pod koniec tygodnia bede mierzyc. .zrobie fotki i wam pokaze... jak mi sie spodoba na mnie to biore.. ale bede miala problem zeby sie w niej tz niepoakazc.. bedzie mnie korcic(...)a tu macie adres kolekcji..
http://www.papilio.ru/en/

aha i sukienka kosztuje okolo 3 tysiecy..
Dzięki- spotkanie było bardzo udane Jak za starych, dobrych czasów Naśmiałyśmy się i powspominałyśmy
Ja juz nawet Twój gust znam
I KUPIŁAM BUTY

Widzę, że te suknie z Papilio wszystkie są takie stylowe... Normalnie niepowtarzalne

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
(...)
Dzis idac umowic sie do przychodni na praktyki przepuszczalam w drzwiach kobiete z noworodkiem w wozku. No i po tym spotkaniu stwierdzilam, ze jak na razie nie dla mnie sa dzieci... Nie moge zniesc zapachu malych dzieci. Drazni mnie on. zis tak mnie draznil, ze myslalam, ze zwymiotuje. Nie wiem dlaczego. No i z TZ na dziecko poczekamy kilka lat. Stwierdzilismy, ze najpier musimy sie pobudowac, by moc gdzie dziecko wychowac. No i sama musze dojrzec do roli matki. Cos czuje, ze do 30tki dociagne jako bezdzietna. (...)
Ja uwielbiam zapach malutkich dzieci I jeszcze jak się tak przesłodko przeciągaja i wydobywają z siebie takie fajne dżwięki- wiecie jakie, nie? Bo nie wiem jak je nazwać...

Cytat:
(...)
dziewczyny znalazłam 2 suknie podobają mi sie i chcę wiedzieć co sądzicie nie lubie sukni ala ptyś ani zbyt skromnych a te uważam, że są pośrednie-obawiam się tylko ile będę kosztowały pierwsza(...)
Śliczne suknie!

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh...a mój ciągle nosem kręci jak mini założe....i zawsze mówi, bo sie oglądają za toba na ulicy....
byl czas, ze kazal mi spodnie zakladac jak wychodzilam sama, ale cóż....mnie sie juz nie zmieni
Mój TŻ ma podobnie Uwielbia mnie w mini, ale mam w nich chodzić tylko, jak jestem z nim

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Dziewczyny z pewną nieśmiałością chciałabym się do waszego wątku przyłączyć. Jeżeli nie wydarzy się żadna tragedia to w przyszłym roku ja też stanę przed ołtarzem
Witaj

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczynki a ja mam dylemata I licze na porade Mowilam Wam ze bylam na rozmowie o prace na recepcji w hotelu w katowicach?? Nooo i dzis kobita do mnie dzwoni i pyta czy dalej jestem zainteresowana bo jesli tak to mam przyjsc w czwartek z dokumentami i ona da mi skierowanie na badania itd czyli chyba dostalam ta prace Tylko teraz mam dylemata czy mam brac ta prace czy nie Bo w sumie to nie byla praca moich marzen, poslalam Cv bo tz mi marudzil bo jego siostra sie dowiedziala ze kogos tam poszukuja i tz mi kazal wyslac cv wiec wyslalam dla swietego spokoju Potem zaprosili mnie na rozmowe, na rozmowie bylo chyba z 50 roznych cv na biurku, takze nie sadzilam ze mam jakies szanse, a tu taka niespodzianka Mama juz przezywa, ze praca na 3 zmiany, ze ona sobie nie wyobraza ze sie wyniose z domu, ze jak to sobie wyobrazam z tesciem mieszkac itd itp normalnie szok Mnie z jednej strony tez przerazaja te 3 zmiany, ale mysle sobie ze na poczatek cos jest, a przeciez moge dalej szukac, no i bede mieszkac z Tż Tylko ze to byla na razie moja jedyna rozmowa o prace takze moze powinnam jeszcze czegos szukac? Tz juz happy ze mam prace i sie do niego wprowadzam I co sadzicie? Kasa w sumie tez taka sobie Ale ja mysle ze wezme ta prace i bede rozgladac sie jeszcze za czyms innym bo w sumie na poczatek i tak dostane tylko umowe na czas probny
Podzielam zdanie dziewczyn- BIERZ TĘ PRACĘ!!! Widzę same plusy! A dla zamieszkania z TŻem mogłabym nawet zatrudnic się przy obieraniu przez 8 godzin ziemniaków

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
kurcze i w takich momentach cieszę się, że jak tata wymieniał dach na naszym domku to podniósł wszytsko dogóry i teraz na górze będziemy sobie mieli mieszkanko po ślubie. Jest tam ok 80m2. bedziemy miec oddzielne wejscie niz rodzice wiec w sumie jak oddzielne mieszkanie....Trzeba tylko całe wykończyć...ale już mamy koncepcje i powoli gromadzimy materialy. a ze tata budowalniec to wszystko nam zrobi a TŻ pomoże i nie bedzie trzeba kasy wydawac...
bardzo fajne rozwiązanie My będziemy mieszkać z dziadkami TŻa- oni na dole, my u góry. Jeszcze w tym roku będą kładzione podłogi, a w przyszłym będziemy malowac, tapetowac i umeblowywać

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
Najpierw muszę się Wam pochwalić, że dostałam po 20tej telefon, że przyjęli mnie do pracy do pewnego sklepu z obuwiem, torebkami itp w galerii. Strasznei się zdziwiłam, bo rozmowę miałam 2 tygodnie temu, a mieli w ciągu 1 tygodnia się odezwać jak się mną zainteresują i była cisza, więc dałam sobie spokój. No i jutro idę na 12 do pracy na 9 godzin Jutro musze jeszcze szybko na jakies zakupy, żeby kupiż sobie czarne spodnie w kancik(...)
Super Gratuluję

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)
a ja jutro o 19:00 ide na rozmowe w sprawie pracy w butiku

wczoraj tam zanioslam podanie i juz dzis do mnie dzwonili 3majcie kciuki
to jest praca na okres wakacji..ale zawsze to cos

a kupilam sobie ta sukienke...za tylko 30zł !! szok bo identyczna kosztuje u nas w sklepie 80zł

http://allegro.pl/item387503176_hit_..._kwiaty_m.html

tylko ciekawe czy w nia wejde :P (...)
Kciuki trzymam I wiesz co? Bardzo ładna sukienka!

Cytat:
Ale wy agentki jesteście. Parę godzin i normalnie 2 strony Dziewczyny gratuluję pracy! A ja normalnie jestem dziś wściekla. Jakiś sąsiad przed 7 rano zacząl kosić trawę. Jakbym go znalazla, niestety nie wiem który to, to bym naslala policję. Do której jest cisza nocna?? (...)
Ja jak teraz śpię u TŻa, nad ranem musimy zamykać okno, bo obok trwa budowa... Straszne... Hałas od samego rana! A cisza nocna jest do godziny 6.00... Moim zdaniem powinna trwać przynajmniej do 9.00

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
(...)
a i zapomnialam o najwazniejszym nie zostaniecie ciociami dostalam @
A wiesz, że to o niczym nie musi przesądzać
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 13:28   #3289
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
mała no to więcej bez takich wygipasów nam tu, bo osiwiejemy
Pamiętaj! PO ŚLUBIE rób co chcesz
no przepraszam ale tak wyszlo nastepnym razem mam nadzieje ze po slubie
edit:rybulka ty mnie niestresuj
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 13:30   #3290
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89szafira89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jak idą przygotowania ??? Ja już wybrałam salę -> http://www.hotelshanghai.pl. Z sukienką mam jeszcze mały problem a o bukiecie nie wspomnę ... Na razie moje typy na suknie to:
Hotel bardzo ładny z zewnątrz Są na tej stronce zdjęcia sali weselnej?
Co do sukienki, to chyba dogadałabyś się z Anulą Pierwsza suknia, którą zamieściłaś ma piękną górę
Stary 2008-07-02, 13:34   #3291
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja jak teraz śpię u TŻa, nad ranem musimy zamykać okno, bo obok trwa budowa... Straszne... Hałas od samego rana! A cisza nocna jest do godziny 6.00... Moim zdaniem powinna trwać przynajmniej do 9.00
Weź przestań. Jak tylko jasno się robi zaczynają ćwierkać wróble i gruchać te przeklęte gołębie. Potem psy zaczynają szczekać a jeszcze dzisiaj to koszenie A ja lubię spać z otwartym oknem i jakoś świadomość tego, że o 4 rano muszę wstać z łóżka żeby je zamykać jakoś mnie nie nastraja
Kurcze, nigdy w życiu nie zamęczałabym sąsiadów koszeniem trawy przed 7 rano. Jakaś paranoja. A ja na dodatek tak kocham spać, sen i bardzo cenię sobie każdą minutę snu. Śpioszek ze mnie i tyle. O znam lepsze określenie: śpiąca królewna
Stary 2008-07-02, 13:34   #3292
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Dziewczyny z pewną nieśmiałością chciałabym się do waszego wątku przyłączyć. Jeżeli nie wydarzy się żadna tragedia to w przyszłym roku ja też stanę przed ołtarzem
Witamy

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
heheh moj to sie cieszy, ze sie ogladaja teraz jak bylismy nad morzem to bylismy na plazy i mi sie zachcialo siusiu i poszlam w tej mini sama do nas do domku i jacys chlopcy tam do mnie wolali i mnie podrywali po drodze Mowie to Tż a ten mi na to: no to super, tyle maja co se popatrza i pozazdroszcza

witaj

Dziewczynki a ja mam dylemata I licze na porade Mowilam Wam ze bylam na rozmowie o prace na recepcji w hotelu w katowicach?? Nooo i dzis kobita do mnie dzwoni i pyta czy dalej jestem zainteresowana bo jesli tak to mam przyjsc w czwartek z dokumentami i ona da mi skierowanie na badania itd czyli chyba dostalam ta prace Tylko teraz mam dylemata czy mam brac ta prace czy nie Bo w sumie to nie byla praca moich marzen, poslalam Cv bo tz mi marudzil bo jego siostra sie dowiedziala ze kogos tam poszukuja i tz mi kazal wyslac cv wiec wyslalam dla swietego spokoju Potem zaprosili mnie na rozmowe, na rozmowie bylo chyba z 50 roznych cv na biurku, takze nie sadzilam ze mam jakies szanse, a tu taka niespodzianka Mama juz przezywa, ze praca na 3 zmiany, ze ona sobie nie wyobraza ze sie wyniose z domu, ze jak to sobie wyobrazam z tesciem mieszkac itd itp normalnie szok Mnie z jednej strony tez przerazaja te 3 zmiany, ale mysle sobie ze na poczatek cos jest, a przeciez moge dalej szukac, no i bede mieszkac z Tż Tylko ze to byla na razie moja jedyna rozmowa o prace takze moze powinnam jeszcze czegos szukac? Tz juz happy ze mam prace i sie do niego wprowadzam I co sadzicie? Kasa w sumie tez taka sobie Ale ja mysle ze wezme ta prace i bede rozgladac sie jeszcze za czyms innym bo w sumie na poczatek i tak dostane tylko umowe na czas probny
Bierz, bierz ta pracę będziesz bliżej tż, a jak nie będzie Ci się podobać to zmieniasz

Cytat:
mi gin powiedzial, ze nadżerka to norma. bardzo wiele kobiet ją ma. jednak jesli nie jest az tak zaawansowana to lepiej globulkami ja leczyc (mialam kilka razy je przepisane ). nie poleca sie wypalania czy wy wymrazania przed ciązą. jak juz kobieta jest po ciązy to ok. nie wiem czemu.
Podobno można ją usuwać dopiero po ciąży, gdyż po zabiegu powstają blizny, które podczas porodu nie rozciągają się tak jak naturalna tkanka

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jeju, jak y produkujecie te strony Jeden dzień człowieka nie ma a tu tyle stron hehe

Najpierw muszę się Wam pochwalić, że dostałam po 20tej telefon, że przyjęli mnie do pracy do pewnego sklepu z obuwiem, torebkami itp w galerii. Strasznei się zdziwiłam, bo rozmowę miałam 2 tygodnie temu, a mieli w ciągu 1 tygodnia się odezwać jak się mną zainteresują i była cisza, więc dałam sobie spokój. No i jutro idę na 12 do pracy na 9 godzin Jutro musze jeszcze szybko na jakies zakupy, żeby kupiż sobie czarne spodnie w kancik
(...)
Gratuluję pracy

Cytat:
U mnie było podobnie, katechizm na pamięć, ale naszczęście partiamii.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 13:36   #3293
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Weź przestań. Jak tylko jasno się robi zaczynają ćwierkać wróble i gruchać te przeklęte gołębie. Potem psy zaczynają szczekać a jeszcze dzisiaj to koszenie A ja lubię spać z otwartym oknem i jakoś świadomość tego, że o 4 rano muszę wstać z łóżka żeby je zamykać jakoś mnie nie nastraja
Kurcze, nigdy w życiu nie zamęczałabym sąsiadów koszeniem trawy przed 7 rano. Jakaś paranoja. A ja na dodatek tak kocham spać, sen i bardzo cenię sobie każdą minutę snu. Śpioszek ze mnie i tyle. O znam lepsze określenie: śpiąca królewna
Ze mnie też jest śpioch, yyy... to znaczy śpiąca królewna Ten sąsiad chyba nie mógł spac i dlatego kosił trawę o 7 rano... Szaleństwo!
Stary 2008-07-02, 13:38   #3294
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kliwia bo chyba tylko w moim miescie nie ma pracy w szkole ani w przedszkolu

Stary 2008-07-02, 13:38   #3295
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Ze mnie też jest śpioch, yyy... to znaczy śpiąca królewna Ten sąsiad chyba nie mógł spac i dlatego kosił trawę o 7 rano... Szaleństwo!
Ja już też później nie mogłam. Wstałam i zaczęłam sprzątać, bo co robić jak o tej porze mózg nie działa a spać się nie da
Stary 2008-07-02, 13:40   #3296
Rybulka
Zakorzenienie

popscene, o nie, o 7.00 rano zrywam się z łóżka tylko jak muszę coś bardzo ważnego zrobić... Inaczej nie ma mocnych

Madzia, jak tam przygotowania do wyjazdu? Dziś już 2 lipca!
Stary 2008-07-02, 13:42   #3297
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene, o nie, o 7.00 rano zrywam się z łóżka tylko jak muszę coś bardzo ważnego zrobić... Inaczej nie ma mocnych
Ja tak mam od początku liceum, potem studia, tylko do pracy wstaję bo dają za nią kasę. A tak to jestem urodzona wagarowiczka
Stary 2008-07-02, 13:44   #3298
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia, jak tam przygotowania do wyjazdu? Dziś już 2 lipca!
no własnie siedzę i robie listę rzeczy do zabrania juz mam ponad stronę i cos czuje, ze przy pakowaniu będę musiała połowe wykreslic ech no
w tygodniu musze sie przejsc załatwi ubezpiecznie sobie, zrobic zakupy, potem pranie porobic aaa i w poniedzialek idę do dentysty jeszcze a we wtorek/sroda jedziemy
aaa i musze jeszcze załatwic recepte na tabletki anty i je wykupić bo jakby nie było to bede miała w koncu TZ non stop przy sobie na co moja mama w żartach : tylko , żeby potem slubu nie było trzeba przyspieszac

Stary 2008-07-02, 13:51   #3299
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak mam od początku liceum, potem studia, tylko do pracy wstaję bo dają za nią kasę. A tak to jestem urodzona wagarowiczka
Do pracy, to może też będę wstawać Najbardziej by mi odpowiadała praca na 10.00, 11.00

Cytat:
no własnie siedzę i robie listę rzeczy do zabrania juz mam ponad stronę i cos czuje, ze przy pakowaniu będę musiała połowe wykreslic ech no
w tygodniu musze sie przejsc załatwi ubezpiecznie sobie, zrobic zakupy, potem pranie porobic aaa i w poniedzialek idę do dentysty jeszcze a we wtorek/sroda jedziemy
aaa i musze jeszcze załatwic recepte na tabletki anty i je wykupić bo jakby nie było to bede miała w koncu TZ non stop przy sobie na co moja mama w żartach : tylko , żeby potem slubu nie było trzeba przyspieszac
To za tydzień juz może będziesz w Holandii. jak nie będziesz tam miała internetu, to żal mi Ciebie po powrocie
Receptę załatw ja już teraz się ciązy nieplanowanej nie boję aż tak bardzo Ślub cywilny mozna wziąć
Moi też nam zawsze mówią, jak jedziemy gdzieś, czy jak śpię u TŻa: "Tylko niczego nie naróbcie"
A ostatnio, jak byłam u TŻa, zadzwoniła moja siostra i jak się żegnałyśmy, powiedziała: "Bawcie się dobrze! Yyyy, to znaczy śpijcie dobrze!"
Stary 2008-07-02, 13:54   #3300
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

hehe
no tak za tydzien to ja juz w Holandii pewnie bede kurcze mam takiego stresa, że szok. bo jedzemy w ciemno. po przyjżdzie od razu do biura z mieszkaniami i do agencji pracy
a własnie nie wiem czy bede miała net

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości