Scent Bar IV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-02, 09:41   #3571
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Zamiar mam, nie oceniałam ładnych kilka miesięcy, wcześniej robiłam to systematycznie. Masa próbek czeka na ocenę, kilka flakonów posiadanych zapachów również niezrecenzowane.
Niestety nigdy nie będę potrafić opisywać zapachów tak jak Wy, ale być może kiedyś komuś pomoże moja recenzja.
Po 2 dziennie to byłoby dobre tempo.
Oj, byłoby świetne. Ale ja nie daję rady. Z lenistwa oczywiście.
Cytat:
Jedyne do których nie zamierzam wracać przed wysmarowaniem recenzji to Scent. Oj nigdy więcej.
Hihihi. Każdy ma swojego NIGDYWIĘCEJA.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Pobudkę dziś w nocy miałam Od jakichś 4 miesięcy latarnia pod moim blokiem nie świeci. I właśnie dziś, o 1 w nocy panowie elektrycy postanowili to naprawić Przyjechali taki wielkim autem z wysięgnikiem (nie wiem jak to się nazywa) i pół godziny manipulowali przy latarni. Auto cały czas na chodzie, wysięgnik straszny dźwięk z siebie wydaje, gdy jest podnoszony/opuszczany, a panowie nie komunikowali się bynajmniej szeptem.
Kto planuje takie rzeczy na 1 w nocy??
Pojęcia nie mam.
Ja bym tam wolała w nocy, bo w dzień śpię. Ale u mnie zwykle hałasują w dzień właśnie, tak jak teraz.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Idę zaraz z psem do weterynarza, proszę trzymajcie kciuki, bo jest podejrzenie dysplazji
Trzymamy Nosku, trzymamy.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Parówkowiec siedzi obok i aż się obejrzał, co tak parsknęłam śmiechem

Na PW odpisałam, i dziękuję raz jeszcze
Żeby wiedział z czego parskasz byłoby mu... nieswojo.

Wiecie co? Kobiety jednak nigdy nie przestaną mnie zadziwiać. Ja rozumiem normalny masochizm albo inne nietypowe upodobania. Ale żeby sprzątanie dawało przyjemność to mi się w głowie nie mieści.

Ja sprzątać nie lubię, bałagan mi nie przeszkadza. Jdyne, co muszę to się myć. i właśnie zamierzam to zrobić.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:47   #3572
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wiecie co? Kobiety jednak nigdy nie przestaną mnie zadziwiać. Ja rozumiem normalny masochizm albo inne nietypowe upodobania. Ale żeby sprzątanie dawało przyjemność to mi się w głowie nie mieści.

Ja sprzątać nie lubię, bałagan mi nie przeszkadza. Jdyne, co muszę to się myć. i właśnie zamierzam to zrobić.

ja odruchowo zabieram się za sprzątanie, gdy mam jakiś problem czy coś do poważnego przemyślenia - chyba w nadziei, że gdy poukładam wszystko wokół siebie, poukłada się też w życiu

myśli mi się przy sprzątaniu pierwszorzędnie
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:51   #3573
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Sabbath, Zuziuniu dziękuję

Niestety właściwie niczego się dzisiaj nie dowiedzieliśmy o psie, bo trzeba go trzy dni przetrzymać na głodówce i dopiero potem zrobić rentgen..
Strasznie się boję, to taki młody (3,5 roku) i wesoły pies.. chyba by mi serce pękło gdyby już zawsze miał być taki osowiały i niesprawny jak teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (52,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (54,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (48,5 KB, 8 załadowań)
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:59   #3574
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

No popatrz, i kolejny raz się potwierdza, że mamy ze sobą wiele wspólnego

Sprzątam, jak muszę - tj. jak mi brakuje czystych naczyń to zmywam hurtem, jak podłoga razi moje poczucie estetyki to ją myję, prać piorę regularnie bo lubię czyste, pachnące ubrania, pościel itp. - ale żeby to miało być dla przyjemności? Takie mycie okien na przykład To ja jednak jestem z innej kategorii....

BTW - doradźcie mi: kupić czy nie kupić - aukcja się kończy za niecałą godzinę, tanio jak barszcz, aż mnie normalnie karta swędzi

Edit: kupiłam tę kieckę i mam nadzieję, ze szybko przyjdzie.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg H&M.jpg (19,4 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2008-07-02 o 10:55 Powód: dopisek
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 11:06   #3575
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Mała czarna, taka prosta, ale ładna.

Ja w sobotę idę na wesele, ale w kiecce w której już byłam. Tylko mam problem, bo mi sie od prania zacieki jasne robią.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 11:11   #3576
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Mała czarna, taka prosta, ale ładna.

Ja w sobotę idę na wesele, ale w kiecce w której już byłam. Tylko mam problem, bo mi sie od prania zacieki jasne robią.
A prałaś w pralce, czy chemicznie? Bo ja tak mam z jedną kurtką, co ją upiorę w pralce to na rękawach się robią białe zacieki

A sukienka podobno (tzn. z opisu aukcji wnioskując) jest w kolorze ciemnej czekolady i wszystko bosko, tylko ona jest bez pleców.... tak, że będę się mocno zastanawiać zanim (i czy w ogóle) ją do pracy założę
Stary 2008-07-02, 11:12   #3577
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:

Mnie również kroi się wesele, ale to za półtora miesiąca, zdecydowałam że idę w sukience w której byłam poprzednio (ta ze zdjęcia na naszej-klasie), co prawda część gości widziała mnie w tej sukni na poprzednim weselu, ale co tam.
Jak sobie przeliczę 400zł za sukienkę na inne rzeczy (czyt. perfumy) to odechciewa mi się szastać kasą na sukienkę. Kupię sobie nowe buty do sukienki .

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 11:19   #3578
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A prałaś w pralce, czy chemicznie? Bo ja tak mam z jedną kurtką, co ją upiorę w pralce to na rękawach się robią białe zacieki

Ręcznie i potem jeszcze płyn do płukania, może ją tylko w wodzie wypłukać i delikatnie odwirować w woreczku na bieliznę
Stary 2008-07-02, 11:21   #3579
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ręcznie i potem jeszcze płyn do płukania, może ją tylko w wodzie wypłukać i delikatnie odwirować w woreczku na bieliznę
Ja podejrzewam, że podobnie, jak w przypadku mojej kurtki, Twojej sukience pomogłoby pranie chemiczne - to chyba jest taka tkanina, w której w procesie schnięcia uwidaczniaja się te zacieki, z wody - nawet jeśli płuczesz bez płynu. Próbowałam tak i tak i efekt był dokładnie ten sam.
Stary 2008-07-02, 11:33   #3580
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja podejrzewam, że podobnie, jak w przypadku mojej kurtki, Twojej sukience pomogłoby pranie chemiczne - to chyba jest taka tkanina, w której w procesie schnięcia uwidaczniaja się te zacieki, z wody - nawet jeśli płuczesz bez płynu. Próbowałam tak i tak i efekt był dokładnie ten sam.
no nic zobaczę..jak będą zacieki pójdę w innej.
Stary 2008-07-02, 12:16   #3581
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

AAAAAAAAA! Właśnie się dowiedziałam, że zdałam ostatni egzamin Mam wakacje!
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:18   #3582
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Gratulacje!
Stary 2008-07-02, 12:21   #3583
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
czekam jeszcze na wyniki jednego, będą dopiero 7.07, ale... mimo wszystko mam nadzieję, że będzie zdany
do października byłby spokój...

Gratulacje!
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:26   #3584
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość

ja odruchowo zabieram się za sprzątanie, gdy mam jakiś problem czy coś do poważnego przemyślenia - chyba w nadziei, że gdy poukładam wszystko wokół siebie, poukłada się też w życiu

To, co piszesz brzmi sensownie.

Cytat:
Sabbath, Zuziuniu dziękuję

Niestety właściwie niczego się dzisiaj nie dowiedzieliśmy o psie, bo trzeba go trzy dni przetrzymać na głodówce i dopiero potem zrobić rentgen..
Strasznie się boję, to taki młody (3,5 roku) i wesoły pies.. chyba by mi serce pękło gdyby już zawsze miał być taki osowiały i niesprawny jak teraz
Nosku, myślę, że o pierwsze by nie pękło i nawet tak nie mów! A po drugie nie będzie musiało.
To jest młody jeszcze pies, ma silny organizm, jest kochany i ma poczucie przynależności. Będzie walczył o zdrowie całym sobą.
Ja, w każdym razie, mam nadzieje, że będzie dobrze.

Cytat:
No popatrz, i kolejny raz się potwierdza, że mamy ze sobą wiele wspólnego

Sprzątam, jak muszę - tj. jak mi brakuje czystych naczyń to zmywam hurtem, jak podłoga razi moje poczucie estetyki to ją myję, prać piorę regularnie bo lubię czyste, pachnące ubrania, pościel itp. - ale żeby to miało być dla przyjemności? Takie mycie okien na przykład To ja jednak jestem z innej kategorii....
Oj, ja też. Prawdę mówiąc mycie okien odwlekam póki się da (a da się dłuuugo), a potem w desperacji płacę siostrze naszej niani do dziecka za umycie i... I mam z głowy do następnego deadline'u.

Cytat:
BTW - doradźcie mi: kupić czy nie kupić - aukcja się kończy za niecałą godzinę, tanio jak barszcz, aż mnie normalnie karta swędzi

Kiecka super. Sexy, ale nie... no wiesz. Nie taka z wszystkim na raz wywalonym.
Z Twoją figurą będzie Ci w niej pięknie.

Cytat:

Impreza?
Stary 2008-07-02, 12:29   #3585
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję.

Już sobie zrobiłam listę co muszę posprzątać i zrobić dziś wieczorem. Inaczej mogę stracić wenę

Stary 2008-07-02, 12:33   #3586
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Mmm, z pewnością piękny zapach, uwielbiam bez.
Ja też, ale jakoś nie w perfumach

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Aguś, daj mi trochę Twojego diabła bo też muszę zrobić porządki w domu a tak mi się nie chce
Diabeł, coś czuję, jeszcze u mnie siedzi (znaczy we mnie), dalej nie mam dość sprzątania i myślę co by tu jeszcze...
Jak już mi przejdzie, to go poślę do Ciebie

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
a ja nie muszę sprzątać
mąż z córką wyjechali na wakacje, jak jestem sama to w ogóle się nie bałagani, nawet talerze i szklanki się nie brudzą bo .... jem na mieście, a piję z butelki
może i kurz osiada, ale mi to nie przeszkadza
Ja mam wrażenie, że jak jestem sama to bałagani się bardziej W zlewie piętrzą się gary (nie znoszę zmywać ), jasne kafelki w łazience są upstrzone dziwnymi śladami, śmieci i odpadki organiczne w koszach się mnożą, a okna w ogóle zarosłyby brudem.
A może to to, że po prostu M. więcej w tym domu sprząta?

Cytat:
Dobra robota

Cytat:
Gratuluję! I trzymam za zdrowie psa

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
ja też
czekam jeszcze na wyniki jednego, będą dopiero 7.07, ale... mimo wszystko mam nadzieję, że będzie zdany
No!

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:34   #3587
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Nosku
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Favkes, też bym chciała mieć taką pracę, w której mogłabym robić to, co lubię, czyli pisać (bo rysowanie było dla mnie tylko zabawą) - ale to ciężko jest, niestety Mam nadzieję, że Tobie się uda.
Zobaczymy - mogę sobie wybrzydzać na szczęście - bo do września " jestem kryta"
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
A nad kursem flamenco (jakimś krótkim, chociażby wakacyjnymi warsztatami) też kiedyś myślałam Może zapiszemy się razem? Powiesz Ciachulcowi, że idziesz na flamenco z przyzwoitką
To baaaardzo dobry pomysł. Mam jeszcze jedną chętną - moją kuzynkę - w kupie zawsze raźniej
Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Chyba inspektor budowlany, ale głowy nie dam sobie uciąć.
Konkretniej to chyba inspektor nadzoru budowlanego.
Tylko, że: skoro wykańczali mieszkanie nielegalnie - no bo skoro nieoficjalnie - to nielegalnie ( przed odbiorem). A mieszkanie w momencie odbioru "powinno" być w stanie takim jak nakazuje umowa deweloperska to wątpię by zwrócono im za zniszczenie podłogi (która położyli nieoficjalnie ) Za szkody Mogę sie mylić oczywiście. I oby tak było. Dowiedzcie się u INB koniecznie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję - właśnie przeczytałam - do głowy mi nie przyszło, że nierówną podłogę, czy rysę na oknie można reklamować.
Można Tylko nie wiem czy taka szkoda reklamacji podlega - bo podłoga z tego co pisałaś nie była robiona przez wykonawcę - tylko przez nich już. Można reklamować instalację z której leciała woda i stropy - jeśli zamokły tak, że trzeba poprawiać.
Cytat:
Hihihih... no udławiłabym się.
Ja na swojego najczęściej wołam po nazwisku
Oprócz tych wymienionych we wcześniejszym poście epitetów
Cytat:
O tak, to niesamowita rzecz, móc robić coś, co daje satysfakcję i jest ;'nasze".
Ale co do pracy w domu, to ja dobrej opinii nie mam. Nie dość, że człowiek ciągle na okrągło jest w pracy (kiedy jest w domu), nie ma urlopu, dni wolnych i nie ratuje go żadne L-4, to jeszcze rodzina twierdzi, że skoro nie wychodzi z domu to nie pracuje. Grrr...
No tak. Wszystko ma swoje zalety i wady. Ale mnie L-4 tez nie ratuje, mimo, ze pracuję w biurze. Np. teraz jestem na zwolnieniu a zasuwam jeszcze ciężej - tyle, ze w domu
Cytat:
Ja w ogóle jestem upośledzona jeśli chodzi o pamiętanie zapachów. Wiem, że znam, wiem, czym pachnie, ale naprawdę często nie potrafię zaszufladkować wrażenia i przypisać mu nazwy. Z FdB miałam tak już dwa razy. No... wstyd...
e tam zaraz wstyd. Dokładne jesteśmy - nawiasem mówiąc - poczytałam - super - bede stałym gościem.

Cytat:
Fav - o wakacyjnym PW pamiętam. Koordynuję daty i ciężko mi idzie.
Ja też pamiętam. Wiem,ze urlop będe brała w sierpniu - tylko nie wiem dokładnie kiedy. I nie wiem kiedy moja kuzynka planuje chrzest Synka - to jakby istotne - bo mam być matką chrzestną
Cytat:
Wytłuszczone zdania Wielebnej Sabatki pasują do Ciebie jak ulał.
Wielebna Sabatka
Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
a ja nie muszę sprzątać
mąż z córką wyjechali na wakacje, jak jestem sama to w ogóle się nie bałagani, nawet talerze i szklanki się nie brudzą bo .... jem na mieście, a piję z butelki
może i kurz osiada, ale mi to nie przeszkadza
zazdraszczam.

Cytat:

Kiedys lubiłam, teraz mnie męczy - ale mam poczucie obowiązku i to nie pozwala mi nie sprzątać - wiem to chore jest.
Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
A to to tak - nawet za bardzo. Chociaż rzeczywiście jak mam jakiś problem poważny to najwięcej mądrych pomysłów na rozwiązanie przychodzi mi podczas sprzątania. Ale wtedy tez, zdarza mi się najczęściej rozpamiętywać mało przyjemne chwile
Cytat:
Mnie przyjemność sprawia efekt sprzątania a nie sama czynność.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:41   #3588
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja też, ale jakoś nie w perfumach
Piękny bez jest w Purplelight Dali, kiedyś przez dłuższy czas była pięćdziesiątka na Allegro za grosze, ale jak zwykle miałam tysiąc innych wydatków i mi ją ktoś sprzątnął. Teraz też nie jest najdroższa, ale aż tak mi się nie podoba żeby od razu klikać jak lista i tak wyjątkowo długa jest.

Stary 2008-07-02, 13:21   #3589
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość

Wielebna Sabatka
.
A mi się tam podoba

Sab wysłane co trzeba

Truskawciu nie wysłane, bo adresu brak....hmm może napiszę smsa

Kurde po raz 3 prałam sukienkę na sobotnie wesele i dalej widać dziwne białe zacieki jej i sama nie wiem, czy iść w tej, czy w innej.

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-07-02 o 17:54 Powód: post pod postem
Stary 2008-07-02, 13:32   #3590
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

Konkretniej to chyba inspektor nadzoru budowlanego.
Tylko, że: skoro wykańczali mieszkanie nielegalnie - no bo skoro nieoficjalnie - to nielegalnie ( przed odbiorem). A mieszkanie w momencie odbioru "powinno" być w stanie takim jak nakazuje umowa deweloperska to wątpię by zwrócono im za zniszczenie podłogi (która położyli nieoficjalnie ) Za szkody Mogę sie mylić oczywiście. I oby tak było. Dowiedzcie się u INB koniecznie
Tak możliwe, że to inspektor nadzoru budowlanego
Ja pisałam o inspektorze w kontekście podpisywania protokołu zdawczo-odbiorczego.
Jeśli jeszcze nie podpisali to powinni wszystko posprawdzać, najlepiej właśnie przy pomocy fachowca. Żeby sie potem nie okazało, że coś innego jest schrzanione.

Co do podłogi to fakt, że wykonywali to nielegalnie niestety może przekreślić szanse na odszkodowanie czy naprawę, ale spróbować zawsze można

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 14:02   #3591
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:

A mi się tam podoba
Ależ Zuziuniu - to, że się uśmiałam nie znaczy wcale, że mi się nie podoba

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Tak możliwe, że to inspektor nadzoru budowlanego
Ja pisałam o inspektorze w kontekście podpisywania protokołu zdawczo-odbiorczego.
Jeśli jeszcze nie podpisali to powinni wszystko posprawdzać, najlepiej właśnie przy pomocy fachowca. Żeby sie potem nie okazało, że coś innego jest schrzanione.

Co do podłogi to fakt, że wykonywali to nielegalnie niestety może przekreślić szanse na odszkodowanie czy naprawę, ale spróbować zawsze można
Oczywiście, zgadzam się całkowicie
Fachowiec jest jak najbardziej wskazany. Taka osoba zawsze może znaleźć odpowiednie przepisy, żeby było jak najbardziej na ich korzyść.
Stary 2008-07-02, 14:07   #3592
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ależ Zuziuniu - to, że się uśmiałam nie znaczy wcale, że mi się nie podoba
No właśnie o to chodzi
Stary 2008-07-02, 14:10   #3593
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziczko .. Gratulacje i

Dziękuję

Cytat:

Madziczku gratuluję

Dziękuję Zuziuniu

Cytat:
Gartuluję dyplomu! Teraz już żadne nieporozumienia nam nie straszne. Madzia broni, Madzia radzi, Madzia nigdy nas nie zdradzi!

Dziękuję Sabbath Wierszyk genialny Marzy mi się w przyszłości jakaś własna firma zajmująca się mediacjami, a ten wierszyk będzie mottem tej firmy

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Madzik - gratuluję serdecznie Brzmi to naprawdę ciekawie. Trzymam za niemiecki.

Dziękuję Misiu- Pysiu

Cytat:
Madziczko, serdeczne gratulacje i powodzenia w kwestii zatrudnienia

Dziękuję Margot Póki co mogę pomiediować między tobą a Favkes naszą Królową Wacików w kwestii tygodniowej porcji staniczków do prania

Niemiecki zaliczony

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 15:08   #3594
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Dziękuję Margot Póki co mogę pomiediować między tobą a Favkes naszą Królową Wacików w kwestii tygodniowej porcji staniczków do prania
oooo ... no proszę, jakie sobie Pani Mediator trudne zadanie wymyśliła

Cytat:
Niemiecki zaliczony
Stary 2008-07-02, 16:29   #3595
Zuziunia
BAN stały

Padam przez godzinę pieliłam w pełnym słońcu, ramionka miałam wyfiltrowane ale widzę że czerwone.
Stary 2008-07-02, 16:31   #3596
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Mówili o tym w jednym z odcinków Batmana No niemożliwe żeby mogli się mylic albo celowo wprowadzac widza w błąd... !
No, z takim autorytetem nie sposób dyskutować. Musiało mi się coś zdawać. I Annmarie też

Cytat:
Idę zaraz z psem do weterynarza, proszę trzymajcie kciuki, bo jest podejrzenie dysplazji

A gdzie idziesz?

Cytat:
I bardzo dobrze - jest śliczna

Cytat:
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
ja też

Cytat:

Truskawciu nie wysłane, bo adresu brak....hmm może napiszę smsa
Już podałam, dwiema drogami nawet

Cytat:
Niemiecki zaliczony
Gratuluję

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-07-02 o 16:34 Powód: blondi pomyliła wątki :D
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 17:16   #3597
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
oooo ... no proszę, jakie sobie Pani Mediator trudne zadanie wymyśliła
Czy ja wiem, czy trudne? Coś mie się wydaje, Królowo, że jesteś skłonna do mediacji i do ugody

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Gratuluję

Właśnie obudziłam się z dwugodzinnej drzemki

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 18:05   #3598
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
No tak. Wszystko ma swoje zalety i wady. Ale mnie L-4 tez nie ratuje, mimo, ze pracuję w biurze. Np. teraz jestem na zwolnieniu a zasuwam jeszcze ciężej - tyle, ze w domu
No właśnie. To wyobraź sobie, że przy pracy w domu to stan permanentny.

Cytat:
e tam zaraz wstyd. Dokładne jesteśmy - nawiasem mówiąc - poczytałam - super - bede stałym gościem.
I wzajemnie.

Cytat:
Ja też pamiętam. Wiem,ze urlop będe brała w sierpniu - tylko nie wiem dokładnie kiedy. I nie wiem kiedy moja kuzynka planuje chrzest Synka - to jakby istotne - bo mam być matką chrzestną
My na sierpień planujemy wyjazd.

Cytat:

Sab wysłane co trzeba
Czekam z utęsknieniem.

Cytat:
Dziękuję Sabbath Wierszyk genialny Marzy mi się w przyszłości jakaś własna firma zajmująca się mediacjami, a ten wierszyk będzie mottem tej firmy
Madziu, ja nie jestem tak do końca autorką tego wierszyka.
To parafraza "Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi" z Seksmisji.

Cytat:
Niemiecki zaliczony

Ależ mamy tu ostatnio prawdziwy "wątek sukcesu".
Stary 2008-07-02, 18:19   #3599
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziu, ja nie jestem tak do końca autorką tego wierszyka.
To parafraza "Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi" z Seksmisji.

Aaaano tak, zresztą coś mi gdzieś grało w którymś kościele, ( że ja ten "wierszyk" skądś już znam), tylko aż do teraz nie wiedziałałam, w którym.

Frank Zappa

Stary 2008-07-02, 18:22   #3600
Zuziunia
BAN stały

Sab jak Ty ładnie piszesz w swoim blogu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości