![]() |
#3571 | |||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym tam wolała w nocy, bo w dzień śpię. Ale u mnie zwykle hałasują w dzień właśnie, tak jak teraz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co? Kobiety jednak nigdy nie przestaną mnie zadziwiać. Ja rozumiem normalny masochizm albo inne nietypowe upodobania. Ale żeby sprzątanie dawało przyjemność to mi się w głowie nie mieści. ![]() ![]() Ja sprzątać nie lubię, bałagan mi nie przeszkadza. Jdyne, co muszę to się myć. i właśnie zamierzam to zrobić. ![]()
![]() |
#3572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja odruchowo zabieram się za sprzątanie, gdy mam jakiś problem czy coś do poważnego przemyślenia - chyba w nadziei, że gdy poukładam wszystko wokół siebie, poukłada się też w życiu ![]() myśli mi się przy sprzątaniu pierwszorzędnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Sabbath, Zuziuniu dziękuję
![]() Niestety właściwie niczego się dzisiaj nie dowiedzieliśmy o psie, bo trzeba go trzy dni przetrzymać na głodówce i dopiero potem zrobić rentgen.. Strasznie się boję, to taki młody (3,5 roku) i wesoły pies.. chyba by mi serce pękło gdyby już zawsze miał być taki osowiały i niesprawny jak teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Sprzątam, jak muszę - tj. jak mi brakuje czystych naczyń to zmywam hurtem, jak podłoga razi moje poczucie estetyki to ją myję, prać piorę regularnie bo lubię czyste, pachnące ubrania, pościel itp. - ale żeby to miało być dla przyjemności? Takie mycie okien na przykład ![]() BTW - doradźcie mi: kupić czy nie kupić - aukcja się kończy za niecałą godzinę, tanio jak barszcz, aż mnie normalnie karta swędzi ![]() Edit: kupiłam tę kieckę ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-07-02 o 10:55 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A sukienka podobno (tzn. z opisu aukcji wnioskując) jest w kolorze ciemnej czekolady ![]() ![]()
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sobie przeliczę 400zł za sukienkę na inne rzeczy (czyt. perfumy) to odechciewa mi się szastać kasą na sukienkę. Kupię sobie nowe buty do sukienki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja podejrzewam, że podobnie, jak w przypadku mojej kurtki, Twojej sukience pomogłoby pranie chemiczne - to chyba jest taka tkanina, w której w procesie schnięcia uwidaczniaja się te zacieki, z wody - nawet jeśli płuczesz bez płynu. Próbowałam tak i tak i efekt był dokładnie ten sam.
#3580 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
lipiec na maksa!!! :)
|
AAAAAAAAA! Właśnie się dowiedziałam, że zdałam ostatni egzamin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To jest młody jeszcze pies, ma silny organizm, jest kochany i ma poczucie przynależności. Będzie walczył o zdrowie całym sobą. ![]() Ja, w każdym razie, mam nadzieje, że będzie dobrze. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z Twoją figurą będzie Ci w niej pięknie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Impreza? ![]()
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sobie zrobiłam listę co muszę posprzątać i zrobić dziś wieczorem. Inaczej mogę stracić wenę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja też, ale jakoś nie w perfumach
![]() Cytat:
Jak już mi przejdzie, to go poślę do Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() A może to to, że po prostu M. więcej w tym domu sprząta? ![]() Dobra robota ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3587 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nosku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Konkretniej to chyba inspektor nadzoru budowlanego. Tylko, że: skoro wykańczali mieszkanie nielegalnie - no bo skoro nieoficjalnie - to nielegalnie ( przed odbiorem). A mieszkanie w momencie odbioru "powinno" być w stanie takim jak nakazuje umowa deweloperska to wątpię by zwrócono im za zniszczenie podłogi (która położyli nieoficjalnie ) Za szkody Mogę sie mylić oczywiście. I oby tak było. Dowiedzcie się u INB koniecznie ![]() Cytat:
![]() Ja na swojego najczęściej wołam po nazwisku ![]() Oprócz tych wymienionych we wcześniejszym poście epitetów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też pamiętam. Wiem,ze urlop będe brała w sierpniu - tylko nie wiem dokładnie kiedy. I nie wiem kiedy moja kuzynka planuje chrzest Synka - to jakby istotne - bo mam być matką chrzestną ![]() Wielebna Sabatka ![]() Cytat:
Cytat:
A to to tak - nawet za bardzo. Chociaż rzeczywiście jak mam jakiś problem poważny to najwięcej mądrych pomysłów na rozwiązanie przychodzi mi podczas sprzątania. Ale wtedy tez, zdarza mi się najczęściej rozpamiętywać mało przyjemne chwile ![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Piękny bez jest w Purplelight Dali, kiedyś przez dłuższy czas była pięćdziesiątka na Allegro za grosze, ale jak zwykle miałam tysiąc innych wydatków i mi ją ktoś sprzątnął. Teraz też nie jest najdroższa, ale aż tak mi się nie podoba żeby od razu klikać jak lista i tak wyjątkowo długa jest.
![]() |
#3589 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi się tam podoba ![]() Sab wysłane co trzeba ![]() Truskawciu nie wysłane, bo adresu brak....hmm może napiszę smsa ![]() Kurde ![]() ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-07-02 o 17:54 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pisałam o inspektorze w kontekście podpisywania protokołu zdawczo-odbiorczego. Jeśli jeszcze nie podpisali to powinni wszystko posprawdzać, najlepiej właśnie przy pomocy fachowca. Żeby sie potem nie okazało, że coś innego jest schrzanione. Co do podłogi to fakt, że wykonywali to nielegalnie niestety może przekreślić szanse na odszkodowanie czy naprawę, ale spróbować zawsze można ![]()
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Ależ Zuziuniu - to, że się uśmiałam nie znaczy wcale, że mi się nie podoba
![]() Cytat:
![]() Fachowiec jest jak najbardziej wskazany. Taka osoba zawsze może znaleźć odpowiednie przepisy, żeby było jak najbardziej na ich korzyść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Dziękuję Zuziuniu ![]() Cytat:
Dziękuję Sabbath ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Margot ![]() ![]() Niemiecki zaliczony ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
BAN stały
|
Padam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A gdzie idziesz? I bardzo dobrze - jest śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już podałam, dwiema drogami nawet ![]() Gratuluję ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-07-02 o 16:34 Powód: blondi pomyliła wątki :D |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem, czy trudne? Coś mie się wydaje, Królowo, że jesteś skłonna do mediacji i do ugody
![]() ![]() Właśnie obudziłam się z dwugodzinnej drzemki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam z utęsknieniem. ![]() Cytat:
To parafraza "Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi" z Seksmisji. ![]() ![]() Ależ mamy tu ostatnio prawdziwy "wątek sukcesu". ![]()
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaano tak, zresztą coś mi gdzieś grało w którymś kościele, ( że ja ten "wierszyk" skądś już znam), tylko aż do teraz nie wiedziałałam, w którym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
BAN stały
|
Sab jak Ty ładnie piszesz w swoim blogu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.