|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam wózki Bebetto.
Vulcano jest bardzo fajny. Holland różni się tylko stelażem przy czym Vulcano ma praltyczniejszy stelaż i kosz pod wózkiem. No ale Tz zakochal się w kolorze który ma tylko Holland. Niestety Torino nigdzie nie mieli. |
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
Cudowna informacja
Mam nadzieję, że usłyszymy też takie dobre wieści o pozostałych dziewczynach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2614 |
|
Zadomowienie
|
Oo kciuki za Madeire
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Bylam dzis na spacerze i kurczr coraz ciezej mi sie pcha wozek. Krzyz mnie ciagle boli a do tego, mam wrażenie, ze stawy mi sie rozchodza i mnie boli tam gdzie sie zaczynają nogi 😉 Jak ja bede z mala wychodzic na spacery w maju to nie wiem ![]() Pod dom srednio, bo tu pelno ulic, nie wybiega sie. W miarę spokojne i malo ruchliwe sa, ale jednak samopas jej nie puszcze. W fajne miejsce do wybiegania albo plac zabaw trzeba przejsc niezly kawalek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale super wieści o Madeirze! Oby tym razem wszystko poszło w dobrym kierunku
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;8086127 6]Ja akurat dostałam w akcji testerskiej z FB. Ale widziałam je w Carrefour tych największych. Chyba 15zł kosztuje.[/QUOTE]
Dzięki Ci dobra kobieto za tydzień jadę w góry i właśnie było mi smutno, że nawet grzanca się nie napiję Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku a za mną od środy chodzą flaki.... Ale nie będę prosić babci żeby ugotowała gar,żebym ja zjadła 1 porcje a takich w słoiku nie chce kupować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Super wieści odnośnie Madeiry, trzymam za nią kciuki!
![]() i ogólnie za wszystkie aniołkowe nasze mamy, fiole i cocci są mi szczególnie bliskie, więc za nie bardzo mocno jestem pewna, że każdej z nich się uda.A my lubimy wypróbowywać knajpy sushi, choć i tak najlepsze sushi jedliśmy w Tajlandii
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, weszłam teraz na jeden wątek na wizazu (nie przytoczę nazwy) i tam są dziewczyny co się starają o dziecko od 2004r, 2008r, 6 lat, 7 lat, bez jednego jajowodu a drugi niedrożny, po kilku nieudanych in vitro ...
Poczułam się podle, że się nad sobą i nad swoimi 4 latami starań użalałam... Jak tu inni mają większe tragedie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty tez nie miej wyrzutow, tez dlugo sie staraliscie, a wiadomo kazdy przejmuje sie swoimi osobistymi tragediamo najbardziej i ma do tego pelne prawo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się staram nie narzekać. Ale co do długich starań to nie wszystko przekreślone. U mnie w rodzinie się urodził właśnie zdrowy chłopiec, po in-vitro. Nie wiem ile dokładnie się starali, ale pamiętam, że jeszcze kilka lat temu robiłam tej mamie zastrzyk jak akurat musiała go zrobić a była w moim rodzinnym domu na jakiejś imprezie. I myślałam o niej długo, ale oczywiście nie pytałam, bo po co, aż tu się okazało, że czekają na dzidziusia
I teraz będzie o kilka miesięcy starszy od naszej dzidziuni
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale staram się nie rzucac takich tekstów przy ludziach z mojego otoczenia którzy marzą by mieć dziecko A są problemy Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pare cytatow i zniknęły
![]() _annika_ powiedz ze jesteś w ciąży. U mnie w restauracjach zawsze inaczej i gdzie indziej robią te rolki i mocniej smażą tak mi powiedziała kelnerka w restauracji. Trzeba tylko zaznaczyć, ze chodzi o kobietę w ciąży w takcie zamawiania ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
na in vitro przez to ze nie jest finansowane przez państwo to nie mogą sobie pozwolić nie wiadomo co będzie dalej. Na razie się poddali. Jest mi jej strasznie szkoda ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Ładne koronkowe staniki są w lidlu jak coś
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
Moja dobra koleżanka też już się stara 5 lat..a ma męża dużo starszego i się problemy zaczynają😔 a tak kochani ludzie😓
Ale piękne mamy wieści o Madeirze😊😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo czasem bywa tak, ze oboje zdrowi A mimo wszystko nie wychodzi. Jakąś blokadą psychiczna czy coś takiego Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sukces! Nie wiedziałam, że teściowa nauczyła TZ przygotowywać kanapki z czosnkiem. Z szynką przy piciu słodkiej herbaty i wachaniu tic tacow, dałam radę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;8086127 6]Ja akurat dostałam w akcji testerskiej z FB. Ale widziałam je w Carrefour tych największych. Chyba 15zł kosztuje.[/QUOTE] No w dużym Carrefour jest spory wybór piwem bezalkiholowych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastolatki zachodzą w ciąże z niewiadomo kim bo raz mieli przerywany, albo gumka pękła. A dorosłe osoby, dojrzałe nie mogą mieć dzieci...Cytat:
![]() Zoja, piękne imię
|
|
|
#2635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
Natus ja tez pierwsze słyszę o tym sklepie
Byłam w smyku... miłe ceny popaczyłam na wózki i jestem przerażona jakie to czołgi... Tez w szkole nie chorowałam i w ogóle nie pamietam żebym anginę jakaś miała tfu tfu. Jak Feliska jestem mądrzejsza, że na grzyba było mi to 100% frekwencji :/ Annika nie wolno się głodzić!! Ja do sushi daje co mam w domu, dzisiaj była rybka nie wiem jaka nawet ogórek pikantny i kiełki mung także biednie. Ryż robie jak należy, nori i dodatki tez. Edyta i bardzo dobrze robisz! ![]() Lady dobrze, że napisałaś- będziemy kibicować jej tam ![]() Pacia Fiole po części nadań genetycznych. Czeka na zielone światło do ponownych starań ![]() Agus masz sposób! i to się liczy, na zdrowie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Textil market to sklep bardzo podobny do pepco
Wojaże po galeri skończyły się kupieniem dwóch gazet dla przyszłych mam. Zupełnie nic nie było dla mnie, a Tz strofowal mnie że na wyprawkę Stasieńka mam czas 😉 ale jutro mam w planach wypad do pepco I Auchana I to pewnie poszaleje bez tż-ta 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście w macierzynstwie zawsze beda momenty, kiedy chce sie wyjsc z domu i zamknac za soba drzwi 😂 Jak istnieje matka, ktora tak nigdy nie miala, no to chetnie ją poznam 😁 Swoja drogą takie chwile tez sa podłe, jak rozpatrywac kobiety, ktore od lat probuja zajsc w ciążę a nie wychodzi ![]() Ale jesteśmy tylko ludzmi. Wybaczcie te luzne przemyslenia 😉 Nie wierzę, ze istnieja mamy idealne. Ja marzylam o trojce dzieci, tylko nie wiem, czy po drugim nadal bede tak myslala 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś czuję że szybko zmieni zdanie ![]() Kuzyn mojego tz tak miał. Jego żona od połowy ciąży do końca musiała leżeć i koniec... Także z wyprawką został sam i nie było mu wesoło co się dało to zamówili przez neta, ale wiadomo- większości się nie dało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co do długich starań- wiem coś o tym:/ Długo sie staraliśmy, mąż miał super wyniki, problem był ze mną:/ Nie miałam owulacji :/ Ciężko mi dokładnie określić jak długo sie staraliśmy, bo w międzyczasie mieliśmy jakieś krótkie przerwy, No ale łącznie moze jakieś 2 lata.. wiem ze to wcale nie az tak długo, jednak dla mnie był to ciezki czas :/ Znam wiele osób, (jak chyba każda z nas), które miały wpadki, ale tez dowiaduje sie, ze coraz więcej ludzi ma problemy, znam kilka przypadków in vitro. Podobno duże znaczenie ma nasze nastawienie, stres na pewno nie pomaga :/ Nie ma reguły :/ znam tez osoby, które dokładnie mogły sobie zaplanowac kiedy chciały miec dziecko i od razu sie udawało :/ zazdroszczę :/ Ja chciałam wczesniej zajść w ciąże i długo nie moglam, pozniej zrobilismy przerwę w staraniach i udało sie wlasnie wtedy, kiedy już moment nie był taki dobry :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

myślę że to dobra informacja 
Mam nadzieję, że usłyszymy też takie dobre wieści o pozostałych dziewczynach 

Ale jeszcze czuję posmak czosnku, więc jeszcze jestem chroniona 

popaczyłam na wózki i jestem przerażona jakie to czołgi...