|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
później się gubie ![]() Cytat:
![]() najcieplejszy dzień w roku a ja musze do pracy.. bu.. za to jutro z TŻ'tem idziemy na basen (odkryty)Cytat:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...e=8&style=A602 a w sumie nie jest w moim typie bo generalnie wole takie mniej 'obszerne' ale ta jest naprawde ładna.. a co najważniejsze bez gorsetu bo ja jakoś wole jednoczęśćiową ![]() Cytat:
widocznie w takiej fryzuce panna młoda czuła się najlepiej ![]() Cytat:
Najwyżej powiem że wyjazd odwołany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
ja to nie wiem nigdy co ja mam zrobic w tym salonie
|
#3513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chcę skłamać nie dlatego, że mogą wyśmiać, że to za rok, ale dlatego że zdarza się, rzadko bo rzadko ale jednak, że w niektórych salonach nie wyrabiają się za bardzo i oddają na ostatnią chwile, np 2 dni przed ślubem, albo czasem wcześniej ale okazuje się, że nie jest taką jaką sie chciało i chryja gotowa. A wspomniany salon znajduje się w Gliwicach
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Wy macie slub za rok a jak ja powiem, ze za prawie 2 to chyba mnie wykopiom
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaśka, a jak Ci się jakaś spodoba teraz, to ją zamówisz od razu? Czy będziesz jeszcze czekać?
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Też mam taką nadzieję
![]() Dzięki serdeczne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak tam idzie w pracy? Żyjesz? Zdjęcia bardzo ładne Która to jestes Ty?Cytat:
Jakie śliczniutkie Jak widzę takie ubranka, nie mogę się doczekać jak własne dziecko będę w takie ubierać![]() Cytat:
Trafiłaś na bardzo miłe panie i jeszcze komplementów wysłuchałaś
|
||||
|
|
|
#3518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nielubie jam sie sie cos w dupsko wcina![]() nop ale nic.. jesli chodzi o 1 przymiarke to butow na obcasie nie trzeba.. ale na nastepna juz tak.. a halke daja one wiec tez nie musisz![]() Cytat:
ukladasz diety rozmawiasz ale tak jak mowila moja siostra niektorz potrzebuja poprostu psychologa..Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aa i jeszcze mi powiedzialy ze jak mi sie spodoba to mi ja zostawia a przed slubem zaczna sie przymiarki itd... czyli niemusze teraz placic calosi ani brac do domu.. bo gdzie ja ja wsadze.. tz odrazywyczai i bedzie chcial mnie w nia wsadzic
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W pracy jakoś idzie. Oni siedzą tam, a ja tutaj. Mam nadzieję, że się nie wkurzają, że już im więcej nie proponuję nic do picia. Większość z nich sama się obsługuje. Tylko ten najważniejszy nie Nie chcę im przeszkadzać no i myślę, że ktoś by mu, temu najważniejszemu, do tej pory zaproponował picie, skoro sami się obsługują. Zresztą jest tak duszno, że tak naprawdę cały czas musiałabym być na zawołanie
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że w tych większych miastach to norma w tych małych patrza spod byczka
mam nadzije, że Wrocław się spisze
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz widziała, czy Ci w niej pasuje Dobrze, że nie trzeba brac do domu, bo mnie TŻ też by na pewno kazał się w nią ubrać i mu pokazać, a mnie tak ciężko się mu odmawia
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja już kupię suknie to musze ja ukryc chyba u przyjaciółki bo mój TZ nie może widzieć
teraz może jechac ze mną na obadanie terenu a póxniej nie
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
popscene, czyli Ty jesteś tą mniejszą
Nie martw się, jak się mu chce pić, to niech się obsłuży![]() A słyszałyście, że dzisiaj w jakimś mieście w Polsce ma być 50 stopni ciepła??? Podobno mówili o tym wczoraj w "Wiadomościach"
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do tej Poradni zdrowego odżywiania. Okazuje się, że to jakieś rozprowadzanie produktów jakiejś firmy, zapomniałam nazwy. Umówiłam się na jutro na spotkanie, ale chyba odwołam, bo nie za bardzo mnie taka praca interesuje.
Za to znalazłam ogłoszenie ze poszukują opiekunki do dzieci w wielu 2 i 4 lat. |
|
|
|
#3525 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
ok to jak juz bedziesz po przeszpiegach to napisz czy ceny sa kosmiczne
bo ja we wrzesniu się dopiero wybieram
|
#3527 |
|
Rozeznanie
|
A a to właśnie chciałabym wziąść do domu bo bym się pewniej czuła, no ale raczej nie jest to realne bo jeszcze by mi się z nią coś stało, albo nie wiem co jeszcze...
ale skoro mówicie że panie tak was chwaliły, że już oglądacie to ja też powiem prawde bo w sumie to tak naprawde nie lubie i nie umiem kłamać tylko koleżanka mnie zmartwiła, bo ma ślub tego samego dnia co ja i mówiła że w niektórych salonach powiedzieli jej że dopiero w grudniu ma przyjść. A w grudniu to napewno się nie wyrobie, a w styczniu sesja, wiec ja musze iść teraz później nie chce się gonic. Jak mi tak powiedzą to pójde gdzie indziej i na mnie nie zarobią
|
#3528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie to mam to gdzieś. I tak pracuję tutaj do 22.sierpnia i dłużej nie będę a wywalić to mnie nie wywalą, bo zwykle jestem sama w biurze a oni są z innych, dalekich miast i nie opłacałaby im się nowa rekrutacja. A od września przenoszą biuro do Warszawy. Wiem, fatalne podejście. Ale kijowa praca to i kijowe podejście ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez sie nie podobają suknie 2 częsciowe. chcialabym taka kupic, aby podkreslila moje kształty hehe
pewnie jakaś rybka to bedzie
|
|
|
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
Ja rybka to nie bardzo bo mam za szerokie biodra, ale chce jakąś ładnie dopasowaną w talii bo wszyscy mi mówią, że mam bardzo ładną talie
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
no na połudbniu ponoć.
W poznaniu ma być dziś 39 stopni. ![]() ciakwe czy z tego spadnie deszcz czy nie martucha, to ekstra z ta suknią.! a ja wlasnie polknelam pestkę od czereśni!! masakra będzie
|
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja talia to mój atut. Ja muszę mieć coś co podkreśli talię i przy okazji nie będzie mnie jeszcze bardziej skracać, bo jestem niziutka.
|
|
|
|
#3533 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie wyszłam dzis z domu, wieć nie wiem jaki to skwar na zewnątrz, ale 50 stopni to coś, czego bym nie miała szans przetrzymać... Do Kościoła boję się chodzic w takie upały, bo mdleję... |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
no ja własnie tez chce aby mi talię podkresliło ale i biodra :0 widzialyscie moje zdjęcia - chyba rybka by mi pasowała co??
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała taka ale jest bardzo droga
![]() http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=54.mecenas ->4000zł ![]() teraz znalazłam jeszcze jedna sliczna http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=37.baltico -> 3600zł
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba będę przy typie "Empire". |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała z trenem ale tylko pod warunkiem, ze bedzie potem podpinany. i koniecznie białą. teraz młoda miala taka suknię tylko,z e kolor wanioliowy. mysliciem że taka by mi pasowała (tylko, ze biała)?? http://www.susanblanche.com/public/g...rios_4234.html |
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja się zastanawiam czy w takiej rybce to się dobrze tańczy, bo ona taka wąska jest chyba no nie? ![]() Ja mam 170cm więc raczej o skracanie się nie martwie, tylko nie chce mieć za wysokich obcasów bo nie chce być prawie tak wysoka jak TŻ wole żeby jednak było widać że jestem niższa..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

a ja musze do pracy.. bu.. za to jutro z TŻ'tem idziemy na basen (odkryty)

a wogóle to ja sie wstydzę pytać np w restauracjach o terminy ślubu bo wyglądam chyba młodo