Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-27, 12:56   #3781
vadi
*sportaddict*

Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Dzieńdoberek
Udało mi się dorwać do laptopa Tż, więc spróbuję ponadrabiać Dzisiaj wracamy ale lot dopiero za 10h, dobrze, że jest tu fajna poczekalnia z kanapami, kawą etc., bo doba hotelowa się skończyła o 12.

Lipcówki nieobecne na fb informuję, że zorze są przepiękne a przy jednej Tż dodatkowo padł na kolanko z przepięknym pierścionkiem i awansował na narzeczonego także wyjazd cudny Timi bardzo grzeczny ale przez to, że tu jest prawie non stop ciemno, całkowicie mu się zaburzył rytm dnia i nocy, na bank tego pożałuję w Pl

O 1 lądujemy w Gdańsku, tam śpimy (bo pierwszy pociąg dopiero o 7 a z maluchem się nie odważę koczować na dworcu, nie będziemy się znęcać) i do domu Już bym chciała być u siebie

To wracam nadrabiać
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 13:06   #3782
taedio
MerDer 4ever

Devilek nie mam pojęcia :p może wyszła z założenia ze z dzieckiem nie przyjedziemy bo tam cieżko z warunkami np do spania.
Stary 2018-01-27, 14:33   #3783
xzora
Zakorzenienie

Darietta, rzeczywiście słabo w tej przychodni jak dziecko ma kontakt z innymi chorymi niech coś z tym zrobią. Z wagą nie wiem...
Carolles - a ile masz wzrostu? Ja kiedyś ważyłam 50kg i miałam wiecej tłuszczu niż przy wadze 54,5

JonSnow - nie byłam pewna czy mi alergia wróciła i zrobiłam ostatnią próbę. Teściowa zrobiła schab z ziemniakami, a potem szarlotkę bezglutenową z mąką ziemniaczaną i zjadłam.

Daje mniej wiecej 3 płaskie łyżki miodu i 4 łyżeczki kakao. Tej kaszki Hipp sie nie gotuje tylko rozrabia w cieplej wodzie - dlatego ze tak ekspresowo sie ją robi podbieram Klaudii

Mała! Kciuki za włosową metamorfozę. Jak sie dowiedziałaś ze nie dbasz o nie odpowiednio?

Vadi - romantyczne oświadczyny miałaś, super! Kciuki, zeby podróż przebiegła gładko a Timi ładnie sie z drzewkami uregulował po powrocie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 14:38   #3784
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Taedio dziwna sytuacja z tą komunią

Mała kciuki za super efekt z włosami

Vadi jeszcze raz gratuluję !

Xzora dziękuję za odpowiedzi nie wiedziałam że ta kaszka to taki ekspres! A kakao to na 200ml tyle dajesz?
A z ziemniakami to wychodzi na to że jednak nie możesz?

Stary 2018-01-27, 15:47   #3785
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Taedio dziwna sytuacja z tą komunią

Mała kciuki za super efekt z włosami

Vadi jeszcze raz gratuluję !

Xzora dziękuję za odpowiedzi nie wiedziałam że ta kaszka to taki ekspres! A kakao to na 200ml tyle dajesz?
A z ziemniakami to wychodzi na to że jednak nie możesz?

Kakao z miodem robię bez wody

Ziemniaków nie mogę wróciła mi alergia na nie. Pojawiła się jakies 3 miesiące przed ciążą, w ciąży ( spróbowałam w 2trymestrze) zniknęła. Az się boje zeby kolejne alergie nie wróciły - gryka, kukurydza, ryż, owies bezglutenowy, jaja.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Ten miód rozpuszczam, potem mieszam z kakao i to ma taką gęstą konsystencje jak krem czekoladowy. Je sie od razu jak jest jeszcze ciepłe.

Stary 2018-01-27, 17:43   #3786
vadi
*sportaddict*

Kurde też muszę wziąć się za siebie po powrocie, tu w łazience było jeszcze punktowe światło z góry i jak się widziałam w lustrze przed prysznicem to...
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 19:21   #3787
Mała!
Zakorzenienie

Vadi jak zwykle gif perfekcyjny hahaha!

Piękne oświadczyny, gratuluję i brawo dla narzeczonego, Ula la...

Xzora
To kakao takie gęste jesz? Bez mleka?
. A co do włosów, to wyglądają kiepsko i szukałam artykułów i blogów o kręconych włosach i tak się dowiedzialam, że kiepsko się nimi zajmuje że może być o niebo lepiej. Oby
Oj naprawdę dużo nowej wiedzy zdobyłam.

My się właśnie usypiamy, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej niż wczoraj.

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 19:24   #3788
pestycyda
Zakorzenienie

Ufff miałam intensywny dzień. Starałam się czytać na bieżąco ale już nie pamiętam do czego się miałam odnieść-.-

Współczuję Waszym maluchom wszystkich skórnych dolegliwości. Oby szybko minęły!

Taedio, biedny Nikoś z gorączką. Mam nadzieję że już ok.

Emmos, niezłą ta Twoja córeczka skoro pierdzi i się śmieje:p

Mała, współczuję nocy. Nasza też nie była najlepszą... Ale mąż wziął małego od rana( bo wstał 6.30 i dospałam do 9 )

Carolles, biedna Nelka. Oby gorączka szybko spadła!

Xzora, nocka od 21 do 7 przespana to moje marzenie 😋
Super z tą wagą, współczuję dolegliwości brzuszkowych.

Jon, u nas też taka joga że aż śmiesznie wygląda czekam jak w końcu ruszy bo już tak cuduje że w końcu musi mu się udać

Taedio, to dziwne z tą komunią... Jedna siostrę zaprosić a drugiej nie? Musiałaś zaleźć im za skórę

Mała, super że chcesz tak zabrać się za swoje włosy! Są piękne już teraz a jak będą zdrowsze to już w ogóle 😍

Vadi, jeszcze raz gratuluję
Chyba przesadź z tym wyglądem

Xzora, kakao z miodem? Omnononm chyba sobie muszę spróbować.
Oby alergie nie wróciły!

Ja dzisiaj cały dzień w garach bo jutro mamy gości na obiedzie. Za to Wojciech był złotym dzieckiem dzisiaj i był zaaferowany porządkami które robiliśmy i zamieszaniem w domu. Leżał i się bawił sam😍
Dopiero przed 18 rozbolał go brzuszek (dzień bez kupy) widać było że się spina i płakał nawet na rękach. Daliśmy czopka i zamotałam do w chustę. Dzięki kieszonce przeprosiliśmy się z chustowaniem 😎 po pół godzinie odzyskał humor i zrobił dwie giga kupy. Chyba uda nam się odstawić ten debridat na dobre🤗 jupi!

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 19:54   #3789
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Kakao z miodem robię bez wody

Ziemniaków nie mogę wróciła mi alergia na nie. Pojawiła się jakies 3 miesiące przed ciążą, w ciąży ( spróbowałam w 2trymestrze) zniknęła. Az się boje zeby kolejne alergie nie wróciły - gryka, kukurydza, ryż, owies bezglutenowy, jaja.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Ten miód rozpuszczam, potem mieszam z kakao i to ma taką gęstą konsystencje jak krem czekoladowy. Je sie od razu jak jest jeszcze ciepłe.

A ja myślałam, że takie do picia! Muszę wypróbować Twój przepis
Sporo tych alergii, pewnie ciężko sobie odmawiać jeśli coś lubisz
Xzora wiem że kilka razy już było ale wstawiłabyś link do śpiworka, w którym Klaudia śpi w nocy?

Pestycyda mi się wydaje że N próbuje ruszyć, ale u nas to chyba nie pójdzie za szybko. W ogóle on to wszystko po swojemu próbuje robic
Fajnie że Wojtek taki grzeczny był. Super że kieszonka Wam podpasowała, sama się uczyłaś? I kciuki za odstawienie debridatu!

Stary 2018-01-27, 20:29   #3790
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Witam się po fatalnyn wieczorze i standardowej nocce... Moje dziecko w dzień jest aniołkiem a w nocy... Ehhh

I właśnie próbuje połamac karuzele z bujaczka... Co za Gadzina no!

Dziewczyny Nadrobilam Was, ale a dużo i nie pamiętam już co komu miałam napisać

Wiem że :
Morelle
Super, że pestka już taka sprytna i wygimnastykowana brawo.

Emmos
Ale super z tymi darczyncami!
Ja też każdego dnia dziękuję za zdrowie moich dzieci.

Ja wczoraj poplynełam że słodkim... Ehhh chyba. Muszę od nowa zacząć wyzwanie!

Anusia
Fajnie że z uczuleniem lepiej!

Karola
No i super, że poprawa u Ali z tymi udkami.

Taedio
Zdrówka. Dla. Niko.

Xzora
Ale Klaudia jest dzielna! Ja sobie nie mogę jej wyobrazić stojącej serio! Patrzę na Hugo on ma dopiero 74cm i jest taki malusi...

Carolles
Brawa za nocki !

Darietta
Mam nadzieję że wiki ma się dobrze po szczepieniu. Ehh ja też zawsze mam łzy w oczach, ale jeszcze nie płakałam.

Calineczka
Hugo też spory... Na pewno już 9 kg lub blisko 9

Morelle
Piękne ciuszki, ja byłam w smyku kurde, nic nie ma. Muszę męża namówić na zakupy we Wrocławiu.

Ja wczoraj zrobiłam sobie dzień lenia leżała do 10,pote trening , Hugo oddałam na spacer babci i pojechałam na shopping. Kupiłam sobie koszulkę, spodnice i sukienkę zwykła czarna ołówkowa, elastyczną taką do adidaskow i do szpilek.

I zakochałam się w płaszczu wiosennym ale za drogi 360 zł! Ehhh

Ja byłam dziś 5h na zakupach. Kupiłam tonę ubrań Pestce. W smyku są świetne promocje. Polecam! !!
Byłam w dwóch. W hm i zarze. I na te 3 sklepy straciłam 5h
Rzeczy są

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Część dziewczyny wczoraj nie pisałam bo tz marudzi że siedze w telefonie jak on przyjeżdża.

Wiki i ja na szczepieniu bylysmy dzielne. Tylko lekarz coś napomknął że ma powiększone węzły chłonne ale nic nie kazał robić. Teraz tylko się zastanawiam czy doborze że szczepiłam i dlaczego ma powiększone.

Oczywiscie w przychodni znowy byli chorzy. Babeczka z zapaleniem krtani. Muszę napisać pismo anonimowe do sanepidu i nfz bo mnie to wnerwia już.

Na ostatnim szczepieniu 08.12. Wiki wazyła 6080 wczoraj waga pokazała 6740 hmm to chyba nie jest źle jak myślicie. Bo ja jej non stop cycka daję mam obsesje bo na początku mało przybierała i chyba mogę teraz troszkę odpuścić?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Morelle miałam pisać ale pestka wygimnastykowana.
Czyżbyś ściągnęła jej tą aplikację schudnąć w 30 dni i robi deskę😜
Chyba zamiast mnie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek
Udało mi się dorwać do laptopa Tż, więc spróbuję ponadrabiać Dzisiaj wracamy ale lot dopiero za 10h, dobrze, że jest tu fajna poczekalnia z kanapami, kawą etc., bo doba hotelowa się skończyła o 12.

Lipcówki nieobecne na fb informuję, że zorze są przepiękne a przy jednej Tż dodatkowo padł na kolanko z przepięknym pierścionkiem i awansował na narzeczonego także wyjazd cudny Timi bardzo grzeczny ale przez to, że tu jest prawie non stop ciemno, całkowicie mu się zaburzył rytm dnia i nocy, na bank tego pożałuję w Pl

O 1 lądujemy w Gdańsku, tam śpimy (bo pierwszy pociąg dopiero o 7 a z maluchem się nie odważę koczować na dworcu, nie będziemy się znęcać) i do domu Już bym chciała być u siebie

To wracam nadrabiać
Gratuluję! !!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 21:07   #3791
pestycyda
Zakorzenienie

Jon, tak sama się uczyłam z YouTube:p na konsultacji nauczyła mnie kangurka ale do bani to wiazanie-.- chyba tylko się sprawdzi w przypadku maluszków do miesiaca-.-

Morelle, kusisz tymi zakupami

Stary 2018-01-27, 21:23   #3792
xzora
Zakorzenienie

Mała! Tak, kakao takie gęste bez mleka jem.

Pestycyda - super, ze kieszonka wam podpasowala i kciuki za odstawienie debridatu

JonSnow - link do spiworka http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-...NWFjNjU3NGI%3D

Stary 2018-01-27, 21:42   #3793
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Xzora super, dzięki!

Stary 2018-01-27, 21:57   #3794
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Jon, tak sama się uczyłam z YouTube:p na konsultacji nauczyła mnie kangurka ale do bani to wiazanie-.- chyba tylko się sprawdzi w przypadku maluszków do miesiaca-.-

Morelle, kusisz tymi zakupami

Opłaca się bo body wyszły po 5 zł, a pajace po 15 zł. Inne rzeczy 10 zł.
Stary 2018-01-27, 22:06   #3795
calineczka3
Zadomowienie

Hej, dziękujemy za życzenia
Z okazji sześciu miesięcy synu zaczął gaworzyć jak najęty.
Dzisiaj przez pół dnia było "tatatata..."

I chyba idą kolejne zęby. Szybko

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Dziewczęce jakoś drożej mi wychodziły i nic ładnego nie zostało z 80 cm Muszę iść jutro.
Pokaż co kupiłaś

W stradim są, ale w nocy
Załączyłam
Głównie pajace bo tego nam brakuje.

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Kurde dziadostwo takie mój ma na plecach najwiecej i troszkę na jeden rączce ... Kupiłam dziś ten krem co Steve polecala zobaczymy . Położna mi mówiła żeby spróbować z emolium s ale nie było akurat tej edycji ... Broniłam się przed tymi wszystkimi kremami ale jak trzeba to trzeba ...

Co to za krem i na co Steve go polecała? U nas sa mega suche plamy, ale bez czerwonego.

Mała to Hugo wagowo podobny, ale jednak starszy i dłuższy kilka cm. Nie wiem po kim mój taki duży
Kciuki za OMO, na Twoich włosach powinno dać super efekt

Carolles, Taedio oby gorączka nie męczyła już Nelci i Nokosia

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ale ze czemu was nie chce ?

Zaczęłam czytaj bobas lubi wybór . Tu coś o krztuszeniu się. Ogólnie z tego co zaobserwowalm to jabłko się nie nadaje na sam początek. Było gdzieś napisane że dziecko na początku próbuje i zazwyczaj wszystko ląduje na podłodze niż w brzuszku bo jeszcze nie umieją przesunąć jedzenia. Wczoraj Julek dostał troszkę jabłka które odgryzł i połknął ... Dwa razy się zakrztusil a rano było w pieluszce . Więc jabłek mu nie będę podawała bo za duże ryzyko że jednak uda mu się odgrysc z duży kawałek Załącznik 7406656Załącznik 7406661

Czytałam, żeby jabłko dawać ugotowane i chyba tak spróbuję

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

To wracam nadrabiać
Gratulacje
Przypomniało mi się ostatnio, że jak tu trafiłam to byly jakieś śluby, ale nie pamiętam czyje
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf Dok1.pdf (172,0 KB, 22 załadowań)
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 22:21   #3796
emmos
Zakorzenienie

Darietta, faktycznie niefajne jest to, że musicie przebywać w przychodni razem z chorymi. U nas tak nie ma.
Jak masz chęć pracować w Kutnie to nie ma problemu

Xzora, nieźle Klaudia pospała. Dobra jesteś z tą kaszką

Carolles, Taedio zdrówka dla młodzieży ✊️✊️
Taedio, co ta kuzynka odwala

Mał, u mnie wagowo podobnie. Też mam listę do poczytania w necie, tylko czasu ostatnio brak. Kciuki za włosy ✊️

Vadi, ale ekstra brawo dla Tż, No i gratulacje Pani narzeczona

Pestycyda, super, że Wojtuś był taki grzeczny

Morelle, Ty zakupoholiczko na wyprzedaży takie perły jeszcze znalazłaś?

Moja Amcia pierwszy dzień od dłuższego czasu była grzeczna mało plakala i wreszcie sama bawiła się na macie. 2 razy znalazłam ją nawet poza matą Mam nadzieję, że jej dzisiejszy humor utrzyma się dłużej.

Ja dziś nie mogę skupić się na niczym innym poza akcją ratowniczą na nanga dobra wiadomość jest taka, że nasi herosi dotarli do Francuzki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2018-01-27, 22:23   #3797
calineczka3
Zadomowienie

Byłam dzisiaj u fizjo na konsultacjach rozejścia mięśni brzucha, były u mnie w mieście darmowe.

I jest i dobrze i niezbyt.

Rozejście jest na 1,5 cm, więc niedużo, ale za to od pępka kilka cm w górę. Fizjo powiedziała, że schodzi się do roku. Pokazała ćwiczenie i powiedziała co mogę robić, a czego nie.

Dwa razy pytała czy na pewno nie byłam bardzo aktywna przed ciążą, bo mięśnie głębokie super pracują i widać, że nad nimi panuję. A ja ćwiczyłam tyle co kot napłakał.

Tak myślałam, że mam to rozejście. Mam nadzieję, że zejdzie się tak jak mówiła fizjo...
Stary 2018-01-27, 22:25   #3798
emmos
Zakorzenienie

Calineczka, tatatata czekam, aż Ami coś wydusi podobnego ona tymczasem woli psocić. Dziś wyszłam z pokoju na minutę po ciepłą wodę i znalazłam ją w takiej oto sytuacji
Załącznik 1

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3619.jpg (89,3 KB, 66 załadowań)
Stary 2018-01-27, 22:27   #3799
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u fizjo na konsultacjach rozejścia mięśni brzucha, były u mnie w mieście darmowe.

I jest i dobrze i niezbyt.

Rozejście jest na 1,5 cm, więc niedużo, ale za to od pępka kilka cm w górę. Fizjo powiedziała, że schodzi się do roku. Pokazała ćwiczenie i powiedziała co mogę robić, a czego nie.

Dwa razy pytała czy na pewno nie byłam bardzo aktywna przed ciążą, bo mięśnie głębokie super pracują i widać, że nad nimi panuję. A ja ćwiczyłam tyle co kot napłakał.

Tak myślałam, że mam to rozejście. Mam nadzieję, że zejdzie się tak jak mówiła fizjo...

Co to za ćwiczenie?

Stary 2018-01-27, 22:36   #3800
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Calineczka, tatatata czekam, aż Ami coś wydusi podobnego ona tymczasem woli psocić. Dziś wyszłam z pokoju na minutę po ciepłą wodę i znalazłam ją w takiej oto sytuacji
Załącznik 1

Dobra jest
Mój ostatnio sie przykrył matą z pałąkami

Dobrze, że napisałaś, że ratownicy dotarli do Eli, nie widziałam jeszcze tej informacji. Oby ich ściągnęli

Cytat:
Co to za ćwiczenie?

Ciężko opisać bo jest podobne do brzuszków, ale brzuszków przy rozejściu nie wolno robić. W tym ćwiczeniu leży się na plecach i podnosząc głowę i barki przybliża się rękami mięśnie proste brzucha do siebie (tak chwytając je dość głęboko).
Stary 2018-01-27, 22:46   #3801
karolinuuusia
Zakorzenienie

U nas po suchej skórze prawie nie ma śladu. Na dworze też już na plusie.

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 23:01   #3802
calineczka3
Zadomowienie

Xzora czy ta szczotka parowa, którą prasowałaś ubranka Klaudii to było coś takiego?
http://www.biedronka.pl/index.php/pl...arowa-do-ubran
Stary 2018-01-28, 00:02   #3803
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 1

Wiki też wchodzi za ochraniacz. A ostatnio gryzła i lizała szczebelki od łóżeczka

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Darietta, faktycznie niefajne jest to, że musicie przebywać w przychodni razem z chorymi. U nas tak nie ma.

Mał, u mnie wagowo podobnie. Też mam listę do poczytania w necie, tylko czasu ostatnio brak. Kciuki za włosy ✊️

Moja Amcia pierwszy dzień od dłuższego czasu była grzeczna mało plakala i wreszcie sama bawiła się na macie. 2 razy znalazłam ją nawet poza matą Mam nadzieję, że jej dzisiejszy humor utrzyma się dłużej.

Ja dziś nie mogę skupić się na niczym innym poza akcją ratowniczą na nanga dobra wiadomość jest taka, że nasi herosi dotarli do Francuzki

Szkoda że to nie praca w Poznaniu bo bym od razu brała.
Tz chce zebym nie wracała do pracy po macierzyńskim i została jeszcze kilka miesiecy z małą to taka praca bez umowy byłoby super.

A tak to nie ma mowy jak Wiku do żłobka się dostanie wracam do pracy.

A co do przychodni od 17 w piatek sa dzievi zdrowe ale i tak zapisują chorych i sie przedłuża. Niby do lekarzacwchodzi się ze zdrowymi od razu ale na szczepienie trzeba czekać a tu moment i coś mozna złapać
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-28, 04:21   #3804
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, dziękujemy za życzenia
Z okazji sześciu miesięcy synu zaczął gaworzyć jak najęty.
Dzisiaj przez pół dnia było "tatatata..."

I chyba idą kolejne zęby. Szybko

Załączyłam
Głównie pajace bo tego nam brakuje.

Co to za krem i na co Steve go polecała? U nas sa mega suche plamy, ale bez czerwonego.

Mała to Hugo wagowo podobny, ale jednak starszy i dłuższy kilka cm. Nie wiem po kim mój taki duży
Kciuki za OMO, na Twoich włosach powinno dać super efekt

Carolles, Taedio oby gorączka nie męczyła już Nelci i Nokosia

Czytałam, żeby jabłko dawać ugotowane i chyba tak spróbuję

Gratulacje
Przypomniało mi się ostatnio, że jak tu trafiłam to byly jakieś śluby, ale nie pamiętam czyje
Fajne

Cytat:

Cytat:
Załącznik 1

Tak do ndz włącznie jest -20% od cen z % -50%
Stary 2018-01-28, 09:48   #3805
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, to taniocha! W Oławie otworzyli w nowej galerii smyka ale jest taki mały że aż żal-.- w ogóle nic tu w tej nowej galerii nie ma poza bardzo dużym Reserved i Sinsay w którym generalnie nigdy nic nie kupiłam

Vadi, ja jabłko kroje na malutkie kawałki albo ścieram na tarce i do kaszki daje

Emmos, tęż się przejmuje tą akcją ratowniczą. Już myślę co to musiała być za sytuacja dramatyczna że Francuzka zdecydowała się schodzić bez naszego Polaka... Oby go uratowali!

Calineczka, super te konsultacje! To teraz masz motywację do ćwiczeń

Emmos, co ta Ami wyprawia OMG!

Karolinusia, super! Co pomogło ostatecznie?

Mój TŻ zakatarzony ale upiera się że idzie z młodym na spacer. Jak się rozłoży na maksa to będzie.

Stary 2018-01-28, 10:07   #3806
xzora
Zakorzenienie

Calineczka - wygadany ten twój 6-miesięczniak. Krem to Poldermin Hydro

Morelle - niezła ta wyprzedaż jak body po 5zl.

Emmos - super, ze Amci humor wczoraj dopisywał. Ami musiała sprawdzic co jest za ochraniaczem

Calineczka - miałam coś podobnego, tylko moja wyglądała jak czajnik. Dobrze tez sprawdzała sie przy czyszczeniu mikrofalówki i piekarnika

Nie wiedziałam, ze az rok mogą sie te mięśnie brzucha schodzić, to dobra wiadomość. U mnie niby szczeliny juz nie ma, ale jakby sie jeszcze mocniej domknęło to byłoby super.

Stary 2018-01-28, 10:28   #3807
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle, to taniocha! W Oławie otworzyli w nowej galerii smyka ale jest taki mały że aż żal-.- w ogóle nic tu w tej nowej galerii nie ma poza bardzo dużym Reserved i Sinsay w którym generalnie nigdy nic nie kupiłam

Vadi, ja jabłko kroje na malutkie kawałki albo ścieram na tarce i do kaszki daje

Emmos, tęż się przejmuje tą akcją ratowniczą. Już myślę co to musiała być za sytuacja dramatyczna że Francuzka zdecydowała się schodzić bez naszego Polaka... Oby go uratowali!

Calineczka, super te konsultacje! To teraz masz motywację do ćwiczeń

Emmos, co ta Ami wyprawia OMG!

Karolinusia, super! Co pomogło ostatecznie?

Mój TŻ zakatarzony ale upiera się że idzie z młodym na spacer. Jak się rozłoży na maksa to będzie.

Nawet nie wiedziałam, że coś otworzyli. W Reserved stacjonarnie nic dosłownie nie było - dla Pestki. Ja tam sobie juz dawno nic nie kupuje bo 34 jest za duże.

Bardzo wam polecam książeczki z pacynkami. Widziałam w empiku po 30 zł. Ja kupiłam 2 na olx za 10 zł. Pestka je bardzo lubi.

I moje wczorajsze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2018-01-24-19-43-49.jpg (54,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8501570620_1_1_1.jpg (23,2 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8501578712_1_1_1.jpg (17,4 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2018-01-27-19-41-54.jpg (27,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2018-01-27-19-43-59.jpg (92,6 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2018-01-27-19-45-18.jpg (47,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2018-01-27-19-46-08.jpg (37,8 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2018-01-27 20.20.42.jpg (104,6 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2018-01-27 20.21.08.jpg (114,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2018-01-27 20.20.04.jpg (109,8 KB, 59 załadowań)
Stary 2018-01-28, 10:40   #3808
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, ale mega wszystko śliczne
Ta, otworzyli galerie nową ale mało co tam jest. Tyle fajnie że kino zrobili chociaż już było w rynku tylko że takie małe kameralne i średnio wygodne siedzenia. Niestety my do kina pójdziemy za 10 lat bo nie ma z kim Wojtka zostawić

Stary 2018-01-28, 11:18   #3809
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
)

Niestety Tomasza nie udało się uratować

Cytat:

Ciężko opisać bo jest podobne do brzuszków, ale brzuszków przy rozejściu nie wolno robić. W tym ćwiczeniu leży się na plecach i podnosząc głowę i barki przybliża się rękami mięśnie proste brzucha do siebie (tak chwytając je dość głęboko).

Najważniejsze, że wiesz jak możesz dopomóc sobie ćwiczeniami.

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Nawet nie wiedziałam, że coś otworzyli. W Reserved stacjonarnie nic dosłownie nie było - dla Pestki. Ja tam sobie juz dawno nic nie kupuje bo 34 jest za duże.

Bardzo wam polecam książeczki z pacynkami. Widziałam w empiku po 30 zł. Ja kupiłam 2 na olx za 10 zł. Pestka je bardzo lubi.

I moje wczorajsze zakupy

Nieźle Pestkę obłowiłaś Kilka rzeczy mamy Np te gatki IMG_3571.jpg

Dziewczyny wszyscy wokół nas są chorzy. Jak ja już chcę wiosnę!

Zjadłam wczoraj przed snem pół tabliczki gorzkiej czekolady

Stary 2018-01-28, 11:33   #3810
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle, ale mega wszystko śliczne
Ta, otworzyli galerie nową ale mało co tam jest. Tyle fajnie że kino zrobili chociaż już było w rynku tylko że takie małe kameralne i średnio wygodne siedzenia. Niestety my do kina pójdziemy za 10 lat bo nie ma z kim Wojtka zostawić

Szkoda że nie ma seansów z dziećmi u mnie jest podobnie :/

Cytat:
Niestety Tomasza nie udało się uratować

Najważniejsze, że wiesz jak możesz dopomóc sobie ćwiczeniami.

Nieźle Pestkę obłowiłaś Kilka rzeczy mamy Np te gatki Załącznik 7407421

Dziewczyny wszyscy wokół nas są chorzy. Jak ja już chcę wiosnę!

Zjadłam wczoraj przed snem pół tabliczki gorzkiej czekolady

Śliczna! !
Fajne są te spodenki. Ja kupiłam za 10 zł

Miałam was pytać czy wasze dzieci dalej śpią na płaskim?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości