|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Czołem dziewczyny
![]() Iza-Nowa fryzura świetna, na lato ( i nie tylko )idealna , ot co.Tamo-Co by tu rzec, szalejesz ^^ Ajj,korzystałam dziś z bossskiej pogody, w południe wzięłam nogi zapas i z kumpelką śmignęłyśmy na plażę. Dochodzę coraz bardziej do siebie, opuchlizna jest minimalna ,więc grzechem byłoby siedzieć w chacie Wczoraj dla odmiany byłam na zszyciu 'dziurki' na szyi Jedna z nich po 15 minutach obserwacji, jak wybiegła zza drzwi,że reszta aż drwiąco się zaśmiała. Tłumaczyła,że 'nie może na to patrzeć' Lol i takie osoby ,będą w przyszłości dentystami[sadystami] Poza tym znów miałam/mam zagadkę do rozwikłania. Z nudów przeglądałam se w 'Informacjach' numery IP dostępnych na liście osób. Ot chcąc sprawdzić kto mnie ma,a kto nie Patrzę,a cyferki wyświetlają się przy kontakcie do pewnego kolesia, rok starszy absolwent mego LO słynący z działalności społecznej, domorosły dziennikarz ... Niby nic takiego,a chłoptaś raczej znał mnie tylko z widzenia przed rokiem, miech temu nr'u mego nie miał , sama zaś nigdzie go nie upubliczniałam o_O Żeby było weselej chodził do klasy z byłym-niedoszłym panem X (kutwa nigdy nie przestanie mi się fizycznie podobać =="), który na ostatnim spotkaniu lekko plotkował na temat wyczynów owego . Niby nie kumplują się za nadto,ale kij ich tam wie. Intrygujące ,co było przyczyną dodania sobie nieznanej panny Adrianny do listy
|
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się ten facet, przyjaźnimy się tzn. ja już nie czuję tylko przyjaźni ![]() Cytat:
więc jednak wygląd gra rolę i to dużą... no ale ja jak coś to "zakochuję" się w kimś kogo już znam i najcześciej to przychodzi po czasie np. A. znałam od listopada a dopiero poczułam coś mocniejszego do niego w marcu/kwietniu... A teraz R. no R. fajny chłopak, sama nie wiem... ciągnie mnie do niego ale ch.... wie Nie jestem prześliczna- może to jej urok może to makijaż ![]() Mango - pozatym jesteś niesamowita Dodam nową fotkę, bo mi już trochę przeszło PS. Kocham moją kiełkownice
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że są tacy, nie mówię, że nie Ale taki ktoś napewno nie jest kandydatem na TŻ, tylko... wiadomo![]() I doskonale zdaje sobie sprawę, że facet chce poznać kobietę (i odwrotnie ), gdy przyciąga wizualnie. Ale sytuacje są przeróżne. Mówię właśnie o zakochaniu dopiero, jak się już kogoś zna. Więc to przyciągnięcie fizycznością nie gra tu roli, chociaż wiem, że w związku jakiś pociąg pownien być. Ale do czego zmierzam po raz kolejny - Zdjęcia, które dodałaś są naprawde cudne - masz śliczną buzię. Zazdroszczę Ci takiego uśmiechu - i mówię to poważnie. Naprawdę nie masz się czym przejmować pod względem wygląduNapewno wszystko się okaże i ułoży z tymi chłopakami A zapracowany napewno znajdzie czas![]() Jak to ja niesamowita?! W każdym razie chyba miałaś na myśli w sensie pozytywnym Więc dziękuję
|
|
|
#4564 | ||
|
Zadomowienie
|
Jasne roztargniona blondynko- brązowa najczęściej w spodniach do kolan,
zawsze zamawiająca McFlurry karmel+chrunch. A wiesz możesz mi dać dwa![]() ![]() Tylko jak ja ciebie rozpoznam żeby do odpowiedniej kasy iść Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4565 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale 2 też śliczneCytat:
![]()
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojj też bym się do kina wybrała! ![]() Cytat:
ale może, może... słyszałam, że ten film jest fajny tak btw ![]() Cytat:
![]() a tak btw podoba mi się Twoje imię ![]() a fotki moje umieścilam na fryzjerskim, o tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=494 nie śmiać się ![]()
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze go nadrobić... Wczoraj nawet zjadlam kawałek pizzy, bo ON miał ochote i kupi jal i wmusił we mnie, ale nie mialam żadnych wyrzutów sumienia, ani nic z tego rodzaju, zjadłam i wszystko, a tak szczerze to nawet zapomnialam, że zjadłam !! Poza tym on nie wie, że mialam takie, a nie inne problemy i to bardzo dobrze, bo nie chce aby wkręcał sobie cokolwiek lub zniechęcił się do mnie... Wiadomo, ludzie w tych czasach są ciemni i wogóle nic nie wiedzą o tego typu sprawach... Ale na szczęscie to juz za mna i w sumie nie ma sensu aby on wiedzial o mojej chorobie. Wkoncu mam znajomych, kumpli, imprezuje, smieje się etc. Boże jak ja za tym teskniłam... To wszystko jest tak niesamowite, że aż zdawaloby sie, ze nie prawdziwe, boje się, boje bardzo, że on zrobi mi "krzywde", taką wiecie, w sensie, że ja coś zaczne czuć, a tu... koniec znajomości... Choć on zapewnia mnie, że tak nie będzie... Gadałam nawet z jego kumpelem (moim też zreszta) powiedzial, ze on taki nie jest... Ale ja sie boje, po tym co przeszlam z moim eks.... staram sie zachowywać dystans (tylko cos mi nie wychodzi czasem ) Ogólnie dziś sie nie widzielismy, a tylko pisalismy na gg i smsy i dostalam na dobranoc od niego wiadomosc... że nie widział mnie tylko jeden dzien, ale czuje, że mu mnie brakuje... Sama nie wiem co o tym mysleć... Ale dobra mniejsza o to ![]() Malinko, zgadzam sie z wypowiedzią Mangoni mojej Mam nadzieje, że jutro się z nim spotkam jednak... ![]() ![]() Dobranoc Slonka
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, jak Wy się tutaj produkujecie!
![]() Malinko - nie dołuj się! Pokazywałam nawet TŻp-owi Twoje zdjęcia - stwierdził, że śliczna jestes ![]() Tamuś - szalona ;* Lecę z TŻ=em oglądac filmy ![]() cyaaaa ;*
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
Jej wybaczie ze Was dzis nie podczytam ale mnie głowa boli i w ogole mam doła
Idę zaraz spać.Izus ale z Ciebie ładniutka kobieta, taka Pani wiosna! ![]() Malinko ja zawsze chciałam miec Twoj kolor-ale jakos na moicvh włosach nie wygląda dobrze ![]() Idę spać...tylko se jeszcze troche pojejuje......jeju..jeju. ..jeju.....jeju.....jeju. ....
|
|
#4570 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nagle okazuje się ze to jednak ten a jak jeszcze jest słodki to w ogóle ![]() nie mów tego tak głośno bo wiesz, ja tam w którąś osiemsetę mogę jednak wsiąść i pokulać się w okolice Ikei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cudowne poglądy Cytat:
ale jutro wracam do Kato i będę się smażyć w miejskim upale ![]() Cytat:
Cytat:
![]() bossskie te oczy i uśmiech, czad (bardzo dobrze że Ci przeszło, dziewczyny maja rację, z resztą sama Ci tez już to pisałam wielokrotnie )Cytat:
w ogóle taka jesteś naturalna i młodziutka Cytat:
chłopak się zaangażował nikt mu nie każe przecież tak pisać ![]() i pamiętaj że nie możesz patrzeć na wszystko przez pryzmat poprzedniego związku ) Musisz dać sobie szansę (no i jemu przy okazji) A jeśli nie wyjdzie to co? to jesteś piękna i młoda i się szybko pozbierasz a no i super ze znów cieszysz się życiem Mercy - dół zakop jak najszybciej Pójdę chyba dziś wcześniej spać jutro rano muszę jechać do Kato, bo trza się pakować na piątkowy wyjazd szkoda tylko że się ma pogoda na weekend popsuć ![]() dobrej nocki
|
||||||||
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedemnastoletnia aaa może wkleję te zdjęcia tak... w załączniku? jak myślicie, mogę? dobra, wklejam, tylko się nie przestraszcie
|
|
|
#4572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem, że taki typ to nie na TŻ-ta jest No własnie, ja tam sama nie wiem, singiel od 3/4 lat jestem więc wiesz ![]() No no w pozytywnym oczywiście Dziękuję Cytat:
Tylko ja czasami po prostu nie mam siły już wierzyć, po prostu chyba za długo dostawałam tzw. "kopy w d..." i chyba teraz wierzę, w to że narazie nie jest mi pisane coś więcej...Cytat:
ależ tak nie można nie można! Ja się wstydzę ![]() Cytat:
(farbuje mi włosy) i częsciowo fryzjerki Cytat:
![]() Cytat:
Może to jej urok może to make-up
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry dziewczyny,
uciekam juz bo nie wiem ile mi zajmie dojazd dzis.. Powiem tylko,ze film fajny, lekki i przyjemny jak ja bym chciala tak wygladac.. No ale coz. ![]() milego dzionka!! czytlaam,ze w Polsce upaly a ja tu dogrzewam dom bo ziimno.. papappa
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i Czołem
Ufff ależ gorąco.... ![]() Wczoraj znowu pływałam z Tz tem nad rzeczką Fajnie było![]() Musze sie niezle nagimnastykowac zeby mnie nikt nie widzial jak sie rozbieram do stroju kąpielowego ![]() Dzis poczytam sobie ksiazke, moze pojde sie poopalać ![]() Wczoraj posmarowalam sie olejkiem brazujacym o zapachu kokosowym garniera ![]() Caly czas musialam odganiac od siebie pszczoly i muszki Malinko, jesteś śliczna Agolku, świetna kuchnia Tamo, super że odżyłaś w te wakacje i cieszysz sie życiem Miłego Dnia
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam
![]() dziękuję za komplementy dotyczące fryzurki ![]() ![]() ![]() Malinko, ja zapomniałam Ci wczoraj napisać, że zawsze jak podczytywałam Plotkowy, czytałam sobie Twoje wypowiedzi i myślałam 'ale fajna, wesoła i pogodna laska'. teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia i muszę przyznać, że pięknie się uśmiechasz i masz prześliczne oczy!!!!! nie wiem, czemu masz kompleksy, jesteś naprawdę urocza ![]() kurczę, a ja jadę jutro w nocy do szczecina, wracam w poniedziałek rano i znów wyjeżdżam chciałam sobie sama zaplanować wakacje, a tu wszystko z góry narzucone
|
|
#4576 |
|
♥
|
witam
![]() Krytia kazdy pracownik na bluzce ma swoje imie jestem jedyna Anią jako nosząca czerwona koszulke . włosy zawsze w kucyku i spinkami spieta grzywka do góry kczyknij na mc krytia to bede wiedziec ze to ty Agness tak , dopiero 9 dzien jestem na redukcji moja redukcja dosc troche potrwa . Iza i Malinka sliczne jestescie
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-07-03 o 14:16 |
|
|
|
#4577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozytywne nastawienie moze pomoc hej laleczki, ja juz po lunchu i nie moge sie doczekac az wroce do domu i zaczne ogladac katalogi z wycieczkami bo sie okazalo,ze mam jeszzcze tydzien urlopu i TZ tez i chcemy pojechac gdzies na wakacje ![]() poza tym w pracy dzis nudy na maxa, spedzam czas na glupim gadaniu i udawaniu ze cos robie, malo ludzi jakos, telefony milcza... zawsze tak na poczatku miesiaca a za tydzien nie bede maila czasu sie wysiakac za przeproszeniem.. no, to tyle z zimnego i deszczowego Glasgow. buzka
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4579 |
|
♥
|
Iza super atmosfera jest , z wszystkimi jestem na ty , cały czas zartujemy , kazdy kazdemu w kazdej chwili pomaga dzieki temu czas szybko leci i ja nie czuje sie jakbym była w pracy
![]() gorzej czasem z klientami bo zdarza sie ze przychodzi jakas maruda |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
orzeszku,anniaa - dziękuję
iza - jak to nie jesteś ładna? tzn. oprócz tego wątku i wątku Szpiega z podpisu chyba No ja do swojej buzi to nic nie mam, narazie mam do swojego brzucha Izuś widzisz ja mam tak samo z wakacjami - w lipcu jadę z siostrą w Karkonosze, potem praktyki 5 tyg no i we wrześniu pobyt w Warszawie na Banacha... a miałam jechać do Turcji w wrześniu ![]() agolek - takie niespodzianki są fajne tzn. chodzi mi o urlop a jakieś konkretne marzenia co do wakacji?Ja już chcę coś zrobić konkretnego, bo tak to siedzę w domu i czytam książki na komórce normalnie masakra! Pozatym tęsknię i to za dwoma już
|
#4581 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie masz z tą rzeczką Cytat:
Cytat:
urlopik dobra rzecz ![]() Cytat:
znaczy wiem że jesteś sportsmenka i pewnie do jakiegoś klubu należysz, ale konieczne to jest ? bo to faktycznie smutne ze ktoś Ci planuje wakacje ![]() Cytat:
ale w Maku w centrum to musi być ciężko pracować, byłam dziś na Mac Flurry ( ) i straaaszny ruch był ![]() dotarłam do mieszkania mojego, po drodze zakupy z Siss kupiłyśmy stroje kąpielowe i różne inne rzeczy, ogólnie bankructwo teraz obiadek zrobię i trzeba by się na jutro spakować miłego popołudnia
|
|||||
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od razu rzuca się w oczy, żeś fajna, pogodna babka ojj tam, brzuch - zawsze możesz wyrzeźbić ciało, a ładnej buźki i uroku osobistego nie da się 'zrobić' tak że widzisz - masz szczęście co do tego, że jestem ładna... no cóż, szkoda, że zaden facet tego nie widzi ![]() a co do wakacji - ja chciałam do Grecji z rodzinką a tu... ![]() Ewusiu, muszę, bo w lipcu teraz od poniedziałku to obóz przygotowujący do ważnych zawodów, a w sierpniu do innych ważnych zawodów echhhh. a najlepsze będzie w weekend - jutro jadę o 21,40 jadę do szczecina, na miejscu jestem po 9, cały dzień się błakam po mieście, bo w hotelu mogę być dopiero na kolację. W niedzielę mam zawody, prawdopodobnie biegam ok. 19, a o 20,47 pocięag do krakowa, więc będzie straszna nerwówa. w krakowie jesteśmy o 7,50 a o 9,50 muszę być na miejscu oddalonym 40 min. jazdy samochodem od mojego domku, skąd odjeżdżamy do kielc
|
|
|
#4583 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam odjazd na kolonie z Katowi, czyli o jakiejś 3 musze wstać![]() ![]() Dzisiaj wycieczka z rodzicami zaliczona
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
i jak było? Krytia
|
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
Ee fajnie
tylko dotarliśmy po jakimś czsie na cuchnące zielone jezioro które miałobyć ładne . Później jak zwykle były kłopoty ze znalezienie odpowiedniego miejsca na zjedzenie obiadu (same mięch, mięcha i jesdzcze raz mięcha ) a jak już znaleźliśmy to było nie za dobre. Ogólnie to całkiem całkiem . Łaziliśmy troche ( ), No itp. a najśmieszniejsze było jak po obiedzie poszliśmy na lody i zjadłam kręconego a później ja: to idziemy po jeszcze a mama: niech zgadne McFlurry karmel+chrunch zwanej jeziorem
|
#4586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poszperam zaraz w katalogach i zobacze co jest ![]() wrocilam z pracy,pojechalam na zakupy,posprzatalam, wykapalm sie i zaraz naleje sobie kieliszek pysznego wytrawneho szampana i zrobie TZtowi pizze bo mi truje a potem juz tylko TV, katalogi i spac..milego wieczorka!
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja dzisiaj najpierw rano sprzątałam w domu,potem na zakupach byłam,w kinie na ''Ściganych'',a jak wróciłam to jeszcze sobie na rowerku pojeździłam i padam ![]() Znów za TŻ-tem zaczęłam mocno tęsknić,jejjjkuuu ... niech już będzie ten 11 lipca ...Zaraz poczytam co tam u Was ![]() Miłego wieczorka
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4588 |
|
♥
|
witam
. a ja nie dawno wróciłam z działki pozbierałam pełno warzyw , owoców nawet później z kumpela poszłam zanieść do przyszłej tesciowej maliny , czereśnie , truskawki bo tego mam mnóstwo a wiem ze ona uwielbia , jak sie cieszyła Krytia w niedziele i poniedziałki zawsze mam wolne Ewus na stawowej ? oj tam jest zawsze duzo ludzi dlatego nigdy bym nie chciała tam pracowac. choc o 6.00 rano mało ludzi Agness ojoj ale jeszcze torche i bedzie 11
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - fajnie brzmi 'przyszłej teściowej'
.No mam nadzieję,że szybko jeszcze tydzień zleci ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4590 | |
|
♥
|
Cytat:
heheza jakies xx lat ![]() oj szybko zleci jak sie czyms zajetym jest to szybciej leci czas ja cały czas nie wiem co za dzień tygodnia mamy ani który dzisiaj jest ![]() zapomniałam Wam powiedziec dzisiaj byłam u optyka zamówic okulary( bo w jedno oko mam 0,5 a w drugim 0) do czytania , do ogladania tv , grania na kompie - super kupiłam i juz z jakimis tam szkłami z filtrami cos tam ze dobre sa jak sie sporo czasu spedza przy kompie a kij wie czy jakos tak troche drogie no ale okulary to juz na dłuugi okres przeciez sa jutro juz odbiór nie moge sie doczekac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

)idealna , ot co.
Jedna z nich po 15 minutach obserwacji, jak wybiegła zza drzwi,że reszta aż drwiąco się zaśmiała. Tłumaczyła,że 'nie może na to patrzeć' Lol i takie osoby ,będą w przyszłości dentystami[sadystami]
Patrzę,a cyferki wyświetlają się przy kontakcie do pewnego kolesia, rok starszy absolwent mego LO słynący z działalności społecznej, domorosły dziennikarz ... Niby nic takiego,a chłoptaś raczej znał mnie tylko z widzenia przed rokiem, miech temu nr'u mego nie miał , sama zaś nigdzie go nie upubliczniałam o_O

) bo mu się nie podobasz. Przecież nie ma w tym żadnego sensu. A w ogóle uważam, że jesteś prześliczna 
a jeszcze jakby byli takimi to bym wżyciu do nich nie poszła
)