Scent Bar IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-03, 21:37   #3721
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar IV

Trzymajcie kciuki za pomyślną licytacje, licytuje 2 tuniczki, takie jak ta fioletowa.
Jeszcze 40 min
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:38   #3722
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Sabbath, lokalnie to ja jadę - na wioskę pod Radom Strasznie się cieszę pięć chałup na krzyż, zero sieci, samochód dowożący chleb...

Wybywam w sobotę nad ranem Jutro ostatni dzień w robocie
Tymeno, dla mnie Turcja samolotem jest bardziej lokalna niż Hel z podróżą samochodem.
Na Hel (nielokalnie) wybieram się w lipcu.

A tak serio, Europa jest mała w sumie. Mnie marzą się Ameryka Południowa (Peru), Chiny i Wielka Rafa Barierowa...

Może kiedyś...

Udanego wypoczynku Ci życzę. To naprawdę będzie wypoczynek, co?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:41   #3723
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Paulinko,śliczna bielizna.U mnie w Oysho już same L i XL pozostawały
Stary 2008-07-03, 21:42   #3724
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
O tak. Tyr jest na koncertach świetny!
Ja chcę na koncert!
Słucham tak sobie, słucham... i czuję się koszmarnie opóźniona

Cytat:
O, to ja. Moja matka w chwilach kiedy miała dobry humor zamiast zjeżdżać mnie za "Sodomę i Gomorę" w pokoju mawiała, że mam artystyczny nieład.
Ja od właścicielki mieszkania, w którym wynajmowałam pokój, usłyszałam kiedyś, że mój pokój jest "mało dziewczęcy". Coś w tym było, fakt - tu i ówdzie wisiały pseudośredniowieczne ciuchy, na ścianie wisiał skórzany plastron, a w kącie sterczał floret

Cytat:
Za to mój plan niesprzątania wypalił w 100 procentach.
Mój takoż

Cytat:
Oj tak. Ja w sumie lubię być kobietą, ale dwie rzeczy ten model ma wybitnie nieudane. Miesiączkę i biust.
Biust niech sobie będzie (zwłaszcza że mój to naprawdę mikreństwo...), ale miesiączka... łeeee

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
niesamowity jest, fakt U mnie dla odmiany leci XIII Stoleti na zmianę z szantami
Szantów posłucham sobie na początku września, na festiwalu w Sosnowcu, jadę tam głównie na Clannad
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:42   #3725
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Sabbath, lokalnie to ja jadę - na wioskę pod Radom Strasznie się cieszę pięć chałup na krzyż, zero sieci, samochód dowożący chleb...

Miłego wypoczynku na łonie natury

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki za pomyślną licytacje, licytuje 2 tuniczki, takie jak ta fioletowa.
Jeszcze 40 min

Cytat:
Tymeno, dla mnie Turcja samolotem jest bardziej lokalna niż Hel z podróżą samochodem.

A tak serio, Europa jest mała w sumie. Mnie marzą się Ameryka Południowa (Peru), Chiny i Wielka Rafa Barierowa...
Polskie morze.... oj marzy mi się Nigdy jeszcze nie byłam.. Tak to już jest, że jeżdżę nad obce morza a naszego nie znam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:43   #3726
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
EDT cudne są na mnie o wiele bardziej charakterne niż EDP
.
Tez tak uwazam

Cytat:

Ale przynajmniej prawdziwie wypoczniesz, milego pobytu.

Ja chyba jak zwykle bede miala penis z moich wymarzonych plazowych wakacji w tym roku. I nawet nie jest to kwestia kasy...

eh zamilcze bo mnie poniesie znow

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:45   #3727
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
To prawda Mnie czeka estremalne przeżycie - 600km do pokonania małym autem

Cytat:
Udanego wypoczynku Ci życzę. To naprawdę będzie wypoczynek, co?
Dziękuję To prawda, wypocznę za cały rok

Hecate
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:46   #3728
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Paulinko,śliczna bielizna.U mnie w Oysho już same L i XL pozostawały
ja bylam w warszawie i byla praktycznie pelna rozmiarówka

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:46   #3729
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję wsparcia informacyjnego

Otóż zastanawiam się nad wyjazdem do Chorwacji na wakacje, ale nie wiem, czy żeby wjechać do Chorwacji samochodem potrzeba paszportu czy wystarczy dowód osobisty...?

Zależy mi na informacji od osoby, która była w Chorwacji jakoś niedawno - mam przewodnik sprzed kilku lat, który podaje, że paszport być musi, a z kolei strona chorwackiego MSZ powiada, że wcale nie
Trzeba paszport , Chorwacja ma wejść do Unii dopiero w 2011 roku. Sprawdzają - na granicy, policjanci na drogach przy wypisywaniu mandatów ...

Zazdroszczę, Chorwacja samochodem - super. A gdzie planujesz jechać, zdradź ?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:47   #3730
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ja też bym chciała gdzieś wyjechać, ale chyba się nie uda. W lipcu wyjeżdża kierowniczka, w sierpniu jedna z pracownic, to ja nie mogę :/
A w ile się wyrabia paszport i gdzie trzeba zanieść dokumenty i jakie? Ja miałam już jeden, ale mi się ważność skończyła ze 2 lata temu.

Zrobiłam sobie dzisiaj znowu czarne paznokcie ze srebrnymi kreskami.

A pozatym to męczy mnie ten upał.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:57   #3731
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, potrzebuję wsparcia informacyjnego

Otóż zastanawiam się nad wyjazdem do Chorwacji na wakacje, ale nie wiem, czy żeby wjechać do Chorwacji samochodem potrzeba paszportu czy wystarczy dowód osobisty...?

Zależy mi na informacji od osoby, która była w Chorwacji jakoś niedawno - mam przewodnik sprzed kilku lat, który podaje, że paszport być musi, a z kolei strona chorwackiego MSZ powiada, że wcale nie
Joasiu my byliśmy w tamtym roku w Chorwacji w 10 osób. I znajoma dopiero po przejechaniu 200km przypomniała sobie, że nie wzięła paszportów dla siebie i swojego TŻ.
Podjęli decyzję, że jadą dalej licząc na szczęście. Problem może być na granicy Węgiersko-Chorwackiej. Nam się udało, bo w ogóle nie brali dokumentów tylko pokazali ręką, żeby jechać dalej.
Drugi moment nerwów był, kiedy urządziliśmy sobie wycieczkę do Dubrownika, bo wtedy jedzie się kawałek przez terytorium Bośni i przekracza się granicę dwukrotnie, ale tam w ogóle nikt od nas dokumentów nie chciał.
Także przejechać się da. Chorwacja jest nastawiona proturystycznie i nie słyszałam żeby komuś robili problemy na granicy.

A w które rejony chcecie jechać?
Zazdroszczę, sama pojechałabym ponownie. Uwielbiam Chorwację

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:05   #3732
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
A to tak się da? Eeee, nie wierzę

No właśnie, nie wiem czemu - ale podłoga nie chce współpracować i zawsze coś na niej leży. Teraz biegam na bosaka - ale zimą chodziłam w białych skarpetkach i myłam podłogę jak tylko zauważyłam, że zaczyna być na nich widać ślady podłogowego kurzu

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Widze, że temat sprzątania, wciąż żywy
Przyznaje jestem z tych sprzątających codziennie Przeciwko samej czynności sprzątania nic nie mam, a porządek wokół siebie bardzo lubie. Chociaż musze przyznać, że to przyszło z czasem, kiedyś wizja sprzątania doprowadzała mnie do szewskiej pasji. Najważniejsze to wypracować sobie system i potem już idzie z górki Ja np. codziennie zmywam, wycieram szafki, kuchenke itp. bo każda moja aktywność w kuchni, wiąże się ze zrobieniem, mówiąc wprost pier*****ka Codziennie odkurzam, bo to wypadkowa posiadania ciemnej podłogi i jasnego kota Utrzymując taki stan cały tydzien, generalne porządki w weekend polegają na dodadniu do tego wycierania kurzu, ustawiania na półkach i dokładnego wymycia łazienki i podłóg, co zajmuje jakieś 2 godzinki i wsio A myślę że gdyby odkłdała wszystko na generalne sprzątanie raz w tygodniu, to zajełoby mi to cały dzień i narobiłabym się jak dziki osioł
To ja mam tak właśnie, i też mam kota z jasną sierścią ( długowłosego - cudny ale sierść mam wszędzie )

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Kiedyś zafundowałam sobie dwa opakowania pigułek pod rząd. Co to był za cudowny czas - 2 miesiące bez tej przypadłości Niestety na koniec drugiego opakowania czułam się już bardzo źle Szkoda, bo byłabym gotowa wziąć i pięć
Haha, zafundowałam sobie dwoje dzieci prawie pod rząd - tzn. nie rok po roku tylko wychowaczy po wychowawczym - efekt ? ponad 5 lat bez misiaczki - to był raj !!!!!
( 9 miesięcy ciąży + 2 lata karmienia bez m. + 1 rok z miesiaczką + 9 miesięcy ciąży + 2 lata karmienia bez m. )

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zakupy nie piszcie, ze jestem infantylna-sama świetnie zdaję sobie z tego sprawę
cudowne.

Cytat:
Heh. Zwłaszcza, że do Turcji samolotem leci się ze 2 godziny a na Hel z Katowic to pewnie grzejecie z 8-9 godzin co ? Ja do K-gu jadę 6 godzin - 500km
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:17   #3733
Zuziunia
BAN stały

Wygrałam aukcje

MELROSE - ZIELEŃ - 34/36 INNE KOLORY ( 391507179 )

http://www.allegro.pl/show_item.php?...91509669#photo
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:29   #3734
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Trzeba paszport , Chorwacja ma wejść do Unii dopiero w 2011 roku. Sprawdzają - na granicy, policjanci na drogach przy wypisywaniu mandatów ...

Zazdroszczę, Chorwacja samochodem - super. A gdzie planujesz jechać, zdradź ?
Szugar, dzięki za odzew, chociaż wiadomość dla mnie nie bardzo - skończyła mi się ważność paszportu i trochę mi się nie chce płacić za nowy, bo nie jest mi poza tym jakoś mocno potrzebny.

A gdzie, to jeszcze nie wiem, na razie dumamy i szukamy jakiegoś w miarę niedrogiego miejsca.

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Joasiu my byliśmy w tamtym roku w Chorwacji w 10 osób. I znajoma dopiero po przejechaniu 200km przypomniała sobie, że nie wzięła paszportów dla siebie i swojego TŻ.
Podjęli decyzję, że jadą dalej licząc na szczęście. Problem może być na granicy Węgiersko-Chorwackiej. Nam się udało, bo w ogóle nie brali dokumentów tylko pokazali ręką, żeby jechać dalej.
Drugi moment nerwów był, kiedy urządziliśmy sobie wycieczkę do Dubrownika, bo wtedy jedzie się kawałek przez terytorium Bośni i przekracza się granicę dwukrotnie, ale tam w ogóle nikt od nas dokumentów nie chciał.
Także przejechać się da. Chorwacja jest nastawiona proturystycznie i nie słyszałam żeby komuś robili problemy na granicy.

A w które rejony chcecie jechać?
Zazdroszczę, sama pojechałabym ponownie. Uwielbiam Chorwację
Irenko, dziękuję pięknie

To, co piszesz jest bardziej optymistyczne niż wersja Szugar, ale to chyba nie na moje nerwy tak jechać w ciemno i liczyć na to, że mi się uda, ja człowiek o słabych nerwach jestem

ps piękna ta biżuteria na zdjęciach w Twoim profilu

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:31   #3735
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
hm. dzieki. ale nadal nie wiem
To może oba ?
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zakupy nie piszcie, ze jestem infantylna-sama świetnie zdaję sobie z tego sprawę
Czy fakt, że ktoś nosi takie majtki wskazuje na to, że jest infantylny? Ja mam dokładnie takie, a nawet - o zgrozo- różowe i czerwone i nie pomyślałabym o sobie, że jestem infantylna. Bez przesady.
Stary 2008-07-03, 22:32   #3736
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
strojnisia
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:36   #3737
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość

Haha, zafundowałam sobie dwoje dzieci prawie pod rząd - tzn. nie rok po roku tylko wychowaczy po wychowawczym - efekt ? ponad 5 lat bez misiaczki - to był raj !!!!!
( 9 miesięcy ciąży + 2 lata karmienia bez m. + 1 rok z miesiaczką + 9 miesięcy ciąży + 2 lata karmienia bez m. )
To może ja też spróbuję, tylko jakiegoś kawalera złapię

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:38   #3738
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

Irenko, dziękuję pięknie

To, co piszesz jest bardziej optymistyczne niż wersja Szugar, ale to chyba nie na moje nerwy tak jechać w ciemno i liczyć na to, że mi się uda, ja człowiek o słabych nerwach jestem
Wiesz co? ja bym się też chyba tak nie zdecydowała. Bo co by było gdyby ich cofnęli z samej chorwackiej granicy? Wiem, że oni wtedy wydzwaniali do innych znajomych, którzy też jechali bez paszportów i też im się udało i to chyba ostatecznie ich przekonało.
Poza tym nie bardzo mieli wyjście, bo wieźli ze sobą jeszcze 2 inne osoby (które były wściekłe ) i musieliby nadrobić sporo km. Więc zdecydowali, że jadą dalej.

My w tamtym roku byliśmy w Breli, a parę lat wcześniej na Ciovo blisko Trogiru.
Jeden i drugi wyjazd wspominamy z rozczuleniem i wiemy, że jeszcze kiedyś na pewno pojedziemy do Chorwacji

W załączniku kilka zdjęć z naszego wyjazdu, autorstwa mojego kolegi.
Pierwsze zdjęcie pokazuje naszą plażę, do której mieliśmy jedynie 50 schodków do pokonania

--------
I dziękuję za pochwały odnośnie biżuterii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brela041.jpg (104,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brela047.jpg (104,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brela111.JPG (119,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brela030.JPG (95,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brela026.JPG (70,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dubrovnik2.jpg (113,7 KB, 24 załadowań)

Stary 2008-07-03, 22:38   #3739
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:

Super Cudownego wypoczynku, Tymenko
Pamiętam, że w tamtym roku też pisałaś o tym zacisznym miejscu pod Radomiem
Cytat:
Szugar, dzięki za odzew, chociaż wiadomość dla mnie nie bardzo - skończyła mi się ważność paszportu i trochę mi się nie chce płacić za nowy, bo nie jest mi poza tym jakoś mocno potrzebny.

A gdzie, to jeszcze nie wiem, na razie dumamy i szukamy jakiegoś w miarę niedrogiego miejsca.

Irenko, dziękuję pięknie

ps piękna ta biżuteria na zdjęciach w Twoim profilu
Joasiu, paszport warto mieć przy sobie nie tylko przekraczając granicę, ale w-razie-co (odpukać) - np. w nagłych kontaktach ze służbą zdrowia.
Chorwacja... spędzałam tam każde wakacje jako dziecko
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 22:49   #3740
Fenris
Czekam na Ragnarok

Irkax - te zdjęcia to z Breli? Genialna plaża, bez ludzi prawie Ja tam chcę!!!
Stary 2008-07-03, 22:53   #3741
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

Joasiu, paszport warto mieć przy sobie nie tylko przekraczając granicę, ale w-razie-co (odpukać) - np. w nagłych kontaktach ze służbą zdrowia.
Chorwacja... spędzałam tam każde wakacje jako dziecko
No tak Anuschki nie mogło zabraknąć w temacie Chorwacji

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Irkax - te zdjęcia to z Breli? Genialna plaża, bez ludzi prawie Ja tam chcę!!!
Tak to zdjęcia z ubiegłorocznego wyjazdu do Breli
Tylko ostatnie jest z Dubrovnika.
Plaża prawie pusta, a tych co widać w dole, to nasza ekipa i nasz sprzęt pływający
Ale tak pusto dlatego, że to był wrzesień.
Jak byliśmy w 2003 na Ciovo, to byliśmy pod koniec lipca bodajże i wtedy jest duuuużo więcej ludzi na plażach.

Stary 2008-07-03, 23:03   #3742
Fenris
Czekam na Ragnarok

Eee no to nie jest zły pomysł We wrześniu może mi się uda wyrwać ;> A gdzie można zorganizować taki wyjazd najtaniej (tylko przejazd/przelot i zakwaterowanie)? No i ile trwa wyrobienie paszportu?
Choć może lepiej do Świnoujścia naprzykład, ale tam zawsze dużo ludzi. Sama nie wiem.

No i jak z urlopem - bo skoro pracuję od czerwca (od początku) to wrzesień też się będzie liczył? Ponoć 1 miesiąc to 1,66 dnia urlopu, jakoś tak słyszałam. To będę miała 5 czy 6 dni wolnego?
Stary 2008-07-03, 23:13   #3743
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Eee no to nie jest zły pomysł We wrześniu może mi się uda wyrwać ;> A gdzie można zorganizować taki wyjazd najtaniej (tylko przejazd/przelot i zakwaterowanie)? No i ile trwa wyrobienie paszportu?
Choć może lepiej do Świnoujścia naprzykład, ale tam zawsze dużo ludzi. Sama nie wiem.

No i jak z urlopem - bo skoro pracuję od czerwca (od początku) to wrzesień też się będzie liczył? Ponoć 1 miesiąc to 1,66 dnia urlopu, jakoś tak słyszałam. To będę miała 5 czy 6 dni wolnego?
Ten wyjazd organizowałam sama, to znaczy ja szukałam i zamawiałam noclegi.
W necie jest mnóstwo ofert noclegowych, tyle, że trzeba sporo wcześniej rezerwować, bo potem już dużo mniejszy wybór. No i trzeba szukać na chorwackich stronach, a nie na polskich, bo polscy pośrednicy oczywiście zdzierają dodatkową kasę.
Jechaliśmy na 3 auta. Jedzenie we własnym zakresie. Mieliśmy mieszkanie z kuchnią, więc gotowanie nie stanowiło problemu.

Co do wyrobienia paszportu to nie mam pojęcia ile to może teraz trwać, ale mojemu też już kończy się ważność i będę się musiała wokół tego zakręcić.
Tyle że ja to zrobię po sezonie, bo teraz pewnie ruch w interesie

Co do urlopu to Ci nie powiem, bo sama pewna nie jestem, ale Annmarie jest obcykana w tym temacie z tego co pamiętam

Stary 2008-07-03, 23:25   #3744
Fenris
Czekam na Ragnarok

No, Annmarie mi już wcześniej pomagała w tym temacie, ale teraz chciałam wiedzieć dokładniej ile konkretnie dni mi przysługuje we wrześniu
Dzięki za odp.
Stary 2008-07-03, 23:49   #3745
taka taka
Zakorzenienie

Irkax, piękne wakacje miałaś

Joasiuk, potwierdzam to co piszą dziewczyny, moja córka ze znajomymi była w tamtym roku w Chorwacji, nikt nie żądał od nich paszportów, ale ja bałabym się tak zaryzykować
w Warszawie na paszport czeka się około miesiąca, ale łączy to się ze zmarnowaniem dwóch dni, stoi się w kolejkach, jest bałagan

ja czekam na wakacje jak na zbawienie, tymczasem moja rodzina wypoczywa, w tej chwili mąż z córką są ze znajomymi w Danii, na festiwalu w Roskilde, podobno świetna impreza, super zespoły, dobra organizacja
moja siedemnastoletnia córka razem z biletem dostała opakowanie prezerwatyw, czym nie omieszkała mi się pochwalić
duńska młodzież podobno używa życia, piją, palą, pi...
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 07:01   #3746
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dzieńdobry
Wstałam i szczerze mówiąc, jeszcze bym pospała.

Tak sobie myślę, że chyba jestem jedyną osobą, której Cristobal tak średnio przypadł do gustu. Jakoś nie mogę się przekonać. Pachnie ciekawie, ale to nie mój zapach. Kupiłam go w ciemno razem z Ellen Tracy Imagine Shimmer i ten drugi zapach jest ciekawy, pachnie jak Eclat d'Arpege i mogę go jeszcze znieść na ciele w lecie, ale Cristobal... Nie wiem co z nim zrobić.
Stary 2008-07-04, 07:41   #3747
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Super Cudownego wypoczynku, Tymenko
Pamiętam, że w tamtym roku też pisałaś o tym zacisznym miejscu pod Radomiem
Anuschko, pamiętasz Tak pisałam Jeżdżę tam regularnie od czterech lat. Mój ojciec zanabył starą, stuletnią, drewnianą chałupę w rodzinnych stronach swoich rodziców a wakacje na wsi to dla mojego dzieciaka wielka frajda.

Dziękjuę
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 08:16   #3748
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ja chyba jak zwykle bede miala penis z moich wymarzonych plazowych wakacji w tym roku. I nawet nie jest to kwestia kasy...

eh zamilcze bo mnie poniesie znow
nie jesteś sama, ja chyba też nigdzie nie wyjadę

Cytat:
gratulacje, fajowa

Cytat:
Tak sobie myślę, że chyba jestem jedyną osobą, której Cristobal tak średnio przypadł do gustu. Jakoś nie mogę się przekonać. Pachnie ciekawie, ale to nie mój zapach.
Nie jesteś sama Kiedyś go testowałam i nie przypadł mi do gustu. Co prawda teraz może byłoby inaczej ale nie mam próbki aby się przekonać

Tymeno, udanego wypoczynku Czyli odcinasz się od świata w trakcie urlopu?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 08:27   #3749
_Adelajda_
Rozeznanie

zakochalam sie wczoraj w Chloe
co za zapach...
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 09:21   #3750
paolla
Zadomowienie

jaka cudowna pogoda dziś aż chce się żyć

wszyscy zrozpaczeni zmianą pogody mogą zwalić winę na mnie mocno trzymałam kciuki za ochłodzenie i się udało
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości