Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-30, 16:21   #3931
minini
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Carolles dzięki, że pytasz
Oskrzela i płuca czyste na szczęście gardło nie do końca ale nie jest zle. Narazie próbujemy bez antybiotyku. Niestety mały ma chyba AZS :/

Z lepszych wiadomości mały coraz lepiej je banana wcina az miło z warzywami gorzej ale narazie sie nie martwię dzisiaj chyba spróbuje z pietruszka. Dawałyście mrożona fasolkę szparagowa?

Morelle sto lat dla zdolnej Pestki

Kto jeszcze bez żadnego zęba? :p
My tez bez zębów

Dobrze ze Niko nie jest chory. Na gardlo inhalacje z solanki zabłockiej polecamy

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
My już po szczepieniu Łucja była bardzo dzielna! Krótko płakała tuż po wkłuciach. Miała dwa Druga dawka 5w1 i zaległa druga dawka wzw B... Na rotawirusy jest już za późno na 2 dawkę, więc koniec z nimi... Ma 70cm i waży 8630g! Kawał babki, co?

Co do rd, to u nas od jakiegoś czasu bardziej zaawansowany, banana i jabłko wsuwa równo, warzywa też chętnie - czasem jej daję coś sama, czasem hippa te najmniejsze słoiczki. Zaliczyła nawet kapustę kiszoną. Wczoraj mąż jej dawał pieczonego selera Co do słoiczków hippa to je mniej niż pół dziennie, więc trochę się marnuje, bo w wyznaczonym terminie po otwarciu nie daję jej całego. Szkoda że nie ma jeszcze mniejszych. Karmię ją od początku w foteliku, tylko u nas jest pozycja półleżąca do wyboru też.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Carolles sprzątanie szafy może po książce Slow fashion Cię dopadło czy tak sama z siebie? Brawo!

Brawo dla dzielnej Łucji za szczepienia!

Ale ze jak tą kapuste kiszoną jadła? smakowala? Hihi

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Minini nie chcę tu wstawiać fotki młodego

Taedio oby udało się bez antybiotyku! I mam nadzieję że azs to fałszywy alarm

Carolles a teraz Nela kąpie się już sama? Przeszło jej?

Siil dzięki mi by się przydał ten pilot do wyłączania albo przedłużania szumu, bo mam trudny dostęp do karuzeli, ale on działa mi tylko na melodie i tylko je zmienia...
Rzeczywiście Lu to kawał babki przerosła Nikosia nawet! Dobrze że nie płakała mocno na szczepieniu

Rozumiem a siedzi? Czy opada na jeden bok? Spodobalo mu sie?

Sprawdzilam ten hotel w bulgari o ktorym pisalyscie, kurde we wrzesniu to 5000zl za 2 tyg. na osobe! Za tyle to zdecydowanie wybralabym inny kierunek..

Ale wywiało mi tyłek dzis na tych zajeciah rano. Nie umiem sie zagrzać
_________________________ __

Edytowane przez minini
Czas edycji: 2018-01-30 o 16:23
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 16:26   #3932
emmos
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Jesssuu byłam w przychodni po skierowanie na tsh i myślałam, że nie wrócę rak wieje

Cytat:
Carolles dzięki, że pytasz
Oskrzela i płuca czyste na szczęście gardło nie do końca ale nie jest zle. Narazie próbujemy bez antybiotyku. Niestety mały ma chyba AZS :/

Z lepszych wiadomości mały coraz lepiej je banana wcina az miło z warzywami gorzej ale narazie sie nie martwię dzisiaj chyba spróbuje z pietruszka. Dawałyście mrożona fasolkę szparagowa?

Morelle sto lat dla zdolnej Pestki

Dobrze, że płuca czyste. Co do AZS to sama tak uważasz czy konsultowałaś z lekarzem?
Fasolki jeszcze nie dawałam.
Aha u nas jeden ząbek się odliczył

Cytat:
My już po szczepieniu Łucja była bardzo dzielna! Krótko płakała tuż po wkłuciach. Miała dwa Druga dawka 5w1 i zaległa druga dawka wzw B... Na rotawirusy jest już za późno na 2 dawkę, więc koniec z nimi... Ma 70cm i waży 8630g! Kawał babki, co?

Co do rd, to u nas od jakiegoś czasu bardziej zaawansowany, banana i jabłko wsuwa równo, warzywa też chętnie - czasem jej daję coś sama, czasem hippa te najmniejsze słoiczki. Zaliczyła nawet kapustę kiszoną. Wczoraj mąż jej dawał pieczonego selera Co do słoiczków hippa to je mniej niż pół dziennie, więc trochę się marnuje, bo w wyznaczonym terminie po otwarciu nie daję jej całego. Szkoda że nie ma jeszcze mniejszych. Karmię ją od początku w foteliku, tylko u nas jest pozycja półleżąca do wyboru też.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Carolles sprzątanie szafy może po książce Slow fashion Cię dopadło czy tak sama z siebie? Brawo!

Brawo dla Łucji za odwagę i za wagę również

Cytat:
Niko na początku cały tata a teraz jak zrobiłam ankietę na insta to więcej głosów było, że podobny do mnie

Ja tam za tatą głosowałam

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

a! Dziewczyny jak polecam body ze smyka tak nie polecam pajaców. Nie kupujcie! Dobrze, że kupiłam tylko 5 szt. Zatrzaski są zbyt mocne i robią się dziury przy odpinaniu... porażka.

Kochana, wszystkiego najlepszego dla Anastazji

Ja pajacyków ze smyka mam sporo i nie wszystkie są takie mocne, a te co były rozpinałam tak wiele razy po wypraniu i trochę te zatrzaski poluzowały.

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja skończyłam pierwszy miesiąc treningów... Nie widzę żadnych zmian! Zero! Ani w wyglądzie ani ma wadze. zobaczymy za miesiąc. Muszę odkopac fotki które kiedyś robiłam z efektami i sobie zerknąć...

U mnie też jak dotąd bez rezultatu. A pamiętasz od kiedy umawiałyśmy się na niejedzenie słodkiego?Bo chciałbym mniej wiecej wiedzieć od kiedy nie jem.
Ja przed ciążą po tylu brzuszkach zawsze widziałam różnicę, teraz nie, więc zdecydowanie ciało jest inne.

Carolles brawo Ty! Ja nie umiem wyrzucać ciuchów. Ktoś to powinien zrobić za mnie i byłoby po kłopocie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2018-01-30, 16:30   #3933
Carolles
Zadomowienie

Xzora dzieki. Niestety przez bral auta wchodzą u mnie w grę tylko sklepy online 😔
Ja wiekszosc rzeczy oddaje do kontenerów.

Morelle mnie blokuja fundusze 😝 z jednej strony dobrze bo nie wydaje na glypoty z drugiej żal, bo tyle pięknych rzeczy można kupić. No ale jak się nie ma co się lubi 😊

Silli haha widzisz taka mądra bez książek jestem 🙈

Jon,tak kąpie się teraz bez problemu sama. Z tym że częściej ze mną jakos tak polubiłam te kąpiele z nią 😍. Chyba ze mam @ to jest kwarantanna przez tydzien 😜

Mała ja też mam problem. Lubie mieć dużo ubrań ale niestety z jakością to w parze nie idzie a i tak wiecznie nie mam co na siebie włożyć. Więc robię czystki. I zaczynam od nowa. W tym miesiącu postanowiłam kupic tylko czarne rurki i niebieskie dżinsy i koniec.

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 16:35   #3934
Mała!
Zakorzenienie

Ja też tak chcę zrobić czystki i zacząć od nowa. Zwłaszcza, że zmienia mi się styl.

Emmos
Dokładnie 3 tyg minęło.
Ja niestety muszę zacząć od nowa. Bo się zdarzało.
A z ćwiczeniami to masz racje mi po 2 ciąży jest dużo dużo ciezej niż po 1.

WŁAŚNIE WIDZIAŁAM MOJE ZDJĘCIA Z CZASÓW TRENINGÓW, PO 1 CIĄŻY!
KOPARKA MI OPADLA!
Nie pamiętam siebie takiej... Szok, nie mogę wprost uwierzyć że jak tak kiedyś wyglądałam JA!
Dziewczyny mówię Wam... Masakra.
Az mi się płakać che...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 16:51   #3935
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez akada Pokaż wiadomość
Morelle z tego co kojarzę Ty tez dajesz słoiczki, ja tez po dwóch gotowaniach odpuściłam i głównie słoiczki daje, czasem jakiś owoc ;-) Ty jesteś dobra w promocjach ;-) gdzie głównie kupujesz ? Teraz jest promocja w ross na humana i hipp, 4 gratis , ale to chyba nie jest jakaś super okazja ....
My też jesteśmy w większości na słoiczkach. W Tesco jest promocja 6szt - a płacisz za 4szt (ale w promocji były tylko te większe słoiki po 6miesiacu), owoce 3 w cenie 2.

Cytat:
Adka też zęba jeszcze nie ma

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 16:54   #3936
Agg_s
Wtajemniczenie

U nas tez króluje bezzębny uśmiech

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 17:16   #3937
pestycyda
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Pestki! Ale to zleciało! 🍼🎂🎉🎁 Pięknie siedzi

Carolles, brawo za porządki w szafie

Taedio, dobrze że oskrzela czyste u Niko. Zdrówka;* oby jednak to nie był AZS. Lekarz Wam coś przepisał?
Ja dawałam mrożoną fasolkę szparagową. Wcinał aż miło

Sili, brawo za szczepienia , niezła waga

Mała, nie porzucaj tylko treningów! Na pewno niedługo będą efekty!

Ja dziś głupia poszłam na spacer. Tak mnie przewiało że ciekawe czy nic nie załapie szczególnie że TŻ zaziebiony.

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 17:38   #3938
anusia1990
Zakorzenienie

Czy Wasze dzieciaki najadaja sie sloikami?Moja zjadla caly sloik 120g warzyw i za pol godziny wciagnela butle 240ml. Teraz nie wiem czy ja brzuszek nie boli bo ma gazy i jest niespokojna, chyba wylysieje....a zdarza Wam sie zielona kupa po sloiku?

anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 18:01   #3939
taedio
MerDer 4ever

O to sporo dzieci bez ząbków

Mała dzięki

Emmos co do AZS to lekarz tak powiedział
Haha widziałam, widziałam! Można sprawdzić kto jak głosował
Ja bez słodkiego od 13.01 jakos

Pestycyda z jakiej firmy fasolka? Czy swoją?
Dzięki mamy maść i fenistil
Stary 2018-01-30, 18:28   #3940
akada
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
My też jesteśmy w większości na słoiczkach. W Tesco jest promocja 6szt - a płacisz za 4szt (ale w promocji były tylko te większe słoiki po 6miesiacu), owoce 3 w cenie 2.

Adka też zęba jeszcze nie ma

Będę patrzeć, dzięki Dzisiaj byłam, ale z tych dużych jeszcze nie warto mi brać, malutko je
akada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 18:43   #3941
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
My tez bez zębów

Dobrze ze Niko nie jest chory. Na gardlo inhalacje z solanki zabłockiej polecamy

Brawo dla dzielnej Łucji za szczepienia!

Ale ze jak tą kapuste kiszoną jadła? smakowala? Hihi

Rozumiem a siedzi? Czy opada na jeden bok? Spodobalo mu sie?

Sprawdzilam ten hotel w bulgari o ktorym pisalyscie, kurde we wrzesniu to 5000zl za 2 tyg. na osobe! Za tyle to zdecydowanie wybralabym inny kierunek..

Ale wywiało mi tyłek dzis na tych zajeciah rano. Nie umiem sie zagrzać
Właśnie o dziwo nie opada na bok bardzo mu się spodobało! Mamy regulowane oparcie i dzisiaj siedział z nami przy obiedzie w krzesełku na najbardziej odchylonej pozycji i cały czas się śmiał do siebie głośno

Mnie też dzisiaj tak wywiało na dworze brrr

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Xzora dzieki. Niestety przez bral auta wchodzą u mnie w grę tylko sklepy online 😔

Morelle mnie blokuja fundusze 😝 z jednej strony dobrze bo nie wydaje na glypoty z drugiej żal, bo tyle pięknych rzeczy można kupić. No ale jak się nie ma co się lubi 😊

Jon,tak kąpie się teraz bez problemu sama. Z tym że częściej ze mną jakos tak polubiłam te kąpiele z nią 😍. Chyba ze mam @ to jest kwarantanna przez tydzien 😜

Mała ja też mam problem. Lubie mieć dużo ubrań ale niestety z jakością to w parze nie idzie a i tak wiecznie nie mam co na siebie włożyć. Więc robię czystki. I zaczynam od nowa. W tym miesiącu postanowiłam kupic tylko czarne rurki i niebieskie dżinsy i koniec.

No to jest nadzieja że i u nas się poprawi

Stary 2018-01-30, 19:03   #3942
pestycyda
Zakorzenienie

Taedio, fasolka z biedronki.

Anusia, mój nie zje nawet pełnej dużej łyżki więc nie wiem co w wypadku takiego apetytu zrobić.

Stary 2018-01-30, 19:32   #3943
Mała!
Zakorzenienie

Kurde dziewczyny, to Hugo odwrotnie, zje wszystko i tyle ile dam... Płacze gdy mu się skończy. Więc mamy kłopot w drugą stronę.

Pestycyda.
Coś Ty, nie rezygnuje z treningu, zdjęcie z grałam na tel. Będzie moim motywatorem!

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Dziewczyny jak tam Wasze wynagrodzenie z ZUS? Bo ja w styczniu jeszcze nie dostałam. W grudniu miałam na koncie już 20 - go?
Chyba jutro to zgłoszę jak nie przyjdzie.

Stary 2018-01-30, 19:34   #3944
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny! A Łucja jakaś taka zbita musi być, bo moim zdaniem nie wygląda na taką dużą, Lila wydawała mi się większa, była bardziej pucołowata i taka mięciutka, a nie była na 90 centylu - dziwne! Teraz nie wiem czy kupować Lu body 74 czy od razu większe :/

Xzora nasłuchasz się Budki przy Klaudii Tak, jest spora szansa, że drugie dziecię będzie podobne do Was, jeśli pierwsze poszło w tż

Taedio hehehe ankieta na insta Co do tego "eh :/" przecież każde dziecko inne, Niko drobniutki po prostu! Martwisz się, że za mało waży?

Morelle a no właśnie, pamiętam że Ty z siostrą też zupełnie inne jesteście Noo jak pisałaś o Waszym rota, że do 24t musi być 2 dawka, to dopiero uświadomiłam sobie wtedy, że my też już się nie załapiemy... No trudno :/ A przypomnij ile teraz Pestka waży? I czy nosi już ubranka większe niż 74?

Carolles bo w tej książce jest właśnie dokładnie to samo, żeby wywalić wszystkie ciuchy w których się nie chodzi albo źle wygląda Więc już Ci niepotrzebna Tak, ja co jakiś czas robię odgracanie całego domu i coraz radykalniej wyrzucam wszystko, co nieużywane. Do szafy też miałam kilka podejść po wakacjach, ale takie totalne oczyszczenie jak Ty zrobiłaś jeszcze przede mną Wciąż mam w szafie za dużo rzeczy, których nie noszę. Widziałam dzisiaj w ross humanę, ale od razu jakoś po hippa sięgnęłam, bo się spieszylam :/ Ojj czuć, czuć te kilogramy

Waży 8250g. Nosi już od 2 tyg 80 cm bo nie mieści się w pajace i kombinezon na 74 cm. Stopy głównie jej się nie mieszczą i ogólnie objętościowo.

Cytat:
Napisane przez akada Pokaż wiadomość
Kurcze tak tanio to już chyba nie kupię, jakbyś znalazła jakąś super pisz kochana Dzięki ;-)

Za moich czasów słoiczków chyba nie było, chyba, że w Peweksie
Dam )

Za moich też

Cytat:
Sill
Brawo za szczępienie! Łucja to duża dziewczynka, ale faktycznie wygląda na drobną więc pewnie jest właśnie ubita.

Carolles
Ja mam problem z tą szafa... A tak mi się marzy nowa garderoba... Trochę ciuchów wywaliłam, ale jeszcze sporo zostało... W kuchni też już powywalałam.
Jeszcze buty muszę ogarnąć.

Taedio
U nas też zero zęba! mam nadzieję że NIKo szybko wyzdrowieje

Morelle
Ja mam pajace faktycznie są mocne, ale mi się nie robią dziury.

Sill
Ja mam dwoje dzieci i żadne nie jest do mnie podobne

Co do posiłków to Hugo potrafi spokojnie zjeść całe jabłko, cały sloik... Ale staram się mu tyle nie dawać, płacze zawsze gdy kończy się jedzenie
Lubi wszystko!

Ja skończyłam pierwszy miesiąc treningów... Nie widzę żadnych zmian! Zero! Ani w wyglądzie ani ma wadze. zobaczymy za miesiąc. Muszę odkopac fotki które kiedyś robiłam z efektami i sobie zerknąć...

O to może po praniu będzie lepiej, chociaż czytałam dużo opinii matek, że robią się dziury ;/

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Jesssuu byłam w przychodni po skierowanie na tsh i myślałam, że nie wrócę rak wieje

Dobrze, że płuca czyste. Co do AZS to sama tak uważasz czy konsultowałaś z lekarzem?
Fasolki jeszcze nie dawałam.
Aha u nas jeden ząbek się odliczył

Brawo dla Łucji za odwagę i za wagę również

Ja tam za tatą głosowałam

Kochana, wszystkiego najlepszego dla Anastazji

Ja pajacyków ze smyka mam sporo i nie wszystkie są takie mocne, a te co były rozpinałam tak wiele razy po wypraniu i trochę te zatrzaski poluzowały.

U mnie też jak dotąd bez rezultatu. A pamiętasz od kiedy umawiałyśmy się na niejedzenie słodkiego?Bo chciałbym mniej wiecej wiedzieć od kiedy nie jem.
Ja przed ciążą po tylu brzuszkach zawsze widziałam różnicę, teraz nie, więc zdecydowanie ciało jest inne.

Carolles brawo Ty! Ja nie umiem wyrzucać ciuchów. Ktoś to powinien zrobić za mnie i byłoby po kłopocie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Oby tak było

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość

Też racja

Cytat:
Ja też tak chcę zrobić czystki i zacząć od nowa. Zwłaszcza, że zmienia mi się styl.

Emmos
Dokładnie 3 tyg minęło.
Ja niestety muszę zacząć od nowa. Bo się zdarzało.
A z ćwiczeniami to masz racje mi po 2 ciąży jest dużo dużo ciezej niż po 1.

WŁAŚNIE WIDZIAŁAM MOJE ZDJĘCIA Z CZASÓW TRENINGÓW, PO 1 CIĄŻY!
KOPARKA MI OPADLA!
Nie pamiętam siebie takiej... Szok, nie mogę wprost uwierzyć że jak tak kiedyś wyglądałam JA!
Dziewczyny mówię Wam... Masakra.
Az mi się płakać che...

Też tak mam. Robiłam ostatnio fotoksiążkę z 2015 roku... wtedy mi się wydawało, że jestem gruba, ale jak teraz zobaczyłam swoje foto w stroju kąpielowym to szczena mi opadła, a tż od razu zaciągnął mnie do łóżka...

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Pestki! Ale to zleciało! 🍼🎂🎉🎁 Pięknie siedzi

Carolles, brawo za porządki w szafie

Taedio, dobrze że oskrzela czyste u Niko. Zdrówka;* oby jednak to nie był AZS. Lekarz Wam coś przepisał?
Ja dawałam mrożoną fasolkę szparagową. Wcinał aż miło

Sili, brawo za szczepienia , niezła waga

Mała, nie porzucaj tylko treningów! Na pewno niedługo będą efekty!

Ja dziś głupia poszłam na spacer. Tak mnie przewiało że ciekawe czy nic nie załapie szczególnie że TŻ zaziebiony.

Zdrówka! My byłyśmy dziś na poszukiwaniu sukni ślubnej z sis. Jednak będzie długa. Pestka była cudownie grzeczna w salonie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieciaki najadaja sie sloikami?Moja zjadla caly sloik 120g warzyw i za pol godziny wciagnela butle 240ml. Teraz nie wiem czy ja brzuszek nie boli bo ma gazy i jest niespokojna, chyba wylysieje....a zdarza Wam sie zielona kupa po sloiku?

Ile? Masakra, Anusia wiesz, że powinna jeść 170 ml?
240 ml to 1,5 roczny mój chrześniak je...
Moja je słoik 120 ml i 2h później 90-120 ml mleka. Max 150 ml zjada.

Zielone kupy mamy cały czas.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 19:37   #3945
Mała!
Zakorzenienie

Morelle, ale wtedy tzn ze było jeszcze lepiej niż teraz wyglądasz?

Stary 2018-01-30, 19:41   #3946
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle, ale wtedy tzn ze było jeszcze lepiej niż teraz wyglądasz?

Tak, miałam dużo szczuplejsze uda i zero boczków.
Stary 2018-01-30, 19:44   #3947
Mała!
Zakorzenienie

A ja mięśnie i duuuuzo szczuplejsze uda. I w ogóle formę że hej.

Stary 2018-01-30, 19:44   #3948
pestycyda
Zakorzenienie

Mała, ja dostałam. Lepiej tam iść i się dowiedzieć.

Wojtek zamiast spać to leży i gada a jak tylko wyjdę z pokoju to wyje -.-

Stary 2018-01-30, 19:47   #3949
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mięśnie i duuuuzo szczuplejsze uda. I w ogóle formę że hej.

Heheh myślę, że teraz też nie jest źle tylko pewnie przesadzamy
Stary 2018-01-30, 19:49   #3950
Mała!
Zakorzenienie

No ogółem pewnie jest u mnie ok. (bo u ciebie to na 100%) tylko porównując się do tamtego czasu to przepaść... Serio!

Stary 2018-01-30, 19:52   #3951
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
No ogółem pewnie jest u mnie ok. (bo u ciebie to na 100%) tylko porównując się do tamtego czasu to przepaść... Serio!

Na 100% to Ty szybko wrócisz do formy Ze mną gorzej, bo ja leniwa jestem,
Stary 2018-01-30, 19:53   #3952
Mała!
Zakorzenienie

Ehh, bo nie musisz!

Stary 2018-01-30, 19:54   #3953
morelle_
Zakorzenienie

Eee nie Po powrocie z UK ważyłam 10 kg więcej niż przed wyjazdem. Też mi się nie chciało ćwiczyć, ale na "moje szczęście" dostałam helico bakter i samo zeszło
Stary 2018-01-30, 19:58   #3954
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Waży 8250g. Nosi już od 2 tyg 80 cm bo nie mieści się w pajace i kombinezon na 74 cm. Stopy głównie jej się nie mieszczą i ogólnie objętościowo.

Dam )

Za moich też

O to może po praniu będzie lepiej, chociaż czytałam dużo opinii matek, że robią się dziury ;/

Oby tak było

Też racja

Też tak mam. Robiłam ostatnio fotoksiążkę z 2015 roku... wtedy mi się wydawało, że jestem gruba, ale jak teraz zobaczyłam swoje foto w stroju kąpielowym to szczena mi opadła, a tż od razu zaciągnął mnie do łóżka...

Zdrówka! My byłyśmy dziś na poszukiwaniu sukni ślubnej z sis. Jednak będzie długa. Pestka była cudownie grzeczna w salonie

Ile? Masakra, Anusia wiesz, że powinna jeść 170 ml?
240 ml to 1,5 roczny mój chrześniak je...
Moja je słoik 120 ml i 2h później 90-120 ml mleka. Max 150 ml zjada.

Zielone kupy mamy cały czas.
Widocznie ma szybka przemiane po tatusiu. Jej tata ile by nie jadl jest chudy jak patyk. Haha

Stary 2018-01-30, 20:06   #3955
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Widocznie ma szybka przemiane po tatusiu. Jej tata ile by nie jadl jest chudy jak patyk. Haha

a ile waży teraz?

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Pestka nie chce siedzieć w krzesełku, nawet bez pasów 15 min to jest max.
Stary 2018-01-30, 20:16   #3956
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, spróbuj przepiąć siedzisko do normalnego krzesła. Może to pomoże?

Stary 2018-01-30, 20:23   #3957
xzora
Zakorzenienie

Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Mała! Zwykle zmiany po 2miesiacach są widoczne. Myśle, ze lada dzien juz bedzie coś widać. Pamietam ze jak zaczęłam chodzić na pole dance to przez pierwszy miesiąc nic, waga w miejscu. A potem ładnie zeszło.

Minini - w maju (od 19.05) ten hotel wychodzi dla nas za tydzień z przelotem za 3450 bez dodatkowego ubezpieczenia. Zrobiłam rezerwacje do jutra. Raczej sie zdecydujemy. Oferta Tui.
Devileek, a wy sie decydujecie na niego?

Jak tak piszecie o tym wietrze, to cieszę sie ze z Klaudią dzisiaj nie wychodziłyśmy.

Anusia, Klaudia sie nie najada słoiczkami ani kaszką. Mleczka pije tyle samo. Zdarza sie zielona kupa.

Mała! Mi na szczęście pracodawca wynagrodzenie.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-30, 20:29   #3958
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Mała! Zwykle zmiany po 2miesiacach są widoczne. Myśle, ze lada dzien juz bedzie coś widać. Pamietam ze jak zaczęłam chodzić na pole dance to przez pierwszy miesiąc nic, waga w miejscu. A potem ładnie zeszło.

Minini - w maju (od 19.05) ten hotel wychodzi dla nas za tydzień z przelotem za 3450 bez dodatkowego ubezpieczenia. Zrobiłam rezerwacje do jutra. Raczej sie zdecydujemy. Oferta Tui.
Devileek, a wy sie decydujecie na niego?

Jak tak piszecie o tym wietrze, to cieszę sie ze z Klaudią dzisiaj nie wychodziłyśmy.

Anusia, Klaudia sie nie najada słoiczkami ani kaszką. Mleczka pije tyle samo. Zdarza sie zielona kupa.

Mała! Mi na szczęście pracodawca wynagrodzenie.

Oooo dzieki za info.

Stary 2018-01-30, 20:30   #3959
Mała!
Zakorzenienie

Xzora
Jaki hotel?

Stary 2018-01-30, 20:31   #3960
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
a ile waży teraz?

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Pestka nie chce siedzieć w krzesełku, nawet bez pasów 15 min to jest max.
Ostatnio warzyla 7800 wiec kolo 8kg tak mi waga domowa pokazuje.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości