|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Flowerbomb, La Petite Robe Noir, D&G Pour femme intense, Dolce Vita..
Black opium jest za ciężkie dla mnie. Lubię słodkie ale świeże
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Flowerbomb, La Petite Robe Noir, D&G Pour femme intense, Dolce Vita..
Musiałabym zobaczyć fotki
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: GRUDZIEN- AoD le secret, Gucci Guilty, Versace Bright Crystal ...
ok, jasne
jakbys miala inne perfumy to czekam na info
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopad- Flowerbomb, La Petite Robe Noir, D&G Pour femme intense, Dolce Vita i
Coś u mnie za torbę Zara?
|
#396 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Listopad- Flowerbomb, La Petite Robe Noir, D&G Pour femme intense, Dolce Vita i
Hej! DZieki za odp na pw
Rozumiem doskonale.A mzoe oddalabya za meteo. Kenzo lub LPRN? |
|
|
|
#398 |
|
Bang Bang Bang
|
Hej, wypatrzyłam LPRN, ale masz sporo większą pojemność
|
|
|
|
#399 | |
|
Zadomowienie
|
Tresora chciałabym wymienić najchętniej na LVEB w podobnej pojemności
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- A mogę fotkę? Tej 30tki ja wrzucę u siebie aktualny stan swojego tresora. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
Oki
ja też się pobiję z myślami![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Odezwę się, jak wizazanka potwierdzi, że otrzymała moja paczkę. Wolę zdecydowanie perfumy, ale nie zaszkodzi pokazać butów
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- La vie już nie mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
Jasne
rozumiem ale miałam edt niecałe dwa dni edp tylko mi podchodzi. Jakbyś coś dokładala to daj znać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#404 |
|
Konto usunięte
|
w sumie z tych co wymieniłaś to powiedzmy, że wszystkie mi się podobają
dodałam lepsze zdjęcia jakbyś chciała jeszcze zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- co proponujesz ? tak jestem z warszawy ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- a ten zestaw lancome masz na wydanie ? jezeli tak yo w jaki kolorze jest szminka ? ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- fuksja to zdecydowanie nie dla mnie. Wiesz co podoba mi sie ta miniatura tresora jeżeli wchodzi w gre rozbieranie zestawu, lveb, opium edt .... chociaz opium edp tez sie mi podoba no ale co za dużo to nie zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- wzielabym opium edt i lveb edt i dalej sie zastanawiam bo choc podoba mi sie tresor to wydaje mi sie, ze to jest ciut malo. Odezwe sie jeszcze jutro oki ? Tobie rowniez milego wieczoru
|
|
|
|
#405 |
|
Konto usunięte
|
hej, a z meteorytami to jakbyś to widziała ?
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- kurcze, myślałam, że meteorki w kompakcie bo takie masz w wątku na zdjęciu w kulkach mam więc odpadają wiesz co nie jestem przywiązana do okularów bo tak naprawdę to u mnie leżakują więc wymienię je za opium, lveb i zestaw lancome. Co Ty na to ?---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- na jednym zdjęciu są informacje a odczytuje się je wg. tego : Pierwsza część symboli: SPR 06P to oznaczenie modelu okularów. W przypadku modeli sportowych marki Prada pierwsze trzy litery wyglądałyby tak: SPS. - Druga część dotyczy rozmiaru: liczba 54 oznacza 54 mm odstępu między szkłami, a liczba 19 - 19 mm szerokości nosa. - Dalsza sekwencja cyfr i liter (tu: 1AB - 0A7) oznacza kolor. Liczba 140 to długość zausznika, oczywiście podana w milimetrach. Ostatnie oznaczenie, tj. 2N wskazuje na typ szkieł oraz ich wygięcie. |
|
|
|
#406 |
|
Konto usunięte
|
przy soczewkach jest jakies 12,5 czym dalej tym sie troche zwezaja, ale one tez byly troche zwezane dla mnie wiec na pewno optyk moze je w razie czego poszerzyc troche
|
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
Jakbym miała jakiś zapach w Douglasie kupic to wiadomo 79zl to tylko kropelka
ewentualnie Pour Femme, ale jest w rezerwacji. chyba, że coś pod ladą chowasz z zapachow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#408 |
|
perfumove love
|
Hej!
Niestety, z wątku nic mnie nie zainteresowało. A które Meteoryty limitowane masz na myśli? Nie umiem używać meteorków, ale też nie mówię im stanowczego nie
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, widziałam, że pisałaś, że masz YSL, Black Opium
Nie znalazłabyś czegoś u mnie w wątku za te perfumy?
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
No to szkoda
Mogę tylko LPRN dać spoza wątku.
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Tresor la nuit?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Ja to nie szminkowa jestem za grosz hmmm ciężka sprawa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
La petite robe Noire edp limited edition 2014 Guerlain - 50 ml, tester z korkiem ,otwarty 07.2017. ubytek około 10ml.
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Luty- Black Opium, La vie est belle, meteoryty, LPRN i inne...
Hop
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za kartę Douglas, La Vie i Black Opium?
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Podeślesz fotkę? Ja też jakoś zrobię i wyślę. Najlepiej na maila bo z aplikacji w tel nie umiem wstawiać zdjęć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam Ci fotki
To starszy model i ciężko o sensowną informację w necie Znalazłam tu: https://www.desertcart.ae/products/2...na-00070-mj351 |
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
Dołączę woreczek i etui od innych |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

no ale co za dużo to nie zdrowo
ewentualnie Pour Femme, ale jest w rezerwacji.