![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
dziewuszyska już weekend poczuły i się miziają z TŻtami
![]() ![]() u mnie teraz jest burza i pada i chłodno, więc odpoczynek dla organizmu ![]() dwakolory są dziewczyny z 2 sierpnia... ![]() odczucia powiadasz ![]() ![]() ![]() ![]() edit: izazusia właśnie przeczytałam na innym wątku jak poznałaś swojego przyszłego męża ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
No bo od tego sa weekendy... Ja tez wlasnie czekam na swojego Miziaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
Dżasta no tak to bywa- życie jest nieobliczalne, jak czasem pomyślę że wystukałabym liczbę o jeden większą lub mniejszą... Ale mam w życiu szczęście po prostu
![]() No kochaniutkie miziajcie się ale grzecznie... by się księdzorek nie dowiedział ![]()
#1085 | |
Wtajemniczenie
|
ja też czekam i czekam i czekam... i kurdę doczekać się nie mogę
![]() ![]() Cytat:
![]() przeczytałam również opowieść Madlen i chylę ku niej swoje czółko, bo historia życia niesamowita... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nadal czzekam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Jak mi sie cieplutko na serduszku zrobiło...oj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Wtajemniczenie
|
Madlen...Już wiem skąd na ich ślubnych zdjęciach tyle bezgranicznej miłości!!! Wiecie... ja wierzę że naszym życiem rządzi przeznaczenie. Naprawdę. My z Kamilem po prostu musieliśmy się spotkać!!On urodził się w Katowicach ja w Raciborzu, prędzej czy później spotkalibyśmy się pewnie gdzieś w Gliwicach na politechnice. No tak ale jego rodzice chcieli oszukać przeznaczenie- gdy Kamil miał 12 lat wyemigrowali na Pomorze Zachodnie... Tyle że przeznaczenia nie da się oszukać- znalazłam mojego szkraba i już go nie oddam
![]() Pomyślcie że u mnie w rodzinie też było dziwnie- mój tato nie zdążył poznać swojego ojca bo ten zginął w ostatnich miesiącach wojny. Mój dziadek od strony taty był Niemcem, walczył w Wermahcie ale poznał Polkę, zdezerterował z armii niemieckiej za co groziła śmierć, i zaczął walczyć w partyzantce. I tam poznał mojego dziadka od strony mamy... Wiele lat później moja mama szukała pracy jako pielęgniarka (mieszkała za Opolem) 12 stycznia dostała informację o przyjeciu jej na staż do Raciborza, spakowała się i pojechała. 14 stycznia przyszedł list z ofertą z Opola- ktoś pomylił numer klatki i list szedł dłużej niż powinien o mniej więcej 3 dni...Gdyby mama wczesniej wiedziala o pracy w Opolu na pewno nie pojechałaby do obcego , oddalonego o 120 km od rodzinnego domu Raciborza. Tam poznała mojego tatę. Na zapoznaniu z rodzicami mojej mamy okazało się że dziadek znał ojca mojego taty-wysokiego barczystego Niemca. Maxymiliana. Poza tym okazało się też że mój tato był kiedyś na kolonii w Komorznie- rodzinnej wiosce mojej mamy. Mieszkali wtedy w szkole i się przyznal że razem z kolegami chodzili na szabry na pobliską plantację.... To byla plantacja rodziców mojej mamy ![]() ![]() ![]()
#1090 |
Raczkowanie
|
NIE MAM DO WAS SIL
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny Gosia, Integra wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Stresu nadal brak! Napracowalam sie jak dziki zajac, sprzatanie itd... teraz juz tylko relaks. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
Na początek: Taska Gosia Integra życzę Wam, żeby jutrzejszy dzień przeszedł Wasze najśmielsze oczekiwania i byście były szczęśliwe tak jak jutro ![]() izazusia ja tam Ciebie bardzo chętnie przytulę ![]() ![]() dostałam dzisiaj okres ![]() ![]() ![]() ![]() jeżeli chodzi o diety to moja kumpelka mówi, że wystarczy na początek wyeliminować napoje gazowane i alkohol, ona już tak schudła 3 kilo ![]() kasienka1985 a skleroza to od czego się robi ![]() ![]() brawurkaa zaproszenie na NK poszło i dziękuję za powysyłane i przyjęte zaproszenia ![]() ![]() LilStar masz dużego + od mojego Tz'ta, bo on też czyta Grishama ![]() ![]() daget dwakolory witamy w PM2008 |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Hej żabcie
![]() Ja tylko na 5 sekundek, bo znów obowiązki małżeńskie wzywają ![]() Jutro wkleję pazurki, bo kabla znów nie znalazłam. ![]() Heheheheh Po 1. Witam ![]() Po 2. Ja mam miziaczka na codzień... achhhh... jak mi dobrze ![]() Cytat:
Księdzorek Ci się przypomniał ![]() A dlaczego dzasta jest zablokowana?????????????? ???
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-04 o 20:37 Powód: Ciekawość... :] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Normalnie tez mnie to zaskoczyło
![]() I też przez ciekawość! Myślę, że Marta jak przyjdzie to nam wyjaśni ![]() Kasieńka1985 heh ![]() ![]() Dziewczynki co jutro ślubują!!! Trzymajcie się - będziemy z Wami myślami. Będziemy zaklinały rzeczywistość byście się nie potknęły idąc do ołtarza, odpowiednio chłopem obróciły, nie pomyliły słów przysięgi... By wasz TZ padł z wrażenia (byle nie trupem bo kto Go zastąpi??;P)na Wasz widok, by fryzurki były piękne, makijaże nieskazitelne, a Wasz uśmiech tak promienny jak słonce wczoraj ![]() Buziaki gorące A ja kuruję się herbatką z miodem i cytryną, bo dziś we Wrocławiu trochę przemarzłam...ale dziwna ta nasza krajowa aura, zmienna jak kobieta z PSM ![]()
#1095 |
Zakorzenienie
|
No to ja juz sie doczekalam... Moje Miziadelko przyjechalo wlasnie... Na dwa dni tylko
![]() Trzymam kciukolce za wszystkie slubujace Panny jutro. To wasz dzien, badzcie piekne i zero stresu. Ja zbieram wlasnie potwierdzenia od gosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie ta data tez będzie ważna, ale z innego względu, wtedy minie nam równo 2 lara od zaręczyn. Witamy na forum ![]() Nabroiła na innym forum i wpadła w paszczę tamtejszych moderatorów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Wtajemniczenie
|
A ile trwa taki ban tymczasowy??
#1098 |
Zakorzenienie
|
Zależy od przewinienia, stopnia znaczenia skutków. Dzasta110 dostała minimalny odpoczynek od forum- 7 dni i wróci do nas 11.07 po godzinie 20.29
![]() Dzasta110 czytaj nas chociaż ![]()
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
Już jej współczuję- tyle nadrabiania w czytaniu
![]() Ja też mam na koncie jedno przewinienie;( na samym początku nie przeczytałam regulaminu i dostałam punkt karny "nie popieramy piractwa" Ale ciesze sie ze są tu tacy uważni moderatorzy bo nie ma chamstwa jak na innych forach ![]() Ale już tęsknie za Dzastą110 ![]() ![]()
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Jutrzejsze PM niech ten Wasz dzień będzie najszczęśliwszy! Na pewno będziecie piękne i szczęliwe. Wszytskiego naj na nowej małżeńskiej drodze. Buziaki
![]() Kejti to czekanie na Ciebie mnie wykończy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() niuniuniau bizuteria bardzo śliczna, wg mnie bedzie pasowała ![]() brawukra powodzenia na egzaminach. Zycze samych 5 ![]() daget, dwa kolory Witam nowe Panny Młode Agata R U mnie sie bardzo ochłodzilo. Jest 16 stopni. Cały czas pada i bardzo silny wieje wiatr. Wczoraj w nocy byla burza ![]() Zycze wam wszystkim spokojnej nocy ![]()
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim Pannom Młodym ślubującym 05.07.2008 r. życzę wspaniałej pogody, uśmiechu na twarzy, radości i spełnienia marzeń a także udanej zabawy do samego rana! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Wtajemniczenie
|
Dzasta110 pozdrawia, kiedys umieścila fotki na jakimś wątku, potem je skasowała i dostała bana. zatem dziewczynki fotek nie kasujemy
![]()
![]() |
#1104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pogadaliśmy dzisiaj z TŻ-tem, przyznał się nawet że źle się wczoraj zachował. Tak jak myślałam ma stresy w pracy i sobie to na mnie chcąc nie chcąc odbija. Mam nadzieję że teraz zacznie się bardziej kontrolować i będzie dobrze. Dzięki raz jeszcze za wszystkie słowa wsparcia, jesteście niezastąpione ![]()
![]() |
#1105 |
Wtajemniczenie
|
Gosia jak mój Kamil był rozczarowany w pracy to było bardzo ciężko. Cały czas słyszałam "ja,ja ja" Ze on jest zmęczony, ze jeszcze się musi uczyć, ze ma sesję, ze to, że tamto. No tak ja uczę sie na miejscu a on ma do szkoły 300km i jeździ pociągiem co weekend wyjeżdżając w sobotę o pierwszej lub trzeciej nad ranem. Rozumiałam to ale nie lubiłam jak na mnie się wyżywał.
Rozumiem że nie jest mu łatwo, staram się być dobra dla niego ale to nie ja jestem winna ze topnieją lodowce, ze w Afryce ludzie głodują. Też płakałam po kątach, mialam jakieś jazdy... Pogadaliśmy o tym, jest lepiej choć czasem to się odzywa. Faceci już tak mają. Ciężko im pogadać od razu, wolą sie złościć, choć ja też niezła złośnica jestem
#1106 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak dzasta nadrobi nasze wypociny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Nadrobi, podczytywać może na bieżąco i mam nadzieję że będzie to robić
![]()
#1108 |
Wtajemniczenie
|
Dobra Paskudy lecę spać
![]() ![]() Jak się dziecku obiecuje- trzeba spełnić - nie ma bata ![]()
#1109 |
Zakorzenienie
|
Izuś dobrej nocki
Buziaki
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Lepiej niech czyta na bieżąco
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.