|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cały dzień byłam okropnie zapracowana i nawet nie miałam czasu na forum. Zajrzałam na chwilkę i muszę powiedzieć co następuje:
![]() Angel na zdjęciu które masz w avie wyglądasz olśniewająco Normalnie mogę Cię adoptować i zostaniesz moją młodszą siostrą, co Ty na to? Nie dość że mądra, to jeszcze śliczna ![]() Nosku, co do zazdrości to zależy jak ją rozumiemy. Myślę że każdy czasem pomyśli "on to jest fajny / ma fajnie bo... (i tu pada stado powodów". Ważne jest, żeby potem pomyśleć również "a to dlaczego, ja miałabym tak nie móc?" i szukać tej inspiracji o której pisała Angel, próbować zmieniać się, zmieniać swoje życie, tak aby nam samym było ze sobą lepiej Głowa do góry |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
A jedziecie może przez Warszawę ?
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam dziś wyjątkowo wcześnie jak na sobotę. Mam odebrać rodziców z dworca (wracają po 3 tygodniach nad morzem) i zamiast czekać na ich telefon, to oczywiście już tak niespokojnie spałam, że sama się obudziłam przed 7
Tymczasem pociąg ma opóźnienie i mam wyjeżdżać dopiero za jakieś pół godziny.Idę dziś na imprezę plenerową i zastanawiam się czy bardzo będzie padać... Dosłownie co roku to samo: piękna pogoda przez wiele dni, a dzień przed plenerówką totalne załamanie pogody Wściec się można. Ale i tak zamierzam się dobrze bawić
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i czasem na pedicure jak sobie sama przestaję radzić z wiecznie przesuszonymi stopami, na których naskórek narasta z prędkością światła w celu robienia czegoś z twarzą wybieram się pierwszy raz i już się nie boję
|
|
#3845 | |||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, gdzie jest Rachela? Może wyjechała na urlop
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
I wczoraj znów nici z porządków.
Przez te ciągłe burze i ulewy nie mam internetu w domu, a dokładnie gg się ładuje ale strony już nie. W pracy odwrotnie, strony chodzą, a gg nie. Skanuję dyski w poszukiwaniu wirusów, zobaczymy. Po pracy mam godzinę na zakupy, tylko zapomniałam chwilowo co miałam kupić, muszę wyjąć kartkę i zapisywać.
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Też wczoraj przez burze nie miałam internetu od 22.00
Odpisywałam na Scent Barze i się popsuło![]() Mam dziś okropny dzień - boli mnie głowa, jest mi niedobrze i pokłóciłam się z mamą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3848 |
|
BAN stały
|
![]() Nie, dlatego że cieszę się ostatnio z tego co mam i tłumacze sobie że zawsze może być gorzej. Wierz mi inni nie maja lepiej, tylko noszą maski. U mnie leje i jest strasznie zimno, ale pogoda na wesele ![]() |
|
|
|
#3849 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tymeniu kochana, szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku Cytat:
I całe szczęście, że minęło Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3850 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez by mi sie jakies gustowny fartuch przydal
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Myszko - jestem już po konsultacjach u Dzikiej Truskawki - wszystko ok, to hormony - a poza tym kocham jej łyse uszka i brzuch - teraz ją nazywam Tłuściutkim Łysolkiem
Najwazniejsze, że nie ma innych niepokojących objawów![]() Jak to mówi stare przysłowie - "Co nas nie zabije, to nas wzmocni" ![]() Cytat:
Potestowałam wczoraj- baza piękna, intrygująca, ale początek - mam odruch wymiotny
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałąm
![]() Cytat:
wierzyć się nie chce.
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko - przyznaję, że klasyczna Prada mnie intryguje. Dla mnie osobiście, są one bardzo nowatorskie - nie jestem w stanie wskazać perfum podobnych do Prady - czegoś takiego, jak Prada, nie wąchałam nigdy wcześniej. Natomiast nie wiem czy one są klasyczne - jak się je określa. Dla mnie one są conajmniej intrygujące a nawet lekko kontrowersyjne
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1783270,11,item.html
Kto do cholery wychowuje takie dzieci?? Jako że nie chcę niszczyć poziomu kulturalnego Scent Baru odpuszczę sobie określenia które przychodzą mi do głowy... Ale humor mam już zepsuty z samego rana. Czasem żałuję że jestem tak wrażliwa na punkcie zwierząt... |
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak długo jeszcze takie rzeczy będą uchodzić na sucho? Zostali wypuszczeni, nieukarani, w przeświadczeniu, że wszystko wolno i życie nie ma żadne wartości.
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() argh, co za... aż mi słów brak. Aniele, cudowny, absolutnie cudowny avatar
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znowu się rozklejam |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prokurator nie zdecydował wczoraj o zatrzymaniu i osadzeniu w Izbie Dziecka trójki nieletnich. Wszyscy zostali zwolnieni. Juz kiedyś jak rozmawiałyśmy o znęcaniu się nad małymi dziećmi, mówiłam i powtórze to jeszcze raz: czemu znęcanie się nad bezbronnymi istostami nie jest zawsze traktowane jednakowo? Przecież szczenię nie potrafi się obronić, tak samo jak niemowle, czy schorowana staruszka. Jednak dla naszego systemu prawnego, oraz w mentalności bardzo wielu ludzi, jedno nie ma się nijak do drugiego
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z takich malych zwyrodnialcow nic dobrego nie wyrosnie, wziac w*******ic do wody, potem oblac denaturatem, potem podrzucic za nogi. To i tak male gnoje, jakie dziecko normalne sie tak zachowuje... |
|
|
|
|
#3861 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Tak naprawdę to ja się nie czuję upoważniona do radzenia Ci czegokolwiek. Napisałam tylko jak ja staram się myślec i co mi pomaga ![]() Cytat:
Chyba właśnie zaczynam dziedziczyc migreny Cytat:
Cytat:
Ślicznie dziękuję, bardzo mi miło Z lubością dałabym się zaadoptowac A -nie będąc skromnym - jestem cudowną młodszą siostrą Dziękuję Kochana Jedna Trzecio Rozbitego Banku Totalizatora... ![]() Co do biednego psiaka to ja dałam radę przeczytac tylko sam tytuł. Cierpienie zwięrząt ogromnie przytłacza
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
hahaha
Jedna Drugo zestawu "TAK TAK" każdego mężczyzny ...
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Booossssssssskie
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
przed chwilą wróciłam, tyle,że ja zazwyczaj działam spontanicznie i zamiast peelingu kawitacyjnego skończyło się na peelingu migdałowym. Najpierw drobinkę szczypało, potem przysnęłam
Aha, masaż twarzy między kolejnymi etapami był boski. Teraz lekko się świecę, ale za to bardzo podoba mi się stan skóry po zabiegu. Jeszcze tam wrócę ![]() Zaczynam szykować się na imprezę
|
#3866 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanie wysprzatane, jedzenie przygotowane na wieczorne spotkanie z przyjaciolmi. uffff
traz pije sobie kawke i wizazuje
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2008-07-05 o 15:48 |
|
|
|
#3868 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja wystawiłam na wątku wymiankowym tego Cristobala, więc zapraszam
![]() Od dzisiaj mam odwyk od kupowania błyszczyków. Mam około 50, w ciągu tygodnia kupiłam 4. Czy Wrocławianki wiedzą, gdzie można kupić ładny męski portfel skórzany za niewielką cenę? Oprócz Magnolii (jest fajna promocja 50% i mogę tam nabyć skórzany damski lub męski nawet za 40zł, ale mi się nie podobają ).Idę dzisiaj na Kung fu Pandę lub Wanted - czy ktoś oglądał i na które lepiej? Nie mogę się zdecydować. A pozatym fajnie, że już nie pada. |
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mam tego duzo, nie wiem ile bo w torebkach, w kufrze a wczoraj jeszcze nie oparlam sie urokowi Chanel i zarowego i nabylam je... |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

Normalnie mogę Cię adoptować i zostaniesz moją młodszą siostrą, co Ty na to?
Nie dość że mądra, to jeszcze śliczna 

i czasem na pedicure jak sobie sama przestaję radzić z wiecznie przesuszonymi stopami, na których naskórek narasta z prędkością światła 

wierzyć się nie chce.