Scent Bar IV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-05, 01:51   #3841
taiwa
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar IV

Cały dzień byłam okropnie zapracowana i nawet nie miałam czasu na forum. Zajrzałam na chwilkę i muszę powiedzieć co następuje:
Angel na zdjęciu które masz w avie wyglądasz olśniewająco Normalnie mogę Cię adoptować i zostaniesz moją młodszą siostrą, co Ty na to? Nie dość że mądra, to jeszcze śliczna
Nosku, co do zazdrości to zależy jak ją rozumiemy. Myślę że każdy czasem pomyśli "on to jest fajny / ma fajnie bo... (i tu pada stado powodów". Ważne jest, żeby potem pomyśleć również "a to dlaczego, ja miałabym tak nie móc?" i szukać tej inspiracji o której pisała Angel, próbować zmieniać się, zmieniać swoje życie, tak aby nam samym było ze sobą lepiej Głowa do góry
Stary 2008-07-05, 05:40   #3842
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

10-11 godzin. Katowice - Hel to wyprawa jak do Ameryki.
A jedziecie może przez Warszawę ?
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 07:30   #3843
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Wstałam dziś wyjątkowo wcześnie jak na sobotę. Mam odebrać rodziców z dworca (wracają po 3 tygodniach nad morzem) i zamiast czekać na ich telefon, to oczywiście już tak niespokojnie spałam, że sama się obudziłam przed 7 Tymczasem pociąg ma opóźnienie i mam wyjeżdżać dopiero za jakieś pół godziny.

Idę dziś na imprezę plenerową i zastanawiam się czy bardzo będzie padać... Dosłownie co roku to samo: piękna pogoda przez wiele dni, a dzień przed plenerówką totalne załamanie pogody Wściec się można. Ale i tak zamierzam się dobrze bawić
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 08:40   #3844
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
A wiecie, że nigdy nie byłam u kosmetyczki? Nawet się nie orientuję ile takie zabiegi kosztują i czy naprawdę działają.
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Też nigdy nie byłam u kosmetyczki - i chyba raczej nie pójdę, bo nie umiem się relaksować w miejscach typu salon fryzjerski itp. U kosmetyczki nie umiałabym się odpręzyć - obce miejsce, ja w bezruchu, zastanawiająca się "czy juuuuż" - nieee, to chyba nie dla mnie
Ja do tej pory odwiedzałam tylko w celu zrobienia henny na rzęsach, bo sama sobie nie umiem i czasem na pedicure jak sobie sama przestaję radzić z wiecznie przesuszonymi stopami, na których naskórek narasta z prędkością światła
w celu robienia czegoś z twarzą wybieram się pierwszy raz i już się nie boję

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 09:12   #3845
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
A Rachela do nas jeszcze zaglada? brakuje jej
No właśnie, gdzie jest Rachela? Może wyjechała na urlop

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
to po prostu taki żal do samej siebie i ubolewanie nad własną nieudolnością, bo mam wrażenie że inni są szczęśliwi a mi jakoś wszystko ostatnio przełazi przez palce i ze wszystkim mam pod górkę..
ehh, też mam taki nastrój ostatnio więc nie jesteś sama nosku ale mówię sobie, że głowa do góry i kiedyś musi być dobrze.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Idę dziś na imprezę plenerową i zastanawiam się czy bardzo będzie padać... Dosłownie co roku to samo: piękna pogoda przez wiele dni, a dzień przed plenerówką totalne załamanie pogody Wściec się można. Ale i tak zamierzam się dobrze bawić
dziś chyba ma nie padać na pewno impreza się uda, dobrej zabawy

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ja do tej pory odwiedzałam tylko w celu zrobienia henny na rzęsach, bo sama sobie nie umiem i czasem na pedicure jak sobie sama przestaję radzić z wiecznie przesuszonymi stopami, na których naskórek narasta z prędkością światła
w celu robienia czegoś z twarzą wybieram się pierwszy raz i już się nie boję
vesenko, byłaś już na tym peelingu? Jak wrażenia?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 09:49   #3846
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Unhappy Dot.: Scent Bar IV

I wczoraj znów nici z porządków.
Przez te ciągłe burze i ulewy nie mam internetu w domu, a dokładnie gg się ładuje ale strony już nie. W pracy odwrotnie, strony chodzą, a gg nie.
Skanuję dyski w poszukiwaniu wirusów, zobaczymy.
Po pracy mam godzinę na zakupy, tylko zapomniałam chwilowo co miałam kupić, muszę wyjąć kartkę i zapisywać.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 09:59   #3847
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Też wczoraj przez burze nie miałam internetu od 22.00 Odpisywałam na Scent Barze i się popsuło

Mam dziś okropny dzień - boli mnie głowa, jest mi niedobrze i pokłóciłam się z mamą

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:15   #3848
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Zuziuniu, widze, ze szalejesz zakupowo, zazdraszczam

Cytat:
Zazdroszczę ludziom życia..

Macie tak czasem?

Nie, dlatego że cieszę się ostatnio z tego co mam i tłumacze sobie że zawsze może być gorzej. Wierz mi inni nie maja lepiej, tylko noszą maski.

U mnie leje i jest strasznie zimno, ale pogoda na wesele
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 11:38   #3849
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zauważyłam, że moja starsza kociczka ma łyse miejsca za uszkami. Symetrycznie, takie gołe placuszki małe, widać skórę. Wczoraj tego nie miała Nie drapie się tam, apetyt ma, tylko takie gołe dwa prześwity. Czy to może być jakaś grzybica?Czy coś jeszcze Kurcze nooo
Biedna kicia

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Znam osobę, która wraca z pracy, przebiera się w dres zasuw na swoich 60m2. Sprząta w tygodniu codziennie i całą sobotę również. Nawet raz w miesiącu rozkręca i myje rury w umywalkach. To jakaś masakra jest
Maniaczka Toż to juz obsesja

Cytat:
(...) O proszę, te.
Te są ładne

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Wybywam w sobotę nad ranem Jutro ostatni dzień w robocie
Tymeniu kochana, szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
(...)
W załączniku kilka zdjęć z naszego wyjazdu, autorstwa mojego kolegi.
Pierwsze zdjęcie pokazuje naszą plażę, do której mieliśmy jedynie 50 schodków do pokonania
Patrzę, patrzę i z podziwu wyjść nie mogę - cudne zdjęcia

Cytat:
(...) Echh, było, minęło, ale do dziś mam nieprzyjemne wspomnienia.
I całe szczęście, że minęło

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny, mam nowinę!

Wrzućcie w wyszukiwarkę grafiki Google "idole lubin". Na czwartej stronie jest nikt inny, tylko nasz Dzika Truskawa we własnej, uśmiechniętej osobie!
Faktycznie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
oo ja też mam podobnie z Pradą-niby ładna, niby ok ale początek nie do przeskoczenia... A Tendre nie znam
Mam te same odczucia. Kiedyś klasyk mi się podobał, natomiast teraz, już od pewnego czasu nie dobrze mi się robi na samą myśl, a początkowa faza wywołuje mdłości. Dziękuję zatem za Pradę klasyczną
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 11:45   #3850
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Tendre - ucytrusowiona Prada. Czuję werbenę, wetiwer i lekkie echo klasyka. Wnerwiającej nuty nie ma. Ale pradowego charakteru też niestety brak.

Intense - oj, ta jest piękna <wzdech> Pobrzmiewa w niej coś czekoladowo-kakaowego, malina, klasyka czuję wyraźniej niż w Tendre. Cięższa, gęstsza, kakaowo słodka. Muszę zainteresować się nią bliżej. Niby mimoza jest w składzie, ale zapach nie wierci dziury w mózgu tak jak klasyk.
czy one sa normalnie w sephorze do powąchania? MUSZĘ poznać

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Szalej, szalej. Ja dziś kupiłam białą, rozpinaną sukienkę H&M - z przeznaczeniem na trochę ładniejszy fartuch za 35 zł
foto plizzz tez by mi sie jakies gustowny fartuch przydal

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:02   #3851
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Biedna kicia
Myszko - jestem już po konsultacjach u Dzikiej Truskawki - wszystko ok, to hormony - a poza tym kocham jej łyse uszka i brzuch - teraz ją nazywam Tłuściutkim Łysolkiem Najwazniejsze, że nie ma innych niepokojących objawów

Cytat:
I całe szczęście, że minęło
Jak to mówi stare przysłowie - "Co nas nie zabije, to nas wzmocni"

Cytat:
Mam te same odczucia. Kiedyś klasyk mi się podobał, natomiast teraz, już od pewnego czasu nie dobrze mi się robi na samą myśl, a początkowa faza wywołuje mdłości. Dziękuję zatem za Pradę klasyczną

Potestowałam wczoraj- baza piękna, intrygująca, ale początek - mam odruch wymiotny

Frank Zappa

Stary 2008-07-05, 12:05   #3852
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to mówi stare przysłowie - "Co nas nie zabije, to nas wzmocni"
O tym samym pomyślałąm

Cytat:
Potestowałam wczoraj- baza piękna, intrygująca, ale początek - mam odruch wymiotny
Mam tak samo i pomyśleć, że kiedyś byłam zafascynowana tymi perfumami wierzyć się nie chce.

Stary 2008-07-05, 12:10   #3853
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Myszko - przyznaję, że klasyczna Prada mnie intryguje. Dla mnie osobiście, są one bardzo nowatorskie - nie jestem w stanie wskazać perfum podobnych do Prady - czegoś takiego, jak Prada, nie wąchałam nigdy wcześniej. Natomiast nie wiem czy one są klasyczne - jak się je określa. Dla mnie one są conajmniej intrygujące a nawet lekko kontrowersyjne

Frank Zappa

Stary 2008-07-05, 12:21   #3854
Blonde_Stranger
Zadomowienie

http://wiadomosci.onet.pl/1783270,11,item.html

Kto do cholery wychowuje takie dzieci?? Jako że nie chcę niszczyć poziomu kulturalnego Scent Baru odpuszczę sobie określenia które przychodzą mi do głowy... Ale humor mam już zepsuty z samego rana. Czasem żałuję że jestem tak wrażliwa na punkcie zwierząt...

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:36   #3855
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość

Kto do cholery wychowuje takie dzieci?? Jako że nie chcę niszczyć poziomu kulturalnego Scent Baru odpuszczę sobie określenia które przychodzą mi do głowy... Ale humor mam już zepsuty z samego rana. Czasem żałuję że jestem tak wrażliwa na punkcie zwierząt...
To potwory nie ludzie Niedobrze mi...
Jak długo jeszcze takie rzeczy będą uchodzić na sucho? Zostali wypuszczeni, nieukarani, w przeświadczeniu, że wszystko wolno i życie nie ma żadne wartości.

Frank Zappa

Stary 2008-07-05, 12:41   #3856
Lea93
Zadomowienie

Cytat:

argh, co za... aż mi słów brak.

Aniele, cudowny, absolutnie cudowny avatar .

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:44   #3857
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Myszko - przyznaję, że klasyczna Prada mnie intryguje. Dla mnie osobiście, są one bardzo nowatorskie - nie jestem w stanie wskazać perfum podobnych do Prady - czegoś takiego, jak Prada, nie wąchałam nigdy wcześniej. Natomiast nie wiem czy one są klasyczne - jak się je określa. Dla mnie one są conajmniej intrygujące a nawet lekko kontrowersyjne
Mnie też kiedyś intrygowała, natomiast teraz omijam ją szerokim łukiem...

Stary 2008-07-05, 12:50   #3858
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Cytat:
To potwory nie ludzie Niedobrze mi...
Jak długo jeszcze takie rzeczy będą uchodzić na sucho? Zostali wypuszczeni, nieukarani, w przeświadczeniu, że wszystko wolno i życie nie ma żadne wartości.
Niestety,jestem przekonana że nie poniosą żadnej znaczącej kary... w Polsce nadal życie zwierząt,nawet odebrane w najbardziej okrutny sposób jest lekceważone. I gdzie tu dawanie przykładu? Pokazywanie że to JEST ZŁE? Bardzo mnie boli że żyją na świecie takie potwory,"ludzie" dla których przyjemnością i rozrywką jest torturowanie bezbronnych istot. Nie umiem sobie nawet wyobrazić co ma w głowie taka osoba. Biedne maleństwo... być może mogło sobie biegać po łąkach,ganiać za piłką i mieć kochających właścicieli. A tu takie *%&^@$%@

Znowu się rozklejam to już chyba czas na mocną kawę.

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 13:00   #3859
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Niestety,jestem przekonana że nie poniosą żadnej znaczącej kary... w Polsce nadal życie zwierząt,nawet odebrane w najbardziej okrutny sposób jest lekceważone. I gdzie tu dawanie przykładu? Pokazywanie że to JEST ZŁE? Bardzo mnie boli że żyją na świecie takie potwory,"ludzie" dla których przyjemnością i rozrywką jest torturowanie bezbronnych istot. Nie umiem sobie nawet wyobrazić co ma w głowie taka osoba. Biedne maleństwo... być może mogło sobie biegać po łąkach,ganiać za piłką i mieć kochających właścicieli. A tu takie *%&^@$%@

Blond nie sposób się nie zgodzić z tym co napisałaś. Niestety taka jest prawda i świadczy o tym choćby ten fragment:
Prokurator nie zdecydował wczoraj o zatrzymaniu i osadzeniu w Izbie Dziecka trójki nieletnich. Wszyscy zostali zwolnieni.
Juz kiedyś jak rozmawiałyśmy o znęcaniu się nad małymi dziećmi, mówiłam i powtórze to jeszcze raz: czemu znęcanie się nad bezbronnymi istostami nie jest zawsze traktowane jednakowo? Przecież szczenię nie potrafi się obronić, tak samo jak niemowle, czy schorowana staruszka. Jednak dla naszego systemu prawnego, oraz w mentalności bardzo wielu ludzi, jedno nie ma się nijak do drugiego
Stary 2008-07-05, 13:15   #3860
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

eh, zawsze mnie cos takiego zasmuca...

z takich malych zwyrodnialcow nic dobrego nie wyrosnie, wziac w*******ic do wody, potem oblac denaturatem, potem podrzucic za nogi.

To i tak male gnoje, jakie dziecko normalne sie tak zachowuje...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 13:47   #3861
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Aniołku

Masz rację ja po prostu muszę sobie od czasu wleźć w jakiś ciemny dołek i ponarzekać
Słońce, nie do końca miałam to na myśli Tak naprawdę to ja się nie czuję upoważniona do radzenia Ci czegokolwiek. Napisałam tylko jak ja staram się myślec i co mi pomaga Eh, a sama też mam troszeńkę powodów do narzekań na niesprawiedliwy świat
Cytat:
A Ciebie jakie przeziębienie chwyta?
Wiesz co, nie wiem Chyba właśnie zaczynam dziedziczyc migreny
Cytat:
No po prostu nie mogę się napatrzeć na Twoj av
Pozwalam Ci patrzec do oporu Zastanawiam się czy nie wrzucic na n-k a już wtedy będziesz miała pełnowymiarówkę...
Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Angel na zdjęciu które masz w avie wyglądasz olśniewająco Normalnie mogę Cię adoptować i zostaniesz moją młodszą siostrą, co Ty na to? Nie dość że mądra, to jeszcze śliczna
Och, ależ cudownie przeczytac coś takiego na swój temat z samego rana ... Ślicznie dziękuję, bardzo mi miło
Z lubością dałabym się zaadoptowac A -nie będąc skromnym - jestem cudowną młodszą siostrą
Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
Aniele, cudowny, absolutnie cudowny avatar .

Dziękuję Kochana Jedna Trzecio Rozbitego Banku Totalizatora...

Co do biednego psiaka to ja dałam radę przeczytac tylko sam tytuł. Cierpienie zwięrząt ogromnie przytłacza
Stary 2008-07-05, 13:51   #3862
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana Jedna Trzecio Rozbitego Banku Totalizatora...
hahaha
Jedna Drugo zestawu "TAK TAK" każdego mężczyzny ...

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 13:54   #3863
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
hahaha

Booossssssssskie

Frank Zappa

Stary 2008-07-05, 14:00   #3864
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

vesenko, byłaś już na tym peelingu? Jak wrażenia?
przed chwilą wróciłam, tyle,że ja zazwyczaj działam spontanicznie i zamiast peelingu kawitacyjnego skończyło się na peelingu migdałowym. Najpierw drobinkę szczypało, potem przysnęłam Aha, masaż twarzy między kolejnymi etapami był boski. Teraz lekko się świecę, ale za to bardzo podoba mi się stan skóry po zabiegu. Jeszcze tam wrócę
Zaczynam szykować się na imprezę

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 14:01   #3865
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
hahaha
No, nieee... Musiałaś się chwalic co Wy tam za mądrości wypisywałyście!?

Stary 2008-07-05, 14:06   #3866
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Zaczynam szykować się na imprezę
Ja też, główka umyta idę dalej sie pindrzyć
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 15:28   #3867
agaa13
Zakorzenienie

mieszkanie wysprzatane, jedzenie przygotowane na wieczorne spotkanie z przyjaciolmi. uffff traz pije sobie kawke i wizazuje

Edytowane przez agaa13
Czas edycji: 2008-07-05 o 15:48
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 15:46   #3868
Fenris
Czekam na Ragnarok

A ja wystawiłam na wątku wymiankowym tego Cristobala, więc zapraszam
Od dzisiaj mam odwyk od kupowania błyszczyków. Mam około 50, w ciągu tygodnia kupiłam 4.

Czy Wrocławianki wiedzą, gdzie można kupić ładny męski portfel skórzany za niewielką cenę? Oprócz Magnolii (jest fajna promocja 50% i mogę tam nabyć skórzany damski lub męski nawet za 40zł, ale mi się nie podobają ).

Idę dzisiaj na Kung fu Pandę lub Wanted - czy ktoś oglądał i na które lepiej? Nie mogę się zdecydować.

A pozatym fajnie, że już nie pada.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 15:51   #3869
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja wystawiłam na wątku wymiankowym tego Cristobala, więc zapraszam
Od dzisiaj mam odwyk od kupowania błyszczyków. Mam około 50, w ciągu tygodnia kupiłam 4.
Az mi sie lepiej zrobilo

tez mam tego duzo, nie wiem ile bo w torebkach, w kufrze a wczoraj jeszcze nie oparlam sie urokowi Chanel i zarowego i nabylam je...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 15:54   #3870
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Az mi sie lepiej zrobilo

tez mam tego duzo, nie wiem ile bo w torebkach, w kufrze a wczoraj jeszcze nie oparlam sie urokowi Chanel i zarowego i nabylam je...
a ja znowu ostatnimi czasy zaszalalam z perfumami. zakupilam 4 flakoniki do tego masa probek i 4 odlewki.....( czaje sie jeszcze na jeden flakonik)

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości