|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
Karolinka, pomysl o wszystkich mrozach i deszczach, i że taka pogoda nie będzie Ci straszna
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze,bo ja też nie robiłam i nie zamierzam
|
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tanzanka - brawo hahaha ale ja tez skrobie z zapalonym silnikiem.. ![]() Moj tatus tez mnie wlasnie ratowal, przywiózł mi cisnieniomierz. Zle sie czuje, wczoraj przed spaniem mialam mroczki jakby mi sie migrena zaczynała, wiec wzielam 1g paracetamolu i poszlam spac. Ale dziasiaj dalej boli mnie glowa, jest mi niedobrze i slyszalam swoje tętno w głowie, mialam wrazenie, ze mam wysokie cisnienie. Tata nie mogl znalezc w domu ciśnieniomierza, wiec mi kupil w prezencie i przywiózł, kochany pierwszy pomiar 119/70, wiec jak na moje wartosci obecne to wysoko, ale wiadomo ze sie nie przejelam. A teraz znowu zmierzylam i juz 95/59 czyli standard u mnie w ciazy. Szkoda tylko, ze glowa boli i te nudnosci, blee. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś na obiad zapiekanka z kaszy gryczanej i wędzonego twarogu. Twarz od robiony i wędzony przez moją mamusie ,pychota. Sklepowy się nie umywa. Teraz piję smoothie ze szpinaku,pomarańczy i banana ,żeby zrównoważyć pół gorzkiej czekolady z masłem orzechowym, którą pochlonelam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
tanzanka no to ładna przygoda, kochany tatuś
ja to zawsze mam wszystko w torebce, wiec dla mnie to byłaby tragedia :P nie wiem co bym zrobiła ![]() frik wózek wygląda fajnie, za darmo, czego chcieć więcej jakbyśmy mieli dostać jakiś fajny w spadku to też bym przygarnęła ![]() karolinka kalafior na pewno Ci będzie troszkę utrudniać, ale to najlepszy moment na zrobienie tego prawa jazdy ![]() ja jeżdżę już trochę, a odkąd jestem w ciąży to zdążyłam już 2x pojechać pod prąd, pierwszy raz w życiu |
|
|
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
Prawda, rodziców to mam naj pod słońcem
to nie chwilowy kalafior, to niebezpieczne ![]() ![]() Pajeczyna dobrze, że kontrolujesz ![]() Marmoladka ale bym zjadła takiego!! Dobre rzeczy jesz!!! Ja wracam ze sklepu z wózkami. Dobrze, że sama pojechałam, biedny będzie TZ ze mną... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
marmoladka też będę dziś robić smoothie z burakiem
burak, jabłko, banan i pomarańcza, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dom wysprzatany, aż błyszczy ![]() Straty- złamałam kij do mopa ![]() jak to się stało? Kopnelam do niego przypadkiem i na nim stanęłam a on się złamał na szczęście tz pojechał do sklepu i już mam nowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tżtowi musiał się bardzo spodobać porządek skoro tak chętnie od razu pojechał po nowy kij
|
||
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lady, jakiego masz super TZta. Może się obawiał, że wyjdzie do pracy a Ty zaczniesz płakać za kijem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fakt jakoś z automatu przychodzi tam to "S"
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, nasz Syncio chyba będzie bez wózka... Nic mi się za bardzo nie spodobało. Wizualnie suabo, a jeszcze gorzej, że każdy wydaje mi się grzmotem.
Ogólnie pojechałam nastawiona na Joie Mytrax, ale nie mieli gondoli, więc nie pooglądałam za dużo- tyle co spacerówkę. Złożyłam sobie itd. Materiał wydawał się spoko i w ogóle. Paczyłam też na Valco Snap 4 Sport, ale znowu bez gondoli- ciut lepiej mi się ją prowadziło. Chciałabym wózek który ma pompowane koła i składa się ze spacerówką. Oszczędzić sobie zakupu nowego po zużyciu gondoli. Lekki raczej będzie średnio, bo pompowane koła jednak to ograniczają. Siadam teraz i przeglądam strony i rozkminiam. Po powrocie z wakacji wracam na uczelnię i nie będzie na to czasu. Wiem jak ciężko mi się uczyć jak piszecie tu o wyprawkach i zakupach, a marzy mi się zaliczenie tego semestru Jak wysnuję jakieś wnioski to dam znać! |
|
|
|
#4401 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() [/B] Cytat:
Cytat:
Cytat:
marmoladkazjablka Super, że trafiłaś do zielarskiego. Naturalne kosmetyki są najlepsze Dziewczyny, wczoraj wieczorem chyba zobaczyłam kawałek czopu śluzowego Strasznie się martwię. Wyglądał identycznie jak w pierwszej ciąży. Tylko wtedy odszedł w 39 tc... Napisałam rano smsa do mojej ginki, a ona odpisała tylko, że to niemożliwe... Poprosiłam ją o wizytę i mi nie odpisuje. Wkurzyłam się
|
|||
|
|
|
#4402 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie wszyscy mi mówią, że jestem dobrym kierowcą, dobrze i pewnie się czuję za kierownicą i aż mi się wstyd zrobiło za moją ślepotę ![]() Cytat:
ten, który mamy obecnie odkurzy pół pokoju, przegrzewa się i trzeba czekać min. 30 min aż znów zacznie działać ostatnio takim sposobem odkurzałam chyba ze 4h
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to kawałek czopu? Przecież on też musi się odnawiać i dorabiać, to nie jest ten sam korek przez 9 miesięcy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz coś podobnego? Czy pojawiła Ci się krew? U mnie to wygląda podobnie do tego czopa, ale jest bez krwi, jest to śluz więc po prostu tak chyba musi być ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4406 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Freddy, też kupuję przeciw rozstępów olejek ze słodkich migdałów w sklepie ekologicznym. Niby teraz jest też w rossmannie ale tam wychodzi 2 razy drożej za to samo, więc po co przepłacać. Ja walczę dalej z przeziembieniem. Kolejny dzień jestem bez sił. Ugotowałam sobie pomidorowa z dużą ilością ziół i czosnku, może pomoże
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ma jakiś rejwach w poradni albo na oddziale. Nie denerwuj się, na pewno wszystko jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję. Jak mi nie odpowie, to pójdę do innego lekarza. Ale już jestem trochę spokojniejsza, dzięki dziewczyny
Zawiecha, kup 100% sok z czarnego bzu, na infekcje jest super dodawaj do herbaty z miodem. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

hahaha ale ja tez skrobie z zapalonym silnikiem..
pierwszy pomiar 119/70, wiec jak na moje wartosci obecne to wysoko, ale wiadomo ze sie nie przejelam. A teraz znowu zmierzylam i juz 95/59 czyli standard u mnie w ciazy. Szkoda tylko, ze glowa boli i te nudnosci, blee. 

ale bym zjadła takiego!! 

ma termin na sierpień 

Strasznie się martwię. Wyglądał identycznie jak w pierwszej ciąży. Tylko wtedy odszedł w 39 tc... Napisałam rano smsa do mojej ginki, a ona odpisała tylko, że to niemożliwe... Poprosiłam ją o wizytę i mi nie odpisuje. Wkurzyłam się