|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#1622 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
się nie stresowałam wielkością heheCytat:
masz jakiś lepszy patent? już kilka razy miałam podrażnioną śluzówkę, myślałam że to jakaś grubsza infekcja, gin pobierał wymaz dla pewności, ale nie... to tylko zbuntowana śluzówka ale co się dziwić? od sierpnia ma tam pakiet luteinowy...Próbowałam schodzić do 800 mg, ale ostatnio znowu gin podniósł, bo i twardnienia brzucha i szyjka skracająca, krwiak też dalej sobie egzystuje we mnie, więc na razie nie odstawiam wcale a wcale. |
||
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Niud nie mój prowadzący nie badał przezpochwowo :/ co gorsze nawet na fotelu nie badał szyjki...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny Warszawskie i okoliczne! 8* otwiera się na Białołęce w sobotę
![]()
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dużo rzeczy jest mega przemyślanych i mi imponują osoby które świetnie potrafią sobie radzić np. z malutką kasą. Mam kolezanki gdzie isę nie przelewa, a dzieciaki są genialnie ubrane i zadbane, bo że wydać kase i nakupić ciuchów ze dziecko tego nie założy, to nie imponuje mi, raczej ciśnieniemi podnosi, jest tyle dzieci potrzebujących...a kase miec i ją wydac to każdy głupi potrafi
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zobaczyłem że po wewnętrznej stronie lewego kolana zrobiły mi się mega żylaki jak u 70-latki 😣😣😣 wizyta dopiero w poniedziałek. Póki co nie boli, ale już ciągle o tym myślę 😯
|
|
|
#1627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W każdym bądź razie z naszych historii wniosek jest tak, że da się urodzić 4kg bez problemu SN ![]() BTW Mam koleżankę która urodziła synka 6kg+ ( przez CC ), nigdy nie wnikałam jak to się stało, że tak mu się urosło. W każdym bądź razie jest dorodny i zdrowy
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Nalesnikona skończyłam 25 tc. Luteiny nie brałam w ogole. Teraz też nie dostałam. Powiedz mi Kochana czy najlepiej leżeć na boku czy właśnie na plecach z poduszka pod pupa (nogi wtedy ugiete?) Tak się zastresowalam że zapomniałam zapytać ...
|
|
|
#1629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Next zima czeka mnie zapewne operacja, jak młody będzie na tyle duży, że uda mi się ją pogodzić z kp. Ciąża taka piękna...
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby głowy nie bolały
|
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to czasem sie boje za bardzo przygladac co sie dzieje z moim cialem, na razie zadnych rozstepow czy zylakow nie zauwazam. Jedyne co mnie wkurza, to sutki wygladajace na brudne bo tak mi brzydko pociemnialy miejscami tylko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Któraś planuje tam być? ![]() Cytat:
![]() Sama jestem z tych co zastanawiają się kilka razy za nim coś kupię, a wcześniej przeczesze internet czy nie znajdę taniej. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Te nabyłam po skleroterapii, poza tym często miałam bóle łydek przez żylaki także jak dowiedziałam się o ciąży to wiedziałam, że będzie wielki come back
|
|||
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej byś kupiła dla zasady 3 opaski po 1zł ze smaldesing a nie 10 po 25 zł
|
|
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam podrażnioną śluzówke, niestety. Trzeba się przyzwyczaić, i do maja jakoś pociągnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja z kolei skompiradło jeśli chodzi o rzeczy, które sama potrafię uszyć. I jeśli właśnie chodzi o te opaski, które jeszcze chwilę temu były za 25zl to sama do siebie stukałam się w głowę. Bo kupując kawałek materiału, szyję np. sukienkę dla córki, a z odpadu właśnie opaskę czy chuste pod szyję. A tu cena mnie zabiła bo metr materiału 35 zł kosztuje, a opaska 25 zł (i oczywiście rozumiem że działalność kosztuje zusy prądy i lokal, ale skanera ze mnie bo wiem ile to warte). Co innego buty 😎 ich nie uszyję 😁 |
||
|
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kocykami mnie wkurzyli, bo materiał się różni strasznie, rozmiar i wogóle, jakiś shit mi teraz przyszedł te swiateczne nie umywają się do poprzednich ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz na to, kolory śliczne. Ja zamawiałam kiedyś u nich ubranka na prezent to na żywo też takie były, ale 55 zł za rampers? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Polasia w zupełności Cię rozumiem.
Sama bawię się w hand made więc sama czasem jak widzę ceny to zamieram, zresztą mój mąż ma tak samo ![]() A ile radości przy tym, a tym bardziej jak coś wyjdzie, a dodatkowo zawsze coś przyoszczędzone ![]() Prawda też jest taka, że nie wszyscy muszę mieć też umiejętności, zdolności czy chęci lub czas ... czasem po prostu łatwiej jest coś kupić ![]() Ja za szycie się nie łapie..jakoś tego nie czuję ...choć nie powiem podjęłabym się szkolenia
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kawał chłopa! ważne, że zdrowy i rośnie, z resztą trzeba się jakoś oswoić....Cytat:
Cytat:
kto wie, od kiedy Ci się skracała, może to już dużo wcześniej można było zaobserwować? ![]() mi powiedziała gin ostatnio, że szyjka 30mm i że ok, także nie wiem, nie mówiła nic, że górna granica niewydolności czy coś...? no i że interweniuje się przy 25mm. teraz to i ja się trochę zestresowałam, bo ostatnio ganiam jak młody bóg, mam nadzieję, że wszystko tam okej jest... za tydzień wizyta dopiero :/ ech... dobranoc Edytowane przez skorpio87 Czas edycji: 2018-02-07 o 00:36 |
|||
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
Ja tez sie troche zestresowalam wiesciami o szyjce Sweetmedi, bo ostatnie usg mialam na koniec grudnia, teraz dopiero 28.02, ale na styczniowej wizycie gin badala mnie na samolocie, bo recznie zawsze sprawdza czy wszystko tam ok wiec tlumacze sobie, ze gdyby miala jakies watpliwosci to zrobilaby usg. Reniferku, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte ✊✊ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Stokrotka mi też zawsze sprawdza na samolocie no ale to jednak ostatnio byłam 09.01 a dziecko sporo na wadze przybrało jakby nie bylo... Leżę sobie pod kołderką i tak mnie szturcha w brzuchu, że chyba jeść wola... trzeba wstawac powoli...Reniferek kciuki za wizytę Dziewczyny te, które przeglądają wizaż na kompie - czy Wam też się zmieniła czcionka na stronie? bo nie wiem czy to coś u mnie, ale ta "nowa" od wczoraj wieczorem mnie drażni, źle mi się czyta :/ Edytowane przez skorpio87 Czas edycji: 2018-02-07 o 07:17 |
|
|
|
#1645 | |
|
Konto usunięte
|
Czeeeeeeeeść!
Znowu się wyspałam, ciekawe na ile tej pary mi starczy - wczoraj wyspana byłam przez godzinę potem zjazd totalny ![]() Jestem po wrażeniem smyka - o 22 zapakowali leżaczek i dzisiaj już kurier będzie Dziewczyny nie panikujcie z tymi szyjkami jak wam kontrolują przy wizytach i mówią że ok to nie ma co się na zapas martwić Zastanawiające to jest jak rożnie lekarze te ciąże prowadzą - ja mam od 2 miesięcy w karcie ciąży dopięte usg z pomiarem szyjki, a mam tam tylko oprócz tego grupę krwi więc nie żeby mi tam galerię lekarka tworzyła papierów ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
![]() Reniferek kciuki zaciskam! |
|
|
|
|
#1646 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Reniferek kciuki za wizytę. Później nadrobię z kompa, bo liczba stron na komórce mnie przeraża
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Odprawiłam męża do pracy, wzięłam leki i leżę sobie... Syn jeszcze śpi- toz to szok zastanawiające... Co dzisiaj na obiad ? Jakieś pomysły ? Poproszę o inspiracje Idę nadrobić wieczór bo padłam jak stówka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
He he coś w tym jest ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8117013 6]Czeeeeeeeeść!
Znowu się wyspałam, ciekawe na ile tej pary mi starczy - wczoraj wyspana byłam przez godzinę potem zjazd totalny ![]() Jestem po wrażeniem smyka - o 22 zapakowali leżaczek i dzisiaj już kurier będzie Dziewczyny nie panikujcie z tymi szyjkami jak wam kontrolują przy wizytach i mówią że ok to nie ma co się na zapas martwić Zastanawiające to jest jak rożnie lekarze te ciąże prowadzą - ja mam od 2 miesięcy w karcie ciąży dopięte usg z pomiarem szyjki, a mam tam tylko oprócz tego grupę krwi więc nie żeby mi tam galerię lekarka tworzyła papierów ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Tak zmienili ![]() Reniferek kciuki zaciskam![/QUOTE] a ja na smyka czekam i czekam, może też dzisiaj będzie... u mnie na każdej wizycie ręczne badanie szyjki, o wymiarach nic nie wiem ale niepokoję się, bo czasami prawie chodzić nie mogę, gin powiedział, że możliwe rozchodzenie się spojenia łonowego, ale nic się teraz z tym nie robi
|
|
|
|
#1650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się tak kojarzy Że tez mój gin coś takiego mówił ale w sumie nigdy się w to nie wgłębiałam - skoro było ok to ok i nie ciągnęłam tematu - teraz chyba się bardziej zainteresuje... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Rybci wyszła podwyższona krzywa cukrowa ale potem jak zaczęła robić samokontrolę to wyniki miała super - wiec trochę jakby tej cc u Niej nie było - coś chyba tak to było ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
☹️ Kochana No niestety z tymi żylakami nie jest fajnie - chyba tylko jakieś uciskowe rajstopy czy coś mogą pomoc a tak to raczej lekarstwa nie ma - mój gin co wizytę sprawdza czy nie mam obrzęków czy żylaków .. ale nie wiem co się robi wtedy jak już się pojawiają ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
He he tez mnie drażnią sutki ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
Ja nie mam zupełnie ani trochę jakichkolwiek umiejętności - zero - totalne beztalencie ... Także cieszę się ze są osoby które potrafią uszyć i sprzedają co potrafią choć w moim otoczeniu wszystkie koleżanki które szyja właśnie kasują takie kwoty jak i te co widnieją w necie - myśle ze to tez zależy od miejsca zamieszkania po prostu ... Strasznie się martwię jak to będzie z dziećmi np w przedszkolu /szkole jak będę musiała im pomoc w pracach plastycznych a tu totalna du.pa z tego ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Na szczęście u nas ja kupuję i wpisuje do excela
I tak sobie szalejesz ? Dajesz nadzieję 

też mam podrażnioną śluzówke, niestety. Trzeba się przyzwyczaić, i do maja jakoś pociągnąć.

kawał chłopa!
(( W szoku jestem 
trzeba wstawac powoli...

zastanawiające...

ale niepokoję się, bo czasami prawie chodzić nie mogę, gin powiedział, że możliwe rozchodzenie się spojenia łonowego, ale nic się teraz z tym nie robi

- mój gin co wizytę sprawdza czy nie mam obrzęków czy żylaków .. ale nie wiem co się robi wtedy jak już się pojawiają 
choć w moim otoczeniu wszystkie koleżanki które szyja właśnie kasują takie kwoty jak i te co widnieją w necie - myśle ze to tez zależy od miejsca zamieszkania po prostu ...