Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-07, 17:40   #4681
pacia91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Dostałam rekomendacje od znajomej co sama używa espiro że super a ma porównanie bo to jej drugie dziecko.

Przez Was moja lista wygląda tak:
Espiro Next
Baby Design
Bebetto Holland - muszę porównać i sprawdzić czy da się nie wydać 2 tys na wozek
Joie mytrax/litetrax
Valco snap baby - te dwa jeżeli uznamy że rzeczywiście da się używać tylko 1 spacerowki już do końca wozkowania
To ja o ile głównie byłam nastawiona na Bebetto Holland to zaczęłam teraz rozważać Espiro Next i Baby Design. Trzeba jednak będzie zrobić rajd po sklepach za wózkiem z mężem chyba, że trafi się taki sklep gdzie będą wszystkie 3
Stary 2018-02-07, 17:45   #4682
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
To ja o ile głównie byłam nastawiona na Bebetto Holland to zaczęłam teraz rozważać Espiro Next i Baby Design. Trzeba jednak będzie zrobić rajd po sklepach za wózkiem z mężem chyba, że trafi się taki sklep gdzie będą wszystkie 3
Na stronie bobowozki sa wszystkie 3, więc liczę na to że będą w sklepie bo mam bliziutko. Więc sobota 😊 nie muszą mieć nawet tych kolorów chcę sprawdzić konstrukcję i funkcje.
A wiesz pacia że właśnie myślałam o Tobie i Twoim up i czy jutro się okaże że jednak dziewczynka 😀 śmiesznie by było! Ale obstawiam że chłopak 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:50   #4683
_annika_
Zadomowienie

Ja juz po wizycie. Dzieciaczki waza po 525 i 550g. Jeśli ciaza nadal będzie przebiegała ksiazkowo to planujemy cc koło 24 maja. Liczyłam, ze troche będzie to wcześniej, No ale co ja tu mam do gadania...

Pytałam tez o te sterydy. Mam wziąć jednak w 28 tc.
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:52   #4684
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie. Dzieciaczki waza po 525 i 550g. Jeśli ciaza nadal będzie przebiegała ksiazkowo to planujemy cc koło 24 maja. Liczyłam, ze troche będzie to wcześniej, No ale co ja tu mam do gadania...

Suuper masz jakieś zdjęcia?

Czyli będziesz majówka

Cieszę się że wszystko jest dobrze

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 17:59   #4685
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Uff nadrobiłam
Annika pięknie rosną twixy!
Ja właśnie wróciłam z babskiej posiadówy,zjadłam pyszny makaron z kurczakiem i brokułami a na deser wtryniłam bezę z mascarpone
Ledwo się ruszam, wchodzę na 4 piętro a tu n korytarzu zapach pączków i faworków....

I również nie znoszę myć włosów. Na początku ciąży mega mi się przetłuszczały, teraz już nie. Więc myje je raz w tyg i posiłkuje się suchym szamponem ,który uważam za cudowny wynalazek. Chociaż dzisiaj zauważyłam,że chyba mam od niego łupież ...

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:02   #4686
weIka
Rozeznanie

Ja też czekam na jutrzejsze UP paci największa niewiadoma wątku :P

annika, o kurcze ale już duże Twoje maluszki!

Co do wózkowych tematów, to ja narazie w tyle, ale korzystam z Waszych dyskusji i jak mi sie jakiś model wizualnie spodoba to go zapisuję na listę i później będę to weryfikować. Przebiegła ja!:P Ale znając życie to będzie najtrudniejsza decyzja - nie wspomne o tym, że nawet przy ograniczeniu wyboru jak aktualnie u Feliski do dwóch będę o tym myślała dzień i noc :P

Ja niestety jestem z tych co muszą myć włosy codziennie. Jedynym zbawieniem są dla mnie suche szampony, wtedy oszukuję system i mogę w akceptowalny stanie przetrwać dwa dni bez mycia. Odkąd skróciłam włosy, to myję rano i szybciutko suszę. Tak się przed tym wzbraniałam, a w sumie nie zajmuje dużo czasu, z tym że nie układam ich jakoś specjalnie.

Jak już będę na L4 (brzmi to baaaardzo odlegle ) to się w końcu wybiorę do jakiegoś lumpka (nie wiem czy umiem szukać czegokolwiek w takim sklepie, jak są promocje i jest wszystko wymieszane to nawet mi się nie chce zaczynać przeglądać tego i wychodzę:P). Ale dla malucha może będzie łątwiej

Co do bujaczków, to jedni znajomi mają Baby Bjorn i polecają, ale to już konkretny wydatek.

A swoją drogą, ale dzisiaj zasuwacie z postami
weIka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:13   #4687
ladyroses
Zakorzenienie

Pędzimy bo trzeba wątek wykończyć
Ja myję włosy co 2-3 dni. Nie sprawia mi to żadnego problemu.. No nie wiem
Nie wyobrażam sobie dłużej chodzić z brudnymi, tam się przecież zbiera kurz, pył, pot... I poduszka w łóżku okropnosc.

Stary 2018-02-07, 18:36   #4688
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:

Ale już duże maluszki
będziesz miała śliczny prezent na dzień mamy podejdź do tego w ten sposób! może Ci się uda dotoczyć do tego terminu. Poza tym zawsze jest szansa, że akcja porodowa rozpocznie się wcześniej który to będzie Twój tydzień?

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
I również nie znoszę myć włosów. Na początku ciąży mega mi się przetłuszczały, teraz już nie. Więc myje je raz w tyg i posiłkuje się suchym szamponem ,który uważam za cudowny wynalazek. Chociaż dzisiaj zauważyłam,że chyba mam od niego łupież ...

Niestety mam ten sam problem z suchym szamponem, bo go dużo teraz używam, ale czasem mi wyskakuje łupież jak to trwa zbyt dużo dni, więc teraz staram się jednak myć włosy max co 3 dni

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Pędzimy bo trzeba wątek wykończyć
Ja myję włosy co 2-3 dni. Nie sprawia mi to żadnego problemu.. No nie wiem
Nie wyobrażam sobie dłużej chodzić z brudnymi, tam się przecież zbiera kurz, pył, pot... I poduszka w łóżku okropnosc.

ja nie lubię myć włosów jak większość wątku, ale lubię efekt, jaki jest po myciu

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

I widzę, że jestem dla Was źródłem inspiracji wózkowej, miło mi ja już nie chcę brać innych wózków pod uwagę
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:39   #4689
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość

[/COLOR]I widzę, że jestem dla Was źródłem inspiracji wózkowej, miło mi ja już nie chcę brać innych wózków pod uwagę
Ale jeszcze żadnego nie widziałaś na żywo? Baby Design mi się wydaje trochę czołgowaty 😂 przez tę lekko kwadratową budkę

Stary 2018-02-07, 18:42   #4690
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Ale jeszcze żadnego nie widziałaś na żywo? Baby Design mi się wydaje trochę czołgowaty przez tę lekko kwadratową budkę

Ja go oglądałam w poniedziałek i wydawał mi się taki niestabilny, jakby się miał raz dwa połamać no nie wiem xd

Stary 2018-02-07, 18:45   #4691
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Ja go oglądałam w poniedziałek i wydawał mi się taki niestabilny, jakby się miał raz dwa połamać no nie wiem xd

Tak tak pamiętam. Mam na myśli tylko wygląd. Będę go macać w sobotę. Mój poprzedni wybór x-lander był za to bardzo stabilny tak stabilny że ludzie pisali ze jest twardy i ciężko się go prowadzi. Za to Cybex który kiedyś oglądalam chybotal się na wszystkie strony. Chciałabym coś pośredniego

Stary 2018-02-07, 18:49   #4692
pajeczyna
Zadomowienie

Annika-
Powiem Ci, ze myslalam o nim na samym poczatku, jeszcze wtedy nic nie wiedzialam o wozkach. I pan mi w sklepie powiedzial, ze za slaba amortyzacja, wiec mu uwierzylam a potem jakos skrecilismy w te sportowe. Jak na kola piankowe to wazy sporo, bo 13kg. Ale jeszcze pewnie w weekend pójdziemy razem z facetem obadac Cybexa to zerkne na te dwa pierwsze typy. Ja nie mogę rozkminic o co chodzi z tymi kolami w Baliosie. Firma nazywa je all-terrain, gdzies wyczytalam, ze sa gumowo-piankowe, w sklepie mi mowili ze zelowe czyli wiecznie pompowane. Czy wiecznie pompowane to gumowe wypełnione w srodku pianka? Zglupialam zupelnie.

U mnie na osiedlu jedna babka chodzi zdaje sie z tym ABC blizniaczym, jesli Ci bardzo zalezy to zagadam czy jest zadowolona jesli mi sie uda ja kiedys spotkac.

Piekny wynik maluchow Moja gin mi jeszcze ani razu nie podala wagi, zupelnie nie wiem ile to moje mlode moze wazyc (oprocz sprawdzenia widelek dla tygodnia ciazy :P).

pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 18:59   #4693
goldika
Zakorzenienie

Annika super, że bliźniaki tak ładnie rosna

Przyszło wlasnoe moje zamówienie ze Smyka. Chciałam foty wrzucić ale nie mogę załadować :/
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:08   #4694
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:

Ale duże dzieciaki 😍 super.

Ja zjadłam właśnie loda- magnuma. Już od kilku dni za mną chodził. Ależ to było dobre 😁

6.09.2014 -
Natus276 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:16   #4695
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Ale już duże maluszki
będziesz miała śliczny prezent na dzień mamy podejdź do tego w ten sposób! może Ci się uda dotoczyć do tego terminu. Poza tym zawsze jest szansa, że akcja porodowa rozpocznie się wcześniej który to będzie Twój tydzień?
Skończony 38, czyli dla większości z was 39. Jestem o tyle rozczarowana, ze córkę tez rodziłam przez cc planowo w skończonym 38, a myślałam, ze z bliźniakami to będzie troche szybciej. Wiadomo, ze nie chciałabym urodzić za wcześnie, ale jak czytam o tym jak sie czuja kobiety w ciąży bliźniaczej w ostatnim miesięcu to masakra... ponoć w ogóle nie idzie sie ruszyć...

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Annika-
Powiem Ci, ze myslalam o nim na samym poczatku, jeszcze wtedy nic nie wiedzialam o wozkach. I pan mi w sklepie powiedzial, ze za slaba amortyzacja, wiec mu uwierzylam a potem jakos skrecilismy w te sportowe. Jak na kola piankowe to wazy sporo, bo 13kg. Ale jeszcze pewnie w weekend pójdziemy razem z facetem obadac Cybexa to zerkne na te dwa pierwsze typy. Ja nie mogę rozkminic o co chodzi z tymi kolami w Baliosie. Firma nazywa je all-terrain, gdzies wyczytalam, ze sa gumowo-piankowe, w sklepie mi mowili ze zelowe czyli wiecznie pompowane. Czy wiecznie pompowane to gumowe wypełnione w srodku pianka? Zglupialam zupelnie.

U mnie na osiedlu jedna babka chodzi zdaje sie z tym ABC blizniaczym, jesli Ci bardzo zalezy to zagadam czy jest zadowolona jesli mi sie uda ja kiedys spotkac.

Piekny wynik maluchow Moja gin mi jeszcze ani razu nie podala wagi, zupelnie nie wiem ile to moje mlode moze wazyc (oprocz sprawdzenia widelek dla tygodnia ciazy :P).

Ja tez nie kumam tych kół, bo niektóre piankowe są mega amortyzowane, a niektóre takie cienkie naleśniki, ze w ogóle mogliby sobie darować ta piankę Trzeba na żywo oglądać.

Ja tez znam pare osob z tym abc Design zoom i mega sobie chwała, ale obi głównie łażą na spacery do parku. A ja mam ambicje pokroju „Tatrzańskie doliny”, Wiec naprawdę przydałoby sie cos bardziej terenowego. Chociaż maz studzi mój zapał, ze nie wypcham dwójki dzieci pod gore w terenie w żadnym wózku :P Moze faktycznie skończymy w parku :P
Stary 2018-02-07, 19:25   #4696
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość

Zawiechaczarny, a do tego joie literax normalnie się montuje gondolę?
Montuje się do stelaża za pomocą adapterów gondolę Rambler.

Cytat:
Napisane przez weIka Pokaż wiadomość

Co do bujaczków, to jedni znajomi mają Baby Bjorn i polecają, ale to już konkretny wydatek.
Też bym chciała Babybjorn, ale używanego będę szukać, bo nie wiem czy mały będzie chciał w nim siedzieć, więc szkoda kupować nowy za miliony monet.

Kupiliśmy ten kosz Mojżesza co Wam ostatnio pokazywałam. Jest uroczy Dociera do mnie że za 4 miesiące będzie w nim spał taki mały człowiek
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:26   #4697
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Ale duże dzieciaki super.

Ja zjadłam właśnie loda- magnuma. Już od kilku dni za mną chodził. Ależ to było dobre

Mniam! To teraz się połóż, pij i daj znać czy działa

Stary 2018-02-07, 19:33   #4698
agugus90
Zadomowienie

Annika, może na następnej wizycie lekarz poda już trochę wcześniejszy termin. Super, że z naszą watkowa parką wszystko ok

Na szczęście espiro jest poza naszym ustalonym progiem cenowym, więc nie dopisuję go do swojej listy Choć patrząc że u TZ rodzeństwo ma 3-4 dzieci, to gdzieś tam mam w głębi głowy by kupić taki, co by dla następnego też ładnie wytrzymał

Byłam dziś w Lidlu, były jeszcze te ciuszki chyba z grudniowej gazetki, chust ani pieluszek, bo to chyba stamtąd pokazywalyscie, nie było. Kupiłam na pocieszenie trójpak skarpetek z Puchatkiem na 15-18, bo mniejszych już kilka par kupiliśmy.

I też mamy taki bujaczek z FP. Nie sprawdzalismy jeszcze jak działa z bateriami, ale mamy nadzieję, że się przyda. Babybjorn wygląda super, ale ta cena...

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:34   #4699
pajeczyna
Zadomowienie

Cytat:
Skończony 38, czyli dla większości z was 39. Jestem o tyle rozczarowana, ze córkę tez rodziłam przez cc planowo w skończonym 38, a myślałam, ze z bliźniakami to będzie troche szybciej. Wiadomo, ze nie chciałabym urodzić za wcześnie, ale jak czytam o tym jak sie czuja kobiety w ciąży bliźniaczej w ostatnim miesięcu to masakra... ponoć w ogóle nie idzie sie ruszyć...

Ja tez nie kumam tych kół, bo niektóre piankowe są mega amortyzowane, a niektóre takie cienkie naleśniki, ze w ogóle mogliby sobie darować ta piankę Trzeba na żywo oglądać.

Ja tez znam pare osob z tym abc Design zoom i mega sobie chwała, ale obi głównie łażą na spacery do parku. A ja mam ambicje pokroju „Tatrzańskie doliny”, Wiec naprawdę przydałoby sie cos bardziej terenowego. Chociaż maz studzi mój zapał, ze nie wypcham dwójki dzieci pod gore w terenie w żadnym wózku :P Moze faktycznie skończymy w parku :P
Myślę, że zawsze można sprzedać i kupić coś innego. Używane wózki dobrych firm chodzą. A jak będziemy wiedziały czego chcemy od wózka to dopiero wtedy będziemy zadowolone

A dla Ciebie może coś z Valco Baby? W bliźniaczym można pompowane dokupić w razie potrzeby, a cały wózek waży ekstra, bo 11kg (jak na bliźniaczy to super mało!). Nie jestem pewna jak z gondolkami tutaj tylko.
https://mamygadzety.pl/valco-baby-snap-duo/
Stary 2018-02-07, 19:40   #4700
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Myślę, że zawsze można sprzedać i kupić coś innego. Używane wózki dobrych firm chodzą. A jak będziemy wiedziały czego chcemy od wózka to dopiero wtedy będziemy zadowolone

A dla Ciebie może coś z Valco Baby? W bliźniaczym można pompowane dokupić w razie potrzeby, a cały wózek waży ekstra, bo 11kg (jak na bliźniaczy to super mało!). Nie jestem pewna jak z gondolkami tutaj tylko.
https://mamygadzety.pl/valco-baby-snap-duo/
Problem w tym, ze ja wiem czego chce, tylko ze tego (chyba) nie ma
W końcu juz jedno dziecko objezdzilam i uważam ze ten Maxi Cosi byś świetny i gdyby był taki podwójny to bym brała w ciemno!

Tego Valco nie widziałam nigdy, zaraz go sobie obczaje
Stary 2018-02-07, 19:41   #4701
pajeczyna
Zadomowienie

Cytat:
Problem w tym, ze ja wiem czego chce, tylko ze tego (chyba) nie ma
W końcu juz jedno dziecko objezdzilam i uważam ze ten Maxi Cosi byś świetny i gdyby był taki podwójny to bym brała w ciemno!

Tego Valco nie widziałam nigdy, zaraz go sobie obczaje
Piekny nie jest, ostrzegam i ma male kola, ale jako spacerowka na wyprawy moze sie sprawdzic, szczegolnie do pchania calego towarzystwa w gorach

Stary 2018-02-07, 19:43   #4702
Guerka
Wtajemniczenie

Hej, właśnie wrocilismy z tz ze szkoły rodzenia, super te zajecia. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziś bylo o wszystkich etapach porodu naturalnego, trochę tez o cc. Za tydzień ma być coś o pozycjach w porodzie i niefarmakologocznym usmierzaniu bólu
Super ze tyle piszecie o tych wszystkich wózkach, bo ja jestem zagubiona jeśli chodzi o temat wozkowy
Dziewczyny jeśli chodzi o poranne badanie glukozy to Wam powiem ze mialam jakieś chyba przeczucie zeby iść zrobić to badanie jak tz bedzie w domu a nie w pracy. Wrocilam do domu, siadlam w kuchni i zaslablam. Tz doprowadzil mnie do łóżka bo nie bylam w stanie dobrze ze to juz w domu a nie gdzieś na mieście taki numer

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-02-07, 19:46   #4703
karolson
Zakorzenienie

Guerka a masz juz wyniki?

Stary 2018-02-07, 19:49   #4704
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratuluję, duże już maluchu

Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja się nie mogę doczekać poznania płci, ale to już tak niedługo tyle się musiałam naczekac na to

Stary 2018-02-07, 19:51   #4705
Guerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Guerka a masz juz wyniki?

Nie dopiero w poniedzialek będą wszystkie, bo mialam tam jeszcze badanie moczu, na toksmo i odczyn Combasa.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-02-07, 19:53   #4706
misiol
Zadomowienie

Cytat:

O, jak równo rosną super! Może to dlatego tak późno termin cc? Pewnie Gin trzyma się zasady, że im dłużej w brzuchu, tym lepiej. Ale Tobie rzeczywiście może być ciężko

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Ale duże dzieciaki super.

Ja zjadłam właśnie loda- magnuma. Już od kilku dni za mną chodził. Ależ to było dobre

Oooo lody , też chcę!

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Montuje się do stelaża za pomocą adapterów gondolę Rambler.

Też bym chciała Babybjorn, ale używanego będę szukać, bo nie wiem czy mały będzie chciał w nim siedzieć, więc szkoda kupować nowy za miliony monet.

Kupiliśmy ten kosz Mojżesza co Wam ostatnio pokazywałam. Jest uroczy Dociera do mnie że za 4 miesiące będzie w nim spał taki mały człowiek
To świetnie, że udało się Wam go kupić
Rzeczywiście, to już 4 miesiące zostały

Nasza huśtawka to Bright Starts.
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 19:54   #4707
_annika_
Zadomowienie

Oj strasznie szeroki ten Valco Ja ogólnie nie rozważałam w ogóle wózków jeden obój drugiego ze względu na szerokość. Tylko ten Mountain Buggy mnie przekonał tym że ma 63 cm czyli tyle ci większość pojedynczych wózków.
Stary 2018-02-07, 19:55   #4708
misiol
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Gratuluję, duże już maluchu

Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja się nie mogę doczekać poznania płci, ale to już tak niedługo tyle się musiałam naczekac na to

Na którą masz wizytę?

Ja też bardzo czekam na swoją jutrzejszą wizytę z tego samego powodu tylko że ja mam już wskazanie na chłopczyka.
Oby dzieciaczki współpracowały i pięknie się pokazały
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 20:03   #4709
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:

Czyli mniej więcej równo rosną. To u Ciebie byłby skończony 38tydzien jak dobrze licze? To faktycznie długo.

A na te sterydy kiedy będziesz szła?
Ja miałam w pierwszej ciąży ale nie pamiętam ile dawek to było?? Poszłam w piątek do szpitala i w poniedziałek wyszłam. Kurde nie chce tak długo leżeć.
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-07, 20:03   #4710
pajeczyna
Zadomowienie

Cytat:
Oj strasznie szeroki ten Valco Ja ogólnie nie rozważałam w ogóle wózków jeden obój drugiego ze względu na szerokość. Tylko ten Mountain Buggy mnie przekonał tym że ma 63 cm czyli tyle ci większość pojedynczych wózków.
No tak, 63cm to jest naprawde bardzo malo. Jesli dacie rade to wzięłabym Mountain Buggy, sprzedaz go pozniej, a powinien byc super. Pociesze Cie, ze ja ich nie bralam pod uwage, bo jak blizniaczy kosztuje 5tys. to pojedynczy z gondola 4tys.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości