|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Z pepco 😀 było jeszcze kilka fajnych wzorów ale nie 100% bawełny więc odłożyłam 😿
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Cytat:
ale kolezanka tez mi mowila ze w kazdym pepco asortyment się rozni
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh wybaczcie, znowu czasu mi brakuje. Praca...
Nadrabiam jak tylko znajduje chwile ale z odpowiedziami nie daje rady. Norka piękna malutka dziewczynka! Kto to brzuszek pokazywał w pasiastej bluzce??? Sliczny! Ktos jescze pisał ze dowie sie płci ostatni... ja tez ostatnie usg mam 9 marca dopiero i mam nadzieje ze juz bede wiedziała |
|
|
|
#3365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Potem czekalismy ok. 40 min i zrobiono powtorne usg, zeby zmierzyc tetno i zobaczyc, czy wszystko ok z dzieckiem. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczylo, choc jak teraz mysle, to przeciez naturalne, ze trzeba tak zrobic. No i gdyby nie maz, ktory juz mogl byc ze mna, to nawet by mi nie przyszlo do glowy pytac o plec przy takiej okazji, a on to zrobil i lekarka bez problemu z pewnoscia stwierdzila, ze dziolcha Naprawde sie postarali.Ogolnie przy naszym wyniku z Pappy, w porownaniu z ryzykiem powiklan po amnio 1:400 to nawet nie mielismy sie co zastanawiac... Korzysci z amnio sa miazdzaco wyzsze od ryzyka powiklan. Ale macie ladne zdjecia z usg. Naprawde fotogeniczne te dzieciaczki 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
stop what you're doin', get into this groove, can't you see the signs? Encore Precission Bass Player. ![]() Lancia Kappa 2.0 driver. ![]() Edytowane przez regularkate Czas edycji: 2018-02-07 o 19:03 |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na dobre wieści |
|
|
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
Norka, grstuluje dziewczynki! Ale tak jak jedna stwierdzila, bo zdjeciu moglo by byc niejdnoznaczne, zwlaszcza, ze tak malo różowe
ale mega ciesze sie dl Ciebie! Ja mam odczucie, ze bedzie dziewczynka, wszyscy inni mówią ze chlop... zobaczymy, kto ma racje! Regularkate, jak sie czujesz po amnio? Gratuluje Wam dziewczynki! Trzymaj sie w tych trudnych chwilach- mam nadzieje, ze ulozy Ci sie w zyciu zawodowym, ojciec wydobrzeje a wyniki rozwieja wszelkie obawy! Odowska- dzieki za wprowadzenie w woelorazowe pieluszki! Ja sie wlasnie silnie nad nimi zastanawiam i na pewno bede testowac i probowac! Dziewczyny, gratuluje Waszych udanych dzisiajeszych wizyt! Ja bylam dzisiaj na pierwszym spotkaniu z polozna. Takie grupowe spotkanie, omawiala pierwszy trymestr wiec umnie troche po ptokach, ale mimo wszystko fajnie bylo posluchac. Dostalam duzo roznych probek! A teraz ide gotowac obiad na jutro- zupa jarzynowa! IMG_20180207_191359.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
Mąż przytargal pączki które zrobila jego babcia i zjadłam 3...
Nie chce mówić co mi się teraz dzieje, bleee
|
|
|
|
#3370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Norcia gratuluje córeczki !!!!!
I rzeczywiscie oczy wywalone ![]() Regular kciuki mocno zacisniete, teraz odpoczywaj Kochana nie przemeczah sie, lez ike wlezie !!! Czekamy razem z Tobą na wyniki, i na pewno bedzie dobrze, musi być. Szefową sie nie przejmuj, jak nie wyplaci to do sadu pracy i pipu zadzwonić. Mnie tak zrobil w jajco moj szef że nie dostalam wynagrodzenia przez rok - i wlasbie dlatego miedzy innymi potrzebny prawbik niszczyciel ![]() Patrycja super, ze wszystko ok ! Szkoda, ze wstydzioch sie nie pokazal :/ Pola, Księżniczka przesliczna ![]() Dorka jaki cudny brzuszek !!! Ja dzis robilam paczki i faworki, padam na ryj dziewczynu, caly dzień w kuchni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
bZua właśnie dziwilam się ,czemu Cię.ma wizażu nie ma,sprawa się wyjaśniła łakomczuchu
|
|
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
my pączki upieczemy jutro😍😍
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę Was czytać z tym słodkim. Jutro chyba odpuszczam sobie wizaż, nie zniosę tłustego czwartku, góry pączków i faworków
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
MalaGosia88 Ja nie mam zamiaru się jutro obżerać
zjem dwa pączki i nic więcej. W weekend robiliśmy oponki to jedliśmy przez 3 dni prawda jest taka że tylko pączki robione samemu są pewne, w cukierniach niestety w Tłusty Czwartek leci masówka. Ja może kilka pączków w roku zjadam, ale zdecydowanie lepsze są w pozostałe dni rokumiałam myśl, żeby zrobić jutro sama pączki tylko my jesteśmy we dwójkę, a robić kilka pączków to średnio mi się chce
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-02-07 o 21:05 |
|
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
Norka tak czułam, że dziewczynka, jak wczoraj pisałaś, że wszyscy wmawiają Ci chłopaka, jakieś przeczucie było
![]() Wszystkim pozostałym dziewczynom również gratuluję! ![]() Byłam dziś u endo, mam sobie co miesiąc kontrolować tsh i ft4, no i brać leki. Jak wszystko będzie ok, to już nie muszę tak często tam jeździć, jedno mniej ![]() Ja się zastanawiam czy jechać na to UP w poniedziałek 19.02 to będzie dopiero 19+3 czy lepiej poczekać do środy a najlepiej piątku i jechać równo 20+0. Nie wiem jak ten lekarz od usg się na to zapatruje, a z nim kontaktu tel. nie mam, bo tam tylko na te USG jeżdżę, a umawiam się w rejestracji. Ogólnie nie lubię tego lekarza Straszny materialista zapatrzony na kasę i usg też robi na masówkę, jak się samemu o coś człowiek nie zapyta, to nic nie powie, ale moja gin prowadząca jest nim zachwycona, podobno świetny specjalista od usg, więc trudno ![]() Ktoś pisał, że z połówkowego nie wychodzi bez informacji o płci, ja też!!
Edytowane przez Kathyyy91 Czas edycji: 2018-02-07 o 21:07 |
|
|
|
#3377 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi teściowa zaproponowała, że mi przywiezie z lidla albo biedry, ja dziękuję za takie pączki, już wolę nie jeść |
|||
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
czasem mam chęć, nawet ze dwa razy wróciłam do domu z jakimś ciasteczkiem z cukierni, ale wystarczy mi wyjąć na talerzyk i jak mam spróbować to wszystko mi staje w gardle... ![]() U Ciebie już lepiej z mdłościami?
|
#3379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
im bardzo smakują te z "sieciówek" im więcej chemii tym lepiej, najważniejsze że są tanie i jest dużo w opakowaniu ja niedobra tak się nabijammam nadzieję że mi jutro nie staną w gardle, bo chyba odkąd jestem w ciąży to nie jadłam pączka, dzidziuś dopiero będzie kopał po takiej dawce cukru
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-02-07 o 21:46 |
|
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
Zua ja też dzisiaj piekłam ale tylko faworki i miałam dużą pomoc bo robiłam razem z mamą 😃ale i tak jestem zmęczona.
|
|
|
#3381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to mnie chyba tylko frytki tak poważniej cofają A u Ciebie to słodkie tylko czy inne rzeczy tez średnio wchodzą? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje dziewczynki
|
|
#3383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Bierzesz na to jakiś espumisan?
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj na wizycie wszystko super
wg USG to 16t1d.Ważymy już 149g Następna wizyta 28 lutego i to będzie UP
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziemy razem na połówkowe w takim razie !
|
|
#3387 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Norka, co za niespodzianka! gratuluję Anielki Sandram, Patrycja, Ane3ka, super, że wizyty udane Ja na połówkowe śmigam we wtorek
Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-02-07 o 23:05 |
|
|
|
#3388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ---------- Dziewczyny teraz leżę bo spać nie mogę, ale co jest najlepsze to mała tak mnie zaczęła kopać że czuć nawet jak się rękę przyłoży 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Ane3kaa
Super, ze wszystko wporzadku. Dzis juz u mnie spanie było lepsze za to ból głowy cos doskwiera, ale poki jest do zniesienia obejte sie bez paracetamolu 🙂 |
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Zaczynamy dziś 20 tydzień! Chyba powoli, powoli muszę podjąć decyzję w jakim szpitalu chcę rodzić, żeby właściwie wybrać szkołę rodzenia i poznać położne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

skąd takie fajne body? 
ale kolezanka tez mi mowila ze w kazdym pepco asortyment się rozni 

ale mega ciesze sie dl Ciebie!

czasem mam chęć, nawet ze dwa razy wróciłam do domu z jakimś ciasteczkiem z cukierni, ale wystarczy mi wyjąć na talerzyk i jak mam spróbować to wszystko mi staje w gardle... 
Wsio pomierzył, zbadał, dokładnie obejrzał i nie ma absolutnie żadnych zastrzeżeń. Dzisiaj jest 14t6d, według USG 14t0d. Kilka tygodni temu była o 6 do do przodu, a teraz do tyłu, nie ogarniam.
Jak pokazał mi na przekroju płeć, to ja od razu siusiak!!, a to były wargi sromowe, tylko takie dłuższe, bo z przekroju. I on do mnie po tym siusiaku "Olka, jak chcesz to pokażę Ci jak wygląda siusiak".. On ma takie żarty..
Bo ja uwierzyć nie mogłam, że jak to dziewczynka, skoro wszyscy mówili o chłopcu i ja sama czułam, no jak?! Po prostu w szoku jestem.