![]() |
#1921 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
*Jeden nożyk, jedna żyła, jedno cięcie, jedna chwila...
*Oczy łzawią, w sercu ból-kocham chłopaka który nigdy nie będzie mój;( *...Gdy sie spełnią moje sny, wtedy przy mnie bedziesz Ty... ![]() *..myślę o Tobie cały czas.. Stracony czas, bo nie mam u Ciebie szans.. _________________________ ..::zobaczyć to co niewidzialne::..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I don't need a ring around my finger, to make me feel complete / nie potrzebuję obrączki na palcu, żeby czuc się pełną Being single is trendy and gives satosfaction / Bycie singlem jest trendi i daje satysfakcję My teddy bear and me - perfect connection / Mój pluszowy miś i ja - idealne połączenie ( ew. My loneliness and me ![]() Being single and happy, that's my lifetime goal / Bycie samą i szczęśliwą to mój życiowy cel Alone.Happy.Until further notice. / Sama.Szczęśliwa.Do odwołania. Me, myself and I = happienes / Ja, ja i ja = szczęście. Loneliness in my case mean happienies. / Samotność w moim przypadku oznacza szczęście. A ja mam prosbe, juz chyba 5 raz... ... coś o początku związku... że chcę żeby cos się ułożyło, że mam nadzieję że to będzie właśnie to, i że to o czym marzyłam zaczyna się...
![]() |
#1923 |
Raczkowanie
|
destinyxB & inni - dziękować
![]() śmieję się z własnego żalu i płaczę z tego śmiechu. oryginalność jest tak mało oryginalna - każdy jest oryginalny. zaraz zadzwonie, uslysze cie i bedzie mi lepiej, prawda? wiele razy powtarzane KŁAMSTWO staje się PRAWDĄ. wypada mi z rąk życie.. łapać ? pretensjonalnie. para przyjaciół - wszystko jasne. po co komplikować. a przecież obietnice są po to, by je łamać. tę złamałeś, jednocześnie łamiąc mi serce. całuj się we mnie. taka duża z Ciebie dziewczynka, a jednak wciąż pytasz 'dlaczego?' początku nie zgubisz.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Rozeznanie
|
za zbyt pochopne decyzje trzeba płacic rzeczytwistosci
Babay did a bad bad thing Nie mam recepty na jutro, Nie umiem pomóc ludziom. Szukając recepty na szczęście mam przyjacięlską rękę Produkujemy iluzję bez szans na to, by się spełniły.. Gdzieś, za sensem życia popędzić szaleńczo. od lat jestesmy sami w sobie uwiezieni czym jest honor szacunek duma prawda ponad prawem ?! Czas udało się zatrzymać na zdjęciach Ust czasem nie udało się zamknąć z przejęcia. ...śmiejąc się z przeszkód Non stop, bez stopu, aż pulsuje wszystko. Chce stop, chce stopu, uciec za horyzont. moze komuś sie spodoba ![]()
#1925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiara plus nadzieja to furtka dla możliwości. Jakoś to będzie, bo jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było. Tkamy marzenia, cerujemy rzeczywistość. Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji. Odwaga jest najpiękniejszym rodzajem szaleństwa.
![]() |
#1926 |
Raczkowanie
|
Witam Pieknie Wizazystki ;]
Jestem pod wielkim, ale to ogromnym wrazeniem waszych opisów . Wiele z nich mnie wzruszyło były tez i takie co rozbawiły do łez . ![]() Pieknie . Pieknie . ![]() Tak sobie kradne, zawsze i kradne . I stwierdziłam : ile mozna . ![]() Pora dac cos od siebie . No wiec : 'Można zmarnować życie wytyczając granice albo przeżyć przekraczając je' 'Wszystko to co najlepsze, wciąż przed Nami jeszcze jest... ![]() '..wsród tych ludzi i tych miejscówek...' ' . beztroski czas . ' 'Bo jest pare złudzen, które warto mieć by żyć ' "Między nami nie ma niepotrzebnych... Jeśli szukasz, znajdziesz gdzieś napewno.. Trochę szcześcia.. swoje małe niebo.." [Ira - "Nie ma niepotrzebnych" "Ktoś obiecał równość, pytam, gdzie ona jest" [Ira - "Wiara"] "Kiedy byłem mały, zawsze chciałem dojść na koniec świata... Kiedy byłem mały pytałem gdzie i czy wogóle kończy się świat.." [Dżem - "Naiwne Pytania"] "Niebo jest tylko metr nad ziemią... Tak blisko o jeden krok.. Niebo jest na wyciagniecie reki.. Tylko ciagle nie wiesz, jak tam dojść.." [Dżem - "Niebo na wyciagniecie ręki"] "Nie mów jej, że zapomnieć ma.. Rozumiem ją, Rozumiem jej świat..." [Verba - "Młode Wilki V"] "Mieli siłę, żeby być naprawde wolni.. Zakochani, zaufani, nieostrożni.. Zegar nie dał im wskazówek, ale liczył czas.." [Verba - "Młode Wilki V"] Zreszta cała piosenka świetna.. Polecam "Tylko twa wiara pomoże Ci, Wiara i siła, by wygrać z tym.. Z czym tylu ludzi przegrywa na codzien.." [Dżem - "Detox"] "Choć często niepewnie, A czasem tak trudno, Wciąż warto próbować, Nigdy nie jest zapóźno.." [Myslovitz - "Ty i ja, wszytsko co mamy"] "Jest przeciez miłość.. Wierzę w to.. Jeszze zbuduje dla niej dom.." [Dżem - "Ukryj mnie"] "Dużo bym dał, by przeżyć to znów.. Wehikuł czasu, to byłby cud.." [Dżem - "Wehikuł czasu"] Oh, gdyby tak wszyscy ludzie Mogli przeżyć taki jeden dzień Gdy wolność wszystkich, wszystkich zbudzi I powie: "idźcie tańczyć, to nie sen" [Dżem - "Sen o Wiktori"] "Wiesz, kiedys zabłądziłem w snach.. No bo szukałem tak Ciebie.." [Dżem - "Cała w trawie"] "Czas poplątał kroki Jest łagodny i beztroski Ma zielone, kocie oczy Tak samo jak Ty... " [Coma - "Sto Tysięcy Jednakowych Miast"] |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
Bez słów, jak ćma, naiwnie stanąć i popatrzeć w dal...
By wiedzieć jak iść... jak w Twoją stronę iść... To ja eteryczny gnat.. majaczenie Twoich myśli... Magnetycznie pełne snu me zmęczone oczy.... By w labiryncie naszych ulic znaleźć choć na chwile spokój... Ten sam miasta cień, zimnych ulic pocałunek... Długich nocy krótkich dni czarno białe fotografie... okna złudzeń, nagi dzień, oceany naszych pragnień.... podarujmy sobie coś co pozwoli nam przeczekać...
#1928 |
Przyczajenie
|
Jeśli jesteś smutny to cząstka mnie jest smutna ,
jeśli cząstka mnie jest smutna to i ja jestem.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
'Amor tak trafnie wybrał i cel i łuk.'
'Baw mnie! Zepsuj lub zbaw mnie!' 'Z byle kim, byle gdzie, byle by, byle już, byle jak.' 'Lato jagód lipcowych ma smak.' 'Taka dobra pogoda, Odpowiednia pogoda na szczęście!' 'w oczach Twych ogniki gwiazd ' 'Jedna myśl nurtuje: Kocha. lubi. szanuje. Nie chce. nie dba. żartuje?' |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ...chcę Cię mieć ... ;* proszę o wszelkiego rodzaju krótkie opisy...
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wy to jak zwykle najlepsze ![]() naprawdę cudowne opisy dziewczęta ;D ! ja bym prosiła o takie, że przez nieporozumienie może skończyć się coś co jest dla mnie najważniejsze.. [mówię tu o miłości.. ] i takie dające do zrozumienia żeby zawalczyć i żeby wszystko naprawić, bo przez jakieś nieporozumienie nie warto wszystkiego porzucać..
![]() |
#1932 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czyjaś droga koniec ma, ale nasz początek nie zawiedzie ... I tak zaczyna się nasza niewiarygodna historia ... Dobrze będzie ![]() Chcę byś zawsze słyszał mój głos, choć tak dobrze go znasz ... Może ktoś zapewni. Jest dobrze, jest dobrze, jest ... I bardzo dobrze, że los postawił nas na swojej drodze. Miał rację ![]() Zaczyna się spełnienie jednego z marzeń ... Mam nadzieje ;] Wiec budujmy nasz swiat na fundamentach prawdy i miłości ![]() Jutro jest pełne nadziei. Nie myśl, że niczego nie zmienisz ... Pamiętam, że byłeś. Dziękuje, że jesteś. Wierzę, ze będziesz. Nie potrzebuje słow, wystarczy dotyk ust ... Tylko badź ... Zawsze ;* Może coś sobie wybierzesz. Nie wiem czy pasuje, ale może ... ![]()
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
I can't explain what I did..
Bo bez ciebie więcej powietrza mam.. Dostałam znieczulenie.. Już nie boli... Nauczyłam się żyć bez nikogo, samotnie sobie radzić.. Już nie pozwolę, żeby ktoś skrzywdził mnie.. Moje życie tak puste, tak mętne.. Po policzku spływa łza.. tak samotna jak ja... I'm finished with you! "Come, break me down.. bury me.." (30 seconds to Mars - "The Kill") Pamiętam jak trzasnęły drzwi i odechciało mi się żyć.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki macie może jakieś opisy o uśmiechu ?
![]() ![]() ![]() Anioł, który dążąc do doskonałości zbłądził na drodze bez znaków.. Serce jest jak śmietnik.. zbiera sie w nim duzo niepotrzebnego bólu.. Nikt nie wiedział, że ostatni raz za rękę trzymasz mnie ..
#1935 |
Raczkowanie
|
Obłęd - szalony czas Świat zwariował już od nienawiści
Jedno pragnę, zapomnieć Cię... Po co walczyć jaki sens...gdy gaśnie miłość w Nas... Ci co śnią, mają noce bezsenne.. A tak na marginesie: Dziewczyny skąd Wy bierzecie takie extra opisy? Hm...? ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Wtajemniczenie
|
kusisz mnie swym uśmiechem (;
Powiedz gdzie mogę schować dziś uczucia które dajesz mi Kiedy skończysz swoją grę, kiedy przestaniesz karać mnie Szczęście to piórko na dłoni Co zjawia się, gdy samo chce I gdy się za nim nie goni Czułość w nas niby łza I znów nam smutek welon tka A to nasza ostatnia broń I wiele wygramy nią Przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg. Jeszcze się tylko nacieszę we śnie - I wyjdę wcześnie Idziesz obok, czuję Ciebie... Płaczesz cicho, łzy ocierasz...gubisz się. Ja Ciebie znam. Zabiorę Cię w moje sny. Nieważne kim jesteś, nieważne to jest Więc pozwól mówić mi, i cieszyć pozwól się. Nie zrani Ciebie nikt, ja będę chronił Cię. Gonisz cienie liści zwiędłych, Szukasz we mnie swych tajemnic. Przejrzyj już!Zaufaj mi, jestem tu. Nie bój się wielkiego kroku ..nie pokonasz przepaści dwoma małymi.. Naucz się słuchać, okazja czasami puka bardzo cicho ... Zamazały Się Wzory...Sorry, Że Świat Jest Chory "NigdyNIErezygnujZprz yjem nościNAWET,gdyPRZYDARZYci SIĘcośZŁEGO.." Umarła ze starości..tyle, ze jeszcze młoda była... nie lubię jak wyjeżdzasz...bez Ciebie nawet niebo jest smutne spotykam Ciebie w wyobraźni... Mam już dosyć facetów w stylu 'cokolwiek zrobiłem przepraszam". Spójrz mi w oczy i obiecaj, że nigdy nie zrobisz mi tego samego Dlaczego nie mogę zrobić tak, żeby było dobrze, po prostu nie potrafię dać temu odejść To nie znaczy, że chcę się na tobie kochanie wyładować, ale nie potrafię tego powstrzymać Mam lodówkę tam, gdzie kiedyś było moje serce "Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek." "ciut za mało jest tego życia, żeby żyć, bo pstryk i nie ma nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
BAN stały
|
Dziewczyny macie moze jakies opisy o przyjaźni? tym razem tej szcześliwej... ze jest wszytsko ok i ze go kocham ( jako przyjaciela ) z gory thx
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Raczkowanie
|
W kolejce po szczęście... Długo jeszcze mam czekać aby dostać odrobinkę szczęścia? Przepraszam czy to kolejka po szczęście? Myślałam, że coś nas łączy... Myliłam się... A wydawało mi się [...] a zresztą nie ważne. ;( A szczęście wypadło mi z rąk. Ot tak. ;[[. Zbędne nadzieje. ;(. Po co w ogóle było cokolwiek zaczynać? Czuję się tak jakbym Ciebie straciła, chociaż w zasadzie nigdy Ciebie nie miałam. ;( może coś komuś się przyda. [;(] |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
'almost lovers, always friends.' –prawie wielbiciele, zawsze przyjeciele Dzięki przyjaźni rodzi się w nas nowy świat... Bo przyjaciel, to ktoś więcej niż anioł... Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech.. "I gdybyś nie istniał, powiedz jak miałabym żyć..." bo prawdziwy przyjaciel po prostu jest.. ~~Kocham przyjaciół, Bez nich to życie nie było by nic warte!~~ KoChAm ŻyCiE a W nIm To Że MaM pRzYjAcIóŁ...dZiĘkUjE żE JeStEśCie Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. >>>KiEdY jEsTeScIe pRzY mNiE sWiAt Na LePsZe SiE zMiEniA<<< Przyjaciele;* Every moment spent with you, is a moment I treasure - Każda chwila spędzona z Tobą, jest chwilą która uwielbiam... You don't know how much you mean to me / Nie wiesz jak wiele dla mnie znaczysz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
Wbrew wszystkiemu... Nigdy sobie... Bawię się życiem... Dopóki mogę...
#1942 |
xoxo
|
~> Buty na obcasie
~> Podwyższone mniemanie ~>W torbiie drogie papierosy ~>W głowie tylko J E B A N I E . Dlaczego w teczy nigdy nie ma miejsca na szary?xD Pachnę stylem, a Ty zazdrością. Będę brał cię (gdzie?) w aucie (Mnie?) cię (ee) ehe Nie dałabym rady zliczyć wszystkich wrogów jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu. Młodości nie kupisz, ani nie sprzedaż "Wszystko? Wszystko zwykle znaczy najmniej..."
#1943 |
Raczkowanie
|
Gdy zapada zmrok widzę to czego nie mogę dostać, Twego ciepła, Twego dotyku, bycia przy Tobie...
Czy każdy wie co to jest właśnie MIŁOŚĆ, to takie małe i skromne słowo posiadające ogromną moc dawania porządku niezwykłemu uczuciu... Jesteś jak gwiazdka z nieba, Nieosiągalny dla zwykłej dziewczyny... Dlaczego los tak sprawił, że Ciebie wtedy poznałam? Przedtem byłam szczęśliwa, bo nikogo tak nie kochałam. Teraz jedno wiem...prawdziwym przyjacielem jest samotność... Nie wiem o co nam poszło, O jakąś błahą rzecz, Ty powiedziałeś "Żegnaj", Ja powiedziałam "Cześć". |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Nie docenisz dopóki nie stracisz...nie poczujesz dopóki nie dotkniesz...uwierzysz dopiero gdy zobaczysz...
Istnieję w marzeniach.. Kocham w snach.. Patrze by prowokować.. Niszcze by przetrwać.. Krzywdzę, by nie zostać skrzywdzoną.. Lubię ten SZUM kiedy nadchodzę... Lubię tą ZAZDROŚĆ i ból kiedy wchodzę... Lubię tą ZAWIŚĆ kiedy przechodzę... Lubię tą Waszą BEZRADNOŚĆ kiedy odchodzę... Nie jestem pusta i samolubna... Życie mnie nauczyło, że nie ma sensu być skromnym..! Życie nauczyło mnie, że nie warto ufać ..! ~~ŻyCiE JeSt PiĘkNe GdY sIe Go PiEkNiE NaMaLuJe ![]()
#1945 |
Wtajemniczenie
|
a macie cos o tym, ż emnie boli głowa i chyba wraca dół? :/ :/ :/
#1946 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Sory, że na wstępie zaczynam od prośby, ale zależy mi na pewniej rzeczy. Otóż chciałabym Was prosić o jakieś długie zdanie albo nawet opis o miłości do chłopaka. Takie na kilka zdań nawet. Macie coś takiego? Nie musi się rymować, po prostu zeby mialo rece i nogi, bylo z sensem, romantyczne i miłe. Da się zrobić?? Bardzo proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze nikt nie usłyszy mojego cichutkiego płaczu...
Twój cały świat: mała popiołu garść... ...tyle krętych dróg pod prąd i czy musimy stracić to? Siedzę sama w fotelu i wspominam te wszystkie chwile spędzone razem. Bo wiem, że gdzieś tam jesteś i na mnie czekasz. Śpię, lubię ten stan, bo tylko tam mogę być na prawdę szczęśliwa z Tobą. niby wszyscy kumple, ale robią Ci koło d*py jak mogą. A mogę teraz ja poprosić o tym, że nic nie idzie po mojej myśli, że mam doła, że ta cała rzeczywistość mnie przeraża, że nie wiem co mam zrobić. Hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'dla tych paru chłopaków co są więcej niż qmplami ![]() 'Piękno Przyjaźni. Odkryte dzięki Tobie' 'Nasza Przyjaźń = Skrzydlata Magia' ![]() Cytat:
'ciesz się ile wlezie.
Bo życie samo się skończy bez pytania czy może.' 'uśmiechem niebo zdobywała.' 'Uśmiechnij się. Jutro możesz nie mieć czasu.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Raczkowanie
|
zbyt pozytywna
![]() między ciszą a ciszą. tak, obok. kameleon daltonista.! krotkowzroczna radosc. mam uczulenie na tlen. poznałam ciebie. normalnie piórkuje! ;] dusza . mi . kwitnie . ;D kilogramy koloru ![]() ![]() demo milosci. lukrowane niebo na patyku raj się spalił.! a po co dorastać? wizaz.pl!!! zeby nie bylo ![]()
#1950 | |
xoxo
|
Cytat:
PoCoToCzytasz?CzyCośCiToD a?ChceszZnaćMójNastrój?Do tknęłamDna...=[ To nie świat ,lecz ludzie są powodem smutku... Znów szare dni dopadły mnie... Czy nie może być po prostu OK.?? Zimno, źle i wszystko jakieś szare, rozmazane - nie moje.... ;( Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca Zakładam różowe okulary i widzę wyraźnie, że nie ma na co patrzeć ;( ...w stanie nieciekawym... <s.m.u.t.n.a.> Budzi mnie szary świt...wokół nie ma już nic...tylko smutek i łzy ... `pustka otacza mnie, `jest mi zimno, jest mi źle... Jest mi źle kolejny raz upadam na twarz raniąc kolana Oczy szklane a w nich łzy rozmazane... SmutekToJestTakieZło: AtakujeZ4Stron,ZabieraTo CoMam...NieDajeSzans ![]() Bo szczęście nie ma nic wspólnego z rzeczywistością... jest mi smutno, jest mi źle niech ktoś przytuli mnie Okrutny los znów śmieje się Jest mi niedobrze, jest bardzo źle Szczęście albo mnie nie lubi, albo zgubiło do mnie adres! życie kiedyś było jakby prostsze...a dziś? szaro za oknem ![]() i znowu stan bez stanu. Mam nadzieję, że coś z tego wybierzesz ; ))
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.