Scent Bar IV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-06, 10:27   #3901
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
przed chwilą wróciłam, tyle,że ja zazwyczaj działam spontanicznie i zamiast peelingu kawitacyjnego skończyło się na peelingu migdałowym. Najpierw drobinkę szczypało, potem przysnęłam Aha, masaż twarzy między kolejnymi etapami był boski. Teraz lekko się świecę, ale za to bardzo podoba mi się stan skóry po zabiegu. Jeszcze tam wrócę
Zaczynam szykować się na imprezę
super a co "robi" ten peeling migdałowy?

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Powiedzcie, że nie jestem świnia - bo tak się czuję
świnia - absolutnie to oni powinni się czuć jak świnie ale niestety niektórzy ludzie nie mają za grosz poczucia wstydu i obycia wrr

Kurczę, zwariowałam chyba od kilku dni chodzi za mną Flowerbomb (a na początku w ogóle mi się nie podobał), ale w tym miesiącu mam tyle wydatków

Niedziela zapowiada się słonecznie więc miłego dnia Wam życzę
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 11:45   #3902
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
I oglądam sobie Angielskiego Pacjenta
Madziczko, i jak wrażenia?
Dla mnie to jeden z najbeznadziejniejszych, nudnych, przereklamowanych i ohydnych filmów, jakie kiedykolwiek nakręcono
Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
Sama zaczęłaś
Nieprawda!
Cytat:
uh, mam ochotę zrobić sobie kolczyka jakiegoś znów. chce mi się stttraszliwie tylko kurczę, kasy brak, wakacjeee.
Kolczykowanie uzależnia Pilnuj się
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Zdrówka życzę
Cytat:
Na awatarze to Ty?!
Jesteś wręcz nieprzyzwoicie piękna, wiesz?

Jak tylko to przeczytałam to od razu zmieniłam aw Takie komplementy na forum mnie krępują ...
Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Z dedykacją dla your Angel:

wśród oparów nikotyny i migoczących w rytm rockoteki świateł, jeden szczegół wzrok mój przykuł
Super, uwielbiam dedykacje dla mnie
Oooooch, Quentin jest wszędzie...

A jak się bawiłaś na tej rockotece?
Stary 2008-07-06, 11:49   #3903
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel
Super, uwielbiam dedykacje dla mnie
Oooooch, Quentin jest wszędzie...

A jak się bawiłaś na tej rockotece?
A, średniawo...Ale dwie pozytywne rzeczy z niej wyciągnęłam:
- poleciało Enjoy the silence (czego się absolutnie, nigdy w życiu i w ogóle nie spodziewałam)
- zrobiłam tę fotkę (chciałam żeby moja postać widniała przy przy tej tabliczce, ale chyba koleżanka wstydziła się mi zrobić takiego zdjęcia, więc sama zrobiłam samej tabliczce)
Stary 2008-07-06, 11:56   #3904
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
A, średniawo...Ale dwie pozytywne rzeczy z niej wyciągnęłam:
- poleciało Enjoy the silence (czego się absolutnie, nigdy w życiu i w ogóle nie spodziewałam)
- zrobiłam tę fotkę (chciałam żeby moja postać widniała przy przy tej tabliczce, ale chyba koleżanka wstydziła się mi zrobić takiego zdjęcia, więc sama zrobiłam samej tabliczce)
O, patrzysz na życie pozytywnie
Enjoy the Silence jest piękne Ten kawałek się już chyba nigdy nie zestarzeje.

Buuu, szkoda że nie ma Ciebie z tabliczką

Tak się zastanawiam co pomyslałby QT o tym, że tabliczka z nazwą jego filmu znajduje się na drzwiach w rockotekowym kiblu. Mam silne przeczucie, że byłby zachwycony

A powiedz mi jeszcze co Wy robicie na takiej rockotece? Tańczycie, pogujecie... ?
Lubię kluby gdzie w tle sączy się przyjemna rockowa, indie albo progresywna muzyka - ale no właśnie - w tle a nie tak jako główna atrakcja
Stary 2008-07-06, 12:22   #3905
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam co pomyslałby QT o tym, że tabliczka z nazwą jego filmu znajduje się na drzwiach w rockotekowym kiblu. Mam silne przeczucie, że byłby zachwycony
Byłby zachwycony z pewnością, ale...sęk w tym, że to nie kibelek, lecz dansflor wyobraża to zdjęcie

Cytat:
A powiedz mi jeszcze co Wy robicie na takiej rockotece? Tańczycie, pogujecie... ?
Lubię kluby gdzie w tle sączy się przyjemna rockowa, indie albo progresywna muzyka - ale no właśnie - w tle a nie tak jako główna atrakcja
To stary lubelski klub, szefostwo wciąż te same. Kiedyś wyłącznie dla bardzo konkretnej grupy osób (co wiem z opowiadań, bo pamiętam, że klub ten istniał kiedy byłam jeszcze w szkole podstawowej i chodziła tam moja kuzynka - "metalówa"). Dziś w zasadzie dla każdego - (obok ostrzejszych kawałków i Jacko potrafi polecieć i Tina Turner) - na szczęście nie każdy przychodzi
Stary 2008-07-06, 12:33   #3906
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Your Angel - zgodzę się tylko, co do jednego - takich historii miłosnych było już w kinie setki - fabuła fakt, banalna, banalny romans, banalne rozterki dwójki bohaterów. Mnie w tym filmie zachwyca sposób opowiadania tej historii - urwania, niedpowiedzenia, klimat, krajobrazy, muzyka. Podoba mi się bardziej drugi wątek tego filmu - tego co się dzieje z Almasy'm już w klasztorze, jego więź z pielęgniarką Haną, tego co ich łączy - nie wiem, przyjaźń, fascynajcja nim z jej strony - nie umiem tego określić, ogólnie - akcja dziejąca się w klasztorze.

Podsumowując - historia miłosna nie wzruszyła mnie ani na chwilę - oklepne, nudne. Zachwycił mnie klimat filmu, muzyka, zdjęcia. To właśnie sprawia, że co jakiś czas wracam do tego filmu - przyciąga jak magnes.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 13:32   #3907
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Wczoraj poszlismy znow na rockoteke. Spoko bylo ale mniej ludzi niz ostatnio i tez palanty z serii 'ooo musze znalesc cos do za... spokojenia swoich zadzy seksualnych'

No i tanczymy sobie z kumpela, mnie na prawde nie przeszkadza jak ktos tanczy obok, ze mna. Ale przeszkadza mi jak do mnie wychodzi z lapami. Zwlaszcza, ze daje sie ewidentne sygnaly - macaj mnie lub nie dotykaj mnie.
No ale ciota nacpana wystartowala do mnie, ja spuscilam po brzytwie - rozkaczyl sie w pseudoerotycznym tancu do kumpeli. Ta go wysmiala. Odeszlysmy. Za 10 minut on juz nie pamietaj, ze to my spuscilysmy go/ich po brzytwie i wraca znow.

Pozniej jak z nami nie wyszlo tanczyla sobie taka gotka, jej chlopak do kibla/baru na chwile odszedl. Jeden z nich podszedl do niej od tylu, objal ja i pokazal do swoich ziomow oblesne gesty seksualne. W tym momencie zobaczyl to jej facet i skoczyl ja pantera.

To w ogole byl dzien palanta. Pozniej, pozniej - takie mroczne chlpczyki ale takie z serii 'ale jestem ladny, wloski ukladalem 3 godziny, nie moge tanczyc bo sie spoce i rozczochram'

Wiec stoja brygaga kilku na parkiecie, pociagaja piwko z buteleczek, obczajaja ludzi. Ja sobie tancze z kumpela i czuje 'klaps'
Tak jak ja nienawidze jak mnie ktos po dupie klepie, to malo. Odwrocilam sie, rozlozylam rece w odpowiednim gescie i pytam 'wtf'
On sie zmieszal ja odeszlam. Kumpela sobie tanczy 20 sekund pozniej i kucnela na chwile a ten ja po glowie klepie jak w beny hillu. Zwariowalysmy.

Spojrzenie odpowiednie i sie przenioslysmy.

Cala impreza zawsze konczy sie o 3 rano. Bylo dokladnie za 12 trzecia a ten patafian od klepania podchodzi do jakiejs innej laski z propozycja. Ja prawie sikalam, ze szuka last minute offer.

Poza tymi debsami reszta ludzi przykladnie mila. Szczegolnie taki moze 19 letni chlopczyk jak sie tak uroczo patrzyl z uwielbieniem.

hehe.

Cala sytyacje kumpela skwitowala pozniej okraszajac k...urczakami w samochodzie 'mam prawie 30 lat a jakis idiota bedzie mnie po glowie klepal'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 14:24   #3908
cheer
Zakorzenienie

Hecate - Twoje opisy wrażeń z rockotek są po prostu bezbłędne
A powiedzonko "spuścić po brzytwie"...no klasyka! Postaram się go używać jak najczęściej

Ale, ale! a co było po tym jak facet tej gotki skoczył na tamtych jak pantera?
Stary 2008-07-06, 14:59   #3909
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Hecate - Twoje opisy wrażeń z rockotek są po prostu bezbłędne
A powiedzonko "spuścić po brzytwie"...no klasyka! Postaram się go używać jak najczęściej

Ale, ale! a co było po tym jak facet tej gotki skoczył na tamtych jak pantera?
Kumpel tego obmacujacego poprostu odciagnal tego gnoja. Got zatanczyl przed nimi z nia erotyczny taniec i poszli sobie na inna sale. Ale to taka sliczna para byla - takie goto-emosy nie wiadomo co ale fajni.
Taka para, ktora pasuje do siebie i wygklada swietnie razem.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-07-06, 15:05   #3910
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Sabbath,przeczytałam Twój blog od deski do deski... i wszystkie recenzje na KWC. Do tej pory niszowce jakoś mnie nie interesowały,ale Twoje opisy tak pobudziły moją wyobraźnię,że już wiem że muszę wybrać się do Quality. Piszesz przepięknie. Niemalże można poczuć zapach który recenzujesz.

Hecate,świetne

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 15:18   #3911
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
super a co "robi" ten peeling migdałowy?
Lekko złuszcza, rozświetla, oczyszcza. Czyli w sumie działa podobnie jak kawitacja To chyba jeden z najłagodniejszych kwasów i można spokojnie stosować go latem. Już po jednym zabiegu moja skóra wygląda dużo lepiej,więc mam zamiar przez jakiś czas chodzić regularnie
więcej na temat tu i tu

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 15:26   #3912
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Nie bardzo...
Ale kiedyś musimy się spotkać.
Może jak będę na Helu wpadniesz do nas na jeden dzień popływać żaglówką?
Oczywiście, że musimy.
O matuchno, żaglówka. Ja nie umiem! (i autobusu na Hel bezpośredniego ni mom, ale jakby się uprzeć...)
Ale uno momento seniorita. Ja będę w okolicach Katowic w sierpniu. Konkretniej w Bielsku a później w Zabrzu. A Zabrze to chyba jakieś 30 minut drogi autobusem, nie mylę się? *sprawdza rozkład jazdy pks*
Mogę być w Katowicach o 6:20 lub o 11:20 i pojechać sobie do domu o godzinie 20:40.
Jesteś w Kato koło 15 sierpnia? *z nadzieją*

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Nieprawda! Kolczykowanie uzależnia Pilnuj się
Prawda, prawda
A no wciąga strasznie. Gdyby rodzice mnie nie pilnowali ...

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Wczoraj poszlismy znow na rockoteke. Spoko bylo ale mniej ludzi niz ostatnio i tez palanty z serii 'ooo musze znalesc cos do za... spokojenia swoich zadzy seksualnych'

No i tanczymy sobie z kumpela, mnie na prawde nie przeszkadza jak ktos tanczy obok, ze mna. Ale przeszkadza mi jak do mnie wychodzi z lapami. Zwlaszcza, ze daje sie ewidentne sygnaly - macaj mnie lub nie dotykaj mnie.
No ale ciota nacpana wystartowala do mnie, ja spuscilam po brzytwie - rozkaczyl sie w pseudoerotycznym tancu do kumpeli. Ta go wysmiala. Odeszlysmy. Za 10 minut on juz nie pamietaj, ze to my spuscilysmy go/ich po brzytwie i wraca znow.

Pozniej jak z nami nie wyszlo tanczyla sobie taka gotka, jej chlopak do kibla/baru na chwile odszedl. Jeden z nich podszedl do niej od tylu, objal ja i pokazal do swoich ziomow oblesne gesty seksualne. W tym momencie zobaczyl to jej facet i skoczyl ja pantera.

To w ogole byl dzien palanta. Pozniej, pozniej - takie mroczne chlpczyki ale takie z serii 'ale jestem ladny, wloski ukladalem 3 godziny, nie moge tanczyc bo sie spoce i rozczochram'

Wiec stoja brygaga kilku na parkiecie, pociagaja piwko z buteleczek, obczajaja ludzi. Ja sobie tancze z kumpela i czuje 'klaps'
Tak jak ja nienawidze jak mnie ktos po dupie klepie, to malo. Odwrocilam sie, rozlozylam rece w odpowiednim gescie i pytam 'wtf'
On sie zmieszal ja odeszlam. Kumpela sobie tanczy 20 sekund pozniej i kucnela na chwile a ten ja po glowie klepie jak w beny hillu. Zwariowalysmy.

Spojrzenie odpowiednie i sie przenioslysmy.

Cala impreza zawsze konczy sie o 3 rano. Bylo dokladnie za 12 trzecia a ten patafian od klepania podchodzi do jakiejs innej laski z propozycja. Ja prawie sikalam, ze szuka last minute offer.

Poza tymi debsami reszta ludzi przykladnie mila. Szczegolnie taki moze 19 letni chlopczyk jak sie tak uroczo patrzyl z uwielbieniem.

hehe.

Cala sytyacje kumpela skwitowala pozniej okraszajac k...urczakami w samochodzie 'mam prawie 30 lat a jakis idiota bedzie mnie po glowie klepal'
rozbrajasz mnie, kochana.

wątek wymiankowy.

Edytowane przez Lea93
Czas edycji: 2008-07-06 o 15:58
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 16:44   #3913
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
O tak, to niesamowita rzecz, móc robić coś, co daje satysfakcję i jest ;'nasze".
Ale co do pracy w domu, to ja dobrej opinii nie mam. Nie dość, że człowiek ciągle na okrągło jest w pracy (kiedy jest w domu), nie ma urlopu, dni wolnych i nie ratuje go żadne L-4, to jeszcze rodzina twierdzi, że skoro nie wychodzi z domu to nie pracuje. Grrr...
Skąd ja to znam. TŻ rozumiał - widział, jak szukam, siedzę nad materiałami, stukam. Ale rodzinka... Ech...
Przyjedź, potrzebujemy pomocy... Nie możesz? Jak to? Przecież nie pracujesz! Organizuję urodziny (na drugim końcu Polski), przyjedziecie we wtorek? No, nie bardzo, ja w czwartek oddaję teksty, dostaję często tematy w poniedziałek, więc nie dam rady... No wiesz co, inni - rozumiem, ale przecież Ty siedzisz w domu! No kurde, no!

Cytat:
Ja sprzątać nie lubię, bałagan mi nie przeszkadza. Jdyne, co muszę to się myć. i właśnie zamierzam to zrobić.
Mnie przeszkadza, ale w dalekim stopniu. Tzn. nie wyobrażam sobie gnijących resztek jedzenia, niemytej rok wanny, itp., ale ciuchy na krześle zamiast w szafie, dywany nieodkurzane 2 tyg. - żaden problem

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
AAAAAAAAA! Właśnie się dowiedziałam, że zdałam ostatni egzamin Mam wakacje!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że jak jestem sama to bałagani się bardziej W zlewie piętrzą się gary (nie znoszę zmywać ), jasne kafelki w łazience są upstrzone dziwnymi śladami, śmieci i odpadki organiczne w koszach się mnożą, a okna w ogóle zarosłyby brudem.
U mnie jest dokłądnie tak samo Ale to dlatego, że TŻ sprząta

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Otóż zastanawiam się nad wyjazdem do Chorwacji na wakacje, ale nie wiem, czy żeby wjechać do Chorwacji samochodem potrzeba paszportu czy wystarczy dowód osobisty...?
Tak, jak dziewczyny napisały - nie sprawdzają często, ale paszport mieć należy.
TŻ był jesienią samolotem, więc na lotnisku musiał mieć. Ale np. przy jakiś przeprawach promem, też poprosili o dokument - i musiał pokazać paszport (dowód ani prawko nie wystarczyły), żeby kupić bilet.

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Ja też mam zagwozdkę paszportową. Wystarczy dowód czy nie?
Chodzi o Grecję. Konkretnie - Rodos. Jeśli któraś z was była i wie,to byłabym bardzo wdzięczna
Grecja jest w Unii, wystarczy dowód.

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
mnie sie marzyla Tunezja na wakacje... ale nic z tego
zamiast tego bedzie Baltyk , a we wrzesniu ( o ile wypali) samochodowa objazdówka Praga-Wiedeń-Bratysława-Budapeszt. to chyba paszportu nie bedzie trza?
Nie trza. A objazdówka - cudna.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
No i jak z urlopem - bo skoro pracuję od czerwca (od początku) to wrzesień też się będzie liczył? Ponoć 1 miesiąc to 1,66 dnia urlopu, jakoś tak słyszałam. To będę miała 5 czy 6 dni wolnego?
5... Mogą dać Ci więcej awansem, ale to już tylko dobra wola. Prawo do kolejnych dni urlopu nabierasz z każdym ukończonym, (a nie zaczętym) miesiącem pracy.

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
tez tak kiedys mialam... byl czas, ze mialam 70 blyszczykow teraz mam moze z 5... i bardziej mi ten stan odpowiada
Też idę na odwyk błyszczykowy... Mam 43 - stanowczo za dużo...

Już zdecydowałam, że część postaram się puścić na A., resztę sukcesywnie zużywać, bo to bez sensu - tym bardziej, że używam i tak z 5... A reszta od wielkiego dzwonu...

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Dzisiaj zrobili poprawiny. Gwizdek tam, ze nas nie zaprosili ( ponoć dlatego, ze jestem chora ) - i tak byśmy pewnie nie poszli.
Ale to, że zrobili sobie z mojego męża kierowcę, który rozwozi gości - to już przegięcie.
Widocznie jestem za mało chora, żeby cały wieczór sama zajmować się dziećmi. I to, że nasz samochód nie chodzi na powietrze też nikomu do głowy nie przyszło. No normalnie wściekła jestem. Powiedzcie, że nie jestem świnia - bo tak się czuję
Fav, nie jesteś żadna świnia. A Taiwa ma rację - należałoby się uczciwie rozliczyć. Za taksówkę i tak wyszłoby im drożej - tak jest uczciwie po prostu.

Wyciągnęłam wczoraj siostrę na rajd po sklepach (nowa nawrócona bieliźnianie !! - chodzi i nie może się nadziwić, że wszystko ma na miejscu, że nic nie musi poprawiać i że całość jakoś ładniej wygląda ), a potem na Seks w wielkim mieście. Filmik jak filmik, ale odstresować się można (przydało się jej po ostatnich przygodach...).

Co do podłogi - to pewnie nie do odzyskania nic, ale gorzej, bo coś niedobrego dzieje się w ścianach (znów woda)... Będzie granda w poniedziałek - i jak wreszcie czegoś nie zrobią, to wzywamy inspektora nadzoru - bo to zaczyna zakrawać na jakąś abstrakcję (ponoć blok jest gotowy i czekali tylko na podłączenie do prądu, a cały czas coś się dzieje - tym razem w całym pionie w 2 klatkach ). Tam już w 2 mieszkaniach ludzie mieszkają nawet... (bałabym się w sumie w nieodebranym bloku, ale są w podobnej sytuacji jak moja Rodzinka, tyle, że nie mieli gdzie iść, a na hotel ich nie stać)...

Mam parę pytań do Wrocławianek - za 3 tygodnie robię u Was małą imprezę i przydałoby mi się ciut wiedzy - mogę napisać na PW? (napisałabym tu, ale boję się, że mnie Tulip i Truskawa za reklamę pogonią)
Stary 2008-07-06, 16:46   #3914
meta43
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar IV

Dziś odpachniam fiolki, koreczki, butelki, strzykawki..... Nie wiem czy dobrze robie, ale gotuje to w denaturacie rozcieńczonym z wodą 4:3, za chwile będę gotował w wodzie z płynem do naczyć.
Cała chałupa tak śmierdzi, że szczęście że wszyscy domownicy na urlopie. Głowa mnie od tego tak rozbolała i czuje się jak po śmiecho***kach.
W dodatku z gara oprócz denaturatu wydobywa się odór Coney Island, który zwyciężył nad 40 innymi zapachami w garze.
meta43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 16:54   #3915
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Ja odpachniam leżakowaniem w spirytusie. Mniej śmierdzi, a też skuteczne...
Stary 2008-07-06, 17:43   #3916
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jestem już spakowana do szpitala, jutro zabieg. Jestem zaszczepiona, porobione wszystkie badania - mam nadzieję, że tym razem będzie ok, choć nie zdziwi mnie już nic

Frank Zappa

Stary 2008-07-06, 17:45   #3917
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Jestem już spakowana do szpitala, jutro zabieg. Jestem zaszczepiona, porobione wszystkie badania - mam nadzieję, że tym razem będzie ok, choć nie zdziwi mnie już nic

duzo energii ode mnie!

trzymaj sie i badz dzielna, mysl pozytywnie

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-07-06, 17:47   #3918
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
duzo energii ode mnie!

trzymaj sie i badz dzielna, mysl pozytywnie

Trochę się podygam, jak siebie znam

Frank Zappa

Stary 2008-07-06, 18:00   #3919
Anuschka
Wtajemniczenie

A propos lokalizacji, to nie chcem ale muszem to napisać - Yugoslav, a nie Yugoslavian, Meto43
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:08   #3920
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Madzia,nie jestem wtajemniczona i nie bardzo wiem o jaki zabieg chodzi,ale przesyłam dużo odwagi,mnóstwo pozytywnego myślenia i uśmiechu!

A moje kocisko właśnie zjadło jakieś sreberko po cukierku,teraz się denerwuję przez niego,głuptas jeden wszystko musi dorwać,powąchać,polizać,w ymamlać...

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:12   #3921
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzia,nie jestem wtajemniczona i nie bardzo wiem o jaki zabieg chodzi,ale przesyłam dużo odwagi,mnóstwo pozytywnego myślenia i uśmiechu!

A moje kocisko właśnie zjadło jakieś sreberko po cukierku,teraz się denerwuję przez niego,głuptas jeden wszystko musi dorwać,powąchać,polizać,w ymamlać...
Blonde - dziękuję

A z kiciami mam to samo - wszytko do pyszczka Szczególnie kochają folię, muszę strasznie uważać Mam nadzieję, że kawałek nie był duży i skończy się na natrualnym wydaleniu

Frank Zappa

Stary 2008-07-06, 19:11   #3922
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Madziczko, i ja przesyłam dużo , żeby tym razem zabieg doszedł do skutku i przebiegł z jak najmniejszym dyskomfortem
Stary 2008-07-06, 19:23   #3923
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Madziczko, i ja przesyłam dużo , żeby tym razem zabieg doszedł do skutku i przebiegł z jak najmniejszym dyskomfortem

Dwórko Margot

Frank Zappa

Stary 2008-07-06, 19:42   #3924
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Madziczko

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 19:57   #3925
meta43
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
A propos lokalizacji, to nie chcem ale muszem to napisać - Yugoslav, a nie Yugoslavian, Meto43

I rozumiem, że na PW nie dało się tego napisać??? Mój błąd, fakt, ale powinnaś wiedzieć, że wytykanie błędów innym w taki sposób jest niekulturalne...
meta43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:02   #3926
Fenris
Czekam na Ragnarok

Annmarie - dzięki za odp. odnośnie urlopu.
Co do Wrocławianek, to może ja w czymś pomogę?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:02   #3927
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Madziczko

Frank Zappa

Stary 2008-07-06, 20:07   #3928
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meta43 Pokaż wiadomość
I rozumiem, że na PW nie dało się tego napisać??? Mój błąd, fakt, ale powinnaś wiedzieć, że wytykanie błędów innym w taki sposób jest niekulturalne...
1/ ...nie bardziej niż Twoje prowokacje.

2/ Nigdy nie wytykam błędów innym, ale akurat tak się składa, że napisałeś z błędem nazwę kraju, który kiedyś wchodził w skład kraju mojego urodzenia, stąd moja spontaniczna reakcja.
I tyle.
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:33   #3929
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Sabbath, zapomnialabym... snilas mi sie... razem z Twoim Krolewna... tanczyliscie jakis taniec w chyba scenerii jakiegos turnieju rycerskiego

Ale sen byl ogolnie jak bardzo dobry film z rodzaji scienes-fiction, bylo kilkadziesiat wielkich samolotw na niebsiekim niebie i chyba cos w rodzaju UFO, bo przenikalo przez ziemskie obioekty, ale bylo wielkie, i mecze baseballowe na boisku do siatkowki w Sandmierzu..... szkoda ze mi sie nie nagralo, bo bylby calkiem dobry film do obejrzenia
No rzeczywiście w moim klimacie! I turniej, i samoloty, i UFO... Tylko na baseballu znam się słabo.

Też żałuję, że się nie nagrało.

Cytat:
W mentalności sąsiada nie zmienia się nic i się nie zmieni. I mama wie, że tego nie zmieni więc zmiana kościoła to chyba dla niej odcięcie się, żeby samej się nie denerwować. Skoro tak jest jej lepiej - w sensie poprawy komfortu psychicznego, to niech tak będzie. Mama sama wie, że problem zostaje
Problem zostaje, to prawda. Ale to przecież nie wasz problem.
Zauważam u ludzi normalnych, wrażliwych, że przejmują się tym, że ktoś jest chamem. I ja to rozumiem, bo mnie też to dotyka.

Wiesz co staram się sama sobie w takich sytuacjach powiedzieć? Że są ludzie, którzy po prostu nie są w stanie mnie obrazić. Tak jak nie obrażam się na kupę, że śmierdzi w mojej obecności.

Cytat:
Sabbath,przeczytałam Twój blog od deski do deski... i wszystkie recenzje na KWC. Do tej pory niszowce jakoś mnie nie interesowały,ale Twoje opisy tak pobudziły moją wyobraźnię,że już wiem że muszę wybrać się do Quality. Piszesz przepięknie. Niemalże można poczuć zapach który recenzujesz.
Blonde, dziękuję Ci pięknie. Naprawdę ważne jest dla mnie to, co napisałaś. Ten blog to zupełna świeżynka. Na razie, poza paroma tekstami z serii "prywatne" są w nim głównie modyfikowane nieco wiżażowe recki (i jeszcze będą wrzucone następne z tej puli), ale będą i nowe rzeczy. Obiecuję.

A co do niszowców - ja upodobałam sobie te najbardziej porypane z porypanych, ale jest wśród nisz mnóstwo rzeczy pięknych pięknem bardziej klasycznym. Naprawdę można znaleźć coś, co okaże się ucieleśnieniem naszych perfumeryjnych fantazji. czego Ci życzę.

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że musimy.
O matuchno, żaglówka. Ja nie umiem! (i autobusu na Hel bezpośredniego ni mom, ale jakby się uprzeć...)
Ale uno momento seniorita. Ja będę w okolicach Katowic w sierpniu. Konkretniej w Bielsku a później w Zabrzu. A Zabrze to chyba jakieś 30 minut drogi autobusem, nie mylę się? *sprawdza rozkład jazdy pks*
Mogę być w Katowicach o 6:20 lub o 11:20 i pojechać sobie do domu o godzinie 20:40.
Jesteś w Kato koło 15 sierpnia? *z nadzieją*
Kurka rurka!
No nie jestem!
Na połowę sierpnia wypada mi dwutygodniowy urlop. Nie dam rady nic już pokombinować.

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam. TŻ rozumiał - widział, jak szukam, siedzę nad materiałami, stukam. Ale rodzinka... Ech...
Przyjedź, potrzebujemy pomocy... Nie możesz? Jak to? Przecież nie pracujesz! Organizuję urodziny (na drugim końcu Polski), przyjedziecie we wtorek? No, nie bardzo, ja w czwartek oddaję teksty, dostaję często tematy w poniedziałek, więc nie dam rady... No wiesz co, inni - rozumiem, ale przecież Ty siedzisz w domu! No kurde, no!
Nic dodać, nic ująć. Tyle, że u mnie jeszcze Królewnie wydaje się, że ja przed tym kompem tylko na forum siedzę, a robota sama się pisze. Choć prawdą jest, że trochę na tym forum to jednak czasu marnuję... Ale ani myślę żałować! A co!

Cytat:
Mnie przeszkadza, ale w dalekim stopniu. Tzn. nie wyobrażam sobie gnijących resztek jedzenia, niemytej rok wanny, itp., ale ciuchy na krześle zamiast w szafie, dywany nieodkurzane 2 tyg. - żaden problem
No dobra. Trafiłaś znów. To jest poziom, który i mnie by ruszył.
A dywanów nie mam. Zrezygnowałam w celu niesprzatania. Ostał się tylko taki symulujący drogi u synka, ale tam i tak raz w tygodniu jest czyszczenie szczurkowej klatki, więc odkurzanie przy okazji robi się samo...

Cytat:
Co do podłogi - to pewnie nie do odzyskania nic, ale gorzej, bo coś niedobrego dzieje się w ścianach (znów woda)... Będzie granda w poniedziałek - i jak wreszcie czegoś nie zrobią, to wzywamy inspektora nadzoru - bo to zaczyna zakrawać na jakąś abstrakcję (ponoć blok jest gotowy i czekali tylko na podłączenie do prądu, a cały czas coś się dzieje - tym razem w całym pionie w 2 klatkach ). Tam już w 2 mieszkaniach ludzie mieszkają nawet... (bałabym się w sumie w nieodebranym bloku, ale są w podobnej sytuacji jak moja Rodzinka, tyle, że nie mieli gdzie iść, a na hotel ich nie stać)...
Nie wygląda to dobrze...
Ale nie wątpię, że coś wymyślisz. Jeśli nie Ty, to już chyba nikt nie da rady.

Cytat:
Madziu, pewnie, że będzie OK.
Będzie nie tylko OK, ale będzie doskonale.
Odezwij się najszybciej, jak będziesz mogła.
A ja jutro będę zaklinać rzeczywistość i słać pozytywną energię.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:38   #3930
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Bedzie OK.
Tzn. wszystko będzie tak jak być powinno.
Trzymać kciuki by tym razem wszystko doszło do skutku trzymam. A w powodzenie zabiegu w 100% wierzę.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości