|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
a co "robi" ten peeling migdałowy? świnia - absolutnie Kurczę, zwariowałam chyba od kilku dni chodzi za mną Flowerbomb (a na początku w ogóle mi się nie podobał), ale w tym miesiącu mam tyle wydatków Niedziela zapowiada się słonecznie więc miłego dnia Wam życzę
|
|
#3902 | |||
|
czyli Endżi
|
Madziczko, i jak wrażenia?
Dla mnie to jeden z najbeznadziejniejszych, nudnych, przereklamowanych i ohydnych filmów, jakie kiedykolwiek nakręcono ![]() Nieprawda! Cytat:
Cytat:
![]() Jak tylko to przeczytałam to od razu zmieniłam aw Takie komplementy na forum mnie krępują ... Cytat:
![]() Oooooch, Quentin jest wszędzie... A jak się bawiłaś na tej rockotece?
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- poleciało Enjoy the silence (czego się absolutnie, nigdy w życiu i w ogóle nie spodziewałam)- zrobiłam tę fotkę (chciałam żeby moja postać widniała przy przy tej tabliczce, ale chyba koleżanka wstydziła się mi zrobić takiego zdjęcia, więc sama zrobiłam samej tabliczce)
|
|
#3904 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Enjoy the Silence jest piękne Buuu, szkoda że nie ma Ciebie z tabliczką ![]() Tak się zastanawiam co pomyslałby QT o tym, że tabliczka z nazwą jego filmu znajduje się na drzwiach w rockotekowym kiblu. Mam silne przeczucie, że byłby zachwycony A powiedz mi jeszcze co Wy robicie na takiej rockotece? Tańczycie, pogujecie... ?Lubię kluby gdzie w tle sączy się przyjemna rockowa, indie albo progresywna muzyka - ale no właśnie - w tle a nie tak jako główna atrakcja
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Your Angel - zgodzę się tylko, co do jednego - takich historii miłosnych było już w kinie setki - fabuła fakt, banalna, banalny romans, banalne rozterki dwójki bohaterów. Mnie w tym filmie zachwyca sposób opowiadania tej historii - urwania, niedpowiedzenia, klimat, krajobrazy, muzyka. Podoba mi się bardziej drugi wątek tego filmu - tego co się dzieje z Almasy'm już w klasztorze, jego więź z pielęgniarką Haną, tego co ich łączy - nie wiem, przyjaźń, fascynajcja nim z jej strony - nie umiem tego określić, ogólnie - akcja dziejąca się w klasztorze.
Podsumowując - historia miłosna nie wzruszyła mnie ani na chwilę - oklepne, nudne. Zachwycił mnie klimat filmu, muzyka, zdjęcia. To właśnie sprawia, że co jakiś czas wracam do tego filmu - przyciąga jak magnes.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj poszlismy znow na rockoteke. Spoko bylo ale mniej ludzi niz ostatnio i tez palanty z serii 'ooo musze znalesc cos do za... spokojenia swoich zadzy seksualnych'
No i tanczymy sobie z kumpela, mnie na prawde nie przeszkadza jak ktos tanczy obok, ze mna. Ale przeszkadza mi jak do mnie wychodzi z lapami. Zwlaszcza, ze daje sie ewidentne sygnaly - macaj mnie lub nie dotykaj mnie. No ale ciota nacpana wystartowala do mnie, ja spuscilam po brzytwie - rozkaczyl sie w pseudoerotycznym tancu do kumpeli. Ta go wysmiala. Odeszlysmy. Za 10 minut on juz nie pamietaj, ze to my spuscilysmy go/ich po brzytwie i wraca znow. Pozniej jak z nami nie wyszlo tanczyla sobie taka gotka, jej chlopak do kibla/baru na chwile odszedl. Jeden z nich podszedl do niej od tylu, objal ja i pokazal do swoich ziomow oblesne gesty seksualne. W tym momencie zobaczyl to jej facet i skoczyl ja pantera. To w ogole byl dzien palanta. Pozniej, pozniej - takie mroczne chlpczyki ale takie z serii 'ale jestem ladny, wloski ukladalem 3 godziny, nie moge tanczyc bo sie spoce i rozczochram' Wiec stoja brygaga kilku na parkiecie, pociagaja piwko z buteleczek, obczajaja ludzi. Ja sobie tancze z kumpela i czuje 'klaps' Tak jak ja nienawidze jak mnie ktos po dupie klepie, to malo. Odwrocilam sie, rozlozylam rece w odpowiednim gescie i pytam 'wtf' On sie zmieszal ja odeszlam. Kumpela sobie tanczy 20 sekund pozniej i kucnela na chwile a ten ja po glowie klepie jak w beny hillu. Zwariowalysmy. Spojrzenie odpowiednie i sie przenioslysmy. Cala impreza zawsze konczy sie o 3 rano. Bylo dokladnie za 12 trzecia a ten patafian od klepania podchodzi do jakiejs innej laski z propozycja. Ja prawie sikalam, ze szuka last minute offer. Poza tymi debsami reszta ludzi przykladnie mila. Szczegolnie taki moze 19 letni chlopczyk jak sie tak uroczo patrzyl z uwielbieniem. hehe. Cala sytyacje kumpela skwitowala pozniej okraszajac k...urczakami w samochodzie 'mam prawie 30 lat a jakis idiota bedzie mnie po glowie klepal' |
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - Twoje opisy wrażeń z rockotek są po prostu bezbłędne
A powiedzonko "spuścić po brzytwie"...no klasyka! Postaram się go używać jak najczęściej ![]() Ale, ale! a co było po tym jak facet tej gotki skoczył na tamtych jak pantera?
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka para, ktora pasuje do siebie i wygklada swietnie razem. |
|
|
|
|
#3910 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath,przeczytałam Twój blog od deski do deski... i wszystkie recenzje na KWC. Do tej pory niszowce jakoś mnie nie interesowały,ale Twoje opisy tak pobudziły moją wyobraźnię,że już wiem że muszę wybrać się do Quality. Piszesz przepięknie. Niemalże można poczuć zapach który recenzujesz.
Hecate,świetne
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Lekko złuszcza, rozświetla, oczyszcza. Czyli w sumie działa podobnie jak kawitacja
To chyba jeden z najłagodniejszych kwasów i można spokojnie stosować go latem. Już po jednym zabiegu moja skóra wygląda dużo lepiej,więc mam zamiar przez jakiś czas chodzić regularnie ![]() więcej na temat tu i tu
|
#3912 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O matuchno, żaglówka. Ja nie umiem! (i autobusu na Hel bezpośredniego ni mom, ale jakby się uprzeć...)Ale uno momento seniorita. Ja będę w okolicach Katowic w sierpniu. Konkretniej w Bielsku a później w Zabrzu. A Zabrze to chyba jakieś 30 minut drogi autobusem, nie mylę się? *sprawdza rozkład jazdy pks* Mogę być w Katowicach o 6:20 lub o 11:20 i pojechać sobie do domu o godzinie 20:40. ![]() Jesteś w Kato koło 15 sierpnia? *z nadzieją* Prawda, prawda ![]() A no wciąga strasznie. Gdyby rodzice mnie nie pilnowali ... ![]() Cytat:
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-07-06 o 15:58 |
||
|
|
|
#3913 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjedź, potrzebujemy pomocy... Nie możesz? Jak to? Przecież nie pracujesz! Organizuję urodziny (na drugim końcu Polski), przyjedziecie we wtorek? No, nie bardzo, ja w czwartek oddaję teksty, dostaję często tematy w poniedziałek, więc nie dam rady... No wiesz co, inni - rozumiem, ale przecież Ty siedzisz w domu! No kurde, no! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale to dlatego, że TŻ sprząta ![]() ![]() Cytat:
TŻ był jesienią samolotem, więc na lotnisku musiał mieć. Ale np. przy jakiś przeprawach promem, też poprosili o dokument - i musiał pokazać paszport (dowód ani prawko nie wystarczyły), żeby kupić bilet. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już zdecydowałam, że część postaram się puścić na A., resztę sukcesywnie zużywać, bo to bez sensu - tym bardziej, że używam i tak z 5... A reszta od wielkiego dzwonu... Cytat:
Wyciągnęłam wczoraj siostrę na rajd po sklepach (nowa nawrócona bieliźnianie !! ), a potem na Seks w wielkim mieście. Filmik jak filmik, ale odstresować się można (przydało się jej po ostatnich przygodach...).Co do podłogi - to pewnie nie do odzyskania nic, ale gorzej, bo coś niedobrego dzieje się w ścianach (znów woda)... Będzie granda w poniedziałek - i jak wreszcie czegoś nie zrobią, to wzywamy inspektora nadzoru - bo to zaczyna zakrawać na jakąś abstrakcję (ponoć blok jest gotowy i czekali tylko na podłączenie do prądu, a cały czas coś się dzieje - tym razem w całym pionie w 2 klatkach ). Tam już w 2 mieszkaniach ludzie mieszkają nawet... (bałabym się w sumie w nieodebranym bloku, ale są w podobnej sytuacji jak moja Rodzinka, tyle, że nie mieli gdzie iść, a na hotel ich nie stać)...Mam parę pytań do Wrocławianek - za 3 tygodnie robię u Was małą imprezę i przydałoby mi się ciut wiedzy - mogę napisać na PW? (napisałabym tu, ale boję się, że mnie Tulip i Truskawa za reklamę pogonią)
|
|
#3914 |
|
BAN stały
|
Dziś odpachniam fiolki, koreczki, butelki, strzykawki..... Nie wiem czy dobrze robie, ale gotuje to w denaturacie rozcieńczonym z wodą 4:3, za chwile będę gotował w wodzie z płynem do naczyć.
Cała chałupa tak śmierdzi, że szczęście że wszyscy domownicy na urlopie. Głowa mnie od tego tak rozbolała i czuje się jak po śmiecho***kach. W dodatku z gara oprócz denaturatu wydobywa się odór Coney Island, który zwyciężył nad 40 innymi zapachami w garze. |
|
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja odpachniam leżakowaniem w spirytusie. Mniej śmierdzi, a też skuteczne...
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już spakowana do szpitala, jutro zabieg. Jestem zaszczepiona, porobione wszystkie badania - mam nadzieję, że tym razem będzie ok, choć nie zdziwi mnie już nic
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo energii ode mnie! trzymaj sie i badz dzielna, mysl pozytywnie |
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę się podygam, jak siebie znam
|
|
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
A propos lokalizacji
, to nie chcem ale muszem to napisać - Yugoslav, a nie Yugoslavian, Meto43
|
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Madzia,nie jestem wtajemniczona i nie bardzo wiem o jaki zabieg chodzi,ale przesyłam dużo odwagi,mnóstwo pozytywnego myślenia i uśmiechu!
A moje kocisko właśnie zjadło jakieś sreberko po cukierku,teraz się denerwuję przez niego,głuptas jeden wszystko musi dorwać,powąchać,polizać,w ymamlać...
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z kiciami mam to samo - wszytko do pyszczka Szczególnie kochają folię, muszę strasznie uważać Mam nadzieję, że kawałek nie był duży i skończy się na natrualnym wydaleniu
|
|
|
|
#3922 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Madziczko, i ja przesyłam dużo
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwórko Margot
|
|
|
|
#3924 |
|
rude jest piękne:)
|
Madziczko
|
#3925 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Annmarie - dzięki za odp. odnośnie urlopu.
Co do Wrocławianek, to może ja w czymś pomogę? |
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2/ Nigdy nie wytykam błędów innym, ale akurat tak się składa, że napisałeś z błędem nazwę kraju, który kiedyś wchodził w skład kraju mojego urodzenia, stąd moja spontaniczna reakcja. I tyle. |
|
|
|
|
#3929 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Też żałuję, że się nie nagrało. Cytat:
Zauważam u ludzi normalnych, wrażliwych, że przejmują się tym, że ktoś jest chamem. I ja to rozumiem, bo mnie też to dotyka. ![]() Wiesz co staram się sama sobie w takich sytuacjach powiedzieć? Że są ludzie, którzy po prostu nie są w stanie mnie obrazić. Tak jak nie obrażam się na kupę, że śmierdzi w mojej obecności. ![]() Cytat:
A co do niszowców - ja upodobałam sobie te najbardziej porypane z porypanych, ale jest wśród nisz mnóstwo rzeczy pięknych pięknem bardziej klasycznym. Naprawdę można znaleźć coś, co okaże się ucieleśnieniem naszych perfumeryjnych fantazji. czego Ci życzę. Cytat:
No nie jestem! Na połowę sierpnia wypada mi dwutygodniowy urlop. Nie dam rady nic już pokombinować. ![]() Cytat:
Cytat:
A dywanów nie mam. Zrezygnowałam w celu niesprzatania. Ostał się tylko taki symulujący drogi u synka, ale tam i tak raz w tygodniu jest czyszczenie szczurkowej klatki, więc odkurzanie przy okazji robi się samo... Cytat:
Ale nie wątpię, że coś wymyślisz. Jeśli nie Ty, to już chyba nikt nie da rady. Cytat:
Będzie nie tylko OK, ale będzie doskonale. ![]() Odezwij się najszybciej, jak będziesz mogła. A ja jutro będę zaklinać rzeczywistość i słać pozytywną energię.
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. wszystko będzie tak jak być powinno. Trzymać kciuki by tym razem wszystko doszło do skutku trzymam. A w powodzenie zabiegu w 100% wierzę.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

Aha, masaż twarzy między kolejnymi etapami był boski. Teraz lekko się świecę, ale za to bardzo podoba mi się stan skóry po zabiegu. Jeszcze tam wrócę 

(czego się absolutnie, nigdy w życiu i w ogóle nie spodziewałam)

W zlewie piętrzą się gary (nie znoszę zmywać
teraz mam moze z 5...
wszystko musi dorwać,powąchać,polizać,w ymamlać...