|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Dziękuję kochane za te wszystkie miiłe słowa
Co prawda podjęłam już decyzję ... ale co do innej sprawy,psychologa jeszcze muszę się zebrać w sobie że tak powiem ... Załączyłam zdjęcie moich nóg.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4232 |
|
Rozeznanie
|
Boże Agness
Ty masz takie ładne i szczuplutkie nogi..!!! Absolutnie nie powinnaś mieć kompleksów na ich tle......
|
#4233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...Plameczko - mi też wyślesz fotki? ![]() Mango - ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
|
|
|
#4235 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Głowa do góry.. i pokaż jutro, że jesteś świetnym kierowcą. ![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli masz czas i ochotę, polecam przeczytac książkę ' Potęgę podświadomości ' - mi wiele pomogła.. Co do psychologów to się nie zgodzę, mam psycholożkę w rodzinie i widzę jak ona niekiedy przeżywa problemy innych, stresuję się przez wizytą, pyta się mnie co o tym myślę.. zadręcza się, że nie potrafi komuś pomóc itd..
|
|
#4236 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, kobieto, i co Ty chcesz od tych nóg ?
|
#4237 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może powiedz lekarzowi o wyjeździe i on oceni jaki lek podac i jak on to widzi.Cytat:
Cytat:
A co do mnie. Jest źle i ciągle źle. Widzę ciągle te rube nogi uda, i tyłek. A o brzuchu już nie wspomnę. Wkurza mnie strasznie, że nikt nie daje mi tu czasu na rozkręcenie metabolimu. Chciłabym, zeby te kilka kg było własnie tego efektem, anie skutkiem szybkiego tycia i suma sumarum i tak wolnego metabolizmu, zeby potem albo dalej tyc, albo tez dalej ograniczac sie z jedzeniem. Wszysy myslą,że nie odczuwam głodu, nie mam ochoty na kaloryczne jedzenie i wogóle świetnie się czuję ze swoim niejedzeniem., a tak bardzo cierpie, prosze o pomoc, staram się tłumazyc swoje odczucia . Ale skutkiem tego w najlepszym wypadku będzie chwilowe zaprzestanie komentarzy na temat mojego wyglądu. O wsparciu nie ma mowy. Zasze musiałam radzic sobie sama, średnio mi to wychodziło, stąd tez pewnie i ED. Tylko, ze teraz chciałabym jednak wsparcia. |
|||
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Uda są za szerokie,poza tym nienawidzę brzuchola (choć zdarza się,że go lubię),ale to już nie nogi
![]() Toffiee -
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana napisz mi na PW jeśli chcesz, swoją wagę i wzrost. Jesz zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem, więcej, mniej? A co na Twoje problemy rodzina, przyjaciele? Nie widzą, że cierpisz? Czy nie potrafią Ci pomóc ? ![]() Dziewczyny, dzisiaj jest chyba jakiś wyjątkowo zły dzień.. Ech Aga.. muszę Ci powiedziec, że mi także nie podobają się moje uda, ale cóż mam począc? Taka moja budowa i już.. Po co mam się katowac dietami, cwiczeniami.. skoro mogę je po prostu ZAAKCEPTOWAć ?
|
|
#4240 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I wciąż słysze od lekarzy, ze waga jest teraz na pierwszym miejscu. A już niedługo ide do psychologa, mam nadzieje, że on mi choć troszke pomoże. Na wsparcie bliskich nigdy nie mogłam liczyc, tak i teraz nie mogę porozmwaić o swoich problemach , bo zostane zlekcewzona, lub tak ja ostanio, mam pokręci głowa i powie bolącym toen" W szitalu tyłabys 1 kg na tydzień" Szczerze mówiąc dośc mam juz takiej "pomocy".
|
||
|
|
|
#4241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Toffiee a masz jakies najaktualniejsze fotki? Bo pamietam Twoja jedna fotke, ktora mnie wystraszyla, bylas na niej przerazliwie wychudzona, taki szkielecik, ale za to podobaly mi sie Twoje wlosy, a twarzy dobtrze nie widzialam zza telefonu, ale wydawala mi sie sliczna. Pamietaj, ze nie jestes sama, my Cie wspieramy, pisz zawsze co Cie trapi, a my pomozemy Ci, albo chociaz bedziemy wspieraly, pocieszaly Jasne, podaj maila, a ja prosze o Twoje aktualne zdjecie figury, bo ty szczuplak jestes, a marudzisz ![]() Cytat:
![]() Bo psycholog to zazwyczaj bardzo wrazliwa osobka. Mi chodzilo o to, ze psycholog to nie taka typowa `ławkowa baba` co to wszystkich obgaduje, o kazdym ma swoje czesto zle zdanie Mi chodzilo o to, ze psycholog, nie klamie, mowiac o czyichs zaletach. Psycholodzy to osoby inne, niz zwykli ludzie. A bynajmniej moja psycholozka Ona nie mowi mi tych wszytskich rzeczy, zebym lepiej sie poczula. Ona mi przedstawia swoj wizerunek swiata, dzieki ktoremu jest szczesliwa i probuje mi to pokazac i to nie jest tak, ze pogada co innego, a mysli o mnie `Ale glupia, ale ma problem`, tylko rozumie mnie i moj problem.
|
|
#4242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4243 |
|
Konto usunięte
|
Plameczko, juz napisałam do smakmalin jaki stosunek ma do mnie rodzina. A wyglądam tak samo jak na tamtej fotce. Ty tez masz zabójczo śliczne włosy
Edit: Mama była dla mnie złośliwa i niezbyt pomocna. Własnie teraz tak jakby się stara, ale nie wiem, może ja jestem jakas wyrodna i niepotrafię docenic pomocy, no ale jest ona taka jak napisałam. |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Plameczko - te nogi to moje najaktualniejsze zdjęcie
bo robiłam kilka minut przed zamieszczeniem ![]() mój mail agness51@wp.pl Toffiee - SŁOŃCE ,mam nadzieję, że wszystko się ułoży kochana EDIT: Plameczko - jutro wpadnę na pocztę i zobaczę fotki od Ciebie (zapewne śliczne),bo teraz już zmykam z kompa ![]() Powiem Wam,że nawet mi lepiej trochę,oczywiście dzięki Wam ![]() Dobranoc
|
|
|
#4245 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę rozumiem Twoich rodziców, martwią się o Ciebie, boją.. wolą żebyś poszła do szpitala, bo nie wiedzą właśnie jak Ci pomóc, a wiedzą, że w szpitalu odpowiednio by się Tobą zajęli.. Cytat:
Teraz w pełni się z Tobą zgadzam co do psychologów
|
|
#4246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smak6malin juz zaplanowalam wino i czekolade Gorzej jak nie zdam BOJE SIE!! ![]() agness wyslalam
|
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, przypomnisz mi jak Ty miałaś na imię, bo jakoś nie mogę zapamiętac ?
|
|
#4248 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego, spokój spokój i jeszcze raz spokój.Też nie znoszę równoległego, jak ognia unikam takich miejsc do wjeżdżania. Trzymam mocno kciuki! Cytat:
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Zgrabne, szczupłe nogi, co Ty od nich chcesz Agness
|
#4250 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, ale musze juz isc, jutro pobudka 5.00 na ten egzamin, wiec musze sie wyspac.. Papa DOBRANOC
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4 lub 5 lat temu( nie pamietam dokładnie) moja Mama wyjechała do pracy za granice, przyjezdzala czessto, pozniej juz bardzo rzadko, ja widzialam sie z Nią pare razy do roku, dwa moze jeden w wakacje. I tak juz zostało, w tym roku nie widzialm sie z Mama w ogóle, w zeszłym roku dwa razy. Słownie : dwa. Brakuje mi jej, tesknie za nia, ale teraz mysle ze nawet jesliby wróciła, to i tak nie byłoby to samo. Nie mieszkam z ojcem a z bratowa i bratanica,siostra i bratem którzy pracują nie w kraju. Wiec jestem sama w swoich 4 scianach. Wiecie, czasami mysle ze potrzebuje kogos kto bedzie ze mna 24 h na dobe przez 7dniu w tygodniu, nie musiałby nic mówic, po prostu zeby był ![]() Mam Tz ta, ale pare godzin dziennie.A ja chciałabym kogos miec ciagle przy sobie. Az sie pobeczałam
|
|
#4254 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Monochrome ,super że zmieniłaś avatarek na taki kobiecy,podoba mi się ![]() Plameczko heeej mogę dostać Twoje zdjęcie?Mój mail kasienka264@buziaczek.pl ,poza tym trzymam za Ciebie kciuki ![]() Agness masz super nóżki,wyluzuj kobieto ![]() Orzeszku ![]() Toffee ,Smak malin,Krytuś ,Enex,Weroniczko,Nasturcj o i wszystkie dziewczynki które zapomniałam wymienić życze Wam miłej nocy i kolorowych snów ![]()
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
Teraz sprawdziłam na jakimś kalkulatorze na internecie i jest chyba 18,7. Przytyłam 4kg w szybkim tempie i tyję.. Wymiary mi się zmieniają, talia, uda. Przybywa. Mam takie normalne zdjęcia całościowe, pokazać Ci.. ?
|
#4256 |
|
Zadomowienie
|
Plameczko trzymam kciuki
![]() Agnesss ![]() ![]() :ee k:![]() ![]() jakie ty masz ładne nogiToffee ![]() sory że nie odp. więcej ale mam gościa ![]() A i macie pozdrowienia od Wiosenki i ode mnie
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
Plameczko,
![]() ![]() Będzie dobrzeMoniczkaaSnk, ja też bym chętnie zobaczyła zdjęcie, vixen2@tlen.pl Agnes , tak myślałam...! Tak myśałam że tylko mówisz że jesteś gruba a w rzeczywistości masz mega zgrabne nogii...![]() A mi sie zapowiada dzisiaj mega nudny dzien Tylko tak średnio chce mi się samej, a koleżanki z którymi miałam dobry kontakt powyjezdzały.. PO skończeniu LO wszyscy zajęci swoimi sprawami...![]() Monochrome, przypominam się Czekam na PW odnośnie tego szukania mieszkań w Krk Z góry dzięki |
|
|
|
#4258 |
|
Raczkowanie
|
Vixeen hej;D
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Plameczko! Jejku, Ty masz świetną figurę! Po opisie spodziewałam się jakiś fałdek, a tu
W życiu bym Ci nie dała 60 kg! Tak trzymaj!
|
|
|
|
#4260 | ||||
|
Rozeznanie
|
czy ja też mogę prosić fotkę : filifionka-bezogonka@wp.pl
Cytat:
do tego tekst - ciebie tylko interesuje rower i odchudzanie na nim, nic innego nie robisz... przykro mi się zrobiło, szczególnie ze od miesiąca na rowerze byłam 1 raz ( słownie: jeden raz) Ja zaczełam się odchudzać bo miałam depresje (poczucie winy ciągle mną rządzi) , kiepski apetyt.. do tego fobia społeczna i zerowa akceptacja - zawsze dla mnie szczupły= szczęśliwy.. byłam coraz chudsza i chudsza i coraz bardziej nieszczęśliwa... teraz znow depresja do mnie chyba wraca i to wielkimi krokami... płacze juz o wszystko i straciłam juz całkiem chęci do czegokolwiek...od tak czuje się źle i psuje wszystko co jest dookoła mnie.. Cytat:
Cytat:
a egzaminem sie nie przejmuj, ja też podchodziłam kilka razy trafiajac zawsze na tego samego ezgaminatora, który mierzył odległości parkowania linijką, jak juz widziałam go to od razu chciało mi sie płakaćbo wiedziałam, ze nie zdam. A teraz co? Uwielbiam jeździc samochodzem, najlepiej sama, szybko przed siebie, odpręża mnie to i żałuje ze nie mam czasu na jakies długie trasy Cytat:
na górze jest mój mail |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Ty masz takie ładne i szczuplutkie nogi..!!! Absolutnie nie powinnaś mieć kompleksów na ich tle......

...
...
W ed zaburzony jest obraz normalnosci, zle podejscie do diety, napady objadania sie, stad skutkiem jest tycie na redukcji. Ja zauwazylam, ze odchudzajac sie jadlam wiecej niz teraz na U. Moim zdaniem powinnas wybrac sie do psychologa i w ogole powinnas nadal byc na U. Ile jadlas kalorii odchudzajac sie? Czemu nie wierzysz tym wszytskim, ktorzy mowia, ze jestes szczupla/chuda? Pewnie nie patrzysz na siebie obiektywnie, tylko spogladasz na poszczegolne czesci ciala. Kazdy ma faldki na brzuchu, nawet najwieksi chudzielce. Ale ludzie nie oceniaja brzucha, tylko calosc. A psycholog pomoze Ci w akceptacji siebie. Pozdrawiam
Spodnie to tylko spodnie, założę się, że figurę wciąż masz świetną. Nie zadręczaj się ucinaniem kcal.