Mamusie majowe 2018 cz. 6 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-10, 18:13   #2791
Qazsew
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Sama tak bym się nie odezwała że haaaalo w ciąży jestem , proszę mnie przepuścić 😂😂
Wiadomo jak ludzie...
Ale miło jak ktoś sam z siebie okaże trochę życzliwości ☺
No wlasnie mi tez tak glupio samej leciec przed szeregale smiac mi sie chcialo bo mowie do tz ze tu powinnam isc bez kolejki bo w ciazy,a pan przede mną tylko sie obejrzal,popatrzyl wzrokiem pt wez nie marudz,stoj w kolejce i sie odwrócil
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:13   #2792
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
No wlasnie mi tez tak glupio samej leciec przed szeregale smiac mi sie chcialo bo mowie do tz ze tu powinnam isc bez kolejki bo w ciazy,a pan przede mną tylko sie obejrzal,popatrzyl wzrokiem pt wez nie marudz,stoj w kolejce i sie odwrócil
Masakra burak 😁
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:15   #2793
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
To miłe 😍

Wstydnis mały 😍😍

Załącznik 7426561
Moje dzisiejsze zdobycze dla synka 😊
Bardzo fajne zdobycze
Stary 2018-02-10, 18:47   #2794
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Portfel lzejszy o 250zl wiec chyba bez tragedii 😁 chociaz podczas zakupow stwierdzilam ze portfel tez by mi sie przydal bo troche sie zuzyl 😁 dla siebie kupilam 3 zwykle bluzki w rozmiarze UWAGA!! XL bo mi z M pol brzucha wychodzi

Kupilam w rosku jedna pake pampersow 1, a niech sobie leza i czekaja

Do tego dorwalam ladna posciel w motylki 😍 wiec kupilam tez cos dla NAS zeby maz nie powiedzial ze on nic nie ma

Powozilam sie wozkami i 3 modele wpadly mi w oko i w ktorys z nich juz napewno bede celowac. W poniedzialek ide sie powozic nimi jeszcze raz i ktorys juz zaklepie

Aaaa no i matka musiala kupic cos dla siebie😈 mezuuuu strzez sie! Po przeczytaniu tej ksiazki nie bede z Ciebie schodzic chocby na chwile

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Fajne ciuszki 😊

Cytat:
Niud - biedna , nie denerwuj się, nie warto. 😙

Domii - fajne zakupy ja dzisiaj też poszalalam
Trochę spozywki, trochę kosmetyków, dwa ciuszki dla synka , trochę w aptece i kasa poszła.

W rosmanie dzisiaj była taaaaka kolejka, stoję na samym końcu , myślę sobie " cholera nikt mnie nie zauważa, stoję na szarym końcu z brzuszkiem , pewnie nie chcą mnie widzieć "
A tu Pani z kasy mnie dojrzała i słyszę " pani w ciąży na końcu zapraszam panią poza kolejka ".
Moja mina - 😊😊😊😊😊 !

Domii - daj znać czy fajna książka. Co potem robisz z książkami przeczytanymi ?
Ja lubię sprzedać i mieć na inne , ale nie zawsze się udaje i nie mam gdzie tych książek już chować:/
Mnie jeszcze nikt nie przepuscil ale tymi na bank dlatego że pod kurtka nic nie widać 😂 ostatnio poszłam do pasmanterii dokupić materiał i kobieta pyta, co z tego uszyję, to jej powiedziałam że kocyk dla drugiej. To tylko tak wymownie spojrzała na mój brzuch że nic nie widać i pewnie sobie pomyślała "ledwo zaszła a już kocyk szyje" 😂 ale lubię je tam więc się nie gniewam 😊

Cytat:

Załącznik 7426561
Fajne 😊 te wyżej to z polaru?

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Aa i ja zbierałam wszystkie książki ale zaczęło brakować miejsca 😁 wiec zostawiłam tylko te nieprzeczytane i w pracy zrobiłam ruchomą bibliotekę 😉 rozeszły się w mig a ja mam spokój na regale 😉

polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:49   #2795
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Nie wiem kiedy nadrobię wczoraj i dziś.
Wpadłam się tylko wypłakać
Na czczo 96 po śniadaniu 148 :rycze:
Wczoraj jadłam marnie po kolacji przed snem a na śniadanie moją ulubioną mozzarellą z lidl. No ale anyway dół gigant...
Jeszcze mam w domu teściowa która tak mnie wku*** sama swoją obecnością. Wczoraj jej powiedziałam o cukrzycy "To co teraz ścisła dietka ?" takim tonem którego nie potrafię opisać ale działa na mnie jak płachta na byka.
Zamknęłabym się najchętniej gdzieś sama do czasu porodu... No ewentualnie z synem

Współczuję. Gadka tesciowej sie nie przejmuj. Ja jestem u rodziców i mam wrecz odwrotnie. "Nie przejmuj się, nie przesadzaj z tą dieta itd"

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!! Odzywam się dopiero dzisiaj, bo wczoraj prosto po wizycie wsiedliśmy w samochód i ruszyliśmy z wwy do zmc a internet po drodze strasznie mi rwało. Mała jest dalej dziewczynką, waży prawie 800 g, wczoraj leżała poprzecznie 😃 ale wierci się nadal bardzo. Gin powiedziała że glukoza Ok, żebym się nie przejmowała tą obecnością w moczu bo może to byc wynik tego, ze dzień przed badaniami cały dzień wcinałam owoce a potem wieczorem jechaliśmy ponad 4 godz do wwy.
Kolejna wizyta 16 marca, a 20 marca usg III trym. Dzisiaj tylko Was podczytuję, bo mama ma imieniny i siedzę w kuchni 😉 udanego weekendu życzę 😀
P.s. I po Waszych pozytywnych rekomendacjach wczoraj dokonałam napadu na outlet internetowy sklepu ewaklucze 😅
Super

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Hej!
Miałam dziś wizytę w szpitalu, gdzie będę rodzić. Lekarz jest sympatyczny. Co do wagi, powiedział, że w normie, ale wykład, że w ciąży wcale nie powinno się jeść więcej, unikać słodkiego pod każdą postacią, słonych przekąsek, itp. Ja mówię, że jak to, że chyba od czasu do czasu można coś słodkiego, a on do mnie "tak, raz w tygodniu, ale u pani to raczej trochę częściej" także tego...
Szyjka długa, zamknięta, serducho jak dzwon, glukozy jednak pić nie będę bo to obciążenie dla organizmu, a w moim przypadku nie widzi takiej potrzeby bo wzrost wagi jest ok i dobre wyniki (brak cukru w moczu i prawidłowy poziom cukru we krwi).
Super trafiliśmy bo akurat były dni otwarte oddziału więc wszędzie nas oprowadzono, poinstruowano, dano mnóstwo ulotek, opowiedziano nam też o darmowych spotkaniach tematycznych (masaż dzidzi, chustowanie, pogadanki dla przyszłych tatusiów o ich roli, jak nam ulżyć i jak nie zwariować pod wpływem naszych hormonów], jakieś zajęcia sportowe), jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarezerwowaliśmy już sobie też pokój : )
Ekstra.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:53   #2796
blaira
Wtajemniczenie

Malinka, super ciuszki.

Polasia, takie chucherko to nic dziwnego że pod kurtką nic nie widać.
Pochwal się swoimi rękodziełami jak skończysz
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 18:57   #2797
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Fajne ciuszki 😊

Mnie jeszcze nikt nie przepuscil ale tymi na bank dlatego że pod kurtka nic nie widać 😂 ostatnio poszłam do pasmanterii dokupić materiał i kobieta pyta, co z tego uszyję, to jej powiedziałam że kocyk dla drugiej. To tylko tak wymownie spojrzała na mój brzuch że nic nie widać i pewnie sobie pomyślała "ledwo zaszła a już kocyk szyje" 😂 ale lubię je tam więc się nie gniewam 😊

Fajne 😊 te wyżej to z polaru?

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Ja w galerii się zawsze rozpinam,bo ciepło,wiec widac,nie da się ukryć,że to ciąża

Tak, polar
Stary 2018-02-10, 19:24   #2798
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Malinka, super ciuszki.

Polasia, takie chucherko to nic dziwnego że pod kurtką nic nie widać.
Pochwal się swoimi rękodziełami jak skończysz
Jak skończę to nieomieszkam się pochwalić i wstawię na fb 😊
Cytat:
Ja w galerii się zawsze rozpinam,bo ciepło,wiec widac,nie da się ukryć,że to ciąża

Tak, polar
No tak 😊 co innego galeria, co innego wejście na 3 minuty do sklepu z dworu 😉
Stary 2018-02-10, 19:59   #2799
_groooszek_
Zakorzenienie

Witam się sobotnio i idę nadrabiać

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Widzę, że był temat suszarek. Wspomniałam o takim urządzeniu teściowej i chyba ją nakuszę w tym roku na inwestycję

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Melduję, że wszystko grzecznie przeczytałam

My dzisiaj standardowo dzień w budowlanym a potem u teściów bo mają 28 rocznicę ślubu. Dopiero wróciliśmy do domu i padam na twarz.

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 21:06   #2800
sweetmedi25
Zakorzenienie

Groszku w wolnej chwilii jak możesz wpisz mi wizytę na 09.03. Wczoraj zapomniałam napisać. Z góry dziękuję

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Dziewczyny z tej Loveli lepszy będzie płyn do prania czy proszek? Kupilabym już do koloru i do białego ale nie wiem na co się zdecydować. Męża wyśle do Rosska

sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-10, 21:22   #2801
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Witam się sobotnio i idę nadrabiać

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Widzę, że był temat suszarek. Wspomniałam o takim urządzeniu teściowej i chyba ją nakuszę w tym roku na inwestycję

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Melduję, że wszystko grzecznie przeczytałam

My dzisiaj standardowo dzień w budowlanym a potem u teściów bo mają 28 rocznicę ślubu. Dopiero wróciliśmy do domu i padam na twarz.

Fajnie że temat suszarki blisko 😊 naprawdę polecam 😊
Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Groszku w wolnej chwilii jak możesz wpisz mi wizytę na 09.03. Wczoraj zapomniałam napisać. Z góry dziękuję

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Dziewczyny z tej Loveli lepszy będzie płyn do prania czy proszek? Kupilabym już do koloru i do białego ale nie wiem na co się zdecydować. Męża wyśle do Rosska

Ja na bank kupię płyn do prania, bo obawiam się że proszek mi się tak dobrze nie wypłucze. Tylko jeszcze się zastanawiam nad firmą 😉
Stary 2018-02-10, 21:31   #2802
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość

Ja od poczatku mialam płyn,jakos tak mi sie wydaje ze lepiej sie wyplukuje niz proszek
Stary 2018-02-10, 22:54   #2803
polasia
Wtajemniczenie

Chyba w Lovelę zainwestuję. Któraś z dzieciatych już używała może?
Przy córce miałam Jelp, ale drogi interes. Dlatego zmieniam 😉

Stary 2018-02-10, 23:25   #2804
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Słyszałam że DZIDZIUŚ też jest wart uwagi. Któraś miała?
Stary 2018-02-10, 23:28   #2805
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie zastanawiałam się nad Lovelą a Dzidziusiem 😉 jakieś opinie?
Stary 2018-02-10, 23:32   #2806
skorpio87
Rozeznanie

jak dobrze, że w weekendy nie trzeba się bać milionów stron do nadrobienia po kilkugodzinnej nieobecności
Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!! Odzywam się dopiero dzisiaj, bo wczoraj prosto po wizycie wsiedliśmy w samochód i ruszyliśmy z wwy do zmc a internet po drodze strasznie mi rwało. Mała jest dalej dziewczynką, waży prawie 800 g, wczoraj leżała poprzecznie 😃 ale wierci się nadal bardzo. Gin powiedziała że glukoza Ok, żebym się nie przejmowała tą obecnością w moczu bo może to byc wynik tego, ze dzień przed badaniami cały dzień wcinałam owoce a potem wieczorem jechaliśmy ponad 4 godz do wwy.
Kolejna wizyta 16 marca, a 20 marca usg III trym. Dzisiaj tylko Was podczytuję, bo mama ma imieniny i siedzę w kuchni 😉 udanego weekendu życzę 😀
P.s. I po Waszych pozytywnych rekomendacjach wczoraj dokonałam napadu na outlet internetowy sklepu ewaklucze 😅
superaśnie
Cytat:
Hej!
Miałam dziś wizytę w szpitalu, gdzie będę rodzić. Lekarz jest sympatyczny. Co do wagi, powiedział, że w normie, ale wykład, że w ciąży wcale nie powinno się jeść więcej, unikać słodkiego pod każdą postacią, słonych przekąsek, itp. Ja mówię, że jak to, że chyba od czasu do czasu można coś słodkiego, a on do mnie "tak, raz w tygodniu, ale u pani to raczej trochę częściej" także tego...
Szyjka długa, zamknięta, serducho jak dzwon, glukozy jednak pić nie będę bo to obciążenie dla organizmu, a w moim przypadku nie widzi takiej potrzeby bo wzrost wagi jest ok i dobre wyniki (brak cukru w moczu i prawidłowy poziom cukru we krwi).
Super trafiliśmy bo akurat były dni otwarte oddziału więc wszędzie nas oprowadzono, poinstruowano, dano mnóstwo ulotek, opowiedziano nam też o darmowych spotkaniach tematycznych (masaż dzidzi, chustowanie, pogadanki dla przyszłych tatusiów o ich roli, jak nam ulżyć i jak nie zwariować pod wpływem naszych hormonów], jakieś zajęcia sportowe), jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarezerwowaliśmy już sobie też pokój : )
no to Ci lekarz nagadał
fajnie, że wszystko dobrze z Dzidziolem i że trochę pozwiedzaliście a będziesz mieć cc, że już pokój zarezerwowany czy na jakiej zasadzie to tam działa?
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 00:10   #2807
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Dobrze, ze wszystko u Was w porzadku 👍
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Portfel lzejszy o 250zl wiec chyba bez tragedii 😁 chociaz podczas zakupow stwierdzilam ze portfel tez by mi sie przydal bo troche sie zuzyl 😁 dla siebie kupilam 3 zwykle bluzki w rozmiarze UWAGA!! XL bo mi z M pol brzucha wychodzi

Kupilam w rosku jedna pake pampersow 1, a niech sobie leza i czekaja

Do tego dorwalam ladna posciel w motylki 😍 wiec kupilam tez cos dla NAS zeby maz nie powiedzial ze on nic nie ma

Powozilam sie wozkami i 3 modele wpadly mi w oko i w ktorys z nich juz napewno bede celowac. W poniedzialek ide sie powozic nimi jeszcze raz i ktorys juz zaklepie

Aaaa no i matka musiala kupic cos dla siebie😈 mezuuuu strzez sie! Po przeczytaniu tej ksiazki nie bede z Ciebie schodzic chocby na chwile

Sliczne rzeczy 😍
Cytat:
To miłe 😍

Wstydnis mały 😍😍

Załącznik 7426561
Udane zakupy 👍 ten polarkowy w paski tez mam 😎
My wrocilismy z imprezy jakies pol godz temu. Nie za ciekawie bylo w tym roku... Zamiast dj muzyka z laptopa, nie za bardzo bylo co zjesc. No trudno, pogadalam chociaz ze znajomymi z pracy 😊
Aa i chyba troche za duzo poszalalam na parkiecie, bo strasznie mie ciagnie noga w pachwinie 😰 a juz ostatnio bylo troche lepiej. Troche komplementow zebralam, ze ladnie wygladam pytanie tylko czy t bylo szczere 😂😂

Edytowane przez _St0kr0tka
Czas edycji: 2018-02-11 o 00:13
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 07:11   #2808
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używałam loveli przez dlugi czas, nie narzekalam. Wiadomo, że to delikatny plyn i większych plam nie ogarnie ale tak to mi pasował. Teraz tez chyba na te pierwsze prania kupię, później już pewnie przesiade się na persil sensitive.

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Dzień dobry

Wczoraj trochę jedzeniowych grzeszkow było, jak to u rodziców, ale cukry w normie na szczęście.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 08:31   #2809
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Ja używałam loveli przez dlugi czas, nie narzekalam. Wiadomo, że to delikatny plyn i większych plam nie ogarnie ale tak to mi pasował. Teraz tez chyba na te pierwsze prania kupię, później już pewnie przesiade się na persil sensitive.

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Dzień dobry

Wczoraj trochę jedzeniowych grzeszkow było, jak to u rodziców, ale cukry w normie na szczęście.
To super, ze cukry w normie 😊 ja dzis rano zobaczylam 98 na glukometrze to chyba moj najwyzszy wynik jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie zwiekszyc insuline... Ech. Ale nie za bardzo mialam co tam zjesc wczoraj na ten ostatni posilek a jak wrocilam do domu to od razu padlam i zapomnialam o kanapce.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 08:53   #2810
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry 😙 miłego dnia 😗
Stary 2018-02-11, 08:57   #2811
Qazsew
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:

Ja uzywalam lovelli plynu i ladnie sie prało,zapach tez fajny
Stary 2018-02-11, 09:46   #2812
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka używała przy swojej córeczce o chwali bardzo mówiła, że nie ma sensu inwestować w drogie proszki tylko brać ten

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

W ogóle to dzień dobry

Ja już po śniadaniu - dzisiaj wjechała jajecznica ze szczypiorkiem pora na kawę

Dzisiaj też mnie będzie mało, bo na obiad jedziemy do mojej mamy a później do dziadzia

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 09:47   #2813
domii29
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Milego dnia Wam zycze
Mlody na feriach u dziadkow wiec planuje dzis caly dzien spedzic w lozku z ksiazka 😍

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 09:56   #2814
niud
Wtajemniczenie

Dziewczyny dziękuję bardzo za Wasze wsparcie, jesteście niezastąpione
Naleśnikiczku - tak idę do luxmedowego diabetologa w środę rano, zobaczymy co powie poza tym że zaleci insulinę.
Dziś 101 na czczo - wczoraj sprawdzałam czy tłuste kanapki ( z awokado) się sprawdzą. Nie sprawdzają się :/
Także już dziś swoją godzinę przepłakałam zaraz mierze cukier i lecę po prezent dla 2 miesięcznej córeczki przyjaciół do których po południu jedziemy ( znaczy na bank jedzie tż z bąblem ja zobaczę jak się będę czuła psychicznie bo póki co jest źle... ).
Ściskam.

niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 10:05   #2815
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Naleśnikiczku - tak idę do luxmedowego diabetologa w środę rano, zobaczymy co powie poza tym że zaleci insulinę.
Dziś 101 na czczo - wczoraj sprawdzałam czy tłuste kanapki ( z awokado) się sprawdzą. Nie sprawdzają się :/
Także już dziś swoją godzinę przepłakałam zaraz mierze cukier i lecę po prezent dla 2 miesięcznej córeczki przyjaciół do których po południu jedziemy ( znaczy na bank jedzie tż z bąblem ja zobaczę jak się będę czuła psychicznie bo póki co jest źle... ).
Ściskam.

Biedna jestes z tym testowaniem dietyale juz coraz blizej poznania wlasciwych produktów no i niedlugo majdaj znac co kupilas bo niedlugo rodzi siostra tz i tez trzeba bedzie cos zakupicja myslalam o jakims 3 lub 4 paku chusteczek nawilzanych i ciuszek ale tz mowi ze chusteczki nie wypada,lepiej jakies ubranko,choc ja bym tam nie miala nic przeciwko jakby mi ktos zamiast 10 pary spiochow w tym samym rozmiarze dal wlasnie chusteczki czy pieluchy
Stary 2018-02-11, 10:20   #2816
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Dobrze, ze wszystko u Was w porzadku 👍

Sliczne rzeczy 😍

Udane zakupy 👍 ten polarkowy w paski tez mam 😎
My wrocilismy z imprezy jakies pol godz temu. Nie za ciekawie bylo w tym roku... Zamiast dj muzyka z laptopa, nie za bardzo bylo co zjesc. No trudno, pogadalam chociaz ze znajomymi z pracy 😊
Aa i chyba troche za duzo poszalalam na parkiecie, bo strasznie mie ciagnie noga w pachwinie 😰 a juz ostatnio bylo troche lepiej. Troche komplementow zebralam, ze ladnie wygladam pytanie tylko czy t bylo szczere 😂😂

Tancerka 😁 a komplementy, jedynie szczere zapewne 😘
Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość

Dzień dobry

No właśnie to będę musiała obczaić też jakiś odplamiacz. Przy córce nic takiego nie używałam 😮
Cytat:
Ściskam.

Zaraz dojdziesz do tego co jak na Ciebie działa i cukry się ustabilizuja kochana 😘
Cytat:
Biedna jestes z tym testowaniem dietyale juz coraz blizej poznania wlasciwych produktów no i niedlugo majdaj znac co kupilas bo niedlugo rodzi siostra tz i tez trzeba bedzie cos zakupicja myslalam o jakims 3 lub 4 paku chusteczek nawilzanych i ciuszek ale tz mowi ze chusteczki nie wypada,lepiej jakies ubranko,choc ja bym tam nie miala nic przeciwko jakby mi ktos zamiast 10 pary spiochow w tym samym rozmiarze dal wlasnie chusteczki czy pieluchy
Wiadomo, fajnie jest dostać nowe ubranko, ale wiadomo, że na początku i tak same kupujemy całą masę, więc wolałabym zamiast kolejnego ubranka dostać właśnie pampersy, chustki czy mate na podłogę (jeśli nie mają). Ale ogólnie to jestem za tym żeby zadzwonić i zapytać np jakie chustki używają, czy jakie pampersy żeby nie uszczęśliwić też na siłę innymi. Przy dziecku idzie to jak woda więc wcale nie głupio taki prezent. Bo ubranko założysz dwa - trzy razy w schowasz. I tyle z prezentu, a np pampy jednak odciążą domowy budżet 😉

Wczoraj przeglądałam na kompie pampersy. Białe premium care były dziady ale oprócz zielonych może kupię małe op białych jednak. Mówią że delikatniejsze, choć ta siatka mnie irytowala. W ogóle to muszę pokazywać teściowej co zamierzam, żeby nie kupiła mi czegoś czego nie chce lub co już mam (aż butelki &#128514.
Stary 2018-02-11, 10:26   #2817
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Mi koleżanka od razu powiedziała że najbardziej ucieszy się z pampersow i właśnie chusteczek bo idę jak woda
Ja też jestem z tych praktycznych

sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 10:28   #2818
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę że chusteczki to dobry pomysł. Ja tam bym się ucieszyła
Stary 2018-02-11, 10:34   #2819
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
no to Ci lekarz nagadał
fajnie, że wszystko dobrze z Dzidziolem i że trochę pozwiedzaliście a będziesz mieć cc, że już pokój zarezerwowany czy na jakiej zasadzie to tam działa?
Nie, cc bardzo bym chciała uniknąć, tym bardziej, że mam bliznowca :-(
Pokój wybiera się na czas poporodowy z uwagi na to, że przy pierwszym dziecku zostaje się tu w szpitalu 4-5 dni. W klinice,w której będziemy rodzić są 4 rodzaje pokoi, od najprostszego po najbardziej wypasiony. We Fr jest tak, że za wszystko płacisz, a potem, na podstawie faktur, z ubezpieczenia zwracają ci pieniądze na konto w zależności od tego jaką masz umowę.
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-11, 11:14   #2820
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piore od poczatlu w dzidziusiu,do plukania lenor sensitive

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Koleżanka używała przy swojej córeczce o chwali bardzo mówiła, że nie ma sensu inwestować w drogie proszki tylko brać ten

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

W ogóle to dzień dobry

Ja już po śniadaniu - dzisiaj wjechała jajecznica ze szczypiorkiem pora na kawę

Dzisiaj też mnie będzie mało, bo na obiad jedziemy do mojej mamy a później do dziadzia

Groszku wczoraj robilam salatke,bardzo mi smakuje

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Ściskam.

Przykro mi dobrze ze juz masz wizyte to bedziesz wiedziala na czym stoisz i pocieszajace ze juz niewiele czasu do konca zostalo wiec z dwojga zlego lepiej teraz niz od poczatku ciazy

Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości