|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Doooooooooobre ![]() ![]() Cytat:
Sabbath - oczywiście, że dam znać Tak sobie myślę, że jak ostatnio trzymaliście kciuki, to mnie odesłali, więc może jutro...? ![]() A na poważnie - ja się już nawet nie boję, jestem tą całą sytuacją znudzona i zmęczona po prostu ![]() Eenax - dziękuję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#3932 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wystarczy ją spuścić z oka z folią w zasięgu pyszczka - zjedzona...Może ona jest dobra czy coś? Tyle zwierzaków nie może się mylić
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to jak wyglądał Ralph
![]() ![]() Moja starsza kota liże namiętne reklamówki jednorazówki - aż przy tym mruczy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a już się rozmarzyłam... ![]() no niech to gęś kopnie. a kiedy zahaczasz o stolicę?
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dodatkowo uwielbia kartonowe pudła. Nadgryza pudełko i wypluwa i tak w kołko. No a ja sie na to wściekam bo mam wszedzie pełno tekturowych trocin.
|
|
#3936 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poskładam jutro wszystko i napiszę co i jak ![]() ![]() I listę próbek postaram się zrobić i poszukać czy mam Czarną Koszmarę ![]() ![]() ![]() Ciekawe, nigdy nie pomyślałam o tym w ten sposób... Ale coś w tym jest (i budzi uśmiech )No widzisz Czyli jednak nie nadajesz się na uczestniczkę programów z cyklu Perfekcyjna Pani Domu albo Porządek musi być ![]() Cytat:
![]() Aha, i zgłaszam, że znów czytałam we śnie. Niestety, przeczytałam za dużo i chwilę później usłyszałam, że zostałam skazana, ale że mnie lubią, to auto rozpędzi bardzo i nie będzie boleć. Tegoż faktu nie doczekałam, ale jak się obudziłam, to gardło miałam suche na wiór, a uda mnie bolały totalnie (jak się denerwuję, to mi się te mięśnie spinają). Durne sny...
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eenax - moja starsza kocica uwielbia do pudełek siadać. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że te pudełka są czasem bardzo małe. Ale kicia uparta, wciska tyłeczek na siłę, siada w końcu - a pudełko trach. Oczywiście mina kota w stylu - "ale o co chodzi?". Wciska się do WSZYSTKICH pudełek bez względu na rozmiar ![]() Annmarie - dziękuję ![]() Widzę, że nasz "nowy" kolega dostał w końcu bana
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po mojej dlugiej nieobecnosci.Przepraszam ze nie mialem czasu zagladac do was
Troche sie dzialo u mnie...mam nadzieje ze wybaczycie mi Bede od dzis do was czesciej zagladac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Teziaczku - dziś wieczór odwiedzin osób, których tu dawno nie było
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko czytalem ze idziesz w koncu na zabieg...duzo
![]() : cmok:No tak jakos wyszlo ze nie moglem zagladac.Przepraszam ale chyba nie dam rady wszystkiego nadrobic,wiec moze ktos mi stresci wszystko![]() ![]() Ja tez jestem potwornym balaganiarzem naczynia moge mi sie pietrzyc w zlewie zmywam dopiero kiedy nie mam w czym jesc,dywany i podloge odkurzam 1raz na tydzien kurze to samo,ciuchy pizgniete byle gdzie.Ale lazienka musi byc czysta!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3941 | |||
|
|
Też
Ale te włosy... Czarne, kręcone, do pasa... Ach, och... ![]() Cytat:
Tekturą to się chociaż nie martwię, że jej zaszkodzi...Cytat:
![]() Oooo, nie było mnie chwilę i proszę... Za co i od kogo ? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3942 | |||||||
|
Wiedźma
|
Nawet jeśli umiarkowanie mądre, to pomaga nabrać dystansu i nie dać się wyprowadzić z... siebie.
![]() Cytat:
Człowiek gorzej znosi to oczekiwanie, niż sam zabieg. Tym razem będziesz miała za sobą te szopkę. Cytat:
W końcu nasz prezydent ogłosił oficjalnie, że nie ma alternatywy dla chrześcijańskiego systemu wartości. Podobnie jak oczywistą oczywistością jest to, że prawdziwym Polakiem może być tylko Katolik. Reszta jest sztuczna. Atrapy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak to?! Ja się nie nadaję?! Żart! Żart! ![]() Ja też... ![]() Cytat:
A swoją drogą, ktos pamięta, za co on poprzednio wyleciał? Ja pamiętam, że bywał... irytujący, ale powodu nie pomnę. Przecież nie mogło chodzić o to, że chciał zostać modem... ![]() Cytat:
![]() Witaj Koszmarny Bracie.
|
|
#3943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, ale wiesz... On nie znał NAS
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem za co kolega Meta - Twister dostał bana, ale nie powiem, że za nim tęsknię. Facet jest irytujący, momentami arogancki. Nie wiem, czy dobrze myślę, ale dostał bana za kolejne stworzenie konta, nowego nicka, mimo, że poprzednie wcielenie też zostało zbanowane. Chyba tak nie można co chwilę stwarzać nowych kont, tym bardziej jeżeli się dostało za coś wcześniej lanie
|
|
|
#3945 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A ja myślę, że on lansuje nowe trendy, tworzy niszowe zestawy ubraniowe. Tak czasem przychodzi mi do głowy, że kiedy pachnę Avignon, Black Tourmaline czy Harissą, to dla normalnego człowieka to jest podobnie głupie, jak gdybym nosiła wspomniane już gatki na spodniach... Cytat:
Ale za co dostał bana po raz pierwszy?
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath koszmarna siotrzyczko
Dzika Truskaweczko Ogromnie za wami wszystkimi sie stesknilem Widze ze znow temat krazy wokol Twistera i nawet sondy sie pojawiaja,ciekaw jestem co mnie ominelo
|
|
|
#3948 |
|
Zadomowienie
|
Jakby ktoś był zainteresowany ''usługami'' twister_male...
http://www.allegro.pl/item395997909_komponowani e_kolekcji_perfum_lutens_ etro_.html
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko.... Nie wiedziałam za co dostał pierwszego bana, bo nie było mnie wtedy jeszcze na forum.On ma problemy ze zdrowiem psychicznym czy tylko udaje- w sensie - lubi takie głupoty pisać, żeby się ludzie denerwowali? Czytałyście ten opis z all? Bo ja nie wiem czy się zanosić śmiechem czy płakać...
|
|
|
|
#3950 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie mogę sobie wyobrazić, jaki ten chłopak musi być nieszczęśliwy. Wychowany w rodzinie, w której obojętnie patrzy się na los zwierzęcia, które było z nimi 10 lat? Jedyne, co przyszło mu do głowy, po to, żeby nie porzucać psa to zabicie go? Jest tak samotny, że będzie wielokrotnie wracał w miejsce, gdzie go nie chcą i tak nieprzystosowany, że nie potrafi zdobyć ludzkiej sympatii i podziwu, którego tak mocno pragnie. Biedne dziecko... ![]() Statkowa Damo, dziękuje pięknie za znalezienie linka. Jakie sondy? Już pędzę szukać.
|
|
#3951 | ||
|
|
Cytat:
Przed chwilą dostałam od koleżanki maila z przekopiowanym artykułem o mojej imienniczce 14-letniej z mojego miasta w dodatku - tej co chciała przerwać ciążę, ale dobre duszyczki przekonywały ją, że to najgorsze co może zrobić. I że to straszne, że w końcu to zrobiła. Spytałam, po co mi to wysyła i czekam na odpowiedź... Mam nadzieję, że nie jest to próba nawrócenia mnie na jedynie słuszny światopogląd, bo to oznaczałoby koniec przyjaźni... Moje poglądy nie są tajemnicą - jeśli ja mogę przyjąć do wiadomości że ktoś uważa aborcję za morderstwo i nie robić z tego problemu, to czemu ta osoba miałaby mieć problem z zaakceptowaniem faktu, że mam inne zdanie?... W dodatku nigdy nie poruszałam tego tematu w naszych rozmowach, bo uważam to za bezcelowe - nie spotkałam się jeszcze z sytuacją, żeby ktoś kogoś przekonał w tej kwestii.Ba! ![]() Cytat:
![]() Zrobił sondę jak uśmiercić swojego psa czy coś w tym stylu...
||
|
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boskie!!!
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym na Waszym miejscu nie poruszała tematu tego chłopaczka, bo on biedny tylko próbuje przecież zwrócić na siebie uwagę. Dzięki Wam osiąga swój cel
![]() ale oczywiście wolności słowa Wam nie zabieram ani nie ograniczam, decydujcie sami
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tulip wedle twojego zyczenia zamykam buzke na klodeczke i nic juz sie nie odzywam w tej sprawie ale przeczytalem to co napisal i az mi krew zmrozilo w zylach jak mozna byc takim bezwglednym skur**$^&^#@
Swiat staje na glowie ludziom w dupach sie juz przewraca!Najwyzej dostane za to wypowiedz bana pozatym jezyk mam ciety na takie osoby jak i zachowania.I nie bede sie z tym ukrywac.Ide zapalic papierosa bo sie wkurzylem, i znow przez taka inteligentna osobe zaczne palicWracaja do linka komponowania perfum to az padlem z krzesla Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#3955 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie tym razem, to kiedy indziej Cytat:
|
|
#3956 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nad czym chcesz płakać? Nad tym chyba, że Cię nie stać na tę ekskluzywną usługę (ze spotkaniem osobistym!!! ).Cytat:
To znaczy sprytne pytanie, nie sprytnie, że wysłała. Cytat:
I z tego, co mówili moi ultrakonserwatywni zwykle interlokutorzy wynikało, że oni po pierwsze nie mają wiedzy nie tylko na temat aborcji, ale i na temat fizjologii zwykle (nie będę rozwijać, chyba, że kiedyś osobiście), po drugie wyobrażają sobie, że ludzie, którzy uważają, że aborcja powinna być legalna to jakieś monstra, które skrobią się co drugi dzień z głupoty i for fun. Nieporozumienia są już na poziomie pojęciowym: nie "dziecko nienarodzone" tylko "płód", albo nawet "zarodek". Nie "zwolennicy aborcji" ale "zwolennicy dopuszczalności aborcji" etc. Więcej nie piszę, bo musiałabym już nie ogólnie, a o tym co ja na ten temat sadzę. A to dobrze, dobrze. Bo mi się już kolegi Batmana żal zrobiło. Ok.
|
|
#3957 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ten film nie poruszył z wielu względów a kilka wątków wydało mi się tak żenujących, że masakra... Mogłabym napisać esej na ten temat, ale po co ?Cytat:
Już ja bym Cię przypilnowała żebyś nie wymykała się w nocy przez okno do Miśka żeby podziurawił Ci całą twarz !Wszystko miał ładne poza długimi włosami! Tzn doceniam, że generalnie rzecz biorąc włosy ładne, ale na litość boską ... nie u faceta Brrr... nie lubię.Cytat:
Baaardzo było mi miło przeczytać to co napisałaś Nie wiem jak to inaczej powiedzieć ![]() Ale aw kiedyś wróci - ze specjalną dedykacją dla Ciebie, Anuschki, Katt i Noska Nie karmić trolla! |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... i czuję się pominięta!
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ja się muszę wyżalić
TŻ mi wyciął taki numer, że miałam cały dzień z głowy I to jeszcze dzisiaj (właściwie to już wczoraj), kiedy to jest podwójne święto - moje imieniny i trzecia rocznica naszego poznania się ![]() Mieliśmy jechać razem nad morze, planowaliśmy to już od dawna. Rozmawialiśmy o tym wiele razy i widział jak się z tego cieszę. Tymczasem jakiś tydzień temu zadzwonił do mnie i powiedział, że nasz wspólny kolega ze znajomymi akurat niedługo jedzie nad morze i że moglibyśmy jechać z nimi. Powiedziałam, że sama nie wiem, bo akurat termin mi nie pasuje. A on na to, że jak ja nie chcę, to pojedzie sam z nimi! Wkurzyłam się i powiedziałam, żeby robił co chce, ale liczyłam oczywiście, że przemyśli to jeszcze. Minął może z tydzień, a on od tego czasu w ogóle nie odzywał się do mnie, nie było go na gg, nie dzwonił, nie odpisywał na smsy - no żadnego kontaktu. Ale dzisiaj w końcu raczył odpisać. Na moją wiadomość "Dlaczego się nie odzywasz?" przyszła odpowiedź "Jestem nad morzem i nie noszę telefonu"! A jak go spytała, czy wie jaki dzisiaj mamy dzień, to też oczywiście nie wiedział ![]() Jestem bardzo, bardzo wkurzona. Nie dość, że popsuł mi ważny dzień, to jeszcze tak mnie wykołował z wyjazdem Przepraszam za przydługiego posta, ale jest mi tak przykro, że musiałam
|
|
|
|
#3960 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przecież proponował, żebyś pojechała z nim, a Ty odmówiłaś. A potem zgodziłaś się na to, żeby pojechał sam. Nie gniewaj się, ale o co właściwie chodzi?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

(czego się absolutnie, nigdy w życiu i w ogóle nie spodziewałam)
wszystko musi dorwać,powąchać,polizać,w ymamlać...

Troche sie dzialo u mnie...mam nadzieje ze wybaczycie mi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nawet sondy sie pojawiaja,ciekaw jestem co mnie ominelo
Nie wiedziałam za co dostał pierwszego bana, bo nie było mnie wtedy jeszcze na forum.