|
|
#1051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bukiety ślubne - cz. II
Cytat:
Serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli wybierzemy lilie o stosunkowo małych główkach i będą stanowiły koronę dwa po bokach i jeden pod lekkim skosem - bardziej na pion niż na skos - a reszta będzie z innych kwiatów mniejszych w formie i będzie dobrze.
Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2008-07-06 o 19:45 |
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Przyczajenie
|
Ewaleno mam pytanie odnośnie bukietu czy po zmianie koloru cantedeski na różowy bukiet ten będzie też taki efektowny czy nalezy wtedy zmienic koncepcję bukietu?
|
|
|
|
#1062 |
|
Przyczajenie
|
Witam, ja również mam wielką prośbę odnosnie bukietu. Wszystko na ślub mam już wybrane poza bukietem właśnie
Mam 172 wzrostu, rozmiar 38, włosy taki rudawy odcień jasnego brązu, troche miodowy blond, ciepły odcień karnacji. Mój chłopak będzie miał ciemnoczekoladowy, prawie czarny garnitur w delikatne prązki. Sukienka w kolorze jasnej śmietanki, taka jak w załączniku. Myslałam o bukiecie ze storczykami albo liliami, może w kolorze ciemnego, pudrowego różu?? Ślub 23 sierpnia. Z góry dzieki za pomoc.http://www.anaffairtorememberbridal....c/sdetail/1208 |
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
Szukam bukietu dla siebie
Ślub tuż tuż a ja nie wiem z jakich kwiatów chce go. Podobają mi się storczyki ale też tulipany są śliczne, tylko akurat nie wiem czy się nadają na bukiet ślubnyNie wiem czy znacie tę stronę http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...bne/index.html Mnóstwo kwiatów i bukietów
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli mam ślub 30 sierpnia, to do kiedy mam czas z wyborem bukietu..tylko nie piszcie, że jush!
|
|
|
|
#1065 | |
|
Przyczajenie
|
hej, czy mogę liczyć na odpowiedź na poniższy post i waszą pomoc?
dzięki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ponawiam prośbę o ocenę moich bukietów ![]() Czy mogę wybrać do tego bukietu czerwone róże?? Mam prawie czarne włosy, jasną karnację, naturalny makijarz i jak juz wczesniej pisałam suknię w kolorze jasnego ecru. Jeszcze raz wstawiam zdjęcia bukietów. |
|
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze to wszystko zalezy od kwiaciarni.Bo u mnie pani florystka kazała przyjśc na tydzień przed slubem Niby pani mówiła, ze w razie wiekszej liczby zamówień pracuja dzień i noc i biora dodatkowa pomoć ale przezorny....Takze wydaje mi sie, ze najlepiej zrobisz jak popytasz w swoich kwiaciarniach ![]() I troszke dorzuce fotek, moze ktomuś wpadnie cos w oko
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Ewaleno jeszcze raz chciałabym prosic Cie o pomoc
Suknia kolor bialy, ja blondynka, zielone oczy, ciemna oprawa oczu, rozmiar 44 173cm Pan mlody 187 cm, postawny, garnitur ciemny szary lub czarny, brunet poczatkowo uparłam sie na frezje ale teraz juz nie jestem taka pewna.Chciałabym mieć bukiet mieszany z roznych rodzajów kwiatów i zeby to kwiaty dominowały w bukiecie a nie dodatki. Tak sobie mysle, o kolorach pastelowych plus jasna zielen ( biel , jasny róz, jasny fiolet itp ale własciwie jestem otwarta na kazde sugestie. Suknia jak w zalacznikach ale biała, welon jednowarstwowy długi z cieniutka lamówką ze szkalnych koralików delikatnie mieniacych sie na rózowo, (ale na prawde delikatnie, raczej nie znacząco) ślub pod koniec października Pieknie prosze o pomoc
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Sama wkleiłaś piękny bukiet który można urozmaicić rodzajem i kolorem kwiatów tak aby był bardziej pastelowy. Dodanie różowych jaśniutkich róż coś co będzie lekko fioletowe i frezji zielono-białej - da dobry efekt. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-08 o 21:56 Powód: post pod postem! |
||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Ewaleno ślicznie Ci dziekuje
Bukiet sliczny faktycznie mozna dodac bladorózowych roż i bedzie slicznie A co myslisz o tym bukiecie?? Jest dośc podobny, tez storczyk i róze w roli głownej . Chodzi tylko o bukiet (pominmy dekoracje auta ) Co to za kwiaty te niebieskie? Zdaje sobie sprawe, ze zdjecie kiepskiej jakosci ale moze fachowym okiem uda Ci się coś dojrzec. Choc nie wiem czy zamkniecie bukietu w takim wiklinowym czyms nie spowoduje, ze bedzie on mniej sie nadawal do gabarytów mojej sylwetki.Ten zaproponowany przez Ciebie wydaje sie lzejszy
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-07-08 o 14:40 |
|
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje Kasiasiar ![]() przynajmniej mam jakąś orientację mniej więcej...ale też pójdę popytam wcześniej...całuski. |
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Izka
![]() Ewaleno a moze dasz nam kilka dobrych rad jak "sprawdzić" floryste? jakie pytania zadawać? Ja byłam ostatnio własnie w kwiaciarni, panie powiedziały zeby tydzień wczesniej przed slubem przyjść złozyc zamówienie.Obejzałam slubna wiązanke bo akurat była, kupiłam tam bukiet na slub znajomych.Wszystko wydaje mi sie w porzadku.Ale moze jeszcze cos powinnam sprawdzic? czy wypada mi np zapytac w jaki sposób panie przygotowuja wcześniej kwiaty aby wiazanka byla trwala? |
|
|
|
#1078 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, jesteście nieocenione!
może macie pomysł na bukiet do sukni empire mam 170 cm wzrostu i jestem szczupła, mam rudawe włosy (długie i chyba będą rozpuszczone), jasną cerę i piegi pan młody też szczuplutki i rudawy , trochę ponad 170 cm suknia podobna do tej na zdjęciu, tylko może jakaś taka zgrabniejsza i zwiewniejsza (a może to ja tak w niej wyglądam po prostu) pomyślałam, że jakiś delikatny dziewczęcy bukiet by pasował, a może jeden kwiat? nie mam pomysłu... we włosach też chcę mieć kwiaty, muszę popróbować co pasowałoby do mojej rudości i jednocześnie nie było za jaskrawe, żeby mnie nie "przytłoczyło" |
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Mam 172 wzrostu, rozmiar 38, włosy taki rudawy odcień jasnego brązu, troche miodowy blond, ciepły odcień karnacji. Mój chłopak będzie miał ciemnoczekoladowy, prawie czarny garnitur w delikatne prązki. Sukienka w kolorze jasnej śmietanki, taka jak w załączniku. Myslałam o bukiecie ze storczykami albo liliami, może w kolorze ciemnego, pudrowego różu?? Ślub 23 sierpnia. Z góry dzieki za pomoc.

Niby pani mówiła, ze w razie wiekszej liczby zamówień pracuja dzień i noc i biora dodatkowa pomoć ale przezorny....

hand-made: urodzinowo na 40tkę