![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
A my z TŻ-tem byliśmy dzisiaj odwiedzić rodziców TŻ-ta no i polali piwka, potem polali wódeczki i wróciłam trochę podchmielona
![]() ![]() czekoladka czyli jednak jeden szampan na 6 osób to przesada, no to mi ulżyło. Poza tym jeszcze teściowa dzisiaj mówiła, że jej znajoma wyprawiała tydzień temu wesele córki i liczyli szampana na 10 osób ![]()
#1172 | |||
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Raczkowanie
|
dziewczyny przeczytałam tylko ostatnie 2 strony nie miałam siły na więcej. Tak piszecie o tej tęsknocie....... a co ja mam biedna powiedzieć jak już mojego tż 3 tygodnie nie widziałam i jeszcze przez najbliższy tydzień nie zobaczę.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanie jak wygląda krawat kaskadowy?? to to samo co musznik???? co do stroju tż to ma tylko garnitur- spodnie i marynarka bez kamizelki i jak wróci to musimy sie wybrać to kupić i jeszcze buty. a ja wczoraj zaszalałam i kupiłam białe sandałki prawie płaskie żebym mogła przebrać moje ślubne bo ja nie jestem nauczona do obcasów ![]() W sobotę byłam zobaczyć moja sale weselna, byłam podpatrzac wystrój sali bo my niestety sami ubieramy bo ceny u mnie w miasteczku kosmiczne 1500+ swoje balony i serwetki, wole te pieniążki przeznaczyć na wyjazd poślubny ![]() ![]() POZDROWIONKA |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mika85 znam to uczucie ja też bym chciała, żeby to było już. Mam tak strasznie dość rozstań, dziś się rozkleiłam jakbym miała go już więcej nie zobaczyć a to byle do piątku.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Pończochy: Dziewczyny kupiłam już sobie pończoszki ślubne, białe z Gatta den 15. Przymierzyłam sobie dzisiaj je na nogę, fajowe uczucie a jak mocno się trzymają skubane.
Gajer: Wklejam Wam ten gajerek co wpadł nam w oko. Pierwsza fotka pokazuje jego zbliżenie i w miarę rzeczywisty kolor. Jak babka przymierzyła do niego biały musznik i białą kamizelkę to jakoś nie do końca to wszystko ze sobą pasowało i raczej szukalibyśmy czegoś w odcieniach śmietankowych, jasne ecru. No i styl sukni dla przypomnienia. I jak Wam się podoba?.
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Marta jeśli Ty masz taką figurkę jak ta panie na zdjęciu to tylko POGRATULOWAĆ!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Rozeznanie
|
Gosia,Integra, Taska spoznione ale szczere zyczenia! wszystkiego co najlepsze i milosci na zawsze...takiej zmieniajacej sie, dojrzewajacej i coraz to mocniejszej!
Dziewczynki mialam troche bizi weekend i nie czytalam Was ale juz nadorbilam zaleglosci ![]() ![]() zwlaszcza jak opowiadal o pepowinach, ze mamy 2 i z tej drugiej czesto nie mozemy zrezynowac! i jak sie dzieje zle w malzenstwie i facet ucieka do domciu do mamusi i ona go przyjmuje z otwartymi rekami bo to jej synio, to ksiadz stwierdzil ze powinna powiedziec: "wypier....do zony, jej slubowales!!!" hehe ![]() i innych takich kwiatkow tez bylo ![]() a ja dalej niemoge sie zdecydowac na welon...ani na dlugosc ani na wzor na nim lub bez....i bizu tez nie mam ![]() ale za to winko juz mamy kupione i Piccolo dla niepijacych ![]() ps. ktoras wspominala o Grishamie a ja pisalam prace licencjacka z jego ksiazki ![]() sorki za chaos ale sama nie wiem co chcialam pisac bo za duzo tego i padnieta jakas juz jestem wiec zmykam spac ![]() slodkich snow ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |||||||
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() wróciłaaaaam ![]() na pewno nie brakowało Wam tak mnie jak mi wizażu=Was ![]() uwaga będzie długi post - dla drażliwych - zamknąć oczy ;p chyba że mi wielocytat z 10 stron zaszwankuje ![]() co do nk - to ja chętnie zaprzyjaźnię wizażanki ![]() agunia82 przepis na kawkę skopiowałam juz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Integra, Gosieńko, Taska ![]() ![]() ![]() Agata R cieszę się, że wyjaśnia się choroba TŻta, bo chyba najgorsza to taka niewiadoma co? A te diety na pewno przerażają w tej chwili, ale z czasem przywykniecie i będzie kolorowo i szczęśliwie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja i Mój Marcin poznaliśmy się tak przypadkowo - że to musiało być przeznaczenie. Dlatego tak lubię cytat z "Niznośnej lekkości bytu" Kundery: " ...czy wydarzenie nie jest tym bardziej znaczące i wyjątkowe, im więcej potrzeba było przypadków, aby mogło nastąpić? Tylko przypadek może wyglądać jak wysłannik losu. To, co jest nieuchronne, czego się spodziewamy, co powtarza się codziennie, jest nieme. Tylko przypadek do nas przemawia." Aż chyba poczytam sobie do snu dzisiaj bo sama sobie narobiłam ochoty hihihihi ojaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() madziczek mam nadzieję, że w końcu udało Ci się znaleźć odpowiednie materiały ![]() ![]() kina2807 ale masz piękne niebieskie oczka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W nastepnym poście będzie co u mnie się wydarzyło przez weekend ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
M.a.r.t.a ja jakoś nie widzę by się to gryzło. A w jakim kolorze planujesz bukiet?? Może jakieś kremowe róże??
Uważam że do bieli najłatwiej dobrać i garnitur i koszulę. Z ecru, cappucino jest chyba więcej zachodu. My planujemy garnitur dla TZ dosyć ciepły, dodatki będą bordowe, ponieważ on ma ciemną karnację przy której bosko to wygląda a i mnie w tym kolorze jest dobrze.A sukienkę będę miała białą
#1180 |
Rozeznanie
|
no więc mój weekend był słoneczny, relaksujący i udało mi się do tego pozałatwiać parę spraw ślubnych - a to wszystko od czwartku do niedzieli
![]() w piątek zaprosiliśmy więc gości z rodziny TŻta - było naprawdę sympatycznie, a potem jeszcze mieliśmy 1,5 godzinne spotkanie w poradni i była bardzo miła rozmowa która zakończyła się zaliczeniem 3 spotkań ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sobotę przyjechali moi rodzice i posiedzieliśmy przy stole i pogrilowaliśmy i pogadaliśmy, pośmialiśmy się... do tego poznałam bratanka Marcina - 3 tygodniowego Kacperka, i poczułam ulgę, że mam instynkty macierzyńskie gdzieś w środeczku i obiecałam sobie taką dzidzię ![]() normalnie Kacperek jest... ![]() a dzisiaj tez przyjechał z rodzicami ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie nic takiego ale do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
W następnym tygodniu pędzimy po gajerek, wiec jak już będzie to wrzucę fociaczek. A może księdza kędziorka? hm ![]() ![]() pozdrawiam Was. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba jesteśmy już na niego zdecydowani ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Wtajemniczenie
|
Mój Kamil- typowy modowy ignorant na widok czerwonego garniaka powiedział WOW.
Hehe popatrzeć można, ale wydać na to pieniążki to już mniej ciekawa perspektywa ![]() Tym bardziej że nas czeka kupno 2 garniaków. Chciałam tylko jeden bo Kamil ma całkiem nowy-zeszłoroczny, w którym był 2 razy ale teściowa powiedziała basta! hehe Ja na drugi dzień mam spódniczkę, doszyję do niej gorset i tyle ![]() Monai witam serdecznie ![]() ![]() Ja narazie będę szukała pracy, dzieciaczki kocham ale... hehe najlepiej takie troszkę starsze, jak już zaczynają raczkować ![]()
#1184 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
.. ale naprawdę popatrzeć jest miło...heh No właśnie, a ja nie wiem co na poprawiny...tu do ślubu coraz bliżej, a ja wciąż szukam...i nic. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
e no nie mamy raczej na razie warunków ![]() ![]() ![]() ![]() póki co dobrej nocki kochane ![]() brat mnie wygania łajza ;p a i tak śpiąca już jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tylko na moment
![]() właśnie wróciłam bo odwiozłam B ![]() monai-dobrze, że wróciłaś ![]() dzasta-brak tu Ciebie ![]() m.a.r.t.a bardzo ładny ten garnitur ![]() chyba powinnam pójść spać-ale nie chce mi się ![]() poczytam sobie troszkę jutro w pracy mam kontrolę z inspekcji pracy-ale luzik-wszystko u mnie gra ![]() słodkich snów |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Wstałam już o 5 ![]() Lece zrobić zdjęcia i wrzucam pracę na recenzję- jak to dobrze że to już koniec ![]() Dziś jadę do Wrocławia, i znowu popytam w aptekach o compeed przeciw pęcherzom! W galerii dominikańskiej pani powiedziała że dawno tego nie mieli i chyba wycofują z rynku ![]() ![]()
#1188 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ja tylko sie przywitać ![]() mykam do pracy-bo dzisiaj ten PIP u mnie ![]() udanego poniedziałku buziaki izazusia wszędzie pytałam-w aptekach internetowych i sztyft wycofują i jużnie sprowadzająniestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słoneczka moje
![]() Wpadłam się przywitać z Wami tylko A pogoda zwariowała, wczoraj było piękne słoneczko a dziś tylko chmurzyska ![]() ![]() Buziaki!
#1190 |
Zakorzenienie
|
No to udanego poniedziałku.... Pamiętajcie, aby od poniedzialku nie zajeżdżać się w pracy <nono>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
A witam!
![]() Dziewczynki- jakieś fatum wisi nade mną!!! Wzięłam się po wielkich zmaganiach z moją siłą woli za te zaproszenia... i w połowie roboty zepsułam drukarkę ![]() Wciągnęło mi papier i jakiś kawałek tam chyba utknął, bo nie chce się odpalić!!! Te zaproszenia nie chcą być skończone chyba ![]() U mnie też pogoda nie za ciekawa... chmurzy się coś ![]() Mogłoby trochę popadać, bo strasznie sucho jest u nas... Wszystkie kwiatuszki nam umierają w ogródeczku! ![]() Mamuśka robiła w sobotę gołąbeczki... Przyznam szczerze, że złamałam moją żelazną dietę i zjadłam chyba ze 3 ![]() Tato dobrze się czuje i dobrze wygląda, ale dalej się martwię... Kiedy przyjdzie ten wynik??? ![]() Monai- dobrze, że wróciłaś!!! ![]() Czekamy na dżaste- rozrabiarę ![]() Przyznam się bez bicia, że ja nie czytałam tu żadnego regulaminu i nawet nie wiem co można a co nie ![]() Martulka- śliczny ten gajerek, choć wolałabym zobaczyć twego mężczyznę w nim ![]() Myślę tak jak dziewczyny, że będzie wszystko pięknie pasować! Tylko co do bukietu- odcienie kremu z bielą są cudaczne naturalnie... ale nie będzie za smutno??? Może lepiej jakiś kolorek herbaciany, żeby rozweselić PM?? ![]() Jak myślisz?? Buziaczki myszki ![]()
#1192 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć Kochaniutkie
![]() ![]() ale dziś beznadziejna pogoda ![]() oczywiście tradycyjnie piję kawkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() rzęsy moje ![]() ![]() dziś wybieram się do optyka po soczewki ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
te plastry sa dostepne w Rossmanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |||
Rozeznanie
|
Czołem dziewczęta!!!
![]() Cytat:
![]() Zestawienie sliczne jak i suknia... tylko czekac az sie pochwalisz zdjeciami... i dzewczyny nawet modelki nie sa idealne to zasluga photosopa ![]() Zawsze wuchodzilam z zalozenia ze nie ma ludzi idealnych i normalnych... wszyscy sa nienormalni ![]() Cytat:
![]() Choroba sie jeszcze nie wyjasnila i nadal niewiadomo co mu jest to tylko podejrzenia... z dnia na dzien sie zmieniaja ![]() Ale czekanie jest najbardziej stresujace i oczywiscie rozlaka ![]() jak biedakowi powiedzialam ze jak bedzie mial ta chorobe czego nie bedzie mogl jesc... myslalam ze sie poplacze... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny oszalałyście z tym pisaniem,mam 12 stron do nadrabiania,więc nawet nie bedę cytować,bo nie ma sensu..
Powiem tylko parę słow ![]() Fryzurki wklejone baaaardzo ładne ![]() Kina2807 jeśli chodzi o twój makijaż to powiem,że strasznie delikatny,na pierwszy rzut oka zaczęłam się zastanawiać,gdzie jest ten makijaż?Masz bardzo ładne oczy,wiec nie musisz robić nie wiadomo czego,żeby się upiekszać,ale ja bym podklesliła oczy jakimś mocniejszym kolorkiem i troche bardzije wytuszowała rzęsy ![]() Gosia1007 spóźnione życzonka-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!
#1196 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry w tej piękny, lekko pochmurny poniedziałek!
W sobotę pogoda idealna, wczoraj duchota, w nocy deszcz, a dzisiaj to już nie wiem co ![]() m.a.r.t.a. garnitur jest ładny i wg mnie też będzie pasował do twojej sukienki ![]() a figurę sadząc po doborze sukienki to masz niezłą ![]() To ja na razie mówię pa pa pa ![]() Idę się trochę ogarnąć przed popołudniową zmianą w pracy Do zobaczyska wieczorkiem Tylko miejcie litość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcie jest bardzo kiepskiej jakości, ale wstawiłam, bo obiecałam ![]() następnym razem zrobię zdjęcie aparatem, a nie komórką ![]() a rzęsy jeszcze wytuszuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() A ja jestem już po pierwszej przymiarce kiecki. Miałam lekkie obawy czy w nią wejdę bo mama mi wpierała, że przytyłam a tu się okazało, że trzeba trochę zwężać ![]() ![]() I może doradzicie mi coś w sprawie bukietu?? Sukienka jest w kolorze bardzo jsny ecru taki nawet lekko śmietanowy, gajer TZ jest granatowy metalic ![]() A do ślubu coraz mniej czasu i już niedługo będę musiała powiedzieć florystce czego mniej więcej chcę!! Ratunku!! ![]() Planuję tez taką fryzurkę tylko bez tego stroiku.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() Bardzo mądra decyzja z tym kwiatkiem z boku! ![]() Dla mnie te materiałowe kwiatki to szczyt kiczu! Sukieneczka jest strojna, więc myślę, że bez niego również będzie ładna <ośmielę się rzec, że nawet ładniejsza> ![]() Fryzurkę wybrałaś świetną!!! Naprawdę śliczna... już sobie Ciebie w niej wyobrażam... ![]() Myślę, że będzie Ci pasować... zastanów się jednak nad tym stroikiem!!! Bo on również jest śliczny!!! A jaki krawat czy kamizelkę będzie miał Twój luby?? Jeśli w kolorkach ecru... to zdaje mi się że fajnie by wyglądał bukiet z kwiatami w kolorach ecru właśnie, z wrzosowym i z intensywnym żółtym... Nie znam się ale jakoś tak to widzę... Postaram się coś zaraz poszukać... stawiam osobiście na żółty! ![]() http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...e%20large.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...YtnLFozcc.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../flower_9.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...ides/wed4.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...t63520472.html to akurat kalie Buziak ![]()
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynt, jeszcze nie doszlam do siebie.
Potrzeuje snu, ale wybawilam sie za wszystkie czasy. Dziekuje wszystkim za zyczenia, spelnilo sie wszystko tak jak sobie wymarzylismy!!! Bylo pieknie, pogoda dopisala, goscie rowniez. Wszystkim sie podobalo. Myzycy dali rewelacyjny popis tak, ze prosilismy, zeby zostali dluzej. BYLO CUDOWNIE! Ps teraz ide spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.