Włosomaniaczki :D - część III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-06, 12:12   #151
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Hej hej ale jestem sciorana
Jestem po dwóch dniach pracy i zarobiłam 30zł (oficjalnie 65zł ale trza odliczyć połowe na jakies jedzonko, nie samą miłościa do ojczyzny człowiek żyje)

Na następne wakacje zaplanowałam znaleźć normana prace, nic "po znajomosci" bo jeśli sie jest człowiekiem z baardzo wrażliwym sumieniem (czyli na maxa uczciwym i nie potrafiącym zwinąć do kieszeni) to taka fucha jest mocno nieopłacalna :\

Oki pożaliłam sie :P Teraz wracając w świat włosomaniaczek powiedzcie mi czy spotkałyscie sie z odzywka mająca w nazwie "Charles" "Shine on result" "kera" "complex" dostałam odlewke od kogos i jest super, chce taką kupic ale w necie znaleźć o niej nic nie moge
a co to za praca, bo ja chyba nie w temacie
faktycznie licząc ze przez dwa dni pracy masz dla siebie 30 zł to nieciekawie no ale lepsze i to niz nic

Oleczka ja sie nie ślinie a moze jej włosy wyglądały zdrowo bo wyprostowane jak ja miałam wyprostowane to nikt nie uważał ze mam zniszczone a jak przestałam prostowac to wszyscy takie oczy jak to sie stało a z tego co wiem to jedwabie wysuszają włosy, znaczy napewno ten z biosilka ale jak dla mnie to kazdy, choc moge sie mylic
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 13:12   #152
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a co to za praca, bo ja chyba nie w temacie
faktycznie licząc ze przez dwa dni pracy masz dla siebie 30 zł to nieciekawie no ale lepsze i to niz nic

Oleczka ja sie nie ślinie a moze jej włosy wyglądały zdrowo bo wyprostowane jak ja miałam wyprostowane to nikt nie uważał ze mam zniszczone a jak przestałam prostowac to wszyscy takie oczy jak to sie stało a z tego co wiem to jedwabie wysuszają włosy, znaczy napewno ten z biosilka ale jak dla mnie to kazdy, choc moge sie mylic
Malowałam twarze na meczach w chorzowie.
Gdybym stała na promocji w tesco dostałabym 4 razy wiecej :\
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 13:30   #153
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Malowałam twarze na meczach w chorzowie.
Gdybym stała na promocji w tesco dostałabym 4 razy wiecej :\
a nie szukasz jakiejś innej pracy?
ile godzin malowałas te twarze?

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-07-06 o 14:11
Stary 2008-07-06, 14:08   #154
virtual_reality

Cytat:
a nie szukasz jakiejś inne pracy?
ile godzin malowałas te twarze?
Szukam, ale teraz to juz za poźno troche
Malowałam w sumie jakies 4h dziennie, ale biorąc pod uwage czas spedzony na dojezdzie i przygotowaniu to jakies 16h x2 dni
Stary 2008-07-06, 15:00   #155
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam, ale teraz to juz za poźno troche
Malowałam w sumie jakies 4h dziennie, ale biorąc pod uwage czas spedzony na dojezdzie i przygotowaniu to jakies 16h x2 dni
czemu za późno? jak poszukasz to napewno cos znajdziesz, wakacje się dopiero zaczęły, do września jeszcze daleko nie poddawaj się
Stary 2008-07-06, 15:31   #156
virtual_reality

Cytat:
czemu za późno? jak poszukasz to napewno cos znajdziesz, wakacje się dopiero zaczęły, do września jeszcze daleko nie poddawaj się
Wysłałam własnie CV do wizazanki która werbuje hostessy na śląsku, moze sie załapie. Jak nie to w przyszłym roku jakos poważniej podejde do sprawy./
Stary 2008-07-06, 16:24   #157
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam własnie CV do wizazanki która werbuje hostessy na śląsku, moze sie załapie. Jak nie to w przyszłym roku jakos poważniej podejde do sprawy./
jak sie nie uda to przecież możesz iść sama do urzedu, ale narazie będziemy trzymac z dziewczynami kciuki zebys się załapała
Stary 2008-07-06, 18:29   #158
atsenka
Zadomowienie

Witam

Co taka cisza ostatnio panuje? Pewnie wszystkie powyjezdzaly na wakacje. Jak ja tez bym chciala Nie mniej jednak gratuluje szczesliwym, wypoczywajacym wlosomaniaczkom i zycze udanych wypoczynkow

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 23:44   #159
milusiaam
Wtajemniczenie

witam laseczki ja myslałam ze ze trzy strony bede miala do nadrobienia od soboty a tu widze tylko półtorej trochę uff
ale sie obkupiłam w weekend kupiłam sobie nafte kosmetyczna olejek rycynowy i skrzyp do picia i jeszcze takie witaminiki marzy mi sie jeszcze coś do psikania na lato zeby je trochę ochronić może właśnie jakiś jedwab
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 08:33   #160
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście, że nie ma się czym przejmować... a na smutki najlepszy "Kubuś Puchatek", którego uwielbiam
To widze, że mamy podobny gust

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
"Hobbita..." przeczytałam jakiś czas temu z własnej woli, u mnie w szkole nie było takich lektur Pamiętam, jak się zbuntowałam, bo mieliśmy czytać "Pana Samochodzika", a nauczycielka wybrała "Anię z Zielonego Wzgórza"
No tak...Pan samochodzik Ale rozumiem że i tak przeczytałaś?

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
muszę sobie jakiś jedwab sprawić do włosów . Zawsze unikałam, bo miałam wrażenie, że przetłuszcza. Ale byłam wczoraj u tej koleżanki z którą byłam tak długo pokłócona i fajnie było. Najbardziej mi się podobało, że okazało się, że przez 2 lata nabyła fiołka na punkcie włosów jak ja . W ogóle idzie do studium fryzjerskiego od września. Miała jedwabie różne, maski z kallosa. A włosy piękne. Tak do połowy pleców, farbowane na smolistą czerń, używa prostownicy, ale tylko po myciu co 3 dni. I taki blask z jej wlosów bił. Zdrowe, masakra. Ja się dziwie, bo suszone i prostowane co 3 dni( farbuje to tylko odrosty), a wygladały przepięknie. A ona mówi, że jedwabiem po każdym myciu spryskuje i że to chyba dlatego. W ogóle, moje kręcony, suche włosy to wyglądały słabo przy jej. Mimo, że ja nie prostuje, farbuje odrosty tylko szamponami. a susze od święta i to tylko letnim powietrzem z dyfuzorem. Trochę się załamałam moimi włosami. Ja chce takie jak jej ;(
To widze że będziecie miały wspólne tematy do rozmowy

Cytat:
Też tak myśle. Jak sie wyprostuje to zawsze są ładne, błyszczą Jakbyś ją tak kiedyś odwiedziła po umyciu włosów Albo wzięłabyś ją nad wode/basen i zmusila do zmoczenia włosów

A co do jedwabiu to wysuszają te z alkoholem czyli np. biosilk. Z innych firm będą ok np. CHI (też farouk), gliss kur, l'biotica, joanna chyba też.
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 10:12   #161
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Witam Skarbeńki!
Jak to dobrze, że tak mało naskrobane, bo nie dałabym rady przeczytać, taka ściorana jestem po barówie , zakosiłam Red Bulla [właściwie to darmowy był, bo gratis do wódki, nie do sprzedaży, więc chyba mogę, co ???] i zaraz sie doładuję, bo jeszcze z 4 godziny muszę w robocie przesiedzieć

Cytat:
Dziękuje, przekażę
I też się zastanawiam, co tam dzieje się z Izą. Dawno jej u nas nie było.
"Hobbita..." przeczytałam jakiś czas temu z własnej woli, u mnie w szkole nie było takich lektur Pamiętam, jak się zbuntowałam, bo mieliśmy czytać "Pana Samochodzika", a nauczycielka wybrała "Anię z Zielonego Wzgórza"
Pisałam nieadwno do Izy, ale cisza chociaż niedawno logowała się na wizażu...
A Samochodzika to mój TŻ pochłania, powolutku, a nawet bardzo powolutku kompletujemy całą serię, która końca nie ma
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Niedlugo wybywam do pubu ze znajomymi Beda wyscigi psow hihi Pierwszy raz bede cos takiego ogladac
MIlego dnia
Mi wyścigi psów kojarzą się z dwoma scenami filmowymi. Jedna jest ze Snatch'a [pogoń za królikiem] a druga z... "Misia". Moja ulubiona, jak psy gonią za kotem przebranym za zająca Rozwala mnie na maxa ... Jak kiedyś, podczas mojego pobytu w Stanach [praca] mój brat przysłał mi stop klatkę z tym kotem na drzewie [opatrzona stosownym komentarzem "brateskim"], to przez pół godziny nie mogłam opanować śmiechu . Do dziś chyba na meilu mam tą wiadomość

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
muszę sobie jakiś jedwab sprawić do włosów . Zawsze unikałam, bo miałam wrażenie, że przetłuszcza. Ale byłam wczoraj u tej koleżanki z którą byłam tak długo pokłócona i fajnie było. Najbardziej mi się podobało, że okazało się, że przez 2 lata nabyła fiołka na punkcie włosów jak ja . W ogóle idzie do studium fryzjerskiego od września. Miała jedwabie różne, maski z kallosa. A włosy piękne. Tak do połowy pleców, farbowane na smolistą czerń, używa prostownicy, ale tylko po myciu co 3 dni. I taki blask z jej wlosów bił. Zdrowe, masakra. Ja się dziwie, bo suszone i prostowane co 3 dni( farbuje to tylko odrosty), a wygladały przepięknie. A ona mówi, że jedwabiem po każdym myciu spryskuje i że to chyba dlatego. W ogóle, moje kręcony, suche włosy to wyglądały słabo przy jej. Mimo, że ja nie prostuje, farbuje odrosty tylko szamponami. a susze od święta i to tylko letnim powietrzem z dyfuzorem. Trochę się załamałam moimi włosami. Ja chce takie jak jej ;(.
Cieszę się, że spotkanie się udało
A co do włosków, pewnie jesteś dla Siebie zbyt wymagająca , widziałam Twoje fotki, kiedyś wklejałaś, masz naprawdę piękne, zadbane włosy. I takie błyszczące

Cytat:
EDIT:
Znalazłam
http://cgi.ebay.pl/CHARLES-WORTHINGT...QQcmdZViewItem

Ufff jak dobrze ze na ebayu nie kupuje, była by moja, a pozostałe 6 odzywek ciekawe kto by zużył
No nieeeeee!!! Utłukę . Dzisiaj w nocy właśnie już sobie myślałam jak tu sobie zamówić z e-baya Tresemme, tak kiedyś chwaloną na wizażu, do tego mam smaka na olejki-odżywki Queen Helene i Bumble and Bumble... no i teraz ten Charles
HELP
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 10:38   #162
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
No tak...Pan samochodzik Ale rozumiem że i tak przeczytałaś?
"Anię..." czy "Pana Samochodzika"? Anię niet, Samochodzika we własnym zakresie wcześniej kilka części

Cytat:
Witam Skarbeńki!
Jak to dobrze, że tak mało naskrobane, bo nie dałabym rady przeczytać, taka ściorana jestem po barówie , zakosiłam Red Bulla [właściwie to darmowy był, bo gratis do wódki, nie do sprzedaży, więc chyba mogę, co ???] i zaraz sie doładuję, bo jeszcze z 4 godziny muszę w robocie przesiedzieć
Możesz możesz
Dasz radę w robocie

Cytat:
Napisane przez Estelle
Pisałam nieadwno do Izy, ale cisza chociaż niedawno logowała się na wizażu...
A Samochodzika to mój TŻ pochłania, powolutku, a nawet bardzo powolutku kompletujemy całą serię, która końca nie ma
No żesz Olała nas bezczelnie
Mój ojciec kiedyś miał wszystkie książki z tej serii, ale jakoś zaginęły w akcji
Pozdrów TŻ'eta

Cytat:
Napisane przez Estelle
No nieeeeee!!! Utłukę . Dzisiaj w nocy właśnie już sobie myślałam jak tu sobie zamówić z e-baya Tresemme, tak kiedyś chwaloną na wizażu, do tego mam smaka na olejki-odżywki Queen Helene i Bumble and Bumble... no i teraz ten Charles
HELP
Czyżby czekał Cię odwyk? Trzeba napisać do Twojego TŻ, żeby za żadne skarby nie pozwolił Ci e-bay'a/Allegro/sklepu z mazidłami do włosów włączyć

Cześć wszystkim

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 12:56   #163
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
"Anię..." czy "Pana Samochodzika"? Anię niet, Samochodzika we własnym zakresie wcześniej kilka części
Samochodzika Ja osobiscie nie czytałam Ale za to Anie tak
Stary 2008-07-07, 14:02   #164
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
a moze jej włosy wyglądały zdrowo bo wyprostowane jak ja miałam wyprostowane to nikt nie uważał ze mam zniszczone a jak przestałam prostowac to wszyscy takie oczy jak to sie stało a z tego co wiem to jedwabie wysuszają włosy, znaczy napewno ten z biosilka ale jak dla mnie to kazdy, choc moge sie mylic
Cytat:

Też tak myśle. Jak sie wyprostuje to zawsze są ładne, błyszczą Jakbyś ją tak kiedyś odwiedziła po umyciu włosów Albo wzięłabyś ją nad wode/basen i zmusila do zmoczenia włosów

A co do jedwabiu to wysuszają te z alkoholem czyli np. biosilk. Z innych firm będą ok np. CHI (też farouk), gliss kur, l'biotica, joanna chyba też.
Pewnie macie racje z tym prostowaniem. Sama jak prostowałam to widzę na zdjęciach, że błyszczały, mimo że były w opłakanym stanie.
Wczoraj umyłam włosy i postanowiłam, że coś mam ochotę jednak zrobić z tymi moimi kręconymi z którymi nic nie można zrobić, bo się wiecznie puszą. I po umyciu, jak już prawie wyschły ( nie ugniatałam ręką jak zawsze) zwinęłam z włosów 2 ślimaczki. Ślicznie się pokręciły, są takie gładkie i błyszczące. Mój mnie zobaczył i powiedział, że woli moje naturalne. A ja chciałam tak cały czas teraz chodzić, bo mi się podobają . Czemu faceci zawsze na odwrót mają ?!

Cytat:

Cieszę się, że spotkanie się udało
A co do włosków, pewnie jesteś dla Siebie zbyt wymagająca , widziałam Twoje fotki, kiedyś wklejałaś, masz naprawdę piękne, zadbane włosy. I takie błyszczące
Dziękuje, ale ja ciągle tylko na nie narzekam, że zbyt napuszone, że za wolno rosną. Miałam nie kupować kosmetyków, ale Wax mnie kusi, bo pamiętam że kiedyś szybko po nim rosły.

A tak w ogóle zbieram się do biblioteki. Wakacje, a ja nie mogę się jakoś nie uczyć, brakuje mi .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 14:02   #165
noell88
Rozeznanie

Czolem wlososwirki

Pan Samochodzik!! jest swietny ksiazki mojego dziecinstwa

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

Co taka cisza ostatnio panuje? Pewnie wszystkie powyjezdzaly na wakacje. Jak ja tez bym chciala Nie mniej jednak gratuluje szczesliwym, wypoczywajacym wlosomaniaczkom i zycze udanych wypoczynkow
no wlasnie....dziewczyny co z wami? odpoczywacie od nas?

mi dzisiaj caly dzien po glowie chodzi linia kosmetykow Curly Twist Goldwella na razie kupilam odzywke bez splukiwania i jest miodzio diabel mnie kusi zeby kupic cala serie....oj, ale portfel az piszczy na ta mysl ze strachu...

co tam dzisiaj porabiacie?

EDIT: O Oleczka widze ze w tym czasie puscilysmy posta ja tez jak mam wolna chwile to podszkalam jezyki, tzn ucze sie . zostal mi jakis kompleks w liceum, gdzie musialam nadrabiac, bo bylam z tylu po gimnazjum i teraz caly czas chce sie podszkalac, bo caly czas boje sie, ze bede w tyle...

Edytowane przez noell88
Czas edycji: 2008-07-07 o 14:07 Powód: dopisek
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 14:09   #166
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Samochodzika Ja osobiscie nie czytałam Ale za to Anie tak
Jeżeli lubisz lekkie przygodówki, to bardzo polecam tę serię
Ja Ani w ramach buntu nie przeczytałam i nie zamierzam

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 14:13   #167
virtual_reality

'Estelle' jak bedziesz zamawiac moge sie do Ciebie pousmiechac zebys zamowiła mnie tez?
Stary 2008-07-07, 14:15   #168
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Witam
kurcze wy juz nie kuscie zadnymi kosmetykami bo ja do tych Włoch oszczędzam i chce kupić tylko potrzebne rzeczy czyli narazie tylko nafte i ten balsam nivei
Stary 2008-07-07, 14:19   #169
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

No żesz Olała nas bezczelnie

[/quote]

Niewiem o kim mowa ale mi tu jeszcze blondeee brakuje

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 14:30   #170
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Tak myślałam, że następnym razem jak się tu pojawię będzie już trzecia część!
I to aż 6 stron

Witam się więc bardzo serdecznie

Pierwsze co zauważyłam - Mirelka, fajny av

Byłam dziś u fryzjera i fryzjerka się trochę (trochę bardzo) rozszalała...
TŻ mnie zabije...
Wczoraj przywiózł z Warszawy kolejny miecz, wprawdzie nie jest naostrzony więc krwawej jatki nie będzie ale zawsze może mnie nim opłazować...
Mam już prawie swoje naturalne i są strasznie króciutkie! Takich nie miałam od czasów liceum... Normalnie chłopczyca ze mnie teraz...
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 14:44   #171
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
EDIT: O Oleczka widze ze w tym czasie puscilysmy posta ja tez jak mam wolna chwile to podszkalam jezyki, tzn ucze sie . zostal mi jakis kompleks w liceum, gdzie musialam nadrabiac, bo bylam z tylu po gimnazjum i teraz caly czas chce sie podszkalac, bo caly czas boje sie, ze bede w tyle...
Ja też planuje nauke angielskiego w wakacje, ale z moim leniem to niewiele z tego wyjdzie

Cytat:
Jeżeli lubisz lekkie przygodówki, to bardzo polecam tę serię
Ja Ani w ramach buntu nie przeczytałam i nie zamierzam
Lekkie przygodówki uwielbiam W ogóle lekkie książki lubie, bo można sobie czytac i czytac i głowa od tego nie boli

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Niewiem o kim mowa ale mi tu jeszcze blondeee brakuje
Właśnie o niej mowa

Finlora witamy w 3 częsci
Stary 2008-07-07, 14:49   #172
Finlora
Zakorzenienie

Estelle, dziękuję ślicznie za khola
Pierwszą próbę mam już za sobą – ale nie wiem czy można nazwać ją udaną
Więcej tego proszku ląduje na moim policzku niż na powiece ale podobno ćwiczenia czynią mistrza...

Poczytałam sobie trochę na wizażu o tych kholach i jedna rzecz nie daje mi spokoju – podobno te oryginalne khole zawierają trujący ołów?? Nie wiesz przypadkiem czy te khole, które przywiozłaś z Egiptu też zawierają to świństwo? Chociaż, tak sobie myślę, że nawet jeśli, to przy używaniu khola raz na jakiś czas to chyba nie powinno się stać nic złego?

Cytat:
Finlora witamy w 3 częsci
Ach dziękuję, dziękuję
Stary 2008-07-07, 14:51   #173
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
TŻ mnie zabije...
Wczoraj przywiózł z Warszawy kolejny miecz, wprawdzie nie jest naostrzony więc krwawej jatki nie będzie ale zawsze może mnie nim opłazować...
Mam już prawie swoje naturalne i są strasznie króciutkie! Takich nie miałam od czasów liceum... Normalnie chłopczyca ze mnie teraz...
Pokaż się, proszę
Już nie wspomnę, że nadal czekam na zaległe zdjęcie

Cytat:
Pierwszą próbę mam już za sobą – ale nie wiem czy można nazwać ją udaną
Więcej tego proszku ląduje na moim policzku niż na powiece ale podobno ćwiczenia czynią mistrza...

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 14:54   #174
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Pokaż się, proszę
Już nie wspomnę, że nadal czekam na zaległe zdjęcie
Pokażę...kiedyś...jak troszeczkę odrosną
Chociaż jeden centymeterek...

A tamto zaległe... hmm... aparatu nie mam
TŻ nie zrzucił jeszcze fotek z wycieczki i nie mam jak zrobić - niezła wymówka, prawda?

Cytat:
No co?
Stary 2008-07-07, 15:02   #175
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Finlora dziekuje tak sie ubieram do pracy
to malowanie kholami jest taki trudne nie wiedziałam
Stary 2008-07-07, 15:05   #176
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Finlora dziekuje tak sie ubieram do pracy
to malowanie kholami jest taki trudne nie wiedziałam
Fajny strój, hehe

A co do malowania kholem - zalezy jak dla kogo, ja na razie nie mam wprawy i nie zaliczam tego do łatwych czynności

Dziewczyny, mam problem – czy wasz Kallos Latte ma na opakowaniu jakąś datę ważności?? Bo jak byłam w sobotę w Wawie chciałam sobie kupić ale nie widziałam na pudełku żadnej daty, pytam babki w sklepie a ona mówi, że ona nic na ten temat nie wie i że chyba nie ma. I przy okazji się wkurzyłam bo babsztyl strasznie wredny – pyta mnie czy biorę tego Kallosa czy nie (kosztował 22 zł). Ja mówię, że się zastanawiam a ona mi wtedy wyrywa go z ręki, odkłada z powrotem na półkę i mówi „Jak nie to nie, ja nie mam czasu, żeby tu przy pani sterczeć i czekać aż się pani zastanowi.“ No co za babsztyl!

A byłam już prawie zdecydowana go wziąć ale nadal zastanawia mnie brak tej daty ważności... No niby na pudełku jest narysowane pudełeczko z 12 czyli że jest dobre 12 miesięcy od otwarcia pudełka, prawda? Ale przecież odżywki też mają chyba jakąś swoją ważność od momentu produkcji? I powiedzmy, że ta ważność wynosi 3 lata a odżywka została wyprodukowana 2,5 roku temu, czyli tak naprawdę muszę ją zużyć w ciągu pół roku podczas kiedy ja będę przekonana, że mam na to rok... I dlatego wolałabym mieć na opakowaniu np. datę produkcji, chociaż najlepsza byłaby data ważności. Trochę skołowana jestem.
Myślę z sensem czy bredzę?
Stary 2008-07-07, 15:06   #177
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażę...kiedyś...jak troszeczkę odrosną
Chociaż jeden centymeterek...
Nie, nie, chcemy widzieć te króciutkie
Zresztą jak odrosną ten centymeterek, to też możesz pokazać

Cytat:
A tamto zaległe... hmm... aparatu nie mam
TŻ nie zrzucił jeszcze fotek z wycieczki i nie mam jak zrobić - niezła wymówka, prawda?
No fakt - wymówka kiepska

Cytat:
No co?
Nic - wyobraźnia zadziałała

Stary 2008-07-07, 15:13   #178
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie, chcemy widzieć te króciutkie
Zresztą jak odrosną ten centymeterek, to też możesz pokazać
No dobrze, obiecuję

Cytat:
No fakt - wymówka kiepska
Kiepska ale prawdziwa

Cytat:
Nic - wyobraźnia zadziałała

Ach ta bujna wyobrażnia
Z tymi czarnymi smugami na twarzy wyglądałam jakbym się w popiele tarzała - jak kopciuszek

Najlepsze jest to, że ten proszek nie schodzi ze skóry tak łatwo jak np kredka czy osypujący się cień, że mogę przetrzeć wacikiem i gotowe tylko się rozmazuje i jeśli nie chcę mieć czarnych smug na twarzy muszę sie trochę postarać
I po tym pierwszym razie doszłam do wniosku, że jeśli miałabym sobie robić pełny makijaż to muszę umalować oczy przed nałożeniem podkładu, pudru i takich tam...
Zastanawia mnie czy Kasia i Asia mają takie same problemy czy to tylko ja
Stary 2008-07-07, 15:16   #179
noell88
Rozeznanie

Cytat:
Hej

Tak myślałam, że następnym razem jak się tu pojawię będzie już trzecia część!
I to aż 6 stron

Witam się więc bardzo serdecznie

Pierwsze co zauważyłam - Mirelka, fajny av

TŻ mnie zabije...
hej ho

dawno Cie tu nie bylo..a wloski jak zwykle odrosna ile teraz masz centrymentrow? i ile Ci zostalo jeszcze farbowanych?
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-07, 15:21   #180
virka
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze, obiecuję
Trzymam za słowo

Cytat:
Kiepska ale prawdziwa
Nikt w to nie wątpił

Cytat:

Ach ta bujna wyobrażnia
Z tymi czarnymi smugami na twarzy wyglądałam jakbym się w popiele tarzała - jak kopciuszek
Pięknie -w każdej chwili kopciuszek może zamienić się w królewnę

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości