|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() faktycznie licząc ze przez dwa dni pracy masz dla siebie 30 zł to nieciekawie no ale lepsze i to niz nic![]() Oleczka ja sie nie ślinie a z tego co wiem to jedwabie wysuszają włosy, znaczy napewno ten z biosilka ale jak dla mnie to kazdy, choc moge sie mylic
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Gdybym stała na promocji w tesco dostałabym 4 razy wiecej :\ |
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile godzin malowałas te twarze? Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-07-06 o 15:11 |
|
|
|
|
|
#154 |
|
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
|
Wysłałam własnie CV do wizazanki która werbuje hostessy na śląsku, moze sie załapie. Jak nie to w przyszłym roku jakos poważniej podejde do sprawy./
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Co taka cisza ostatnio panuje? Pewnie wszystkie powyjezdzaly na wakacje. Jak ja tez bym chciala Nie mniej jednak gratuluje szczesliwym, wypoczywajacym wlosomaniaczkom i zycze udanych wypoczynkow
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
witam laseczki
ja myslałam ze ze trzy strony bede miala do nadrobienia od soboty a tu widze tylko półtorej trochę uff![]() ale sie obkupiłam w weekend kupiłam sobie nafte kosmetyczna olejek rycynowy i skrzyp do picia i jeszcze takie witaminiki marzy mi sie jeszcze coś do psikania na lato zeby je trochę ochronić może właśnie jakiś jedwab
|
|
|
|
|
#160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale rozumiem że i tak przeczytałaś? Cytat:
![]() Cytat:
Jakbyś ją tak kiedyś odwiedziła po umyciu włosów Albo wzięłabyś ją nad wode/basen i zmusila do zmoczenia włosów ![]() A co do jedwabiu to wysuszają te z alkoholem czyli np. biosilk. Z innych firm będą ok np. CHI (też farouk), gliss kur, l'biotica, joanna chyba też.
|
||||
|
|
|
|
#161 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam Skarbeńki!
Jak to dobrze, że tak mało naskrobane, bo nie dałabym rady przeczytać, taka ściorana jestem po barówie ???] i zaraz sie doładuję, bo jeszcze z 4 godziny muszę w robocie przesiedzieć ![]() Cytat:
chociaż niedawno logowała się na wizażu...A Samochodzika to mój TŻ pochłania, powolutku, a nawet bardzo powolutku kompletujemy całą serię, która końca nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do włosków, pewnie jesteś dla Siebie zbyt wymagająca Cytat:
. Dzisiaj w nocy właśnie już sobie myślałam jak tu sobie zamówić z e-baya Tresemme, tak kiedyś chwaloną na wizażu, do tego mam smaka na olejki-odżywki Queen Helene i Bumble and Bumble... no i teraz ten Charles ![]() HELP
|
||||
|
|
|
|
#162 | |||
|
Zakorzenienie
|
"Anię..." czy "Pana Samochodzika"?
Anię niet, Samochodzika we własnym zakresie wcześniej kilka części ![]() Cytat:
![]() Dasz radę w robocie ![]() Cytat:
Olała nas bezczelnie Mój ojciec kiedyś miał wszystkie książki z tej serii, ale jakoś zaginęły w akcji ![]() Pozdrów TŻ'eta ![]() Cytat:
Trzeba napisać do Twojego TŻ, żeby za żadne skarby nie pozwolił Ci e-bay'a/Allegro/sklepu z mazidłami do włosów włączyć ![]() Cześć wszystkim
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#164 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj umyłam włosy i postanowiłam, że coś mam ochotę jednak zrobić z tymi moimi kręconymi z którymi nic nie można zrobić, bo się wiecznie puszą. I po umyciu, jak już prawie wyschły ( nie ugniatałam ręką jak zawsze) zwinęłam z włosów 2 ślimaczki. Ślicznie się pokręciły, są takie gładkie i błyszczące. Mój mnie zobaczył i powiedział, że woli moje naturalne. A ja chciałam tak cały czas teraz chodzić, bo mi się podobają . Czemu faceci zawsze na odwrót mają ?!Cytat:
A tak w ogóle zbieram się do biblioteki. Wakacje, a ja nie mogę się jakoś nie uczyć, brakuje mi .
|
|||
|
|
|
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Czolem wlososwirki
Pan Samochodzik!! jest swietny ksiazki mojego dziecinstwa Cytat:
![]() mi dzisiaj caly dzien po glowie chodzi linia kosmetykow Curly Twist Goldwella na razie kupilam odzywke bez splukiwania i jest miodzio diabel mnie kusi zeby kupic cala serie....oj, ale portfel az piszczy na ta mysl ze strachu...co tam dzisiaj porabiacie? EDIT: O Oleczka widze ze w tym czasie puscilysmy posta ja tez jak mam wolna chwile to podszkalam jezyki, tzn ucze sie . zostal mi jakis kompleks w liceum, gdzie musialam nadrabiac, bo bylam z tylu po gimnazjum i teraz caly czas chce sie podszkalac, bo caly czas boje sie, ze bede w tyle...
Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-07-07 o 15:07 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli lubisz lekkie przygodówki, to bardzo polecam tę serię
Ja Ani w ramach buntu nie przeczytałam i nie zamierzam
|
|
#167 |
|
|
'Estelle' jak bedziesz zamawiac moge sie do Ciebie pousmiechac zebys zamowiła mnie tez?
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
kurcze wy juz nie kuscie zadnymi kosmetykami bo ja do tych Włoch oszczędzam i chce kupić tylko potrzebne rzeczy czyli narazie tylko nafte i ten balsam nivei
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
No żesz
Olała nas bezczelnie [/quote] Niewiem o kim mowa ale mi tu jeszcze blondeee brakuje
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tak myślałam, że następnym razem jak się tu pojawię będzie już trzecia część! ![]() I to aż 6 stron ![]() Witam się więc bardzo serdecznie Pierwsze co zauważyłam - Mirelka, fajny av Byłam dziś u fryzjera i fryzjerka się trochę (trochę bardzo) rozszalała... TŻ mnie zabije... Wczoraj przywiózł z Warszawy kolejny miecz, wprawdzie nie jest naostrzony więc krwawej jatki nie będzie Mam już prawie swoje naturalne i są strasznie króciutkie! Takich nie miałam od czasów liceum... Normalnie chłopczyca ze mnie teraz...
|
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle lekkie książki lubie, bo można sobie czytac i czytac i głowa od tego nie boli![]() Właśnie o niej mowa ![]() Finlora witamy w 3 częsci
|
||
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle, dziękuję ślicznie za khola
Pierwszą próbę mam już za sobą – ale nie wiem czy można nazwać ją udaną ![]() Więcej tego proszku ląduje na moim policzku niż na powiece ale podobno ćwiczenia czynią mistrza... ![]() Poczytałam sobie trochę na wizażu o tych kholach i jedna rzecz nie daje mi spokoju – podobno te oryginalne khole zawierają trujący ołów?? Nie wiesz przypadkiem czy te khole, które przywiozłaś z Egiptu też zawierają to świństwo? Chociaż, tak sobie myślę, że nawet jeśli, to przy używaniu khola raz na jakiś czas to chyba nie powinno się stać nic złego? Ach dziękuję, dziękuję
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nie wspomnę, że nadal czekam na zaległe zdjęcie ![]() Cytat:
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę...kiedyś...jak troszeczkę odrosną
![]() Chociaż jeden centymeterek... ![]() A tamto zaległe... hmm... aparatu nie mam ![]() TŻ nie zrzucił jeszcze fotek z wycieczki i nie mam jak zrobić - niezła wymówka, prawda? No co? |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora dziekuje
tak sie ubieram do pracy![]() to malowanie kholami jest taki trudne nie wiedziałam
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do malowania kholem - zalezy jak dla kogo, ja na razie nie mam wprawy i nie zaliczam tego do łatwych czynności ![]() Dziewczyny, mam problem – czy wasz Kallos Latte ma na opakowaniu jakąś datę ważności?? Bo jak byłam w sobotę w Wawie chciałam sobie kupić ale nie widziałam na pudełku żadnej daty, pytam babki w sklepie a ona mówi, że ona nic na ten temat nie wie i że chyba nie ma. I przy okazji się wkurzyłam bo babsztyl strasznie wredny – pyta mnie czy biorę tego Kallosa czy nie (kosztował 22 zł). Ja mówię, że się zastanawiam a ona mi wtedy wyrywa go z ręki, odkłada z powrotem na półkę i mówi „Jak nie to nie, ja nie mam czasu, żeby tu przy pani sterczeć i czekać aż się pani zastanowi.“ No co za babsztyl! ![]() A byłam już prawie zdecydowana go wziąć ale nadal zastanawia mnie brak tej daty ważności... No niby na pudełku jest narysowane pudełeczko z 12 czyli że jest dobre 12 miesięcy od otwarcia pudełka, prawda? Ale przecież odżywki też mają chyba jakąś swoją ważność od momentu produkcji? I powiedzmy, że ta ważność wynosi 3 lata a odżywka została wyprodukowana 2,5 roku temu, czyli tak naprawdę muszę ją zużyć w ciągu pół roku podczas kiedy ja będę przekonana, że mam na to rok... I dlatego wolałabym mieć na opakowaniu np. datę produkcji, chociaż najlepsza byłaby data ważności. Trochę skołowana jestem. Myślę z sensem czy bredzę?
|
|
|
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą jak odrosną ten centymeterek, to też możesz pokazać ![]() Cytat:
Nic - wyobraźnia zadziałała
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiepska ale prawdziwa Ach ta bujna wyobrażnia ![]() Z tymi czarnymi smugami na twarzy wyglądałam jakbym się w popiele tarzała - jak kopciuszek ![]() Najlepsze jest to, że ten proszek nie schodzi ze skóry tak łatwo jak np kredka czy osypujący się cień, że mogę przetrzeć wacikiem i gotowe tylko się rozmazuje i jeśli nie chcę mieć czarnych smug na twarzy muszę sie trochę postarać ![]() I po tym pierwszym razie doszłam do wniosku, że jeśli miałabym sobie robić pełny makijaż to muszę umalować oczy przed nałożeniem podkładu, pudru i takich tam... Zastanawia mnie czy Kasia i Asia mają takie same problemy czy to tylko ja
|
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dawno Cie tu nie bylo..a wloski jak zwykle odrosna ile teraz masz centrymentrow? i ile Ci zostalo jeszcze farbowanych?
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
Nikt w to nie wątpił ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

trochę uff

. Dzisiaj w nocy właśnie już sobie myślałam jak tu sobie zamówić z e-baya Tresemme, tak kiedyś chwaloną na wizażu, do tego mam smaka na olejki-odżywki Queen Helene i Bumble and Bumble... no i teraz ten Charles

Olała nas bezczelnie