|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisałam przepis - daj znać jak cukier Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
nalesnikona to w sumie wizyta na plus bo nic sie zlego nie dzieje
![]() magdalenka to czekamy cierpliwie na Twoja relacje |
|
|
|
#4024 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki, że pytasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4025 | |||||
|
Rozeznanie
|
ja monitora oddechu nie planuję, ręcznik z kapturkiem tylko jeden będę mieć, pieluszek tetrowych mam 10szt. + jeszcze ze dwie kolorowe dokupię, muślinowych 4szt., starczy na moje oko jak na razie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jaką masz hemoglobinę, bo mi przez dwa miesiące spadła z 12,5 na 11,5 i gin powiedziała, że spoko a z jakiego wskazania cc? [edit: doczytałam] ja z jednej strony bardzo chciałam spróbować sn, ale z drugiej chyba bym była spokojniejsza jakby mi powiedzieli, że cc i nie mam nic do gadania - tylko chciałam po prostu wcześniej wiedzieć na czym stoję, także wczoraj, tak jak Wam pisałam, mi się wyjaśniło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak swoją drogą "walę tynki" --> Grosia ale u Ciebie chyba już tynki nowe położone ![]() Domima mmmmm jak ponętnie PS. naładuj sobie telefon ![]() Groszku szykuj kartony do rozpakowywania, weekend już niedaleko!
|
|||||
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jupiiiiii Jak się gotuje ciecierzycę ? Normalnie jak ryz czy kasze ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Skorpio a czemu tak z tym telefonem żeby naładować ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno trzeba moczyć na noc a potem nie wiem. Pewnie dla nas w małej ilości wody ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny któraś Z Was zamawiała ten otulacz motherhood z empiku? Jestem ciejawa jak jakościowo i czy wart zakupu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O matko to u mnie norma dlatego się zdziwiłam skąd Skorpio wie ze mam problemy z doładowaniem telefonu - odwiecznie ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Ja zamawiałam ... tylko nawet go nie otworzyłam i wrzuciłam do szafy - wiec nie umiem się ma ten temat wypowiedzieć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
To ona jest w puszce , w słoiku czy jak ? Gdzie jej szukać ? Ja się chwytam wszystkiego co cukru nie podnosi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
nalesnikona grunt, że nie gorzej! Podziwiam Cię, jesteś mega dzielna! Ja z moją paniką to chyba nabawiłabym się nerwicy ....
W końcu po całym dniu mojego małego uparciucha ruszyła bułka z miodem, mam takie fikołki w brzuchu że tylko patrzę czy jakiejś stópki nie widać Ale grunt że posłuchała i nie muszę się już denerwować
|
|
#4032 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może na UG coś będzie widać, ale nie mam parcia. Jakbym wiedziała, to może bym bardziej popłynęła z ubrankami? A tak to zachowawczo, w końcu sporo jest po Synu, jak już to uniwersalne... choć te jednorożcowe spodenki nexta, dalej siedzą w mojej głowie... cóż poradzę ![]() Cytat:
pierwsza ciąża mnie nazwijmy to... zahartowała... Po cichu liczyłam, że może będzie spokojniej, ale cóż... Jak się nie ma co się lubi ale nie ukrywam, że skutecznie mnie to zniechęca, do kolejnej ciąży... nie wiem, czy podołam fizycznie i psychicznie po prostu. Ale na razie cel: urodzić Drugie Pierwsze tez było uparte, a chłop Ale teraz też mam coraz większe przeczucie na Dziewczynkę... bo nogi długie, mniejsze, brzuch inny, Syn mówi, że dziewczynka, no i imię dla chłopca to od bidy byśmy mieli. A dla Dziewczyny nic nam nie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
na pierwszy rzut oka w porządku, ale będę prała w marcu, to Ci mogę więcej powiedzieć.
Edytowane przez nalesnikona Czas edycji: 2018-02-14 o 22:06 |
|||||
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Domima, Nalesnikona na stronie są podzielone recenzje. Niektórzy piszą że cienizna. Ale w sumie może to właśnie ma być takie lekkie i cienkie. No nic wstrzymam się jeszcze
|
|
|
#4034 | |||
|
Rozeznanie
|
Mirabilka super kokon!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podpisuję się w pełni pod słowami Domimy, podziwiam Cię za pogodę ducha mimo wszystkich przeciwności ![]() bo ja zawsze na dziwne rzeczy zwracam uwagę a w tym przypadku szczególnie, bo widzę, że masz iphone, a ja swojego ostatnio wywaliłam i zmieniłam na nie-apple, bo przy 20% mi się skubaniec już wyłączał, a jak włączyłam aparat to nawet potrafiło być 29% i już zdjęcia nie zdążyłam zrobić bo wyłączony...Cytat:
szkoda, że diablo nie spełniła Twoich oczekiwań miejmy nadzieję, że następny będzie bardziej kompetentny...chyba wszystkie poszły na randki, przytulanki i sexy, bo się uspokoiło, ale dzięki temu dałam radę nadrobić
|
|||
|
|
|
#4035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jakaś nowość chyba była. Stała razem z wszystkimi innymi przetworami ![]() W ogóle fajny blog. Widzę tam kilka innych przepisów które powinny nam podejść. Jak coś wypróbuję będę informować 20180214_215856.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Nalesniczku dobrze ze nie jest gorzej, duuuzo odpoczywaj
Ja obstawiam u Ciebie dziewczynke ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 6
Cytat:
❤️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Ja tam właśnie recenzji nie czytam z reguły bo lubię Sama wyrobić sobie zdanie - a jak wiemy ilu ludzi tyle opinii wiec ... Hm ... No w każdym temacie tak jest... ja mam syna z którym miałam same kłopoty jeśli chodzi o jego spanie wiec teraz kupuje wszystko jak leci - żeby buc przygotowana bo za dobrze pamietam nasza panikę co tu robić jak młody nie chce spać nawet na 20minut - kupiłam ten otulacz, śpiworek z takich grubszych, kilka innych otulaczy bambusowych , i coś w stylu woombie - żeby po prostu mieć w razie wu - jak się nie przydadzą to cóż ... trudno .. będę później sprzedawać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() Mam iPhone bo mąż mi kupił ( jest mega fanem Apple 🤨 mega, mega... ) ale nie pałam do niego jakimś większym uczuciem / chodzi mi o IPhon’a oczywiście / wiec czekam aż będę mogła sobie wziąć tel jak mi się umowa będzie kończyć i wracam do Androida ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Dziękuje Ci Dobra Kobieto ![]() ![]() Jutro jadę do Lidla Nie zapomnij napisać jakie przepisy wypróbujesz - chętnie się zainspiruje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkt Edytowane przez DomimaZet Czas edycji: 2018-02-14 o 22:52 |
||||
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrabiam, bo nie mam siły po tym czekaniu. Mały waży 983 g, zmienił pozycję na głową w dół, nagrywaliśmy 4d, ale guzik co widać, bo się cały czas zasłaniał. Siadałam, kładłam się, żeby zmienił pozę. Zmienił, na jeszcze gorszą, tyłkiem.
Do tej pory wg USG był starszy o tydzień od terminu OM. Dzisiaj o tydzień młodszy i termin wg USG miałabym o tydzień później. Przytyłam 0,5 kg, łącznie 8 kg (28 tydzień). Sunset u Ciebie gin przy 53g glukozy w moczu nie kazał nic robić u mnie już włączył alarm. Mam zrobić glukozę na czczo z krwi, jeśli będzie wynik niewłaściwy to i mnie dopadła cukrzyca. Gin mówił, że strasznie dziwnie, że na piciu nie wyszło, bo w piątek zaczynam 29 tydzień i dopiero by się ujawniła... Ale w bardzo rzadkich przypadkach ujawnia się później. Wkurza mnie takie coś, po kij te badania jak nie wykrywają. Teraz się tylko martwię czy nie zaszkodziłam małemu. Gdybym wiedziała to już od 25 tygodnia bym dietę trzymała A tak na poprzedniej wizycie mocz dobry, wyniki picia glukozy też super...Grosia wpisz mnie proszę na 9.03. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-02-14 o 22:54 |
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tak czuje ze będzie Dziewczyneczka ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4041 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
owszem, fajnie mi działał dość długo i byłam zadowolona, ale co ja sobie myślę, że będę ile go używać jak tyle nowych modeli już wyszło.... wg apple to już dawno powinnam mieć nowszy model a ja twardo przy 4s trwałam ![]() Cytat:
dobrze, że u Małego wszystko dobrze, a resztą nie martw się na zapas, zobaczysz co wyjdzie z powtórki badań...w kolejce do diabetologa dziś ze mną siedziała dziewczyna, co robiła krzywą dopiero w 32tc bo wcześniej wymiotowała bardzo i nie podchodziła nawet... co ciekawe w poprzedniej ciąży miała niedocukrzenie, a teraz jej wyszło jak mi ostatni pomiar ponad normę, także dziwne rzeczy się dzieją.... Edytowane przez skorpio87 Czas edycji: 2018-02-14 o 23:01 |
||
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ta cukrzyca to jakas plaga... Mam nadzieje, ze jednak Twoje kolejne wyniki beda w porzadku. Nie martw sie na zapas 😘 Tez mamy zamiar podejsc do 4d ale nie wiadomo czy uparciuszek bedzie chcial wspolpracowac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdalenka_w_86 gratuluję kolejnej wizyty. Synek już sporych wymiarów. Co do cukru to niefajnie, ale co zrobić.. Trzymam kciuki za regulacje dietą 😘
Dziewczyny tak mnie kość udowa boli ze tragedia. Przysnęlam na lewym boku i obudziłam się z bólem, jakby pieczenie mięśnia na styku z kością.. Nie wiem czy dobrze wytłumaczylam. Masaż nie pomógł, dalej czuje ból.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4045 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
A krwiak dalej uparty ;/---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() Podejście dla mnie godne naśladowania, sama jestes w tak trudnej sytuacji, a wiele razy jesteś wsparciem tu dla innych . ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
wystroiłam się w sukienkę paseczkową z h&m i sobie walentynkowaliśmy ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4046 |
|
Konto usunięte
|
Magdalenka lepiej sprawdzić ten cukier 😗
Rumians mówi: już wystarczy tych cukrzyc na wątku i nie dołączaj absolutnie! Waga teraz w swoim tempie rośnie u dzieci 😉 prawie kilogram to już kawał chłopczyka ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4047 |
|
Wtajemniczenie
|
O boże, obudziłam się x mega zgaga... Wzięłam póki co euthyrox... Zaraz tu zwariuje...
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obudzilam sie z cukrem 99. Zaczynam miec dosc powoli zdarzaly mi sie przekroczenia na czczo, ale nie takie tylko np. max 94 i nie tak czesto. Co prawda wczoraj jadlam caly dzien inny chleb niz zwykle, na ostatni posilek tez. Mam cicha nadzieje, ze to jego wina. Po takim pomiarze rano to juz nic mi sie nie chce...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
domyślam się jak to może dolowac. Ja już po sniadaniu, ubieram sie i ide z młodym do przedszkola. A On dzisiaj zaliczyl ciekawą pobudke, spadł z naszego łóżka, nie zdążyłam go chwycić tak się kręcił a męża już w łóżku nie bylo. Nic sie nie stalo tylko sie przestraszył.
|
|
#4050 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zero w tym logiki. Naczytałam się już o niej hektolitry i wiem tylko tyle że każdy przypadek jest całkiem inny...Cytat:
![]() U mnie dziś 96. Chwilowo przestało to na mnie robić wrażenie. Pamiętaj, że te poranne cukry to raczej hormony. Wpływ masz na te po posiłkach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

️
taka No ... trochę sztucznawa ale fasonem na ciąże w sam raz 

miejmy nadzieję, że następny będzie bardziej kompetentny...
może na UG coś będzie widać, ale nie mam parcia. Jakbym wiedziała, to może bym bardziej popłynęła z ubrankami? A tak to zachowawczo, w końcu sporo jest po Synu, jak już to uniwersalne... choć te jednorożcowe spodenki nexta, dalej siedzą w mojej głowie... cóż poradzę
ale nie ukrywam, że skutecznie mnie to zniechęca, do kolejnej ciąży... nie wiem, czy podołam fizycznie i psychicznie po prostu. Ale na razie cel: urodzić Drugie 

miejmy nadzieję, że następny będzie bardziej kompetentny...

zdarzaly mi sie przekroczenia na czczo, ale nie takie tylko np. max 94 i nie tak czesto. Co prawda wczoraj jadlam caly dzien inny chleb niz zwykle, na ostatni posilek tez. Mam cicha nadzieje, ze to jego wina. Po takim pomiarze rano to juz nic mi sie nie chce...