Dług za mieszkanie u faceta - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-02-14, 11:08   #1141
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Dot.: Dług za mieszkanie u faceta

Cytat:
Napisane przez KiedysToBylo Pokaż wiadomość
Zmieniłaś zdanie od czasu pisania pierwszego postu? Nie pytam złośliwie, po prostu się zdziwiłam, czytając ostatnie wypowiedzi.
Ja też, bo myślałam, że Autorko chcesz się szybko ewakuować z tego związku. Jak się nic nie zmieni to lekko Ci z nim nie będzie, wiesz o tym.
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 09:56   #1142
Mahdab
Zakorzenienie

Ja też myślałam,.że to związek na końcówce, ale jak widać nie. Ja bym nie wytrzymała że skapy, dla mnie to jedna z najgorszych cech, ale każdy jest kowalem swojego losu. Obyś była jednak szczęśliwa z facetem który bardziej ceni pieniądze od Ciebie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 12:06   #1143
donut_eater
Raczkowanie

Bo wciąż się waham. Wiadomo na zimno jest łatwiej podjąć decyzję, a ja tkwiąc w tym próbuję się łapać nie wiem czego... Jednak on skutecznie zabija ostatnie ciepłe uczucia, które mam wobec niego. Post pisałam w złości, a między nami różne się układa. Jak się stara to szukam światełka, a chyba już nie powinnam.
donut_eater jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 12:10   #1144
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez donut_eater Pokaż wiadomość
Bo wciąż się waham. Wiadomo na zimno jest łatwiej podjąć decyzję, a ja tkwiąc w tym próbuję się łapać nie wiem czego... Jednak on skutecznie zabija ostatnie ciepłe uczucia, które mam wobec niego. Post pisałam w złości, a między nami różne się układa. Jak się stara to szukam światełka, a chyba już nie powinnam.
Nie powinnaś. Weź kartkę i wypisz wszystkie wady i zalety. Nic nie usprawiedliwiaj. Przeanalizuj i wyciągnij wnioski.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 12:11   #1145
Fortuna1
Zakorzenienie

Przede wszystkim weź z nim w końcu szczerze pogadaj. Żaden człowiek w myślach czytać nie potrafi. Jeśli mu nie powiesz dokładnie o co Kaman to w jaki sposób chcesz ten problem rozwiązać?

Inna sprawa, że wg mnie nie pasujecie do siebie, chociażby pod kątem potrzeb seksualnych. Wierz mi lub nie, ale na dłuższą metę będziesz rozczarowana w tym związku.

Trzecia sprawa, że on jest po prostu skapy. Serio chcesz być z takim materialista?

Stary 2018-02-15, 15:34   #1146
donut_eater
Raczkowanie

Dziewczyny, pogadałam z nim wczoraj.

Wprost, powiedziałam wszystko.
Że uważam, że przy naszej różnicy w zarobkach uważam, że podział kasy powinien być inny, że umawiając się z nim na początku nie znałam wszystkich danych, że jest mi przykro, że nie wsparł mnie w bezrobociu, mimo że ja rzuciłam wszystko dla niego. I że zbieranie paragonów i rozliczanie się co do grosza jest głupie i czuję się jak lokatorka, a nie partnerka. Że to jego kredyt i jego mieszkanie i na dobrą sprawę po dobrej kłótni może mnie wystawić za drzwi i nara. Że jest mi przykro, bo mieszkamy razem, a wszystko jest jego - jeśli chodzi o meble i wystrój i mam mało do gadania. Że nie chciał mnie zameldować, a płacić to mam.

Jego odpowiedź:
On uważa, że powinno być 50/50. Po równo, bo przecież i tak bym musiała gdzieś wynajmować i bym płaciła jeszcze więcej. Że mnie nie wystawi i nawet jak byśmy się rozstali to będę mogła u niego mieszkać jak długo będę chciała (wcześniej też to powtarzał, ale już to widzę jak się pożremy i będziemy współlokatorami -już oficjalnie
Pomimo moich żali i pytań o jakąś zmianę obstaje, że 50/50 to jest taki układ jaki powinien być. I tak ma być dalej. Strasznie też chciał ustalić datę i(np.15 każdego miesiąca) i żebym wyrabiała się w terminie, bo ponoć ciągle przekładałam i nie wypłacałam na czas (nie było wcześniej ustalonej daty i nie sądziłam , że to że zapomniałam w pracy wypłacić i spóźniłam się 3 dni to wielka niesłowność :/ ),. Że zamelduje mnie czasowo, i przejął się, że musi być umowa i podatki do tego i dlatego nie chciał.

Mówił też, że kiedyś jak nie miałam kasy to zaproponował mi, żebym nie płaciła za jeden miesiąc opłat, ale ja powiedziałam, że nie.. Nie przypominam sobie takiej sytuacji. Nie wiem, czy mogłam tak powiedzieć z grzeczności i on nie nalegał i teraz nie pamiętam? myślę, że bym pamiętała, on zapewnia, że tak było, a ja nie skorzystałam, więc podliczał.

I że ten dług mogę oddać kiedy tylko będę miała, że to może być nawet za rok albo za trzy lata i mogę płacić w ratach po 100 zł.

Paragony powiedział, że podliczy sam, jak mnie to męczy, ale przystał na moją propozycję wkładania kasy do słoiczka i płacenia z tego wspólnych rzeczy. Konta zakładać nie chce "bo to długo trwa".

Lepiej się czuję, że to z siebie wyrzuciłam, ale przykro mi, że nic jego ustalenia się nie zmieniły, mimo że wprost powiedziałam.
Był bardzo asertywny.
Chyba w ogóle nie był zażenowany czy nie było mu przykro.

Raczej macie rację.

Pobędę w tym układzie, póki mi wygodnie, ale relacja nie rokuje na lata. On ma takie podejście chyba cały czas.
donut_eater jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 15:41   #1147
kennedy
Zakorzenienie

Jak tak bardzo chcesz to sobie z nim badz. Ja bym typa kijem nie tknela.

Mozecie plaacic 50/50 -zaden problem. Natomiast przestan mu splacac kredyt.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 15:59   #1148
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość

Skoro Tobie jest w tym wygodnie to się kiś dalej.
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 17:46   #1149
Fortuna1
Zakorzenienie

Masakra, aż dziwne, że nadal chcesz tam spędzić choć minute dłużej. Ja bym zakończyła taka farse.

Stary 2018-02-15, 17:56   #1150
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

A może jest tam jakies drugie dno. Moze autorka jedna nie ma tak zle jak opisuje.

Tylko zeby potem nie było płaczu „mam większy dług, oddawać czy nie”
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 18:19   #1151
Monika828282
Zadomowienie

Cytat:

Przecież ona nie ma wpływu czy pieniądze, które mu daje on przeznaczy na ratę kredytu czy na cokolwiek innego. Jak więc może mu nie spłacać kredytu?
Monika828282 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 19:42   #1152
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monika828282 Pokaż wiadomość
Przecież ona nie ma wpływu czy pieniądze, które mu daje on przeznaczy na ratę kredytu czy na cokolwiek innego. Jak więc może mu nie spłacać kredytu?
50/50 oplaty i zycie.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2018-02-15, 20:15   #1153
mariamalaria
BAN stały

I naprawdę jest ci tak na tyle wygodnie, by pozostać jego lokatorką a udawać, że jesteście partnerami?
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 20:33   #1154
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, pogadałam z nim wczoraj.
Wprost, powiedziałam wszystko.
Że uważam, że przy naszej różnicy w zarobkach uważam, że podział kasy powinien być inny, że umawiając się z nim na początku nie znałam wszystkich danych, że jest mi przykro, że nie wsparł mnie w bezrobociu, mimo że ja rzuciłam wszystko dla niego. I że zbieranie paragonów i rozliczanie się co do grosza jest głupie i czuję się jak lokatorka, a nie partnerka. Że to jego kredyt i jego mieszkanie i na dobrą sprawę po dobrej kłótni może mnie wystawić za drzwi i nara. Że jest mi przykro, bo mieszkamy razem, a wszystko jest jego - jeśli chodzi o meble i wystrój i mam mało do gadania. Że nie chciał mnie zameldować, a płacić to mam.

Jego odpowiedź:
On uważa, że powinno być 50/50. Po równo, bo przecież i tak bym musiała gdzieś wynajmować i bym płaciła jeszcze więcej. Że mnie nie wystawi i nawet jak byśmy się rozstali to będę mogła u niego mieszkać jak długo będę chciała (wcześniej też to powtarzał, ale już to widzę jak się pożremy i będziemy współlokatorami -już oficjalnie
Pomimo moich żali i pytań o jakąś zmianę obstaje, że 50/50 to jest taki układ jaki powinien być. I tak ma być dalej. Strasznie też chciał ustalić datę i(np.15 każdego miesiąca) i żebym wyrabiała się w terminie, bo ponoć ciągle przekładałam i nie wypłacałam na czas (nie było wcześniej ustalonej daty i nie sądziłam , że to że zapomniałam w pracy wypłacić i spóźniłam się 3 dni to wielka niesłowność :/ ),. Że zamelduje mnie czasowo, i przejął się, że musi być umowa i podatki do tego i dlatego nie chciał.
Mówił też, że kiedyś jak nie miałam kasy to zaproponował mi, żebym nie płaciła za jeden miesiąc opłat, ale ja powiedziałam, że nie.. Nie przypominam sobie takiej sytuacji. Nie wiem, czy mogłam tak powiedzieć z grzeczności i on nie nalegał i teraz nie pamiętam? myślę, że bym pamiętała, on zapewnia, że tak było, a ja nie skorzystałam, więc podliczał.
I że ten dług mogę oddać kiedy tylko będę miała, że to może być nawet za rok albo za trzy lata i mogę płacić w ratach po 100 zł.
Paragony powiedział, że podliczy sam, jak mnie to męczy, ale przystał na moją propozycję wkładania kasy do słoiczka i płacenia z tego wspólnych rzeczy. Konta zakładać nie chce "bo to długo trwa".
Lepiej się czuję, że to z siebie wyrzuciłam, ale przykro mi, że nic jego ustalenia się nie zmieniły, mimo że wprost powiedziałam.
Był bardzo asertywny.
Chyba w ogóle nie był zażenowany czy nie było mu przykro.

Raczej macie rację.

Pobędę w tym układzie, póki mi wygodnie, ale relacja nie rokuje na lata. On ma takie podejście chyba cały czas.
ta relacja nie rokuje i będzie Ci drenowała mózg i emocje.
Dlaczego skoro on coś chce to tak ma być i nie bierze Twojego zdania pod uwagę? Założenie konta to kilka minut. Ale zostaje ślad - po Twoich przelewach i po płatnościach kartą i łatwiej podliczyć wszystko. Skoro boli Cię zarabianie na Tobie w czasie kiedy nie miałaś pracy - to dlaczego nie umorzy Ci długu? Tak po prostu nie powie" nie pomyślałem że to dla Ciebie problem, nie oddawaj mi tej kasy".
Moim zdaniem to że godzisz się na jego warunki to błąd i świadczy o tym że już Cię zmanipulował. Powiedz że się nie zgadzasz.
I zobacz co się stanie
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 21:22   #1155
Mahdab
Zakorzenienie

Serio, aż tak ci wygodnie w tym układzie? Co ci daje taka wygodę?
Bo ja bym komfortu za grosz nie czuła gdybym po takiej rozmowie miała dawać facetowi buziaczki, tulaski, czy choćby posunąć obiad pod nos.

Albo jesteś bardzo wyrachowana i jesteś w stanie sypiac z typem byle przyoszczedzic kilka stowek, albo sama sie oszukujesz i wymyslilas pretekst, zeby siedzieć przy dupku, ktory ma cie gdzies i specjalnie się z tym nie kryje.

Stary 2018-02-15, 21:23   #1156
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Albo jesteś bardzo wyrachowana i jesteś w stanie sypiac z typem byle przyoszczedzic kilka stowek
Na podstawie tego, co pisze, to mi się to nawet finansowo nie kalkuluje...
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 21:25   #1157
Ariada
Wtajemniczenie

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8142374 6]Na podstawie tego, co pisze, to mi się to nawet finansowo nie kalkuluje...[/QUOTE]
No przecież płaci dużo mniej za wynajem

Wg mnie jest tak jak pisałam - facetowi jest dobrze w związku, ale nie widzi się z autorką za X lat razem dlatego nie chce inwestować w związek.
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 21:28   #1158
Mahdab
Zakorzenienie

To może wygodne wyro ma, albo windę i blisko do roboty 😁

Stary 2018-02-15, 22:11   #1159
Fubizka
Zakorzenienie

Piszesz, że jest ci tak wygodnie - rozumiem, że ze względów finansowo lokalowych. Ja jednak wychodzę z założenia, że jak już ktoś chce być z kimś dla wartości majątkowych, to to powinny być duże kwoty. A nie kilka stów miesięcznie i użeranie się z paragonami

Myślę, że jednak liczysz na cud.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-15, 22:20   #1160
Mahdab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Piszesz, że jest ci tak wygodnie - rozumiem, że ze względów finansowo lokalowych. Ja jednak wychodzę z założenia, że jak już ktoś chce być z kimś dla wartości majątkowych, to to powinny być duże kwoty. A nie kilka stów miesięcznie i użeranie się z paragonami

Myślę, że jednak liczysz na cud.
Szczera prawda, to tak samo jak kraść to miliony 😉

Nie rozumiem idei bycia że skapcem dla wartosci majątkowych 😁

Ktoś widzi jak robi zakupy w sklepie, płaci za paliwo, a na koniec podjeżdża do bankomatu i oddaje mu kasę za życie i kredyt. Pyta:
- Dlaczego Ty z nim jesteś?
- Ze względów finansowych
😁

Stary 2018-02-15, 22:23   #1161
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Szczera prawda, to tak samo jak kraść to miliony 😉

Nie rozumiem idei bycia że skapcem dla wartosci majątkowych 😁

Ktoś widzi jak robi zakupy w sklepie, płaci za paliwo, a na koniec podjeżdża do bankomatu i oddaje mu kasę za życie i kredyt. Pyta:
- Dlaczego Ty z nim jesteś?
- Ze względów finansowych
😁

Bez kitu xD

Może to taki fetysz?
Stary 2018-02-15, 23:51   #1162
Candy_lips
Zakorzenienie

Też mnie dziwi to, że jesteś z nim z wygody. Dla mnie tutaj nie ma nic wygodnego dla Ciebie. To będzie wygodne bardziej dla niego, bo i zapłacisz wszystko pół na pół, do kredytu też dołożysz, a do tego często sam robi tak, byś Ty kupowała więcej. No i traktuje Cię raczej nie jako dziewczynę na poważnie, a dla mnie to by skreślało relację. Jak Cię zamelduje to czasowo, mimo że mógłby Cię zwyczajnie zameldować i raczej nic by na tym nie stracił, nie chce żadnych umów i podatków, bo najlepiej, byś Ty ponosiła koszty, ale tak żeby to było całkiem uczciwie i legalnie, to już nie chce. No i wspólnego konta też nie chce, wszystko pół na pół, żadnej próby zrozumienia Ciebie. Sama widzisz, że w trudnych sytuacjach nie będziesz mogła na niego liczyć tylko będzie dokładne wyliczanie długu. Ktoś komu bardziej niż na pieniądzach zależy na drugiej osobie nie zrobiłby czegoś takiego. No i liczenie każdego paragonu, pewnie też oddawanie sobie co do grosza...

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2018-02-15 o 23:56
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 00:40   #1163
1401beb625428007cd1f6f2cc4b9ba7078bff788_68855df1d41e9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Też mnie dziwi to, że jesteś z nim z wygody. Dla mnie tutaj nie ma nic wygodnego dla Ciebie. To będzie wygodne bardziej dla niego, bo i zapłacisz wszystko pół na pół, do kredytu też dołożysz, a do tego często sam robi tak, byś Ty kupowała więcej. No i traktuje Cię raczej nie jako dziewczynę na poważnie, a dla mnie to by skreślało relację. Jak Cię zamelduje to czasowo, mimo że mógłby Cię zwyczajnie zameldować i raczej nic by na tym nie stracił, nie chce żadnych umów i podatków, bo najlepiej, byś Ty ponosiła koszty, ale tak żeby to było całkiem uczciwie i legalnie, to już nie chce. No i wspólnego konta też nie chce, wszystko pół na pół, żadnej próby zrozumienia Ciebie. Sama widzisz, że w trudnych sytuacjach nie będziesz mogła na niego liczyć tylko będzie dokładne wyliczanie długu. Ktoś komu bardziej niż na pieniądzach zależy na drugiej osobie nie zrobiłby czegoś takiego. No i liczenie każdego paragonu, pewnie też oddawanie sobie co do grosza...
I znów to wyliczanie kto więcej zyska
Czasem mam wrażenie, że nie macie pojęcia ile kosztuje wynajem choćby pokoju w niektórych miastach... W każdym bądź razie autorce bardziej opłaca się dokładać do kredytu misia niż wynająć coś dla siebie. Pewnie nie są to szalone kwoty a właśnie kilkaset złotych, ale są. Dlaczego autorka nie mieszka z kimś za miliony? Bo nie ma teraz takiej opcji do wyboru
Autorka raczej nie planowała wspólnego mieszkania ze złymi intencjami, ale z biegiem czasu wyszło, że trafił swój na swego
1401beb625428007cd1f6f2cc4b9ba7078bff788_68855df1d41e9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 01:32   #1164
Candy_lips
Zakorzenienie

Ok, ale nawet jeżeli jej się to bardziej opłaca, to moim zdaniem takiego faceta skreśla jego charakter. To jest dla niej ciężkie, nie każdy lubi takie wyliczanie pół na pół i wyliczanie długu, dla wielu osób to stres i brak troski o drugą osobę, dla mnie też by było. Dlatego moim zdaniem to mało wygodne dla niej, a skoro źle jej w tym związku, to też nie ma sensu.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 08:45   #1165
Fubizka
Zakorzenienie

No nie ma opcji mieszkac z kims za miliony m.in. dlatego, ze teraz mieszka z tym sępem. Sama napisala, ze mieszka z nim teraz dla wygody a reszta odpisala, ze srednia taka wygoda. Jak poswiecac sie byciem w zwiazku dla pieniedzy, to tylko z hojnym facetem.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 09:24   #1166
lastnightryder
Raczkowanie

Cytat:

Autorka wątku potwierdza, że gdyby nie mieszkała z parterem to i tak płaciła by więcej niż teraz. W czym ty widzisz problem? W tym, że dokłada się do kredytu faceta?
Przecież może się wyprowadzić i wynająć od Kowalskiego i jemu spłacać kredyt.
lastnightryder jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 09:25   #1167
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lastnightryder Pokaż wiadomość
Autorka wątku potwierdza, że gdyby nie mieszkała z parterem to i tak płaciła by więcej niż teraz. W czym ty widzisz problem? W tym, że dokłada się do kredytu faceta?
Przecież może się wyprowadzić i wynająć od Kowalskiego i jemu spłacać kredyt.
Nie chce walkowac tego samego tematu po raz 1000. Uwazam splacanie jredytu partnera za hanbiace. Wez mi nie pisz o tym ze miqlaby drozej bo... to nie jest lokayor tylko partner.

Stary 2018-02-16, 09:42   #1168
lastnightryder
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
No nie ma opcji mieszkac z kims za miliony m.in. dlatego, ze teraz mieszka z tym sępem. Sama napisala, ze mieszka z nim teraz dla wygody a reszta odpisala, ze srednia taka wygoda. Jak poswiecac sie byciem w zwiazku dla pieniedzy, to tylko z hojnym facetem.
Nie no pewnie, lepiej znaleźć faceta, który będzie płacił za wszystko i robił prezenciki. A wtedy misio będzie idealny i będzie można przymknąć oko na wszystko. Bo przecież jest taki hojny i wspaniałomyślny.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Nie chce walkowac tego samego tematu po raz 1000. Uwazam splacanie jredytu partnera za hanbiace. Wez mi nie pisz o tym ze miqlaby drozej bo... to nie jest lokayor tylko partner.

No właśnie partner, a nie sponsor czyjegoś życia. A hańbiące jest dla mnie to, że mając świadomość z korzyści mieszkania w takim układzie z facetem dalej ich nie dostrzegasz.
lastnightryder jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 10:06   #1169
KiedysToBylo
Raczkowanie

Cytat:
Ale to on jest ten bezduszny i wyrachowany... . Coś tak czułam, że jeszcze z nim jesteś, bo przecież tak jest wygodnie. No i wynajem mieszkania wyszedłby drożej.
Zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest czasem tak, że ten medal ma dwie strony i on również podejrzewa z Twojej strony pewne wyrachowanie i dlatego tak się za wszystko rozlicza.
KiedysToBylo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-02-16, 10:51   #1170
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lastnightryder Pokaż wiadomość
Nie no pewnie, lepiej znaleźć faceta, który będzie płacił za wszystko i robił prezenciki. A wtedy misio będzie idealny i będzie można przymknąć oko na wszystko. Bo przecież jest taki hojny i wspaniałomyślny.
to jest przezabawne, że aż tak Cię taki układ boli zupełnie, jakby z Twojej kieszeni szło na te prezenciki.
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości