![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
zastanawiam się nad tym całym SB
co prawda cieszy sie sporą sławą, ale ile osób tak naprawde osiagneło (i utrzymało) swój cel na tej diecie? ![]()
#512 |
Zadomowienie
|
Mogłybyście opisać na czym polega ten buns i twister?
![]() ![]() ![]() ![]()
#513 |
Zakorzenienie
|
idem spac. bo sie zle czuje a wczesnie musze wstac i joggingowac;/
baj ![]()
#514 |
Zadomowienie
|
a ja was zdradzilam przez tydzien ale juz jestem
![]()
#515 |
Konto usunięte
|
A gdzie nas zdradziłaś???
![]() A ja nie zdradzam SB bo to dzięki niej jestem 9,5 kg chudsza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8129995]A gdzie nas zdradziłaś???
![]() A ja nie zdradzam SB bo to dzięki niej jestem 9,5 kg chudsza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#517 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj wieczorem biegalam. Jakies 4,5-5 km. Moi odzice i tz jechali rowerkami po lesie, a ja za nimi bieglam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
hej. ;*
ja juz dzis zrobilam 5km joggingu . i zjadlam na sniadanie platki z mlekiem 0.5%.. a moze wlasciwie to ja tu mam nie pisac? bo w sumie to ja nie robie diety SB. ;(
#520 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich w nowym tygodniu
![]() Jestem bardzo zadowolona, bo na II fazie waga nadal spada... Standardowo grzeszyłam podczas weekendu, ale inaczej się chyba nie da... Ale i tak wszystko spaliłam, bo zamiast więcej to ważyłam 100 gram mniej... Czekam jeszcze tydzień na wprowadzenie pieczywa i makaronu, bo TŻ jest teraz na I fazie i nie chce go denerwować i tak juz miał smutną minkę, że on nie może owsianki...
#521 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe Plażowiczki i życzę powodzenia!
Wszystkim - Dzień Dobry w poniedziałkowe przedpołudnie ![]() Na weselu strałam się jeść zgodnie z SB i nie było źle - jadłam owoce (gruszki, winogrona), z dań wybierałam albo gotowane (to pierwsze wesele, na którym było gotowane mięsko) albo drobiowe np. szaszłyki, zjadłam też troszkę rybki po grecku, sporo warzyw (ogórki małosolne, pomidory), surówki z białej i czerwonej kapusty, sałatkę grecką i mieszaną z kapusty pekińskiej. Poza tym piłam w dużych ilościach... niegazowaną wodę z cytryną ![]() ![]() Troszkę potańczyłam, chociaż nie za wiele, bo zespół głównie odpoczywał... ale to inny temat ![]() Na poprzednim weselu nie ruszyłam słodkiego, więc pomyślałam, że teraz powinnam chyba spróbować tortu i wzięłam kilka kęsów i dzióbnęłam sękacza, ale innych ciast (mimo, że stały u mnie pod nosem) nie ruszyłam, chociaż na sernik miałam ochotę. Niestety miałam wyrzuty sumienia po zjedzeniu nawet tych kęsów słodkiego... Na drugi dzień zostaliśmy nad jeziorem i tam też starałam się jeść zgodnie z SB, ale na śniadanko był kebab drobiowy - samo mięsko + surówka, bo frytki i bułeczkę oddałam mężowi, a sosu nie ruszyłam, potem 2 jabłuszka, a na obiadek 2 kawałki karkówki + 4 kromki chleba razowego (z dodatkiem mąki pszennej niestety), ale to i tak lepsze niż pizza i hamburgery, a tylko to miałam do wyboru na plaży. Dziś musiałam wstać o 6 do pracy, a mimo, że wczoraj położyliśmy sie spać po 20 nie było łatwo ![]() ![]() W tym tygodniu ma być niewyraźna pogoda, ale weekend podobno bardzo ładny i może uda się gdzieś wyjechać, ale najgorzej, że te wyjazdy nie sprzyjają dietce, bo oznaczają grill, jakiś alkohol i zazwyczaj nadprogramowe przekąski ![]() Miłego dnia i do później!
#522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dietę miałam zacząć wczoraj, ale ze względu na zrobiony przez mą babcię serniczek, stwierdziłam, że jednak dziś będzie pierwszy dzień. Jestem już po śniadanku, chudy twarożek z pomidorkiem. Zastanawiam się, czy na SB można jeść otręby pszenne? Ehhh, chciałam iść dziś rano biegać, ale za późno wstałam i teraz już się za nic nie zmuszę. Wiedziałam, że tak będzie ![]() Cytat:
![]() Mam dość sporo do zrzucenia, a na wakacjach, za 2 tyg., chciałabym wyglądać przynajmniej znośnie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otręby pszenne - można, ale na II fazie Ja na I fazie schudłam ok.3 kg, ale niektóre dziewczyny chudną dużo więcej. Wydaje mi się, że głównie zależy to od wagi wyjściowej. Nie ćwiczyłam, jedynie od czasu do czasu brzuszki i spacery.
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() balti witam serdecznie ![]() ![]() ![]() Kurcze, wlasnie zaczelo padac, bo taka duchota do poludnia byla...Dzisiaj od dawna wskoczylam na orbitreka ![]() ![]()
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
czy w I fazie można jeść krokiety? tj. farsz z kapusty gotowanej z cebulką podsmażaną i gotowanymi grzybami zawinięte w naleśniki zrobione z mąki typu 650 i mleka 0,5% i jajek max 2 na duży garnek - wychodzi ze 30 naleśników.
i nie będę tego smażyła po zawinięciu tylko odgżewała w mikofalówce. da rade? |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
jak w jakimś sklepie zaopatrzę się w coś na początek to rozpocznę dietę
![]() z 56-57kg, bo tyle obecnie ważę, mam ambicje na 52 - tyle ile ważyłam przed wyjazdem do Norwegii, gdzie troszkę przytyłam. właśnie, może Wy mi odpowiecie - zanim tam wyjechałam na całe wakacje moja waga była stała - 52kg. i jadłam normalnie, bez żadnych diet i w ogole.. tam w ciągu 2 miechów przytyłam 6kg! wróciłam i zaczęłam liczyć kalorie, ćwiczyć i w ogole. udało mi się dojśc do wagi 51kg. nie chciałam już chudnąć. zaczęłam jeść troszkę, dosłownie odrobinę więcej i waga zaczęła wariować. w miesiąc wróciły kilogramy i obecnie jest ta waga 56-57kg. czy ja już nigdy nie bede mogła ważyć 52kg na stałe? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cóś więcej o sobie... Od tygodnia mam 17 lat, mam 168 cm, choć dawno się nie mierzyłam, a ponoć urosłam ^^, waga jak wyżej pisałam zmieniła się z 47 kg na 63 kg, co nie jest fajne, bo moje wymiary też się zmieniły z 78-59-90 na 87-69-102 (no może z tym pierwszym wymiarem mi się podoba ![]() ![]() Dziś planuję hula-hop, choć będę się musiała od nowa uczyc kręcić, i ćwiczenia na nogi i pośladki. Byleby się na planowaniu nie skończyło... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie tu kilka dni i przez ten czas przybyło kilka stron na wątku plażowym. Kiedy Wy to wszystko piszecie
![]() ![]() ![]() Mam wreszcie egzamin z biochemii za sobą ![]() ![]() ![]() 2 znajome pytały mnie czy przypadkiem nie schudłam ...miłe to ![]() A z pyszności plażowych to ostatnio zajadam sie plackami z cukinii/cukinią... mogłabym je jeść codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Kochana nie ważyłam się ani nie mierzyłam bo wczoraj po pracy, a w sumie już dzisiaj o 4 rano pojechałam do kuzynki bo musiałam cały dzień z chrześniakiem siedzieć
![]() ![]() ![]()
#533 |
Zadomowienie
|
moj kolega twierdzi ze ma nadwage, wiec mu zaproponowalam sb, no i wczoraj zaczal :d
najlepsze bo caly dzien ze mna na gg pisal i pytal sie tylko co teraz ma zjesc, o ktorej nastepny posilek itp. zrobil zakupy za 70 zl :d fajnie tylko mam nadzieje ze cos spadnie z wagi bo glupio by bylo ze mu opowiadalam ile to moze schudnac a tu nic nie schudnie. a ja, no to jak to ja, dzis rano wstalam ,patrzec na sibie nie moge, w nic sie nie mieszcze, zle sie czuje, jestem brzydka i glupia
#534 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie wcinam owsiankę z wisienkami suszonymi (ale się uparłam na te wisienki hihi) i zjem jeszcze melona bo dziś późno wrócę do domku. Wczoraj zakupiłam sobie piękną sukienkę w Orsay, a że dziś piekne słoneczko to ją włoże...O! A u mnie wczoraj zgodnie z obietnicą grzeszki były bo był tort i było ciacho kawowe i dużo owocków, a waga w miejscu więc jest OK ![]() a dziś chyba upiekę mufinki z siemienia bo tego jeszcze nie próbowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
![]() elffe-bez takich bo lać bede po ![]() mój weekend był raczej III fazowy a momentami nawet IV fazowy ![]() na wagę wiec nie wchodziłam ze strachu moze jutro... nie moge sie doczekać sie piatku i koncertu nelly ![]()
#536 |
Zakorzenienie
|
Hejka!
Wpadłam na chwilkę, żeby się przywitać ![]() Idę zjeść śniadanko. Do później!
#537 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() Dziewczyny, dzisiaj mija 100 dni SB ![]() ![]() ![]() ![]() I wiecie co, zastanawiam sie czy ja czasem nie za duzo cwicze...a przynajmniej, ze te moje cwiczenia to nie spalaja tluszczu. Wczoraj sie naczytalam o tym i juz mam metlik w glowie! ![]() ![]()
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj na śniadanko serek wiejski light + rzodkiewka...pyszności. Ala zaraz potem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Domi - gratuluję setki!
![]() Balti - jeśli dobrze czułaś się przy wadze 53 kg to naprawdę niewiele musisz zrzucić - te 8 kg szybko zleci, a co do skóry - warto smarować się balsamami antycellulitowymi i ujędrniającymi, dużo spacerować, robić brzuszki. Gratuluję dzieciaczków! Pewnie, żeby zająć się 3 maluchami to dopiero trzeba mieć energię ![]() Co do grillowania - ja na I fazie byłam u znajomych na grillu i jadłam szaszłyki z piersi kurczaka z papryką i cebulką, do tego ogórki małosolne i pomidorki (możliwości jest wiele, bo teraz dostępnych jest wiele warzyw), a piłam tylko wodę mineralną. Na II fazie można już czerwone wino, więc jest łatwiej. Powodzenia!
#540 |
Zadomowienie
|
a czy w I fazie można jeść chrupkie pieczywko? jakaś Waza bez cukru?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.