|
|
#2221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
Mam kolegę na UW na dziennikarstwie...powiedz iał, że jest iężko się dostać, duzo chętnych-wiadomo.Studia podobno łatwe i ciekawe...łatwiej można znależć jakąs prace w gazecie.On np. na 1 roku miał jakiś staż w tvn, teraz jest w Nesweeku, ale też ciągnie drugi kierunek-politologia. W moim przypadku to bardziiej socjologia. Z jezykiem chyba tak zrobie, ze ustny podst, a pisemny rozszerzenie.Trzeba walczyc (taaa)Znowu ciagle mysle o maturze... wrr A co do szamponetki ;] Kilka myc i po kolorze.Podobno palette trzyma dosc dlugo, mimo że szamponetka.Ale...co tam, sa wakacje, wiec trzeba szalec. :P |
|
|
|
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam, że dziennikarstwo jest dosyć lajtowe, pięć lat dużo się nie robi, a pracę po tym nie tak łatwo znaleźć.
Bo przyzwyczaiłam się do fotki.
|
#2224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wypluj te slowa 6-8 myc i po bolu.
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
No jak 6-8 myć to moze zejdzie
sie nie ma co bac Myj szamponem rumiankowym to powinna szybciej zejsc
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę spać.
![]() Od ponad godziny próbuję zasnąć i nic. ![]() Senność przeszła całkowicie. Wstałam po wodę i włączyłam komputer, bo nie wiem, co ze sobą zrobić.
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz lecę do pracy, mimo że strasznie mi się chce spać Jeszcze na dodatek mam dziś pierwszą jazdę Uh... "ludzie zejdźcie z drogi..." ![]() Miłego dnia wszystkim
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wszełko powodzenia w pracy i na jeździe. ![]() ooo, ja też mam dzisiaj jazdę, parkowanie
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
No, już prawie poludnie ![]() paula007, Wszełka - Powodzenia zyczę na jazdach ![]() Wiecie może czy jest na wizażu taka opcja by mieć wszytstkie wątki które sie odwiedza w jednym miejscu?
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do dziennikarstwa... kiedyś chciałam na to iść. i czytałam masę opinii ludzi, którzy to studiują. mówili, że to strata czasu, bo nic ze studiów nie wynoszą. lepiej więc moim zdaniem iść na jakikolwiek inny kierunek, mieć w ręku jakiś konkretny papier i wiedzę w głowie, a ewentualnie zrobić podyplomowo dziennikarstwo. chociaż w zasadzie to też zbędne wielu dziennikarzy kończyło zupełnie inne studia.
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam iść na dziennikarstwo, ale po to, żeby pracować, np. w agencji reklamowej czy pr.
Jednak stwierdziłam, że nikt mi po tym pracy nie zagwarantuje. Owszem szansę mam, ale nie wszystko w życiu się przecież udaje... Wolę mieć jakiś konkretniejszy kierunek skończony.
|
|
#2232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale niewiele mi to pomoże bo mam tam...109 wątków
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Cytat:
![]() Też zastanawiam się nad FCE, zastanawiam się głęboko... I w sumie grudzień to najlepsza okazja, bo później marzec, czerwiec - to matury, ja mam jeszcze dyplomy, który zaczynają się w kwietniu I nie wiem, czy czekać na CAE ![]() Tak że Ci kochana nie poradzę, jedynie łączę sie z Tobą w niepewności ![]() Cytat:
Kupiłam mahoń. Wczoraj. Wyszła czekolada ![]() Jeszcze dodam od siebie, że mycie szamponem przeciwłupieżowym przyspiesza zmywanie się koloru ![]() Cytat:
O kurcze, niedawno wróciłam od koleżanki z domówki, całą noc nie spaliśmy ![]() O północy oglądaliśmy "Pół żartem pół serio"... Później powtarzaliśmy słownictwo z angielskiego... O 4 nad ranem zrobiliśmy tosty... później śpiewaliśmy szanty... koło szóstej drugie śniadanie Trochę alkoholu jeszcze zostało
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
ksh to polej tu, polej
![]() Chociaż nie, mam za godzinę jazdę przecież.
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dajcie mi tamtą stronę, to się zaloguję może chociaż was zobaczę
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja Was podziwiam, że tak potraficie rozmawiać sobie z innymi po np. angielsku
ja bym chyba nie potrafiła domyślam się, że moge rozmawiać w innych językach (próbować) ale jak się tam wogóle zalogować ?! ja chyba jakaś ciemna jestem...albo ślepa
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, praktyki czy cwiczenia w tv, gazecie czy radiu-jak kto woli...roznego typu zadania, robienie wlasnych reprotazy... ciagnie mnie wlasnie do tegoo... (takie zajęcia serwuje UWM )Pewnie i tak pójde na dziennikarstwo, a na 3 roku wezme socjologie... A tak w ogóle to heeej dziewczęta! ![]() |
|
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam
na tym gardenie
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
a tam
![]() chociaż kieliszeczek Na likier czekoladowy chyba się skusisz? ![]() Cytat:
![]() No właśnie. A znowu FCE tanie nie jest, ponad 5 stówek. Jak nie zdałybyśmy... ![]() Hej Szarmancka!
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by była porażka, wstyd i hańba. biorąc pod uwagę ile lat się uczę ang i to, że za chwilę rozszerzoną maturę zdaję
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety... a ja wcale nie czuję się pewna we writingach i speakingu ![]() no i wiadomo że listeningi to też są powalone... a jak reszta nie podejdzie...
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn wymienić same miejsca to ok, ale jakbym miała o nich coś więcej![]() czekam na maila aktywującego ![]() edit. juz mam. podajcie swoje nicki tam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 | |
|
Zadomowienie
|
no no
nie podoba mi się on za to mój Hindus ![]() chociaż Paula uznała, że możliwe, że jest gejem. znając życie pewnie tak ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
Dobra dziewczyny, to ja tez do Was się przyłączam!
![]() Kłania się rozszerzona matma, angielski i podstawowy polski [rozmyślam nad fizyką ]
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam już Paulę007
w ogóle inaczej sobie wyobrażałam ale pewnie tak po kolei będzie mój nick jakby co to ten sam co tutaj
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
ej,o co chodzi z jakimiś zdjęciami, linkami?:P Ja też chcę Was zobaczyć :P i w zamian mogę się sama pokazać
![]() Przez ten wątek cały czas przesiaduję na ww uczelni i na razie zainteresowała mnie socjologia na UwB Przedmioty wydają się być interesujące Tylko głupie pytanie,ale co po takich studiach można robić, gdzie szukać pracy, jako kto? Muszę znaleźć coś interesującego dla siebie na miejscu bo nie chcę stąd wyjeżdżać Myślałam nad prawem, ale jeśli w ogóle się dostanę to pewnie się nie utrzymam ![]() Jest politologia ze specjalizacją PR, ale na niepaństwowej uczelni, wrrr Wiadomo jak pracodawcy patrzą na papierek z takich szkół ...Booże, czemu ja muszę mieszkać na takim zadupiu :P Edit, już znalazłam co mogę po tym robić ;-) "Bo po ukończeniu studiów masz duże szanse na znalezienie ciekawej pracy. Copywriter? Dziennikarz? Pracownik organizacji politycznej, społecznej, gospodarczej? Redaktor? Specjalista ds. promocji i marketingu? Doradca w dziale zasobów ludzkich? Pracownik organizacji pozarządowych? Nauczyciel wiedzy o społeczeństwie? Tym między innymi zajmują się absolwenci socjologii " |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie muszę go oglądnąć i również wydać opinię Mam nadzieję, że znajdę go jakoś u Ciebie w profilu ![]() Cytat:
ojej jakie przedmioty I nad jakimi studiami myślisz?
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie plany co do studiów?
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Rozeznanie
|
Myślę nad Inżynierią materiałową albo paliwami ciekłymi na AGHu w Krakowie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

(taaa)