![]() |
#1351 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
hej Kochane!
![]() nie było mnie tylko weekend a wy już tyle napisałeście że niezdołam Was cytować. Tak jak mówiłam jestem juz po egzaminach, no i wiem że jednego nie zdałam.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam że Wam tak tu smęcę ale musiałam się wyżalić.................. ...........
#1352 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziobaski okrutne!!!!!!!!!!!!!!!
Kto to widział tyle pisać ![]() 2 godziny zajęło mi nadrabianie zaległości od wczoraj!!! Istne szaleństwo!!! ![]() Nie byłam w stanie wszystkiego zacytować, bo w połowie czytania mi się wylogowało ![]() Cytat:
Urządzenie wielofunkcyjne Brother. Drukowałam na papierze transparentnym- wiecie takim cieniaśnym ![]() i skasowało mi karteluszkę jedną. Otworzyłam klapę tylną i wyciągnęłam tę kartkę- w opłakanym stanie z brakującym ogryzkiem ![]() A nie da się do tego dostać!! ![]() Trza oddac do naprawy chyba... Cytat:
![]() No to ładnie mi wróżysz ![]() Cytat:
Mój Uki niestety zerowego stopnia romantyk, żeby nie rzec że stopnia ujemnego!!! ![]() Na szczęście słowo kocham słyszę dosyć często ![]() A tak chciałabym usłyszeć te inne słowa- wzniosłe... Kocham mi trochę spowszedniało- niestety... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale przy tym garniturze, to tak mi się zdaje mdło będzie... No nie wiem... 2.Co do Chorwacji to dobrze poszukaj- podobno piaszczyste plaże też są! I słyszałam że ładnie tam... Nie byłam niestety ![]() Ale za to we wrzesniu bede w EGIPCIE ![]() 3. hahahahahahahahahahahhaha ![]()
![]() |
#1353 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racyję!!! ![]() Uwielbiam i to i to!!! A pomidorowa z ryżem <to przy mojej diecie bez ziemniaków i makaronów> istny rarytas! Dziś będzie na obiada! ![]() A mam też swoje odchyły żywieniowe!!! Uwielbiam jajecznicę!!! A gotowanego jajka nawet kijem nie ruszę!!! Mam jajowstręt!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() Hahahahahahahahhaha ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tak na tym zdjęciu przypominasz mi "dzieci kwiaty" ![]() Ale wiedziałam, że na jakieś koncerty chodzisz i słuchasz cięższą muzyczkę ![]() Dziś dużo pracy miałam i nadrabiałam Was niedobre dziewuszyska!!! ![]() Bez picia było ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie smutać mi się tam!!! Pomyśl o moim szefie <jest gorszy>... pamiętaj że wypił mi całą żubrówkę!!!! ![]() Cytat:
Ja nie zamawiałam,a le moja kuzynka- ta co teraz miała wesele zamawiała. Odbierał je jej małżonek... a ona o mało go nie zatłukła, bo przy odbiorze on nawet na nie nie zerknął. Mieli zwykłe klasyczne złote, a panna młoda zażyczyła sobie na swojej obrączce serduszko, a w środku brylanciki malutkie. I..... serduszko zrobił.... krzywe ![]() Miejmy nadzieję, że u ciebie będzie bez komplikacji! Ale ja bym osobiście tam poszła do niego i go pogoniła!!!!!!!!!!!!! Tyle czasu się ociągać, to aż nie wypada!!! Dziewczynki kochane moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet sobie nie wyobrażacie jak raduje się moje serce jak czytam... że Wam mnie brakuje... i pytacie gdzie się podziewam... Ach.... ![]() Lof lof lof ![]() ![]() ![]() Brawurko kochana!!! Czy mam Cię pocieszyć tym, że też mam 1 egzamin w plecki??? Nie polazłam wcale na niego, bo miałam go w dniu ślubu kuzynki. Co lepsze nie mam zaliczonego seminarium <jestem na 2 roku>. Miałam oddać plan pracy licencjackiej... a nawet nie wiem jaki temat wybrać. I chyba będę miała z tego warunek... ![]() Pamiętaj o jednym kochanie!!! Szkoła to nie wszystko! Ja juz powinnam kończyc studia, a widzisz na którym roku jestem! W życiu jest wiele ważniejszych rzeczy niż wykształcenie... bynajmniej dla mnie... Dlatego głowka do góry!!! A... jeszcze jedno... czy Ty miałaś już wyniki tych egzaminów?? Czy tylko siejesz panikę, bo myślisz, że źle Ci poszło??? hmmmm??? Buziak ![]() ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-08 o 14:03 Powód: No przecież musze brawurkę kochaną pocieszyć... :] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1355 |
Wtajemniczenie
|
i się nasza zguba znalazła
![]() i się tak nie przepracowwywuj ![]() brawurkaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 02.08.2008 r.
Cytat:
![]() Wątek łącze ze zbiorczym Panny Młode 2008 cz.III. Już od ponad roku nie tworzymy wątków miesięcznych a tym bardziej dniowych. ![]() Miłego wizażowania.
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liluś ![]() Zapomniałam Ci pogratulowac wejścia na wyższy levelik ![]() Kurza twarz, taka biba mnie wczoraj ominęła!!! A niech to ![]() Uciekam do domku króliki!!! ![]() Nie pisać mi tu za dużoooooo!!! ![]()
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Weselne Hity dziewczyny zapraszam Was też do mega zbioru tutaj--> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168656
![]() |
#1361 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najgorzej jak mi wyleci z poprawką 19, 20 albo 21 września bo mam sesje poprawkową do 25 września, a że ja zaoczna to musze mieć egzamin w pt sb lub ndz.....
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ide się zamknąć w kulkę(kokonik) i sobie poleżeć bo mnie nosi... ![]()
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
No nie dziewczyny!!! Ledwo wróciłam z pracy do domu a wy już tyle napisałyście.... niedobre...
brawurkaaa mysl pozytywnie ... student bez poprawki to jak zolnierz bez karabinu... Zdasz na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Wtajemniczenie
|
Brawurkaaaaaaa wszystko się ułoży- atomówki zadziałają jakby co
![]() ![]() toverek moja sukienkę zobacze dopiero 8 sierpnia ale pomyśl- dół całkowicie prosty w kształcie litery A na małym kole . Satyna na to delikatny woal. Gorset biały z leciuścką koronką ( haft rzadki, w kształcie gałązki) na szerokich ramiaczkach a dekolt jak połowa cząsteczki benzenu. Ot i tyle. Żadnych cekinów, kryształków- nic. Pani zaproponowala mi koronkę na gorset bo powiedziala ze inaczej będę wyglądała jakbym szła do komunii ![]() Dobra słońca lecę robić mielone ![]() ![]()
#1366 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
musze pozytywne myślenie jak najszybciej włączyć.. Cytat:
![]()
![]() |
#1367 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do historyjek o "fajnych" wykładowcach - to mój brat w tym roku miał zaliczenie ciężkie strasznie, przez internet sprawdził wyniki - nie zdał, ale coś mu nie pasowało - poszedł do wykładowcy, a ten głupek pogubił jego kartki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a te mielone podrasowane brzmią całkiem całkiem ![]() ups zapomniałam o zdjęciach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj zaszalałam i wracając z USC(odebrałam zaświadczenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Absolutnie nie mam czasu Was czytać, Wizażowe maniaczki ![]() Jutro jadę z moim tatą do firmy produkującej zaproszenia. Muszę wydrukować kilka propozycji i tekst do wpisania. Oni zaproponują coś od siebie ![]() Zmykam, bo idzie burza. Dziś chyba w ogóle nic nie zrobię. Zmarnowałam dzień w poczekalni u alergologa, poza tym jakoś tak sennie i niemrawo się czuję ![]() Miłego popołudnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zadomowienie
|
Idę do domku ... albo się powłóczyć.
Nadróbiłam spóźnienie i wygoniłam parę spraw. Muszę odreagowac ... poczytam co napsiałyście wieczorkeim jak wrócę albo jutro rano. Dzieki Aguś za listę z przebojami i dzięki Martus a linki do wątków - wszystko pozapisywałam w wordzie i sobie wydrukowałam. Wyszło 12 str. utworów w dwóch kolumnach (czcionka 12, TNR) - pewnie się powtarzają ale zaraz sobie to zweryfikuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
Heloooooooł!!! Dziewczyny!!!!!
Czy tylko ja uważam, że są rzeczy ważniejsze od nauki??? ![]() Widzę, że tu same dziobaki chyba, coooo?? ![]() Tylko ja taki "leniuch naukowy" i luzara pod tym względem?
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny moi rodzice maja jutro 25 lecie malzenstwa............:md leje: |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toverek nie wiem dlaczego Ty tak sie boisz, ze bedziesz zle wygladac... Bedziesz sliczna zobaczysz.... a Meza olsnisz ![]() ![]() ja tez tak uwazam... gdzies czytalam ze jakas panna uparla sie aby to bylo jako pierwszy taniec.... jak dla mnie to porazka... Ciekawe czy znala sens slow tej piosenki i biedny mlody.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem w podobnej sytuacji jak Twoja. zawalilam egzamin ( nie dosc ze trudny to jeszcze dawali punkty ujemne za zla odpowiedz). jak nie zalicze w poprawce to mam rok do tylu- kaza mi rok powtarzac. ale juz mi to obojetne. ile liczycie napoi na osobe?
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
sanetka napoi liczymy 2 litry na głowę
#1377 | |||
Zakorzenienie
|
Brawurka głowa do góry ! student bez pały to jak żołnierz bez karabinu. Przynajmniej mi tak zawsze powtarzano
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-08 o 20:11 Powód: literówa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | ||
Rozeznanie
|
kurde wykasowalo mi co napisalam!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() brawurka nie martw sie!zdasz we wrzesniu a jak im powiesz ze masz slub to zalicza bez podchodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() toverek nie martw sie, mi tez ostatnio odwidziala sie moja sukienka...i jak widze inne to wszystkie sa lepsze od mojej...a Tz powtarza ze jest super.ladna i co najwazniejsze podobam sie mojemu mezczyznie w niej wic moze to "moje wymysly" ale prawda jest taka ze ostatanio zlapal mnie jakis dol i odechciewa mi sie wszystkiego...w pracy tez nieciekawie jakos...ogolnie ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Raczkowanie
|
Witam, chciałabym sie przywitać i zgłosić datę ślubu: 4 października 2008 r.
Właśnie dziś kupiłam sukienkę.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
abrakadarbra 1981 witam serdecznie na forum. Już Cie dopisuje do listy "Powiedzą tak". Ja też za dużo sukien nie przymierzyłam, bo aż 2 i już byłam jednej pewna
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.