![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1382 |
Wtajemniczenie
|
Katey znajdź w necie np wwikipedii taki wzorek benzenu z kółkiem w środku i odejmij ten daszek z góry
![]() ![]() abrakadabra witamy ![]()
#1383 |
Raczkowanie
|
Dziękuje zaprzyjęcie i dopisanie mnie do listy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
hej mojw Piękne
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak poważnie to z pewnością uwzględnią Twoje plany-egzaminator też człowiek Cytat:
monai a ja marzę o Turcji ![]() choć Chorwacja też piękna na Twoich fotkach Cytat:
swoją drogą-wyślij Kobietę do usc to jeszcze buciki kupi ![]() wklej koniecznie fotki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie jesteś sama-bo masz Nas Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pochwalę się, że byłam dzisiaj rano u krawcowej-kupiła śliczny pomarańczowy materiał-więc sukienka będzie pomarańczka-przystawiałam go do siebie i chyba pasował. Próbowałam też turkus, ale pomarańcz ładniej odbijał opaleniznę Diabła ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liluś odpalił utworek w końcu?
![]() |
#1386 |
Wtajemniczenie
|
odpalił ![]() i teraz mam taki mentlik w głowie wysłałam mojemu B linka i Jemu też się podoba dziękuję za inspirację |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Włożyłam to zdjęcie w albumie foto onet (na chwilę )
http://foto.onet.pl/qj9a,esw8e9gsd4s6,fn6a1,u.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia ładna.
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się z agunią
![]() ***tak sprytnie z tymavem m.a.r.t.a ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-08 o 21:15 Powód: dopisek dla M.a.r.t.y:) |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Raczkowanie
|
Oj ,to nie wiedziałam! Usunę zdjęcie z albumu, trudno, najwyżej mnie zablokują (choć niesprawiedliwie). Sukienka w rzeczywistości bardzo ładnie się mieni i błyszczy (szczególnie jej góra). Jest trochę niedopasowana jeszcze, będą szyli nową na miarę. Pani dała mi doniej taki długaśny welon, co mi się średnio widzi.... ale niby bardzo dobrze pasuje.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wierzę, że Twój facet będzie przetrząsał historię w komputerze żeby zobaczyć Twoją sukienkę ![]() Musiałby nie być do końca normalny... A swoją drogą... sukienka śliczna!!! ![]() I daj sobie siana z usuwaniem zdjęcia i dziel się tu z nami swoimi przezyciami ![]()
![]() |
#1396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() m.a.r.t.a jako Moderator musi dbać o przestrzeganie regulaminu i porządek na forum ![]() może Twój TŻ jak pisze agunia nie będzie tu zaglądał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Raczkowanie
|
a co to jest ban?????????????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. a co do TŻ, jak wasi reagowali na wieść o zakupie sukienki? Ciekawi byli i chcieli Was zobaczyć? Edytowane przez abrakadabra1981 Czas edycji: 2008-07-08 o 21:43 Powód: ps |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
kochanie właśnie pękam ze śmiechu
![]() ![]()
#1400 |
Zakorzenienie
|
Za usuwanie zdjęć ban tymczasowy 7- lub 14 dniowy, który uniemożliwia w tym czasie aktywne udzielanie się na forum (pisanie postów).
abrakadabra1981 nic się nie stało. I wracaj tutaj jutro do nas! ![]()
![]() |
#1401 |
Wtajemniczenie
|
Dziwna sprawa- mój Kamil jest ciekawski, wie że piszę na tym forum, nawet na jego kompie tam wchodzę i jestem pewna ze nie szperałby
![]() Ban ma dzasta- bo usunęla wlasnie jakies fotki- jest zablokowana i nie moze się udzielać fizyczne na forum, bo pewnie i tak w myślach komentuje nasze rozmowy ![]() Oj niezłe zamieszanie ![]() A ja dziś po powrocie poszłam spać,chyba zeszło ze mnie napięcie. Praca oddana zrecenzowana( hehe z dopiskiem- mozliwość publikacji) papierki pozałatwiane... Jutro rano zaczynam generalne porządki chałupy, no i mam zajęcia z uczennicą- przygotowuje sie do studiów- swoją drogą podziwiam aby w wakacje się uczyć ![]()
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słonko, ja myślę, żebyś zdjęcie sukienki dała tu a z galerii usunęła (tylko linku nie usuwaj, samo zdjęcie), myślę, że TŻ tutaj nie zajrzy. Mój nie zagląda, wiem że jest ciekawski czasem co ja tu piszę, ale mu powiedziałam że to moje prywatne "babskie" sprawy. I wiem że tu nie zajrzy. Aha, tylko dopytaj martusi czy tak można zrobić
![]() |
#1404 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój B. jak pojechałam na targi porozglądać się (i przy okazji było otwarcie LF) nie wypytywał się-powiedział, że mam wybrać taką która mi się podoba, i w której będę się dobrze czuć ![]() jak wróciłam i powiedziałam, że mam tą jedyną już zamówioną i wpłaciłam zaliczkę-spytał tylko podoba Ci się? odpowiedziałam-Tak. a On-to ok, na pewno ładnie Ci w niej będzie. i koniec tematu. nie było drążenia i szperania. nie wiem czy tylko mói taki jest cierpliwy, że czeka do sierpnia?(od lutego) ![]() ![]() ![]() mówi, że dobrze że ja tu :"wizażuję" bo nie musi słuchać o fixatorach, winietkach, kolorach bukietów itp Cytat:
![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-08 o 21:59 Powód: ***jak zwykle zapomniałam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item395326335_k_i_..._34_do_50.html
to link dla katey humanistki ![]() ![]() Kochaniutkie zastanawiam sie nad jednym- mój Kamil nie chce iść na oczyszczanie cery, zamierzam kupić serię z Ziaji pro. Maskę i głęboki peeling. Używała któraś z Was??Ceny na allegro sa zachęcające ![]() Muszę się rozglądnąć za kilkoma rzeczami- welonem, pudełkiem na obrączki, pończochami ![]() Moje słońce dostało dziś spora premię a ja co z nią zrobiłam? Opłaciłam rachunki za gaz i prąd do końca roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ziaji nie używałam także nie mogę nic powiedzieć dla mnie nie jest przyziemna tylko przezorna i dbająca o komfort Waszego życia codziennego. Potem nie będziesz się martwić rachunkami tylko cieszyć się Waszym wyjazdem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja już lecę. Życzę Wam miłej i spokojnej nocy! ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc m.a.r.t.a
![]() też się żegnam. słodkich snów ![]() do jutra Misiaki Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-08 o 22:34 Powód: zapomniałam, że też idę spać;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki, ja też zmykam już spać, jutro czeka nas rundka- urząd, oglądanie garniturów i kilka mniejszych spraw. Może spróbujemy też protokół załatwić żeby w sobotę się nie zrywać.
Buziaki!
#1410 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze popieram - Bravurka - bedzie dobrze Na spotkaniu z miłym panem z zespołu zaproponowałam: Jackie De Shannon - What the world needs now is love - K. średnio się podobało... (chociaż oglądaliśmy kiedyś razem na you tube filmik z pierwszego tańca do tej piosenki i wtedy jakoś mu się podobało - a mówią że to kobieta zmienną jest ![]() ![]() Grzegorz Tomczyk Niebieska piosenka - myślałam że pasuje do nas jak ulał, piękna melodia wzruszający tekst, nawet się popłakałam w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() no i drogą eliminacji został nam NIEŚMIERTELNY ELVIS I CAN'T HELP FELLING IN LOVE MOŻNA piosenka dla rodziców - radość najpiękniejszych lat (tego też słuchaliśmy z K. wcześniej i on stwierdził,że ta piosenka się nadaje itd, a dzisia powiedział że pierwszy raz ją słyszy... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.