![]() |
#1411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Wy tu mówicie dobranoc, a ja mówię dobry wieczór
![]() 1,5 godziny nadrabiałam to co żeście naskrobały ![]() Milibili trzymaj się cieplutko ![]() ![]() toverek83 a ty masz ![]() ![]() ![]() A na pocieszenie gratuluję 25-lecia pożycia małżeńskiego Twoim rodzicom ![]() jeżeli chodzi o soczewki to używam ich od jakiegoś roku i jak dla mnie bomba ![]() ![]() agunia82 m.a.r.t.a. lista piosenek i link pewnie się przydadzą nie jednej z nas ![]() niuniuniau fajna piosenka brawurkaa zobaczysz, że ci się uda. Trzymam za to mocno ![]() asiuk powiadasz, że praca się sama nie zrobi ![]() ![]() ![]() abrakadabra1981 witaj w PM2008 ![]() sukienka boska ![]() Ostatnio ten "mój kochany szanowny przyszły małżonek" ![]() ![]() To się rozpisałam, napisałam co miałam do powiedzenia i życzę Wam dobrej nocki ![]() ![]() ![]() PS. no normalnie "święto lasu" - mój 200 post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Laski
![]() Cała sobotnia uroczystość udała się na całego, muszę skromnie przyznać, że nigdy nie byłam na lepszym weselu niż własne ![]() Od samego rana oczywiście nerwówka. Fryzura i makijaż wyszły super (fryzurę zresztą już wklejałam). Najlepsze było to, że mój mąż kazał przyjechać do mnie kamerzyście i fotografowi o 14:30, kiedy jeszcze nawet mnie w domu nie było, musieli na mnie czekać a jak przyszłam to i tak było za wcześnie na ubieranie, więc siedziały sobie chłopiny i kawkę popijały ![]() Błogosławieństwo było ok, zakazałam mamie mówić za dużo, więc obyło się bez łez. W kościele o wszystkim zapomniałam, tzn o tym co ma byc po kolei tak jak nas ksiądz uczył. Po dojściu do ołtarza powinniśmy przyklęknąć, ale oczywiście żadne z nas o tym nie pamiętało. Najlepsze było podczas wkładania obrączek, kiedy mój Piotrek zamiast mojej chciał mi włożyć na palec swoją, ksiądz mu szepnął "Nie ta, ta mniejsza" ![]() ![]() Moje kumpele - wariatki śpiewały mi "jesteś szalona", prawie nic nie jadłam za to alkoholu sporo piłam i bawiłam się jak nigdy, zresztą wszyscy się bawili. Dwóch facetów wyszło z porwanymi spodniami ![]() Następnego dnia dostałam od męża 50 róż na przynajmniej 50 lat wspólnego życia. Jestem przeszczęśliwa również dlatego, że nasze mieszkanie będzie do oddania wcześniej, czyli gdzieś we wrześniu, to dla mnie jak balsam na uszy, bo inaczej najchętniej spałabym cały czas u siebie. Mój teść jest specyficzny i już dziś wiem na 100% ze nigdy się z nim nie dogadam. Dziewczyny "TEN" dzień jest najpiękniejszy, ale bardzo szybko mija (za szybko). Cieszcie się przygotowaniami i życzę Wam wszystkim, żebyście miały taki ślub i wesele jak ja. Dziś powinnam mieć zdjęcia to coś tam wrzucę Buziaki dla wszystkich dziewczyn, które trzymały za mnie kciuki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Gosia1007 -bardzo miło się czytało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
![]()
Toverek serdeczne życzonka dla Twoich rodzicieli!!! Jejku to juz ćwierć wieku razem są...
![]() A co do ciekawości mojego Serduszka, to na początku próbował mnie wypytać a jaka będzie, a w jakim kolorze, a z jakimi dodatkami, a fason.... ![]() Ja tylko zastwosowalam taktyke poznania jego gustu i ogladalismy razem katalogi sukienek... Uwielbia jak mam podkreslona figure (seksownie i uwodzicielsko) i nie znosi tych wszystkich firanek na sukienkach ( tlumaczenie ze to koronka i to dodaje uroku jakos do niego nie dociera) gosia1007 super relacja, najgorsze jest wlasnie to ze to co super szybko mija.... Czekamy na zdjecia... A wpadka z obraczkami to standard ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cześć słonka!
Jak sie macie dzisiejszego pochmurnego ranka??? Drukarka moja zmarła, razem z moim powerem do robienia zaproszeń... ![]() Tak jak przewidywałam... Cytat:
Straszliwie się cieszę, że wszystko sie udało... Wzruszyłam się naturalnie czytając Twoją relację... I to bardzo... Jakaś taka coraz bardziej wrażliwa się robię na takie opowieści... Ach... Toverku również życzę rodzicom wszystkiego naj naj naj!!! ![]() Jeśli chodzi o ciekawość ze strony mojego Ukaszka odnośnie sukni.... Trochę mnie denerwuję, że on taki mało ciekawy... ![]() Zdaje mi się, że jego to wcale nie interesuje... ![]() Ale ostatnio również sprawdzałam jego gusta i go wkręcałam, że zamówiłam taką dużą suknię- księżniczkowatą... Na co on: Popatrzył na mnie... i powiedział: Kasiu kochana, my się już chyba troszkę znamy nie??? Wiem, że na 100% nie zamówiłaś takiej sukni, bo źle bys się w niej czuła!!! Ja na to: ![]() A za chwilkę pokazał mi model który ma nasza marta- rybkę i powiedział: oooo, zamówiłaś coś takiego! A mówi się, że to kobiety mają intuicję.... ![]()
![]() |
#1416 | |
Raczkowanie
|
a bo ja taki osiol....nie wiedzialam
![]() Cytat:
![]() a teraz-dzisiaj jak Wam pisalam 25 lecie malzenstwa moich rodzicow...zamowilam kosz z 25 rozami kupilam szampana...bo szczerze Wam powiem ze na dzien dzisiejszy tylko na to mnie bylo stac.Przykro mi ze nie moge ich wyslac na jakis urlop ale obiecalysmy sobie z siostra ze jak tylko doczekamy to przyszly rok bedzie dla rodzicow wynagrodzeniem tych 25 lat.Tato jak zwykle pewnie nie bedzie pamietal ale mama juz wczorakj zapowiedziala ze nie chce zadnych niespodzianek bo jej serce peknie ![]() Dzisiaj za jakies 2 ghodzinki ruszamy z Tomkiem w poszukiwaniu butow do slubu dla NIego...POwiedzialam mu wczoraj ze nie bedziemy chodzic po sklepach z ciuchami tylko poswiecamy czas dla butow...a on zrobil taka mine: ![]() ![]() dziewczyny nie wiem czy pamietacie jak pisalam ze moja siostra jest w usa i nie bedzie jej na slubie... ![]() ![]() ![]() A teraz spadam czytac dalej co piszecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() ![]() My z Kamilem mieliśmy inne gusta ale przez lata związku oboje sie zmieniliśmy ![]() ![]() Teraz mimo wszystko trochę się obawiam czy mu się spodobam... Mam nadzieję że nie zrobi takiej miny: ![]() ![]() M.a.r.t.a polskie morze lubię i owszem ale jestem tam strasznie często... Moi przyszli rodzice wynajmują pokoje w Międzyzdrojach ![]()
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
izazusia a moj Tomus nie byl nigdy nad polskim morzem a ja bylam do znudzenia i w przyslzym roku tam wybierzemy sie wlasnie na urlop.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewuszki
![]() Co do sukni to moja jest taka brudna, że szok. Już sobie wyobrażam miny babek z salonu ![]() ![]() Toverku dobra z Ciebie córa, tez taka jestem, bardzo zzyta z rodzicami i też kupiłabym im wszystko, aby tylko było mnie na to stać. Na pierwszy taniec miałam "All my life" KCI&JOJO |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gosia a na ilu cm obcasie mialas buciki ze mialas ich juz dosc o 1???Ale swoja droga nie ma sie co dziwic...Jak sie bawic to sie bawic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Toverku żadnym osiołem nie jesteś!!!
![]() ![]() Kurczę Gocha!! Dawaj te fotki, bo jajko zaraz zniosę!!!! ![]()
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() ![]() Scenariusz scena pierwsza: dostojna kwoka kasieńka 1985 odzywa się donośnym głosem do kurczaka Gosi: - "Kurczę Gocha!! Dawaj te fotki, bo jajko zaraz zniosę!!!!" Gosik żeby nie było ja też czekam na Twoje fotki ![]() A z tymi różami to Twój mąż się postarał. Gratuluję pomysłowości!!!
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ![]() ![]() ![]() <Dzięki za tą dostojność :P> Achhhhh... pozazdrościć takiego mężulka, który wpadłby na tak wspaniały pomysł.... Muszę Ukaszka przysłać na to forum ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-09 o 08:23 Powód: Skleroza- to wszystko przez Izorka :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasieńko fajną masz gitarę na zdjęciu na nk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać, że było szaleństwo... ![]() A, że on ma takie długie giczochy- to się nadały na gitarę! ![]() A co do tego bukietu... To ja takich wymuszonych niespodzianek nie lubię... Zerowa przyjemność... Ja to bym chciała żeby on tak sam z siebie... ![]()
![]() |
#1429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a ja mam takie pytanie:Wasi mezczyzni najpierw kupowali buty czy garnitur???Bo Tomek sie uparl ze najpierw buty....
p.s.a propo kurek,kwoczek-to pytanie jest podobne do ,,Co bylo pierwsze kogut czy kura??????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Cytat:
![]() ![]() Suknia bardzo ładna ![]() Cytat:
![]() Byłam w Turcji 5 lat temu, na przełomie sierpnia i września ![]() ![]() ![]() W Chorwacji byłam po raz pierwszy 6 lat temu. na obozie młodzieżowym. Z tego wyjazdu najmocniej utkwiły mi w głowie Plitvickie Jeziora - cudo! Drugi raz w Ch. byłam 2 lata temu (w Breli). Krajobrazy przepiękne, pogoda bardzo przyjemna - gorąco, ale do wytrzymania. Z pewnością jeszcze kiedyś tam wrócę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trochę jednak wczoraj posiedziałam, bo burzy jednak nie było, choć się groźnie zapowiadało. Mam spotkanie z promotorem w czwartek. Dziś mało co zrobię, a jutro tym bardziej, no ale nic. Powoli do przodu ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się najbardziej boję właśnie nakładania obrączek. Łapy mi się trzęsą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja zmykam do urzędu po papierki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
asiuk ja ostatnio moje mamie na urodziny podarowalam kwiaty i byla prze szczesliwa...tez juz wyczerpaalam wszelkie pomysly na prezenty...nawet Tomek dostal ode mne w tym roku skarpetki....nei wiem nawet skad mi taki pomysl przyszedl do glowy..
asiuk czy Ty slubujesz 25 pazdziernika??? p.s.odezwe sie po powrocie z zakupow T. przyjechal
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez toverek83 Czas edycji: 2008-07-09 o 08:44 Powód: nalot TZ |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie Łukasz czasem zaskakuje jak przywiezie mi np. malinki, albo arbuzika mi kupi... Czasem <choć już dawno tak nie było> kupi mi kwiatuszka tak bez okazji... Kiedyś częściej tak robił ![]() Teraz jesteśmy ciągle zabiegani i on nie mysli o takich rzeczach... a szkoda ![]() Edytowane przez toverek83 Czas edycji: Dzisiaj o 09:44. Powód: nalot TZ Popłakałam się z tego nalotu ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-09 o 08:51 Powód: Tym razem przez Toverka :* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsza była mina pani w sklepie jak jej powiedziałam jaki chcę mieć dekolt
![]() ![]() ![]() Asiuk powodzeniau Promotora. Wielki szacunek dla Ciebie!! Architektura: dla mnie o wiele trudniejsza niż medycyna i prawo, niz jakikolwiek kierunek na polibudzie. Bo oprócz lotnego umysłu trzeba mieć talent!!! Mój Kamil jest romantykiem i czasem odpala jakieś niespodzianki. Najbardziej mi utkwiło jak byłam u niego w M-jach w walentynki. Ja sobie spałam on na 7 szedł do pracy. Dał mi buzi i poszedł. Za jakies połtorej godziny przychodzi z powrotem z wielkim bukietem. Hehe już wcześniej wziął sobie na ten dzień wolne , a zebym nic nie podejrzewała godzinę siedział u babci aż otworzą kwiaciarnie ![]() szczerze powiedziawszy to ja jestem jakaś mało romantyczna. Nie lubię kolacji przy świecach bo lubię widzieć co jem, zamiast kwiatów wolę dostawać kartki...coś co mi bedzie przypominało daną chwilę.
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co było pierwsze? oczywiście, że KURA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na pewno najpierw garnitur, poźniej butki ![]() Taka jest kolejność! Jedziemy najprawdopodobniej w tę niedzielę. ![]() ![]() A czy to nie było pytanie: ,,Co bylo pierwsze jajko czy kura?????" ![]()
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
Gosiu jak miło czytać takie ślubne relacje, chyba zwłaszcza tym które sa jeszcze przed
![]() ![]() ![]() Toverek mój nei ma ani butów ani garnituru, twierdzi ze gdy kupi na poczatku wrzesnia to starczy.... Buty bedziemy kupowac po tym jak skompletujemy stroj. Izazusia każda z nas ma jakieś swoje obawy, ja wczoraj miałam watpliwosci co do sali, DJ'a itp. Zostały rozwiane przez TŻ... I tak sobie mysle ze ten strach jest powodowany czasem przez otoczenie, temu sie nei podoba to, temu tamto do głowy idzie dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
Kurde narazie jeszcze nie mogę wkleic fotek butów,bo Tz pojechal fotografowac pociągi i go zabrał
![]() gosia wiedziałam,że wszystko na pewno się udało ![]() ![]() Acha, i dołaczam sie do forumowych kurek niosek i też poproszę o fotki ![]() A ja miałam dziś zamówic zaproszenia,ale oczywiście teściowa jeszcze tam sobie kogoś wymysliła do listy,więc znowu sie opóźni o kolejny dzień ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.