|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bukiety ślubne - cz. II
Cytat:
A mi do rudych włoskow widzi sie herbaciana roza.na pewno bedzie pieknie i z klasa |
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam w kwiaciarni. Okazało się, że storczyków może nie być
Tulipany też nie ta pora roku Kobieta namawiała mnie na goździki Szukam teraz jakiś bukietów
|
#1083 | |
|
Przyczajenie
|
piękny ten herbaciany kolor!!!
jestem w trakcie szukania i wpadły mi w oko takie bukiety oprócz tego czy kwiaty pasują do sukni i całego image'u, to chyba ważne jest żeby pasowały do osobowości (przynajmniej ja zauważyłam, że wiele dziewczyn wybiera - czasem nawet nieświadomie - także według tego klucza) w tych bukietach faktycznie podmieniłabym różowe na morelowe/herbaciane no i może trochę mniejszy ten bukiecik, jak myślicie? ech, po tych bukietach od razu widać, że jestem beznadziejną romantyczką ![]() Cytat:
moja mama szaleje na ich punkcie i u nas w domu kwitną przez okrągły rok Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-10 o 13:36 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Co do storczyków to wydaje mi sie, ze w okresie wakacyjnym sa raczej niedostepne lub trudnodostepne(sprowadzan e na zamowienie) zaczynaja sie jakos pojawiac chyba pod koniec września
|
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
mysiakoz kolorki faktycznie dobiera się raczej do osobowości
a wielkość - to na pewno nie duży i pewnie raczej okrągły/półokrągły żeby nie wydłużać sylwetki To teraz propozycje (niektóre z tego wątku zaczerpnięte) na morelowo-herbaciane i pomarańczowe bukieciki
|
|
|
|
#1086 |
|
Przyczajenie
|
zrobiłam szybką "przymiarkę", co o tym myślicie?
![]() chyba ta sukienka nabiera lepszych proporcji z półokrągłym bukietem |
|
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
cd
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba ale móglby być odrobinke mniejszy i bedzie super
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A suknia powala na kolana .
|
|
|
#1090 |
|
Przyczajenie
|
no racja, nie wyskalowałam dobrze
no i właśnie dlatego warto pobawić się na kompie, bo można sobie "na sucho" poprzymierzać wielkość i kształtte pomarańczowe są super, ale dla mnie trochę "za bardzo" za to te pastelowe - cudo!! |
|
|
|
#1091 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Heh spróbuje sie przypomnąć Dziewczyny może doradziłybyście coś mi, tym bardziej że z tego co czytam to storczyki w sierpniu niedostepne a tak na nie liczyłam. Będę wdzieczna za jakieś propzycje
|
|
|
|
|
#1092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie dziewczyny namawiam do wizyt w wybranej kwiaciarni w soboty (to dzień kiedy Młodzi odbierają wiązanki) i trzeba sobie popatrzeć jak to wygląda. Proponuję zapytać o której godzinie trzeba przyjść aby zobaczyć wykonane wiązanki. Kwiaciarnie na ogół mają własne zdjęcia i te trzeba oglądać. Polecam także typ reklamy "szeptanej" - zawsze ktoś gdzieś zamawiał wiązankę i był z niej zadowolony lub nie. Co do pytań powinny być mniej więcej takie same jak my z Jolą zadajemy Wam na forum. Im o więcej detali zostaniecie zapytane tym lepiej. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-09 o 15:35 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny przypominam się ze swoją prośbą bo czas mnie goni. Nie mam pojęcia czy mam pójść w stronę kolorów nasyconych, czy też pastelowych, czy w ogóle trzymac się kwiatów w kolorze ecru , bieli. Wklejam zdjęcia swoje w sukience. Pomóżcie ![]() Ewaleno może Ty byś coś doradziła okiem ekspertki?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Przyczajenie
|
EWALENO
![]() Bardzo proszę o pomoc. Cytat:
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź
jutro idę zamawiać bukiet
|
|
|
|
#1097 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Oto mój bukiet, może kogoś zainspiruje ![]() Pozdrawiam wszystkie panny młode i młode mężatki
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Zrób może z czerwonych róż albo zrób kallie w połączeniu z innymi kwiatami albo ze storczyków też pięknie wyglądają. Doradziła bym ci zwisający bukiet bo takie wyglądają przepięknie
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Dziewczyny, pilnie potrzebuje pomocy !!!! za nie całe 2 tygodnie ślub, a ja nie ma gdzie zrobić bukietu- może, któraś z Was może polecić dobrą florystkę katowice/mysłowice ??
Z góry dziękuje ;*
|
|
#1100 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Proszę pomóżcie, bo kompletnie nie mam pomysłu na bukiet ślubny. Suknia jest ecru z dodatkiem koronki w kolorze starego złota. Jestem ciemną szatynką, niezbyt wysoką (162 cm) i raczej szczupłą. Będę wdzięczna za wszelkie propozycje
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Booosko wygladasz i kolor przepiekny!!!!A bukiecik tez fajniutki
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
marci82 co to sa te czerwone pąki/owoce?
|
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
marci82 pięknie wyglądałaś *_*
ksara boska suknia.... może bukiet w kształcie wachlarza? albo jakiś nieduży prosty bukiecik, ale ja się nie znam - lepiej niech Ci Ewalena albo Jola doradzą...a Ty sama nie masz jakichś upatrzonych? Kolorki w których byś się dobrze czuła? Wstawię wachlarze które mam na komputerze jeden drobny i podłużny
|
|
|
|
#1104 |
|
Przyczajenie
|
Monai, dziękuję za propozycje
Przyznam się że bukietu w formie wachlarza nie brałam dotąd pod uwagę, ale rzeczywiście bukiety są fajne Jeśli chodzi o moje dotychczasowe przemyślenia to zastanawiałam się nad kwiatami w kolorach pomarańczowo - czerwonych (myślę że pasowałyby do koronki w sukience), podobają mi się m.in. kalie, ale jeszcze nie jestem zdecydowana.
|
|
|
|
#1105 |
|
Rozeznanie
|
to w kolorkach o których pisałaś więcej
|
|
|
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie z Twojego opisu pasowały by mi do Ciebie kolory bordowe i pomarańczowe. Dodaję kilka jeszcze takich ciemniejszych a na koniec bukiecik ze ślubu w mojej rodzinie
może komuś się przyda |
|
|
|
#1107 |
|
Przyczajenie
|
A co powiecie na poniższe bukiety? Pasowałyby?
Zastanawiam się czy lepszy byłby dla mnie okrągły bukiecik czy jednak jakiś ze zwisającymi kwiatami.
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna suknia, można wiedzieć z jakiej kolekcji?
|
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
katia0117 dzięki
suknia to White One 242 ![]() kliwia nie mam pojęcia jak to się nazywa, to są takie kuleczki, może owoce... jak zapytasz w kwiaciarni to Ci napewno powiedzą monai dzięki ![]() Dodaję jeszcze jedno zdjęcie bukietu
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
wklejam zdjęcie swojego-może komuś się przyda
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Tulipany też nie ta pora roku

. A suknia powala na kolana
.

AguŚ 
Zastanawiam się czy lepszy byłby dla mnie okrągły bukiecik czy jednak jakiś ze zwisającymi kwiatami.