..::Dieta Plaż Południowych - część V ::.. - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-08, 21:35   #601
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Witajcie moje kochane. Niestety odeszlam od SB Ale schudlam juz, bo pracuje W Weekend obslugiwalam wyscigi F1. Nie mam na stale neta, wiec wpadlam sie tylko przywitac. Waze 53 kg. Jest dobrze, jeszcze tylko 1 kg <juppi>
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 21:36   #602
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SZARANAGAJAMA Pokaż wiadomość
Teraz jeżdżę na rowerze, a wtedy, gdy intensywnie się odchudzałam, robiłam brzuszki i ćwiczyłam na przyrządzie z TV Marketu, może słyszałaś - Gazelle Freestyle! To wyśmienity przyrząd! W 30 min można stracić 600 kcal! Jest licznik spalonych kcal, więc wiem. Nie wiem, czy można go jeszcze kupić. Ćwicząc na nim, spalasz tłuszczyk z ramion, rąk, pleców, nóg i brzucha - pracują dosłownie wszystkie najważniejsze mięśnie. Trochę wysiłku to kosztuje, ale rezultaty rewelacyjne. Już nie pamiętam, ile kosztowało, ale gdzieś 600-700 zł. Mam to już kilka lat i nadal świetnie działa! Polecam!
http://allegro.pl/item389334423_air_...gwarancja.html czy to ten sam produkt? Na allegro kosztuje 300 zl? Bardzo mi sie podoba i chyba go sobie zakupie skoro to takie cudo Normalnie silownia jak nic bedzie w pokoju
Co do herbaty, to ja wlasnie pije pu-erh, ale to chyba jakas podrobka, bo kosztowala ok. 5 zl. i kupilam ja w real... chyba teraz kupie w aptece. A moze masz zdjecie tej herbaty. Moja jest w czerownym opakowaniu z takim namalowanym dzbanuszkiem zoltym. Herbata jest o smaku cytrynowym. Aha, a ten zestaw cwiczen z Jane Fonda to gdzie mozna znalesc?

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 21:44   #603
asi_ula
Zadomowienie

Ok, już podaję Przepis z tego forum http://dietasouthbeach.net/

TWISTER

To wariacja na temat popularnej przekąski KFC

Placek
2 jajka łyzka wody sól pieprz łyzeczka oliwy
z jajek przygotowujemy omlet z tym że smażymy nie ruszjąc na małym ogniu ( wylewamy na rozgrzana oliwe jajka roztrzepane z wodą i przyprawami ) pod przykryciem aż zetnie się od góry i zbrązowieje lekko od spodu. Odstawiamy omlet żeby wystygł na patelni.
Zimny omlet delikatnie przekładamy na kwadracik folii spożywczej
Nadzienie
Cienkie kawałki (paseczki )piersi z kurczaka ( duszonej, smażonej czy jak kto lubi) postrzępiony listek sałaty, plasterki pomidora, cebulka i ogórek małosolny drobno pokrojone.
Sos
tu jak kto lubi, ja robię sos czosnkowy z 1 ząbka czosnku roztartego z odrobiną soli do tego łyżeczka musztardy dijon, łyżeczka soku z cytryny, łyżka majonezu light dokładnie wymieszać ew. można dodać pieprzu i kilka kropli tabasco (2-3 krople)

Na wyłozony na folii placek układamy poszarpana sałatę na to kurczaka i pozostałe dodatki polewamy sosem. potem wykorzystując folie unosimy placek i delikatnie zwijamy na właściwy Twister. Tak przygotowanego Twistera zawijamy w folię lub pergamin i odkładamy do lodówki na troszke . przed podaniem można podgrzac w mikrofali , na zimno też smakuje.

I wiele wariacji na temat np. oliwki w plasterkach paseczki papryki itp

Ja zrobiłam małą modyfikację przepisu, mianowicie omleta zrobiłam normalnie, a nie pod przykryciem, kawałki kurczaka razem z cebulką podsmażyłam na patelni + troszkę oleju rzepakowego + woda jak się przypalało + bazylia, pieprz, sól, papryka słodka (miałam dać przyprawę taco meksykańską, ale jakoś wybyła z domu ). Do twistera dodałam też pieczarek i 1 kulkę mielonego mięsa drobiowego - akurat były na obiad dla reszty rodzinki Wszystko zawinęłam w folię, omleta, 3 listki sałaty i polałam sosem, ale bez czosnku, tylko majonezu zwykłego troszkę, musztardy, cytrynki, soli i pieprzu wyszło pyyycha !

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 22:01   #604
eweelinaa91
Zadomowienie

Witaj Shiny w naszym gronie!

Cytat:
No więc - 19 kg schudłam duuużo ćwicząc - 1-3 h dziennie, nie jedząc słodyczy i mocno ograniczając kcal - zajęło mi to ok 5-6 miesięcy! Żadnych tabletek, żadnych głodówek, ewentualnie herbatki...Efektu jo-jo nie ma! I chyba na tym poprzestanę, nie będę stosować żadnych diet, to nie dla mnie
Jeżeli taką metodą straciłaś tyle kg to raczej pozostań przy niej, bo najwidoczniej Ci sprzyja. Życzę powodzenia i braku efektu jo-jo.

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item389334423_air_...gwarancja.html czy to ten sam produkt? Na allegro kosztuje 300 zl? Bardzo mi sie podoba i chyba go sobie zakupie skoro to takie cudo Normalnie silownia jak nic bedzie w pokoju
Co do herbaty, to ja wlasnie pije pu-erh, ale to chyba jakas podrobka, bo kosztowala ok. 5 zl. i kupilam ja w real... chyba teraz kupie w aptece. A moze masz zdjecie tej herbaty. Moja jest w czerownym opakowaniu z takim namalowanym dzbanuszkiem zoltym. Herbata jest o smaku cytrynowym. Aha, a ten zestaw cwiczen z Jane Fonda to gdzie mozna znalesc?
Też taką piję, bodajże firmy Bio-Active. W dodatku ekspresową. Nie zauważyłam jakiegoś działania, zresztą bardzo bym sie zdziwiła, gdybym je dostrzegła biorąc pod uwagę to, co dawniej jadłam...
Wydaje mi się, że jakakolwiek herbata z apteki będzie lepsza od tej z supermarketu, choć mogę się mylić.

Asi_ula, ten przepis wydaje się idealny na mój jutrzejszy obiad. Dzięki ;*

Aaa właśnie! Mogłybyście sprawdzić, czy nie popełniłam dziś jakiś błędów? Będę baaardzo wdzięczna.
Mam wątpliwości ;>

I śn: 2 jajka na miękko, pomidor, rzodkiweka
II śń: chudy twaróg, plasterek szynki, rzodkiewka
ob: gotowana pierś z kurczaka, pomidor i znów rzodkiewka
podw: jogurt naturalny, 1,5 kopiastej łyżeczki kakao, 15 orzechów laskowych
kol: 2 zawijaski: po plasterku szynki z indyka, sera żółtego light i liścia sałaty
Do tego kilka szklanek czerwonej herbaty.
eweelinaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 22:03   #605
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Witajcie moje kochane. Niestety odeszlam od SB Ale schudlam juz, bo pracuje W Weekend obslugiwalam wyscigi F1. Nie mam na stale neta, wiec wpadlam sie tylko przywitac. Waze 53 kg. Jest dobrze, jeszcze tylko 1 kg <juppi>
Jak milo, ze o nas pamietasz Gratuluje niemal osiagniecia celu

Edit: ewelina na moje oko jadlospis bardzo dobry

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-07-08, 22:51   #606
SZARANAGAJAMA
Raczkowanie

Domi22 - tak, kochana, to ten produkt To rzeczywiście mała siłownia)

http://www.bogutynmlyn.pl/photo/42.jpg - tak wygląda moja herbatka Te cytrynowe niestety nie działają nic a nic Herbata musi być produkowana w Chinach, wtedy masz pewność, że jest oryginalna

Zestaw do ćwiczeń z Jane Fondą - brzuch, uda, pośladki kupiłam w sklepie z płytami DVD, kasetami itd...

Pozdrawiam cię serdecznie
SZARANAGAJAMA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 23:55   #607
eweelinaa91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
Jak milo, ze o nas pamietasz Gratuluje niemal osiagniecia celu

Edit: ewelina na moje oko jadlospis bardzo dobry
Dziękuję za spr.
W takim razie bardzo się cieszę, chyba powoli zaczynam się wkręcać.

Dobranoc wszystkim
eweelinaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 00:09   #608
lawenda99
Zakorzenienie

zrobiłam dziś dobry obiad, można dostosować przepis do 2 fazy

kurczaka pokroić na kawałki i wytaplać w ciemnym sosie sojowym (można na 2f?), niech z pół godzinki - godzinkę tak poleży. Podsmażyć na patelni, dodać pokrojoną paprykę i fasolkę szparagową, dusić aż warzywa będą miękkie. I jeszcze garść rodzynków do tego (albo i nie bo dieta ) i brązowy ryż. Mniam
I've nothing but you on my mind

http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o

lawenda99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 06:36   #609
futrzakowa
Raczkowanie

GG do futrzakowa

SZARANAGAJAMA
gratulacje takiego wyniku i samozaparcia i wytrwałości

a wczoraj po rozmowie z kuzynkami, które były na diecie SB podjęłam decyzję, że nie zastosuję jej. Konsultowałam też ze znajomym lekarzem i też odradził więc chyba to ostatni mój post tutaj . pozdrawiam! życzę wytrwałości!

Spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą...
[*] mama
[*] tata
[*] feleczek

tęsknię tak bardzo...

futrzakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 06:58   #610
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez futrzakowa Pokaż wiadomość
SZARANAGAJAMA
gratulacje takiego wyniku i samozaparcia i wytrwałości

a wczoraj po rozmowie z kuzynkami, które były na diecie SB podjęłam decyzję, że nie zastosuję jej. Konsultowałam też ze znajomym lekarzem i też odradził więc chyba to ostatni mój post tutaj . pozdrawiam! życzę wytrwałości!
a co dokladnie lekarz powiedzial. wiem ze oni wszyscy najmadrzejsi mimo ze nie znaja nawet zasad. ale ciekawa jestem co ci powiedzial ze ci odpardzil, jakie mial argumenty?
Stary 2008-07-09, 07:10   #611
futrzakowa
Raczkowanie

GG do futrzakowa

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
a co dokladnie lekarz powiedzial. wiem ze oni wszyscy najmadrzejsi mimo ze nie znaja nawet zasad. ale ciekawa jestem co ci powiedzial ze ci odpardzil, jakie mial argumenty?
oparl sie glownie na tym ze przy sporej aktywnosci fizycznej i psychicznej w diecie tej jest za malo weglowodanow. No i przy okazji przypomnial mi o tym jak bardzo niezdrowe sa produkty light i 0% nikt specjalnie sie nie wymadrzal na ten temat bo mnie chodzi o to zeby doprowadzic moj organizm/metaolizm/wage do porzadku bo przez ostatnie 2,5 roku mialam bardzo nieprzyjemne przezycia (co widac w podpisie) i mam na maxa wszystko rezregulowane i sie ogolnie czuje malo zdrowaa przy okazji obtluszczona.

Spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą...
[*] mama
[*] tata
[*] feleczek

tęsknię tak bardzo...

futrzakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 07:43   #612
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Domi22 - tak, kochana, to ten produkt To rzeczywiście mała siłownia)

http://www.bogutynmlyn.pl/photo/42.jpg - tak wygląda moja herbatka Te cytrynowe niestety nie działają nic a nic Herbata musi być produkowana w Chinach, wtedy masz pewność, że jest oryginalna

Zestaw do ćwiczeń z Jane Fondą - brzuch, uda, pośladki kupiłam w sklepie z płytami DVD, kasetami itd...

Pozdrawiam cię serdecznie
Oj to skoro to jest ten sam przyrzad do cwiczen to chyba musze poprosic kogos aby mi go zakupil A moja herbatka to rzeczywiscie inna...buu...
Dzieki za wszystkie rady

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-07-09, 07:51   #613
Majka232
Zakorzenienie

Witam nowe Plażowiczki!
Dzień Dobry Wszystkim!

Właśnie zjadłam śniadanie - kromka razowca z serkiem homog. naturalnym, rzodkiewki, czerwona papryka, ogórek.
Zestaw - świeży chleb + twarożek, chyba mi sie nigdy nie znudzi

Wczoraj mieliśmy gości (zaproszenie na kolejne wesele ) i podałam im lody, a sama nie jadłam i w ogóle było mnóstwo słodkości i przekąsek (żelki, wafelki, ciasto, paluszki, orzeszki...), ale ja ich nie ruszyłam Wypiłyśmy z koleżanką butelkę wytrawnego czerwonego wina, więc zasad SB nie złamałam

SZARANGAJAMA - polecam tę czerwoną herbatkę, którą Ty pijesz. Próbowałam wielu, ale ta jest dla mnie najlepsza, można ją parzyć nawet 3 razy, a 2 pierwsze jest naprawdę mocna, a nie zabarwiona woda.

Miłego Dnia!
Stary 2008-07-09, 08:03   #614
asi_ula
Zadomowienie

Ja rok temu dzięki czerwonej herbatce Bio-Active La Karnita schudłam 5 kg A nie robiłam nic
Hmm nie wiem co jest, waga stoi w miejscu, a po wysiłku na rowerze x 2 to powinny być jakieś efekty Może się zepsuła, bo stara jest Muszę taką elektroniczną kupić, z pomiarem wody, tkanki tłuszczowej, zjedzonych kalorii i czegośtam jeszcze - na allegro taką widziałam ^^ Moje wymiary też się nie zmieniają, a to już bardzo dziwne... przy wadze 61kg miałam takie same jak teraz, czyli 66 Wiem, że mi w brzuch poszło, bo w moje ukochane wranglery nie mogę się zapiąć

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 08:05   #615
elffee
Zadomowienie

Cytat:
oparl sie glownie na tym ze przy sporej aktywnosci fizycznej i psychicznej w diecie tej jest za malo weglowodanow. No i przy okazji przypomnial mi o tym jak bardzo niezdrowe sa produkty light i 0% nikt specjalnie sie nie wymadrzal na ten temat bo mnie chodzi o to zeby doprowadzic moj organizm/metaolizm/wage do porzadku bo przez ostatnie 2,5 roku mialam bardzo nieprzyjemne przezycia (co widac w podpisie) i mam na maxa wszystko rezregulowane i sie ogolnie czuje malo zdrowaa przy okazji obtluszczona.
weglowodany wyrzucamy na pierwszej fazie, potem powoli je wprowadzamy na nowo a codo produktow typu light czy 0% to ja ni kupuje takichtylko zwykle i chudne,

nie mialabym czasu i kasy na to b wybrzydzac
Stary 2008-07-09, 08:23   #616
shiny
Raczkowanie

Witam z rana
Ja też już po śniadanku, zjadłam sobie sałatkę z warzyw, dodałam kiełbaski i 1/2 łyżki majonezu.
A zaraz zmykam na zakupy, muszę kupić parę rzeczy, żebym miała co jeść

Miłego dnia wszystkim

shiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 09:17   #617
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Ale węglowodanów nie ma tylko w I fazie, która trwa raptem 2 tygodnie.
Ja też nie kupuję produktów light, jedynym wyjątkiem jest serek wiejski 3%. Nie sądzę, żeby ser żółty który ma 26% tłuszczu był bardziej niezdrowy od takiego co ma 46% tłuszczu.
Zdziwiłabyś się jak dużo jest węglowodanów w jadłospisach z książki autora tej diety, przypominam lekarza kardiologa. Pamiętaj, że SB to nie jest dieta niskotłuszczowa ani nisko węglowodanowa. Tu chodzi o zastąpienie złych tłuszczy dobrymi oraz zastąpienie złych węglowodanów dobrymi.
A skoro chcesz doprowadzic swój metabolizm do porządku, to wg mnie ta dieta jest idealna, dawno nie jadłam tak zdrowo, tak dużo warzyw i dawno nie czułam się tak lekko.
Stary 2008-07-09, 09:23   #618
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Czesc dziewczyny! Dopiero wczoraj wieczorem wrocilam i zwazylam sie i musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona. Pomimo wielu dni z grzechami, (wczoraj jadlam nawet zeberka i kabanosy u babci), schudlam 1,5kg.
fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 09:33   #619
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Ale węglowodanów nie ma tylko w I fazie, która trwa raptem 2 tygodnie.
Ja też nie kupuję produktów light, jedynym wyjątkiem jest serek wiejski 3%. Nie sądzę, żeby ser żółty który ma 26% tłuszczu był bardziej niezdrowy od takiego co ma 46% tłuszczu.
Zdziwiłabyś się jak dużo jest węglowodanów w jadłospisach z książki autora tej diety, przypominam lekarza kardiologa. Pamiętaj, że SB to nie jest dieta niskotłuszczowa ani nisko węglowodanowa. Tu chodzi o zastąpienie złych tłuszczy dobrymi oraz zastąpienie złych węglowodanów dobrymi.
A skoro chcesz doprowadzic swój metabolizm do porządku, to wg mnie ta dieta jest idealna, dawno nie jadłam tak zdrowo, tak dużo warzyw i dawno nie czułam się tak lekko.
dokladnie o to chodzi, wydaje mi sie ze lekarz nie poznal dokladnie zasad tej diety, albo byc moze tylko pierwsza faze pobierznie i dal taki osad. dieta sb jest jedna z najzdrowszych diet.

zreszta jak to kiedys ktos napisal, to ze na diecie sb sie chudnie to jest efekt jakby uboczny tego bo lekarzowi chodzilo glownie o poprawe zdrowia u pacjentow
Stary 2008-07-09, 09:40   #620
Majka232
Zakorzenienie

W nowym Shape SB jest wymieniona jako jedna z diet polecanych przez lekarzy, a poza tym niebardzo rozumiem co w niej jest nieodpowiedniego i niezgodnego z zasadami żywienia - jest chude mięso, białko, zdrowe węgle (brązowy ryż i makaron razowy, razowe pieczywo, otręby, płatki np. owsiane czy żytnie), zdrowe tłuszcze (ryby, oliwa z oliwek), owoce, warzywa... Czyli wszystko
Stary 2008-07-09, 09:41   #621
kaska87
Zakorzenienie

ja też nie widze w tej dieci jakiś zasad, które mogą doprowadzić do "wykonczenia" człowkieka a lekarzom nie ufam więc... ja się super czuję na tej diecie na pewno jest lepsza choćby od kopenhadzkiej czy głodówek ja nie jestem głodna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 10:10   #622
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
W nowym Shape SB jest wymieniona jako jedna z diet polecanych przez lekarzy, a poza tym niebardzo rozumiem co w niej jest nieodpowiedniego i niezgodnego z zasadami żywienia - jest chude mięso, białko, zdrowe węgle (brązowy ryż i makaron razowy, razowe pieczywo, otręby, płatki np. owsiane czy żytnie), zdrowe tłuszcze (ryby, oliwa z oliwek), owoce, warzywa... Czyli wszystko
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też nie widze w tej dieci jakiś zasad, które mogą doprowadzić do "wykonczenia" człowkieka a lekarzom nie ufam więc... ja się super czuję na tej diecie na pewno jest lepsza choćby od kopenhadzkiej czy głodówek ja nie jestem głodna
nikogo na sile nie zmusimy, skoro ktos nie chce.
a shape musze kupic w takim razie
Stary 2008-07-09, 10:14   #623
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
nikogo na sile nie zmusimy, skoro ktos nie chce.
a shape musze kupic w takim razie
W Shapie nie ma artykułu o SB, ale jest kilka stron o odchudzaniu (tam są wymienione polecane i niepolecane diety), także warto przeczytać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 11:22   #624
Ska
Zadomowienie

słuchajcie to co pić w I fazie?
herbata czytałam, że odpada. owocowe też.
da rade kawe zbożową Caro z mlekiem 0,5%?
Ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:23   #625
Ska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
W Shapie nie ma artykułu o SB, ale jest kilka stron o odchudzaniu (tam są wymienione polecane i niepolecane diety), także warto przeczytać.
tak, czytałam ten artykuł. polecają dietę SB
Ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:29   #626
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ska Pokaż wiadomość
słuchajcie to co pić w I fazie?
herbata czytałam, że odpada. owocowe też.
da rade kawe zbożową Caro z mlekiem 0,5%?
Na I fazie:
herbata zielona i czerwona, miętowa itp. (nie owocowa)
woda
sok pomidorowy

kawa zbożowa - nie wiem, ja nie piłam
Stary 2008-07-09, 11:31   #627
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez eweelinaa91 Pokaż wiadomość
I śn: 2 jajka na miękko, pomidor, rzodkiweka
II śń: chudy twaróg, plasterek szynki, rzodkiewka
ob: gotowana pierś z kurczaka, pomidor i znów rzodkiewka
podw: jogurt naturalny, 1,5 kopiastej łyżeczki kakao, 15 orzechów laskowych
kol: 2 zawijaski: po plasterku szynki z indyka, sera żółtego light i liścia sałaty
Do tego kilka szklanek czerwonej herbaty.
no śliczne

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
no witaj ślicznotko... smutno tu bez Ciebie
Ciesze sie ze waga ładnie spadła, wysyłam goracego buziaka

A gdzie Nadda...?
a Ahaczek...?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 11:50   #628
kaska87
Zakorzenienie

ja pije zielona herbatę z lodóki, rano robię cały dzbanek i mam na cały dzień

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:08   #629
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
dokładnie tyle co telik po tygodniu I f telepatia naszych wag
no a jak

carmelova po wakacjach musimy się spotkać, nie ma to tamto

a ja wczoraj na kursie pięknie nagrzeszyłam, zajadałam sałatkę meksykańską i popijałam drineczki mam nadzieję, że dziś się to nie powtórzy

ale mimo wczorajszych grzeszków waga od wczoraj trochę spadła i w końcu mam tą magiczną 6

a w ogóle to się trochę podłamałam po właśnie się dowiedziałam, że w piątek mam poprawkę z jednego przedmiotu, niby dobrze że teraz a nie we wrześniu ale w czas się dowiedziałam

w ogóle pogoda w Krakowie beznadziejna i nic mi się nie chce

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:39   #630
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
no a jak

carmelova po wakacjach musimy się spotkać, nie ma to tamto

a ja wczoraj na kursie pięknie nagrzeszyłam, zajadałam sałatkę meksykańską i popijałam drineczki mam nadzieję, że dziś się to nie powtórzy

ale mimo wczorajszych grzeszków waga od wczoraj trochę spadła i w końcu mam tą magiczną 6

a w ogóle to się trochę podłamałam po właśnie się dowiedziałam, że w piątek mam poprawkę z jednego przedmiotu, niby dobrze że teraz a nie we wrześniu ale w czas się dowiedziałam

w ogóle pogoda w Krakowie beznadziejna i nic mi się nie chce
Kasiu, gratuluje 6 z przodu wiem jaka to radosc Drinkami sie nie martw, bo i tak super sie trzymasz! Powodzenia na egzaminie.

Moja I faza poki co bardzo dobrze leci, oby tak dalej

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości