|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobry
![]() ![]() A zdjecia z wlosami dodalabym .ale aktualnie nie mam czym zrobic zdjecia. Jutro kuzynka wraaca z cyfrowka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do babci..ech brak słow/ Moja na szczescie nie oglada tego tasiemca ![]() ![]() ![]() ![]() No chyba nie ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Pojechały, bratowa z córeczka na 3 dni do katowic, mam spokój w domu ![]() oczywiscie bajzel w domu zosatwiły wiec posprzatac musiałam, gary umyc, uprzatnac syf jaki został ![]() Chciałam isc do sklepu po cos na 2gie sniadanie, to zaczeło lać jak z cebra, masakra ![]() a do najblizszego sklepu mam dwa km ![]() no nic, moze przejdzie.. Malinko, nie załamuj sie, popatrz ile juz osiągnęłas ![]() A co do mody na sukces to u mnie tez to ogladają...hehe ja czasami tez ![]() Miłego Dnia ![]()
#4743 |
♥
|
Witam
![]() orzeszku dzisiaj wszystko z wizazem jest ok i we wszystkim ładnie wygladasz ciezko ocenic choc chyba zostane przy swoich wczorajszych propozycjach ![]() malinko nie przejmuj sie ja tez czesto słysze od taty takie teskty typu mierze spodnie i były małe i tata odrazu no widzisz pora schudnac ale sie tym nie przejmuje . albo ty znowu jesz , juz jestes głodna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() spałam do 11 ![]() ![]() nie wiem co będę dziś robić ![]() ![]() na razie to nic mi się nie chce, wiec okupuję kompa ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o 11 ![]() ![]() a tak wogóle odp na twoje pytanie gdzie zadałas w innym wątku: serio ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-07-09 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Chyba macie racje, odpuszcze sobie ten gorset..
Byłam w tym zakichanym sklepie ![]() ![]() przynajmniej zafundowałam sobie spacerek ![]() ![]() spotkałam kolege z którym kiedyś coś tam sie kreciło, ale nie wyszło... ![]() teraz on spotyka sie z jakas 30 latka z innego woj. która ma męza i dziecko ![]() to nie tylko spotykanie ale i seks ![]() ![]() troche mnie zlało, bo pogoda wariuje swieci słonce potem leje nieziemsko...
#4747 |
Zakorzenienie
|
Ewusia - no chodzić pewnie będę chodzić wkońcu to prababcia, ale jak się odezwie coś to ją po prostu ochrzanie...
Baby- nie wachania ![]() No wiesz, nawet ostatnio ja zaczełam ogladać "Modę" bo nie ma nic ciekawego w TV ![]() No mi kazała jeść flipsy ![]() ![]() ![]() orzeszku - czasami się nie da, ale przechodzi mi ![]() anniaa - a ja słyszę, że mam za duże dekoldy ![]() PS. ale miałam sen dzisiaj ![]()
#4748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie, ja w trakcie lunchu, roboty mam w pracy w cholere i juz sienie moge weekendu doczekac..Mam nadzieje,ze nie bede musiala przyjsc do pracy... W piatek planuje isc do kina na Mamma Mia ![]() a dzis jak nie bedzie padalo to moze wkoncu w badmintona pogram.. ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
Melduję,że żyję
![]() Jakoś takoś w ciągu kilku dni potrzebowałam totalnego wytchnienia ,odcięcia się dosłownie od wszystkiego. Pełna laba i rozkminki natury egzystencjalnej innymi słowami ;] "Znajomych"gdzieś wywiało,zajęci imprezowaniem itp, ja wykłócałam się z rodzicielką o Open'era ,oczywiście nadopiekuńcza mamusia postawiła na swoim,że nie bo osłabiona jestem,ledwo mi szwy z nogi pozdejmowali ,jeszcze mnie ćpuny stratują i obyłam się smakiem. Hyh ile bym dała aby wyrwać się z domu raz na zawsze,gdzieś daleko od tego biadolenia ![]() Byłam wczoraj w Gdańsku zanieść papiery na ową prywatną uczelnię,tak więc mogę sie nazwać pełnoprawną studentką. ![]() Jutro ogłoszenie wyników rekrutacji na kulturoznawstwo, odżałowałam 85 zł,dla picu aby sprawdzić czy bym się dostała ![]() ![]() Hmm tak se czytam o waszych uczuciowych rozterkach itd i przyznam,że im więcej myślę o związku,tym bardziej się go obawiam. Ot zakodowane przez rodziców w podświadomości przekonanie,że facet to zuoo,czyhające na 4litery ![]() Owy X ,wątpię żeby w maju się domyślił,że coś do niego teges (co najwyżej zdezorientowany,uznał mnie za femme fatale i zwiał ;>),zresztą mam do niego dwojakie podejście. Z jednej strony podoba mi się itd, z drugiej milion niestworzonych obaw i taka niechęć, uraza (zawsze tak miałam ,gdy zorientowałam się,że ktoś się mną interesuje/interesował :/) Może kiedyś mi to przejdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nagle się okazało że idę na imprezkę dziś, do klubu (w sensie ze do Kato muszę w tym celu pojechać ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to dzisiaj prawie cały dzień w domu spędziłam,bo co chwila lało jak z cebra ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szalej do rana kochana ![]() Cytat:
![]() hello, ja wrocilam jakas godzinke temu z pracy ![]() ![]() jako,ze padam to juz sie pozegnam na dzis chyba. ![]()
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To idź i odpoczywaj kochana,masz teraz czas dla siebie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
Jeju!!!!!!!Wreszcie sie dostałam do internetu, juz myslałałam ze sie rozpłacze, musiałam dzwonić do neostrady zeby mnie ratowali i poł godziny jakis facet dawał mi instrukcje co mam robic-no ale wazne ze sie naprawiło.
![]() ![]() Dobra teraz ide Was poczytac co tam naskrobałyscie przez cały dzien ![]()
#4755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam ten ból...jak nie ma internetu... Ja mam jakieś takie urządzonko rozdzielające łacze (bo na 2 komputery) i jak sie ono przegrzeje trochę, to trzeba wyłączyć całkowicie z prądu i poczekać. Gr.... Kiedyś się spali ![]()
![]() |
#4756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no własnie taki bol-ze on jest zepsuty-juz nawet nie musi sie przy nim siedzieć ale zeby szedł-ja dziś cały dzien miałam rozwalony przez to-na pocieszenie musiałam zjesc wiecej ciastek niż zwykle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ide spać bo już za chwile beda straszyć duchy a tu sie jeszcze ukąpać trzeba ![]() ![]() ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#4761 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
dobry wieczór kochane
![]() Cytat:
![]() I w sumie nie żałuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Panterka też niezła, aczkolwiek osobiście nie zdecydowałabym się na tego rodzaju dekolt - choć wiadomo, to kwestia odwagi także jeśli dobrze się czujesz to w porządku ![]() Co do gorsetu - nie gadaj bzdur o tłuszczu bo nic Ci się tam nie wylewa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() yvhhhhhh..... no comment, niektorzy nawet chyba nie zdaja sobie sprawy z tego, jak ranią bliskich... trzymaj sie kochana i postaraj nie przejmowac bo naprawde nie warto ![]() witaj ![]() Cytat:
![]() też kiedys slyszlaam od taty tego typu txty... na szczrescie juz od jakiegos czasu ich nie ma... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jednak zdecydowalas sie i cos ubralas ![]() baw sie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dwa dni wolnego przeleciały jak z bicza strzelił ![]() ![]() Jutro na wieczor to chociaz sie wyspie ![]() ![]() Dzisiejszy dzien nie byl niestety najciekawszy - bol głowy, poranna klotnia z mamą i ogólne rozbicie robią swoje. Z dobrych rzcezy - zaplacilam w koncu oplate rekrutacyjna za studia i tym samym pozostaje mi czekac jedynie na werdykt-dostane sie czy nie, a poza tym wolne wykorzystalam na zrobienie porzadkow i moj pokoj został wreszcie odgruzowany ![]() Kładę się zaraz spać, bardzo wcześnie jak na mnie ![]() Oby jutro byl lepszy dzien, buziaki dla Was i slodkich snow ![]()
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
A witam również ![]() ![]()
#4763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Kochane!
A ja już w Gdańsku siedzę ![]() ![]() ![]() Lecę, bo nie na swoim komputerze i o ![]() Miłego dnia;*
#4765 |
Zakorzenienie
|
Cześć Plotkary.
Powiem Wam szczerze, że chyba wolałabym być sama jednak... No poprostu albo ja się odzwyczaiłam od związku, albo za dużo wymagam od tego wszystkiego... Ja sama już nie wiem ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4766 |
♥
|
ciekawosc ciekawosc pierwszy stopien do piekła
![]() nie no o to chodzi , że Ania ma brata blizniaka ![]() 1) mamy inny kolor oczu 2) mamy inne kolory włosów 3) mamy inne nosy 4) on jest wysoki ja niska 5) mamy inne charaktery ogólnie moj brat blizniak jest podobny do brata starszego i jak bylismy mali to jak mama wołała blizniaków to wszyscy mysleli ze chodzi o moich braci ![]() włąsnie sprawdzam autobusy i 9:30 wyruszam na miasto a potem do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Aniu a ja mam brata rok straszego i przez 9 lat z nim do klasy chodziłam... poszłam rok wcześniej do szkoły i zawsze myśleli że jesteśmy bliźniakami ^^
fakt faktem to podobni baardzo to jesteśmy.... a u mnie? od rana kłótnia... cóż ... staram sie mieć to wszystko w dupie ![]()
#4768 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry, ja jesczze w lozku popijam kawusie ale juz wyskakuje zaraz i lece d pracy..Spalam dzis jak zabita ![]() Na dworze tak leje,ze mam nadzieje,ze dojde do auta i sie nie utopie po drodze ![]() obym nie musiala dzis w pracy zostac po godzinach ![]() udanego dzionka robaczki ![]()
![]() |
#4769 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien DObry
![]() ![]() Cytat:
![]() A okres juz wrocil wogole? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
![]() Żegnam się dziewczynki na 2 dni ![]() ![]() Zmykam do Kielc spakować się na wakacje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.