|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
a co do oczu? nauczyły się "robić dobrą minę do złej gry" ![]() Ja po prostu mam dość. Dość wszytskiego. Znowu wpadam w stan odrętwienia. Nic mi się nie chce, w nic znowu nie wierzę. Chciałabym mieć siłę taką jak w listopadzie, że wierzyłam że się uda. A tu patrzę i waga ciągle 76, ćwiczenia nic nie dają. Ciągle mam wrażenie, że ludzie obok mnie są nieszczerzy itp. Od 3 lat ciągle jestem sama i chyba to przeważa szalę na niekorzyść. Ja już nie ma siły walczyć o to, żeby dojść do wyznaczonego celu. ![]()
![]() |
#4712 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4713 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() wiedziałam ha ![]() ![]() Dzisiaj juz wszyystko wporządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co rozumiesz przez "dziwne jedzenie"?;> Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie i nie poddawaj! ![]() Cytat:
Orzeszku, lasencjo, dzieki za linki - śliczne fotki, jak jeszcze raz uslysze,ze jestes gruba to wyjdę z siebie i stanę obok ![]() Dzien dobry tak w ogole ![]() Obudzilo mnie słonko i myslalam, ze bedzie ladny dzien, a tu sie rozpadalo i w ogole masakra sie porobila... Coz szukajmy pozytywow- przynajmniej nie bede musiala isc wieczorem do pracy bo dzis mialam przyjsc tylko w wypadku duzego ruchu, a takowego raczej przy tej aurze nie bedzie ![]() Plany na dzis to regeneracja bom troche jeszcze zniszczona po tym Heinekenie (a na wódkę to juz patrzec nie moge:P), a wieczorem domowka u kolezanek z pracy ![]() ![]() Trzymajcie sie dziewuszki kochane i milego dnia ![]()
![]() |
#4715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() witajcie, ja juz po lunchu. Nie wiem co ze mna ostatnio ale nie moge wstac rano z lozka, ciagle jestem spiaca i nie moge sie skupic na niczym..wiem,ze moze przed okresem jestem i to jakos wplywa ale normalnie maskaaakra.. dzis jak mi rano zadzwonil budzik o 7.40 to sie tak szybko zerwalam i wystraszylam,ze spadlam na podloge ![]() ![]() wieczorem planuje pograc w badmintona w parku jak nie bedzie padac.. milego popoludnia ![]()
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() byłam dzisiaj w banku i myslałam ze mnie szlag trafi ![]() ![]() byłam wczoraj tez na spacerze w parku z bratanica i tZ tem, ja ja za jedna raczke on za drugą hihi ![]() wczoraj ogladałam hostel 2 z Tz tem ![]() ![]() i jeszcze jakas jedna komedia ale nie pamietam tytułu ![]() W sobote szykuje sie kolejna impreza, tym razem nie u nas ale w więększym i duzo lepszym klubie "blue star" koło krakowa ![]() ![]() i tu sie włacza opcja z cyklu " nie mam sie w co ubrać" ![]() ![]() ehhhhh ![]() edit: ze mi sie nudzi i ze mysle nad strojem na impreze( wiem, wiem doperio wtorek ale wole byc przygotowana wczesniej ![]() ![]() ![]() 070808144238.jpg 070808144259.jpg 070808143709.jpg 070808144519.jpg 070808145836.jpg 070808143447.jpg
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2008-07-08 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Uff...wrocilam od fryzjera
![]() ![]() ![]() orzeszek01: W doborze stroju zawsze mozesz sie nas poradzic ![]() madame_apple: Masz racje. Szukanie na sile nie jest takie dobre i latwe. Wogole to nie da sie chyba pokochac tak od razu...Mysle ze trzeba sie usmiechac ładnie, pochodzic gdzies a moze cos akurat sie znajdzie ![]() ![]() Nie wiem na co ja licze... na ksiecia z bajki? Ale w sumie lepsze nie chodzenie z nikim niz chozenie po to zeby kogos miec jak to robia niektorzy. anniaa: To dobrze ze juz jest wszystko ok ![]() malinka_86: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/gabrysia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]Kochanie tylko nie załamuj sie ! Prosze CIe ![]() ![]() ![]() ![]() tamonita:: CO z tego moze byc?;> Chyba tylko BIg Love ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Baby14- własnie sie radze Was
![]() ![]() super ze masz nowa fryzurke ![]() ale u mnie pada strasznie najbardziej mi sie podoba gorset ten czarno biały ale mi z niego wychodzi brzuch i nie wygladam w nim zbyt korzystnie ;/
#4719 |
Zakorzenienie
|
Aaa Dominiczko przedluzałas juz kiedys? :O Na czym to polega?
Jak zwykle pewnie wygladasz ładnie a mowisz ze niekorzystnie. Dawaj fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Baby fotki sa juz wyzej
![]() Co do przedluzania to główna kwestia są finanse bo porzadnie przedłuzane włosy to kwota ok 800 zł ale sa i tez za 2tys zł...;/ sa rózne metody zgrzewanie, clip on, zalezy jak bede stała z finansami... jesli nie profesjonalne w salonie to na allego kupie pojedyncze pasma włosów która doczepia sie do własnych ,tak jakby na grzebyczkach ale to jest problem np trafic we własny kolor albo ktos mnie pociagnie za włosy a tu wypada hehe ![]() z powodu włosów mam straszny kompleksy, no ale cóz...sama jestem sobie winna
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze z tym wydluzaniem to mnie zaskoczylas...Jak juz wydluzysz to wstaw zdjecie bo ciekawa jestem efektu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku- najbardziej podoba mi się biały strój - najwiecej zakrywa a zarazem jest grrr ^^ W panterce moim zdaniem za bardzo biust się wylewa, a gorset to jednak gorset
![]() Dzisiaj byłam z TZ-em w CZechach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, lecę coś zjeśc, na burze się zanosi ![]() Miłego dnia ![]()
#4723 |
Zadomowienie
|
Wpadłam tak szybko wyniuchac co sie tu dzieje
![]() Orzeszek mi sie podoba to w panterke ![]() No to lece! ![]()
#4724 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ja tez tylko wpadam jak po ogień bo do TŻ-a zaraz idę ![]() już jestem u rodzinki i nawet u fryzjera byłam aby zrobić porządek na głowie ![]() Dominiczko - biała najfajniejsza bluzka ![]() Malinko - niedługo słonce wyjdzie i życie będzie piękne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
znaczy sie ze w gorsecie grubo
![]() Nefre- co tzn ze " gorset to jednak gorset" ? ![]() Po co % kupowaliście z TZ tem? ![]() U mnie nuda nuda i nuda :ziewa:
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko zameldować
![]() ![]() Szukałam w mieście,jakieś fajnej koszuli dla TŻ-ta na rocznice,ale w końcu się nie zdecydowałam na żadną ![]() ![]() ![]() Orzeszek - mi się podoba ta biała bluzeczka na ramiączkach ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
♥
|
witam
![]() baby niby lepiej ale żoładek mnie bolał . Ewus baby moze pochwalicie sie efektami po fryzjerze ? ![]() orzeszek biała badz panterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
czemu nie gorset?
![]() posmarowałam nogi balsamem brazującym i stoje przy klawiaturze bo nie chce zeby mi sie zapaprały nogi tym balsamem zebym w ciapki nie miala, był TZ zrobiłam mu obiad, obejrzelismy pare kabaretów na youtubie i był bardzo zmeczony bo dzis pracowal wiec poszedl spac jutro bratanica i bratowa(nie lubie jej..) jada do katowic na 3 dni wiec bede miala spokój ![]()
#4729 |
♥
|
orzerzku a mogłabys wklei wieksze zdjecia bo ja tam mało co widze :d
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
ania ale kliknij na zdjecia to sie powieksza
![]() prawym przyciskiem myszki i otwórz w nowym oknie beda wtedy duze
#4731 |
♥
|
orzeszku własnie nie udaje mi sie tak zrobic ze wzgledu na to ze wizaz mi dzisiaj szwankuje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klikniij na zdjecie prawym przyciskiem i tam Ci wyskoczy "otworz (cos tam chyba odnosnik) w nowym oknie" i wtedy wszystko wyskakuje ![]() EDIT: przepraszam...nie zauwazylam wypowiedzi Niczki ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
♥
|
babay pisałam ze szwankuje mi wizaz i nie da sie nawet szybkiej odp pisac i nie moge za długich postów pisac bo wcina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
anniaa : Żeby do jutra mu przeszlo
![]() Dobranoc ![]() Boze powinni mnie z wizazu wywalic...chyba juz udzielam sie we wszystkich watkach i co chwile nowe wynajduje. Mialam wejsc na pol godziny a juz przeszlo 2 siedze ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Mercy - no ćwiczyć mi się odechciewa na takie gorąco... normalnie odechciewa, jak już pojadę do Kielc, opłacę sobie aerobik albo aqua aerobic lub basen sama nie wiem zobaczę jak się ceny kształtują. Wrócę na rowerek stacjonarny i rolki. Może góry coś ze mnie wyciagną.
![]() jabłuszko - też tak myślę... raz na wozie a raz pod... najgorsze jest to, że nie mam tutaj nikogo w tym zad... żeby pogadać w Kielcach znajomi przyjaciele itp. a tu NIC Baby - może ja nie robię kroku w tył... ale waga robi skok do przodu... znowu coś się "rozprogramowało" PS. Ja przedłużone mam ![]() orzeszku - nie wypadną ![]() ![]() ![]() ![]() PS. gorset bomba ![]() ![]() ![]() Ewusia- musi być ![]() Moja prababcia mnie dobija - znowu zaczyna "jesteś gruba" itp.
#4736 |
Zakorzenienie
|
Malinko : Ale zrobisz krok w tył jak porzucisz diete. Twoja praca nie moze isc na marne. A moze to tylko zastój? Dobrze ze waga stoi a nie podnosi sie.
A Twoja prababcia to...normalnie słow brakuje ![]() Nie no koniec juz... Oficjalnie mowie DObranoc ![]() ( pewnie bedzie mi sie wizaz snil ;D) |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matula jak dzwoniła dzisiaj do babci to powiedziała, że więcej tam przychodzić nie będziemy bo po 1 - najpierw się drze, że nie przychodzimy a jak jesteśmy to włącza Modę na sukces - "bo taki ważny dzisiaj odcinek" po 2 - ciągle jest, że jestem gruba itp. , że za dużo jem, że powinnam jeść co innego - zaczeło się od tego, że kupiłam mąkę żytnią razową i mąkę owsianą do robienia naleśników omletów itp., nawet to pieczenia chlebka- to babcia zaczeła, że powinnam sobie kupić coś kukurydzianego jak flipsy czy coś - a flipsy tzn. kukurydzanie są bardzo węglowodanowe i mi zaburzają dietę - no ale babcia ma 90 lat tzn. nie wiem dokładnie ile i ona "WIE LEPIEJ" no masakra masakra! Mam dość ![]()
![]() |
#4738 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4739 | ||
Zakorzenienie
|
pochwaliłabym się chętnie, nawet zdjęcie komórką zrobiłam ale nie zabrałam kabla od komórki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sprawie gorsetu mam takie samo zdanie ![]() wieczór spędziłam z TŻ-em, a później z łazienką ![]() ![]() ![]() późno się zrobiło ![]() słodkich snów Wam życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jeszcze się chyba w tym temacie nie wypowiadałam ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.