![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
![]() ![]() Far away.. I miss U ![]() ![]() Somewhere.. Greetings 4 all ![]() ![]() I'm leaving but piece of me will stay.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
xoxo
|
Cytat:
Jeżeli faceci są z Marsa to niech tam ku.rwa wracają
![]() |
#2133 |
BAN stały
|
Truskawka...zajrzyj na taka strone jak wikicytaty...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I sama nie wierzyłam ze tyle szczęścia mam ![]() I wiedz, że sama swoją droga tez potrafię iść ;] Mam tylko coś takiego ![]()
![]() |
#2135 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]()
#2136 | |
xoxo
|
Cytat:
ten pierwszy jest boooski ;D _________________________ Przyjaźń zaczyna się, gdy kończy egoizm...
![]() |
#2137 |
Wtajemniczenie
|
mój teraźniejszy ... [tekst aramisa]
![]() ![]() ![]() -żyję się raz a nie osiem... ![]()
#2138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym raczej stracić wzrok niż zobaczyć, że odchodzisz. (z wizażu) Dzięki tobie mój mały świat nabrał kolorów ![]() Dzięki tobie codziennie się uśmiecham ![]() Jesteś moim największym szczęściem <3 Mój cały świat to ty <3 Sprawiłeś, że na mojej twarzy codziennie gości uśmiech ![]() Jesteś całym moim światem. Nie zmieniaj tego. Mam nadzieję, że coś się przyda ![]() Cytat:
dziękuję ![]() ![]() Chcę zatrzymać każdą z tych chwil. My. Tu i teraz. Sami. Opcje. Usuń wszystkie wiadomości. I już. Znikłeś z mojego życia.
![]() |
#2139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a może coś jeszcze? ;> jakieś takie.. poetyczne? ;D. Mogą być też o tym, że wyjeżdzam i mam zamiar zacząć wszystko od nowa? ![]() oPisY ; *Ideał jest idealny, ale nie można się do niego przytulić. *Jeśli obydwoje zrobiliśmy coś nie tak, to obydwoje przez to przejdźmy. *Pamiętasz, jak mówiłem, że będę kochał Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałem... Zawsze będę Cię kochał. [ długie lecz piękne. ^^ - Magda M. ] *Miłość do jednej kobiety byłaby dla ciebie jak jedzenie w domu do końca życia. [ Francuski pocałunek ] *Czasem lepsze jest oświadczenie o rozwodzie niż rozwodzenie się nad oświadczynami. *Czy naprawdę wartość kobiety mierzy się tylko facetem, z którym jest? *Kobieta kochana nigdy nie spojrzy na innego faceta. *Miłość mężczyzny, jeśli jest prawdziwa, potrafi czynić cuda. *Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi... *Przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach *Od pierwszego zakochania do seksu jest kawał drogi.
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() __________ Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeśli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia Życie nabiera sensu dopiero w wyobraźni ![]()
![]() |
#2141 |
Raczkowanie
|
`optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie.
`pijana szczęściem. `kieszenie pełne uśmiechów. `smak spełnionych marzeń. można na ang?! ^^ proszęęę ! `bo są takie momenty kiedy czuję się szczęśliwa..
![]() |
#2142 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tak nabjiam posty.
![]() Nie potrzebuje już tłumaczen, lecz opisów po ang o szczęściu, spełnionych marzeniach.. Proooszę. realia marzeniom są obce / Realities are foreign dreams najlepsze wciąż musi przyjść / Fairest must come still
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Tamtych dni gasnący płomień...
Rozdział trzeba zamknąć. Nowa przyszłość. Inna niż wyśniona. Powiedz mi jak bardzo tęsknisz. A macie jakieś zalotne, trochę dwuznaczne opisy? ![]()
#2144 |
Raczkowanie
|
Takie... różne [ z filmów ]
![]() "I'm tired of feeling bad! I'd rather feel nothing. It's better. It's easier." Jestem zmęczona czuciem się źle! Wolałabym nie czuć nic. To jest lepsze. Jest prostsze. "Nobody move! I dropped my brain!" ![]() Nie ruszać się! Upuściłem mózg! Ponad krańcem i ponad znów. Słońce w dół, zielony błysk. "Up is down" Góra jest dołem Graliśmy uczciwie: ja oszukiwałam, ty oszukiwałeś – wygrał lepszy. ![]() "Cheers... for death." Wypijmy... za śmierć. pozdrawiam ![]()
#2145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę trzeci. ;**** i podbijam prośbę ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Raczkowanie
|
ciaŁo drży gdy patrzysz na moją nagość.. chcę ją Tobie dać
życie nie jest pasmem cierpień. Życie nie jest zawsze piękne ! i proszę nie mów na mnie marzycieL, ja mam po prostu plan na zycie to dla Ciebie chwile pożądania mam . niech zwiędną barwne pola kwiatów, ich zapachem duszę się . ja wolność poczuć chcę i wypić ją do dna Dwa ciała połączone rękoma. dwie dusze połączone sercem <33 My – jak to pięknie brzmi .. anieLska uroda, ona jest chyba darem od Boga .. Uśmiechem leczysz moje łzy, na smutek jedyne lekarstwo to Ty. Nóż wbity w plecy serce boli, oczy płaczą Próbuję unikać kontaktu wzrokowego, jednocześnie patrząc w te fałszywe twarze. Chciałabym być dotykiem, którego pragniesz każdej pojedyńczej nocy .. Przywołać, odzyskać barwy i smak. Okrzepnąć. Raduj się każdą chwilą, każdym promieniem słońca, każdą kroplą deszczu, każdą łzą szczęścia. .. wszystko może runąć jak domek z kart .. ..by się bawić.. czuć wzrok na swoich biodrach .. piersiach.. smukłej talii przepraszam, przydają się czasami te moje opisy? ![]()
![]() |
#2147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kradnę ![]() ![]()
![]() |
#2148 |
Raczkowanie
|
lo0lka super opisy !
Ten pierwszy po ang super po prostu ! idealny dla mnie ![]() super! ;* Miłość, noc i deszcz... |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
moge prosic a przetłumaczenie na ang kilka te opisiki??: każda dziewczyna jest aniołem, ale nie po każdej to widać znam 1000 sposobów, jka byc grzeczną dziewczyna ale... Czasami kogoś polubimy.. czasami tylko za to - że jest. ----------------------------------------------- bez off: iść, ciągle iść w strone słońca... W kolorach dwóch zobaczyć to, co niewidzialne jest... Zawsze warto byc człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy... CZy wiesz jak ciężko jest walczyć z każdym nowym dniem?? Bez nadziei.. i bez szans... ![]() Mój mały... półprywatny świat... To już minęło ten klimat ten luz wspaniali ludzie nie powrócą już... Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2008-07-09 o 18:02 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj przydają ! ;*** kradne kilka. ;*** ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() troszke humorzaste ![]() # Ach te człowieki. Niezbyt ruchawe, ale zawsze, nie?? # Ja cię pikam! # Lodzio miodzio Panie, lodzio miodzio... ![]()
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
może jakieś wakacyjne ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Wtajemniczenie
|
mm..kurde tak sie teraz sporzałam na niebo.. a jets takie śliczne i az mi sie cos zrobiło... 1000 myśli na sekunde...
jakieś takie opisy? ![]()
#2154 |
Raczkowanie
|
Wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów.
Tylko w swoich marzeniach człowiek jest naprawdę wolny. No, przestało padać. To się nazywa happy end. Jak w Hollywood. Nie możesz liczyć na nikogo oprócz siebie. To smutne, ale prawdziwe. Czasami jest tyle piękna na świecie, że aż trudno je znieść. Nigdy nie lekceważ potęgi zaprzeczenia! Masz. Masz prawo zachować milczenie! Problem w tym, że z niego nie korzystasz. przyda się komus ![]() Edytowane przez ToFiKoL Czas edycji: 2008-07-09 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Przyczajenie
|
Moje ostatnie opissssy
![]() ` If you like my lipstick.. kiss it! ` ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat ...
![]() |
#2156 |
BAN stały
|
smutne...
*cudów w naszym życiu nie ma... to co piekne złudne jest... *niegdy nie mozna odkryc siebie do konca... *siedziała samotnie w wagonie... rysując na szybie serca.. *samotna wsrób ludzi którzy myslą " ona nigdy nie jest sama..." *wciąz te słowa..mysli które nosze w sobie.. nienawisc... *zycie to ciągła walka z falszywymi ludzmi... dlaaczego własnie oni mnie otaczaja? *i wiesz co ci powiem? nie znaczuysz dzis juz nic! *zbyt duzo bolu przez ciebie kotku.. nienawidze cie!! marzenia... *najpiekniejsza rzeczą jest ludzka wyobraznia.. *po co były te marzenia których spełnic sie nie dało? *bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawe mi słodzą usmiechem.. *me marzenia skrywane...w głębi duszy zapisane.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* I could stay lost in this moment forever - Mogłabym zatracić się w tej chwili na zawsze * Sometimes dreams come true. * W ziarnku piasku ujrzeć świat cały Całe niebo - w kwiatku koniczyny, Nieskończoność zmieścić w dłoni małej Wieczność poznać w ciągu godziny. To see the world in grain of sand, and the sky in beautiful flower. To close infinity in the palm of your hand, and eternity in hour * A positive nothing is better than negative something - Pozytywne nic jest lepsze od negatywnego czegoś * Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz "Chwilo proszę bądź wieczna” * Never let the fear of strinking aut, kepp you from playing the game - Nigdy nie pozwoł by strach przed działaniem wyeliminował Cię z dalszej gry. Tylko tyle ![]() ![]() * Tylko nieliczny wiedzą jaki mam kolor oczu. A ty? * Czy wiesz jak pachną Twoje plecy? * Jestem zagadką. Za to tej nocy może się zdarzyć wszystko. * Po szczęście albo po szaleństwo. W ciemność. Ze mną. * Chodź ze mną choć zupełnie nie wiem dokąd. (Z wizażu) Jedynie to, mam nadzieję, ze się przyda ![]() Moje coś. * Trzymasz mnie 10 stóp nad ziemią. * Biegnę gryząc pomarańcze, ziemia pod nogami tańczy. * Nagle świat mieści się w Twoich oczach. * Przeszkoda to Twoja głowa, taka jest moja mowa. * Nie łódź się, dobrzy ludzie to już wymarli. * Z cukru był król, z piernika paź, królewna z marcepana... * Była sobie raz królewna, pokochała grajka...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Przyczajenie
|
Too może taki opisy śmieszne na temat swojej osobowości?
![]() ![]() NP. Szalona.. i nich mówią co chcą co robię,kiedy nie wiem,co robić? krzyczę ![]() Patrze rano w lusto i myślę... cóż ten geniusz dziś wymyśli ![]() ![]() z wizażu oczywiście ![]() Dały byście rade? była bym wam bardzo wdzięczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Raczkowanie
|
Kobiety ratujcie...
![]() Kiedys tu, któraś z Was umieściła zyczenia na urodziny, ale takie nie zywkłe, ponieważ one były straszliwie długie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ ___ **nawet nie zapytasz co u mnie?... **przestały mnie bawić żarty supermena. ;| **wszystko ma galaretowatą postać, nawet... ![]() **chcę Cię takiego jak kiedyś... **Szekspir, powiedziałby: być,albo nie być, a ja wole kochać! ![]() **widziałam dziś Cię w telewizji. pokazywali zwierzęta w ZOO. ![]() pozdrawiam... ;* ;* ;* ;*
#2160 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochane wiem,że kiedyś już były opisy z filmu "Lejdis" ale jakby któraś je miała w swoim zbiorze i skopiowała byłabym bardzoooo Wam wdzięczna
![]() Zniknęłaś jak kopciuszek, ale dobre wróżki pomogły mi Cię odnaleźć prędzej niż w bajce. Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi. Albo zacznij brać hormony albo rzuć te, które bierzesz! Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja. Jesteś cudowna. Cudowna to jest woda z Lichenia. "Przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach" – powiedział przed wiekami grecki filozof, bez wątpienia gej Jest jak myśliwy, któremu zwierzyna pcha się pod lufę. Jak można mieć zawał jak nie mając serca? A tam znajomy... Jednorazowe tournee. Kochanie, ja nie mam czasu na grę wstępną, mi się dni płodne kończą! Dziecko, weź milcz jak do mnie mówisz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja tutaj pracuje.. pra-cu-je. A dzisiaj mamy tutaj, w redakcji, gwiezdne ku**a wojny. Zaraz pojawi się tu mała, ruda i wredna gwiazda śmierci, która jeśli natychmiast nie odeślę tych pieprzonych stron do drukarni zamieni mnie w kupę antymaterii, więc posłuchaj rady cioci Korby i spie***laj!
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.