|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
Bo stwierdziłam że z medycyny będą nici... więc weterynaria też jest bardzo ciekawym kierunkiem. Ja myślałam o Wrocławiu ![]() Przez tą prace nie mam na nic czasu czytam tylko co wy tu piszecie a sama to tak mało piszę, nawet dziś nie miałam siły iść na spacer z koleżanką... No nic w piątek odrobimy
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już sama nei wiem co z moim planem
![]() już chyba nie mam żadnego planu... a nawet nie zapytałam, czy można dołączyć:P się tak wprosiłam jak świnia:P |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
shewa rozumiemy
![]() wszełka czemu niby nici? a ja sobie przypomniałam, że mam w szafie nienoszoną nigdy torebkę kilka lat temu mama kupiła ją niby sobie na wyprzedaży w... Reporterze w sumie to ja nie wiem jak dorosła kobieta wyobrażała sobie noszenie takiej torebki, w dodatku pomarańczowej no i szybko po zakupie uznała, że jednak nosić jej nie będzie. dała ją mi, ale ja też nigdy jej nie miałam. spytałam mamy czy mogę ją wystawić na Allegro, zgodziła się, mam nadzieję, że ktoś się na nią skusi i wpadnie mi trochę grosza![]() poza tym zmierzyłam sukienkę z balu gimnazjalnego. ona nie jest elegancka, ot taka czarna lniana fajna z H&M. miałam ją na sobie raptem 2 razy. no a teraz... hm zapiąć na siłę się zapięłam, ale z oddychaniem w niej gorzej więc też uznałam, że na Allegro dam. chociaż nigdy nie wystawiałam tam ubrań i nie wiem czy ktoś kupi. no ale spróbować nie zaszkodzi może coś jeszcze znajdę zbędnego jak przejrzę szafy
|
|
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
sydunia - a podalabys link do aukcji z ta sukienka
Chcialam kupic jakas czarna, ale nic ciekawego nie moge znaleźć ![]() Anuu - no pewnie jaka świnia, predzej juz jakis bizon witamy, witamy
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydałoby mi się założyć konto na allegro i posprzedawać trochę niepotrzebnych mi rzeczy, ale jakoś zawsze mi sie nie chce
|
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak już upiorę, odprasuję, zrobię zdjęcie, to linka podeślęale to chociaż opiszę Ci trochę teraz żebyś wiedziała czy w ogóle Cię taka interesuje. ona jest letnia, bo lniana. długość troszkę za kolana. ale wydaje mi się, że możnaby bez problemu skrócić. jest bez pleców, wiązana na szyi. rozmiar 34. kupiona w H&M. ![]() Cytat:
ja konto mam, ale sprzedałam póki co 2 rzeczy w życiu
|
||
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja nie chce ani do Poznania, Katowic a tym bardziej do Wawy- nie wiem jakoś nie lubię tych miast
Od zawsze chciałam iść albo do Krakowa lub Wrocławia. Kraków odpadł bo za blisko i byłabym pod ciągłą kontrolą rodziców, a to mi kompletnie nie pasuje
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
wszełka - u mnie jeśli Lublin to mieszkanie z babcią mnie czeka [!!!!!]. Babcia liberalna ale jednak.. rozumiecie
![]() Mi nigdy medycyna nie przyszła do głowy.. nie wiem czemu, ale nie chciałabym leczyć ludzi. A ponoć w tym roku fizyka była dość prosta więc może warto się przyłożyć, jak w szkole coś jest nie tak to korki jakoś to nadrobić! Ale wiecie jak to jest.. dostać się na studia to raz ale potem utrzymać się na nic..
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do weterynarii też mnie ciągnie baardzo ![]() Narazie myślę o dostaniu się na studia a później będę się martwić o utrzymanie się na nich
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
sydunia - wszystko fajnie tylko ten rozmiar. Moglaby byc troche mala. Czasem sie mieszcze w 34ale zazwyczaj kupuje 36.
|
#2381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
matma rozszerzona i obyc rozszerzony ? no to lipa. Już nie mam co marzyć. |
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio jak w H&M mierzyłam sukienkę, to 34 było za małe, a 36 za duże![]() Hipokryzja ale nie wiem czy na UWM język nie jest podstawa ale matma i cos to na pewno już rozszerzone |
|
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy tylko na dziennikarstwie na UWM jest poziom podst. do wszytskich przedmiotoq, ale moze na inncyh kierunkach tez?Chociaz...to bylo by za latwe.Moze cos zle przeczytalam.
UWM...i Kortowo tam to jest klimat studenckiego zycia.![]() ![]()
|
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja z nich nie jestem zadowolona, chociaż nie to zbyt drastyczne stwierdzenie. Lubię moje włosy, ale dużo bardziej wolę mieć wyprostowane
![]() Cytat:
Cytat:
Ale prawda jest taka, że nie ma to jak własne śmieci
|
||
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze padam na twarz
Czytam was od godziny i zabijcie mnie ale czytam w kółko i ani nie wiem o czym mowicie ani nie wiem co napisać ![]() Ale zczaiłam ze mowa o mieszkaniu. Wiec ja wogóle nie biore pod uwage wyjazdu gdzies do innego miasta. Tutaj mam wszystko, z mieszkaniem bez problemu, rodziców mam raczej bezproblemowych, np. nocne grille u TŻ to nie problem a z tego co widziałam ostatnio na wizażu to niektore to sie nawet spotykac nie moga Ogólnie spiecia czasem są ale dobrze mi z nimi wiec nie widze powodu dla ktorego mialabym wyjezdzac. Poza tym bardzo mozliwe ze jesli wszystko pojdzie dobrze to za rok za 2, zamieszkam z TŻ. Jeśli miałabym jechac do innego miasta to tylko i wyłącznie z jakimis znajomymi ![]() A tak ogólnie to mnie troche zesmuciło... bo chciałam sie zrobic na bustfo, zeby TŻ padł jak mnie zobaczy i ah i oh i wogole A tu dupa... taka wysypana ostatnio na twarzy chodze ze masakra, a nie sadze zeby mi to poschodziło Poza tym mdli mnie po tym szampanie i ciescie, chyba pojde spac zaraz
|
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
EE - ja sobie nie wyobrażam mieszkać z jakąkolwiek rodziną na studiach
No moze z siostrą Ale ona kończy jak ja zacznę, więc mogę się tego nie spodziewać hehhe ![]() A dziewczyny, Wy wolałybyście mieszkać w akademiku czy na mieszkaniu [jesli jest możliwość wyboru]? Z uzasadnieniem proszę
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akademik to dla mnie tylko ostateczność. Nie jest typem party-goer'a, lubię chodzić własnymi ścieżkami i wszystko robić po swojemu - zdecydowanie mieszkanie! |
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem za akademikiem. Jak mam juz wyjezdzac to na swoje, ze znajomymi jak juz mowilam wczesniej. Własne mieszkanko, we własnym gronie, zyc nie umierac Robie co chce, nikt sie mnie nie czepia i jest super
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę sama wybierać ludzi z którymi przebywam, a nie żeby mi ktoś do pokoju właził, kogo nie chcę poza tym to wogóle zero prywatności jakiejś, wspólne łazienki.. nie dla mnie
|
|
|
#2391 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze jedno desperackie pytanie mam do Was. Czy mature można "poprawić".
Coś czuję, że się nigdzie nie dostanę edit: co do pytania, ja myśle, że jakiś miesiąc - dwa w akademcu, dalej we wlasnym mieszkanku. Akademik? wiadomo nowi, ludzie, nowe kontakty. |
|
|
|
#2392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siostra juz skonczyla studia, wiec jak cos to na obiadki do niej, jesli UW nie wypali, bo ona w Olsztynie, a ja po UW mam w planach UWM.![]() I raczej akademik.Za imprezkami taaak bardzo to tez nie jestem, ale w akademiku mozna przez 5 lat poznac mase ludzi-przeroznych. no i jak siostra mowi...stancja nie odzwierciedla prawdziwego zycia studenckiego.Tylko najpierw to trzeba mature dobrze zdac i dostac sie na te studia, zeby potem wybierac...akadaemik czy stancja.
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem bardziej za mieszkaniem, nie lubię jak jest za dużo ludzi, lubię mieć własny kąt
|
|
#2394 |
|
Konto usunięte
|
witam panie ;D
ja się maturą narazie nie stresuje. znając zycie zaczne uczyc sie przed sama matura i skoncze z ręką w nocniku ![]() a tak serio - Wybieram się na filmoznawstwo. Moge byc pozniej bezrobotna ale bede doksztalcac sie w tym co kocham i w czym jestem dobra. Jesli sie nie uda to dziennikarstwo.. bedzie wiecej mozliwosci ![]() hmm.. rozszerzony ang, wos i prawdopodobnie j. polski ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#2395 |
|
Konto usunięte
|
pięć razy co roku ? czy jest np. taka sesja poprawkowa w sierpniu czy innym miesiącu? No i można poprawiać tylko nie zdaną maturę ? czy poprawić na lepszy wynik ?
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli możesz 5 razy, ale rok po roku Hipokryzja, w sierpniu możesz poprawić niezdaną maturę, ale chyba tylko gdy oblejesz jeden przedmiot. Natomiast poprawiać na lepszy wynik już zdaną maturę, możesz dopiero w maju następnego roku
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze powiedziawszy to nie wiem kiedy sa poprawki, znajomi poprawiali w terminie normalnych matur. Mozna poprawiać i nie zdaną i na lepszy wynik
![]() agrestowa- witaj ![]() edit: Nam cały czas nauczyciele mówili że 5 razy, no ale nie wiem
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanie
po pierwsze ja muszę mieć własny pokój. muszę czuć swobodę, nie być skrępowana tym, że ktoś inny jest obok. zresztą np. ja jak się uczę, to słucham muzyki. no a wiem, że nie każdemu to odpowiada. po drugie powiedzmy, że ktoś do mnie przychodzi i co. ktoś kto ze mną dzieli pokój chce się pouczyć, a my nie mamy jak porozmawiać. poza tym łazienka na kilkanaście osób też odpada. nie nie nie. akademik nie dla mnie. mam nadzieję, że trafię do jednego miasta z dobrymi koleżankami i nie będę się musiała martwić z kim wynajmować mieszkanie. |
|
|
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
witam witam
![]() nie czytałam całego wątku,ale co do poprawek - najgorsze jest to ze poprawki ( w sierpniu) są w terminie kiedy jest juz po rekrutacji ;/.. i zastanawia mnie - czy po poprawce mozna dostac sie z listy rezerwowej czy trzeba probowac za rok? |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Rozszerzona biologia i chemia a studia..
czytam tylko co wy tu piszecie a sama to tak mało piszę, nawet dziś nie miałam siły iść na spacer z koleżanką... No nic w piątek odrobimy 
no i szybko po zakupie uznała, że jednak nosić jej nie będzie. dała ją mi, ale ja też nigdy jej nie miałam. spytałam mamy czy mogę ją wystawić na Allegro, zgodziła się, mam nadzieję, że ktoś się na nią skusi i wpadnie mi trochę grosza

ale matma i cos to na pewno już rozszerzone