|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Tak...raz napisać, dobrze napisać i mieć to z głowy
Najbardziej się chyba boję tej historii... W sumie nadal się zastanawiam, czy ją zdawać... Jak już, to podstawową, chociaż sama nie wiem co z tymi moimi studiami oO I jak najdalej od domu!:P |
|
|
|
#2402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupuję takie za każdym razem, jak jestem w jakiejś drogerii gdzie można samemu wybierać opakowanie chusteczek... ![]() Cytat:
Bardzo, bardzo chciałabym zamieszkać z tż. Tylko - ja tego dokonać, kiedy nie można liczyć na sfinansowanie wszystkiego przez rodziców? Cytat:
|
|||
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Ratatuj, to jest teraz taka bajka, w kinach leci, ze szczurkiem, który potrafi gotować...
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, w moim mieście nie ma kina
nie no. swojego czasu były 2. jedno dawno temu zamknęli. drugie już od dawna w remoncie. a wkrótce będą... 3 kina w tym 2 multipleksyach, zapomniałam. od jakiegoś czasu jest jakieś kino przyjezdne w szkole muzycznej. ale to raz byłam |
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w mieście też kiedyś były dwa kina - i oba zamknęli.
Trzeba w busa wsiąść, jakieś pół godziny się tłuc, często więcej - i jest się w kinie ![]() Ale nie żałuję - nie lubię oglądać za bardzo filmów w kinie, bo wtedy nie bardzo mogę komentować na głos
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja tam się nie kryję, w kinie też komentuję na nieszczęście osób siedzących niedaleko |
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ratatuj nie mam pojecia co to jest do diaska
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
Ratatuj- a była/jest
taka bajka coś mi się obiło o uszy
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, macie tu zdjęcie No i dzień dobry tak w ogóle
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz sobię wrzucę na tapetę!!!
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
Jak fajny ten szczurek...
![]() Ja jak zwykle zacofana jestem w sprawach kinowych...nic nie wiedzialam
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, to mam dla Was więcej Ratatuja
![]() Zdjęcie 3 - Ratatuj w akcji Aż mi się humor lekko z rana poprawił...
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Hoho wstało mi sie z bólem okresowym brzucha
Głupi ból, nie wie kiedy ma bolec bo teraz nie jego kolej ![]() beoneself to jest troche bardziej skomplikowane u mnie, ale do zrobienia. No ale nie ma co gadac, po prostu jak sie uda to zamieszkam z nim w jego domu. ![]() Nadal mnie mdli po wczorajszym Ale zjem śniadanko i bedzie lepiej. A potem do miasta na szukanie torebki na wyjazd
|
|
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Chusteczki z krolem lwem są boskie w koncu moja ulubiona bajka ![]() shewa - kiedy wyjeżdzasz? Piłaś kiedys pokrzywę? Mi po niej w ciagu kilku dni poschodziły wszystkie wypryski. Ale jest tez minus, bo u niektorych efekt jest wrecz odwrotny.
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokrzywy nie piłam, no ale właśnie, ja mam cere typowo trądzikową i do tego wrażliwą, wiec bałabym sie takich wynalazków zeby nie pogorszyć. Przyznam sie ze sprawe sobie skopałam hormonami Ale nie zapeszając powoli te duże cosie sie goją, a wychodzą coraz mniejsze i coraz mniej wiec mam nadzieje ze sie unormuje.Mam maść benzacne (bardzo dobrze wysusza, polecam )I krem na przebarwienia ktory jest tez nawilzajacy ( mam nadzieje ze te małe co mi teraz wyskakuja to nie efekt oczyszczania skóry bo działanie podobne do kwasów teoretycznie )No ale mam nadzieje ze przeboleje i mi sie polepszy
|
|
|
|
|
#2419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ahh muszę jeszcze poczytać ![]() Cytat:
Mi się marzy mieszkanie z TŻ. W ciągu najbliższych tygodni rozważy się tak jakby jego przyszłość :P TŻ po odbiorze dyplomu będzie składał papiery do SG,mam nadzieję, że go przyjmą bo to jego wielkie marzenie I nie ukrywam, zawsze to ciepła urzędnicza posada. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem jest plan zaślubin i mieszkanka na kredyt,bo wiadomo młode małżeństwa mają kredyty na lepszych warunkach. Dlatego chyba będę się wybierała na studia zaoczne, przynajmniej będę mogła pogodzić naukę z pracą.Cytat:
|
||||
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
moooniaaaa ja o pokrzywie nic nie wiem
Neszikii sie trzeba spytac ![]() Ja moge ze swojej strony polecic zielona herbate, pomaga na wszelkie dolegliwosci zoładkowe. Tylko ze jest ochydna
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zieloną herbatę piję i lubię Z czarnych piję tylko truskawkowo-śmietankową, a tak w zupełności przerzuciłam się na zieloną, dla mnie pycha nawet bez cukru
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj oglądnałam Króla Lwa 1 1/2, dzisiaj muszę dokończyć ![]() Co do mieszkań i akademików.. U mnie w szkole jest dużo ludzi, którzy mieszkają i tu i tu i każdy z nich narzeka. Ci z mieszkania, że współlokatorzy nie płacą rachunków, że robią imprezy, że robią hotel, że rano potykają się o ludzi śpiących na podłodze itd. Ci drudzy - że dużo osób , że ciężko spać, że... jedzenie niedobre - to, co zwykle Ale teraz sytuacja już jest taka, że dobry akademik czasem jest nawet droższy niż dobrze zorganizowane mieszkanie, więc chyba wiadomo co wybrać ![]() monia, nie zawsze jest tak różowo, że samemu wybiera się lokatorow do mieszkania
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak to pije dzika róża + owoce lesne ![]() A jak sie skonczy to normalna
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zadomowienie
|
Monia - też mam pokrzywę z Herbapolu. Smakuje masakrycznie! Podobno wpływa nawłosy przy dłuższym uzywaniu. Ja piłam jednak za krótko, ale chyba powroce do niej bo znowu mi cos powyskakiwało. Włosy sie mniej przetłuszczaja i szybciej rosna. Z tego co słyszała
A jak z paznokciami to nie wiem bo pokrzywa przede wszystkim oczyszcza.
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może zacznę ją pić Choć narazie mam w szafce czerwoną herbatę i szczerze mówiąc pierwsze opakowanie wypiłam w mig, ale teraz ciężko idzie...
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ my kobiety musimy się nacierpieć :P
Pić jakieś obrzydliwe mikstury :P ciekawe czy jakiś facet by się tak poświęcił dla błyszczących włosów ![]()
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Oni za to "jedzą" białko na lepszą rzeźbę ciała i później mają biegunkę
|
#2429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak już któreś otworzą, to się wybiorę na coś![]() Cytat:
![]() Cytat:
tyle dobrze, że już rzadko mi wychodzą jakieś wielkie gule. raczej małe krostki, no i dużo podskórnych, których nijak nie mogę zwalczyć. a benzacne nie raz używałam. ostatnio jak jakiś większy chce wyjść, to żeby nie zdążył. bo niestety na całą twarz to już chyba nic stosować nie mogę, bo mi wszystko strasznie wysusza ją potem:/ Cytat:
i dlatego mam nadzieję, że uda mi się wynająć mieszkanie z ludźmi, których znam. nie działał mi z rana internet, już zła byłam, że jak to tak być może, sprawdzam teraz, ale już ok zaczęłam przynajmniej w szafce porządki robić i znalazłam całą masę jeszcze różnych starych podręczników, ćwiczeń itp prawie 30 sztuk nie wiem jak to się stało, skoro ja co roku sprzedawałam książki w antykwariacie. no ale tam jeszcze jakieś niedobitki z gimnazjum czy wcześniejszych czasów nawet
|
||||
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego trądziku.. benzacne to chyba strasznie mocny środek jest, pamiętacie o dobrym nawilżeniu? Bo ja sobie ostatnio przypomniałam! i pomogło! Po prostu krem nawilżający z iwostinu na noc, nie żadne wysuszacze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Ogólnie spiecia czasem są ale dobrze mi z nimi wiec nie widze powodu dla ktorego mialabym wyjezdzac. Poza tym bardzo mozliwe ze jesli wszystko pojdzie dobrze to za rok za 2, zamieszkam z TŻ.

taka bajka coś mi się obiło o uszy

tyle dobrze, że już rzadko mi wychodzą jakieś wielkie gule. raczej małe krostki, no i dużo podskórnych, których nijak nie mogę zwalczyć.