Panny Młode 2009 cz. III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-10, 11:32   #4741
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

ale żeby o 8 rano dzownić :rooleyes:

kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 11:36   #4742
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja od wieczora jestem u TŻ'ta i też on gotuje.. narazie coprawda tylko jajecznice na śniadanko ale zawsze hhe
hehe jajecznice to i ja na pewno bede miala

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a do mojego Tżta dzis rano o 8 (obudzili nas chamy ) zadzwonili ze dostal prace dzis byl po skierowanie na badania, jutro ma je zrobic i od poniedzialku do pracy ciesze sie ze mu sie udalo a teraz wlasnie gadal z innym kolesiem przez telefon z innej firmy i tez go chca przyjac masakros teraz Tż bedzie miec trudny orzech hehe noo a dzis mielismy jechac do mnie do bielska ale bede musiala pojechac sama bo tż jutro ma badania zalatwic a ja jestem w bb umowiona z przyjaciolka nooo ale jt tz do mnie przyjedzie bo idziemy na grilla do moich znajomych kurde ale sie ciesze 2 prace na raz dzis jest kurde szczesliwy dzien
ooo to super gratuluje
hehe oddajcie mi jedna prace, ja zadnej nie mam

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 11:51   #4743
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dalej szukam ale wszędzie chcą dziewczyny do sklepu, albo jakieś przedstawicieli- akwizytorów do sprzedaży bezpośredniej. Polatałam ostatnio po przedszkolach, ale wszędzie mówili, że chcą zatrudnić nauczycielkę a nie pomoc W przyszłym tyg idę znów do przedszkola w mojej miejscowosci bo slyszałam, ze poszukują kogoś do pomocy w zastępstwie jednej kobiety, bo w ciąże zaszła. Byłam wczoraj tam ale nie było pani dyrektor, od innej pracownicy dowiedziałam się, że dyrektorka już ma kogoś na to miejsce, ale liczę, że jeszcze ostatecznie się nie zdecydowała. Złożyłam dokumenty też do jednego salonu optycznego, do końca tyg się można zgłaszać, więc możliwe ze ktoś się odezwie w przyszłym tyg. Nie wiem zobaczymy. W piątek jadę się zarejestrować do Urzędu pracy, najwyżej mnie gdzieś na staż wyślą, ale liczę, że może sama coś znajdę i jeszcze mi za to zapłacą mój brat właśnie tak miał, zarejestrował się w urzędzie jako bezrobotny, a w między czasie szukał pracy i ją znalazł, a UP przez chyba 3 m-ce płacił mu 130 zł za to, że sam sobie coś znalazł, fajnie nie?
Przeczytałam gdzieś, że w UP szukają kogoś na staż na stanowisku opiekuna dziecięcego, to akurat coś zgodne z moim zawodem, ale nie wiem gdzie to by było, może dowiem się w piątek. Z tego co wiem to praca na 3 zmiany, więc podejrzewam, że to jakieś sanatorium, albo jakaś inna całodobowa placówka wychowawcza. Jeśli będzie gdzieś niedaleko to chyba się skuszę, gorzej jak to będzie gdzieś daleko, to nie wiem wtedy jak z dojazdami. Narazie się tym nie martwię, zobaczymy jak będzie.
Jeszcze coś mi się przypomniało, w gazecie znalazłam ogłoszenie dla opiekunki dla 2 dziewczynek w wieku 2 i 4 lat. Praca od pon. do piątku od 10 do 18. Zadzwoniłam i kobieta powiedziała, że może zapłacić max. 500 zł heheh naiwnej szuka, przecież na stażu bym więcej zarobiła
na pewno cos znajdziesz A ta babka rzeczywiscie szuka naiwnej chyba Przypomnialo mi sie jak moja kolezanka tez wlasnie po mniej wiecej Twoim kierunku szukala pracy jako opiekunka do dzieci. Zadzwonila na jakies ogloszenie, umowila sie z babka na rozmowe, na tej rozmowie kobieta ja tak przeegzaminowala ze szok normalnie pytania w stylu: na jaki temat pisze prace licencjacka i jak to ma wplynac na wychowanie jej dzieci i w ogole jakies takie rozne dziwne pytania jej zadawala jakby co najmniej o posade dyrektora sie ubiegala, a na koniec jej powiedziala ze moze jej zaproponowac 3,50 za h no to kumpela sie usmiala bo nie dosc ze glupia baba i casting jak na prezesa to jeszcze szuka naiwnej.

A z tym Urzedem pracy to zawsze tak jest ze jak znajdziesz sobie sam to oni Ci placa kase?? Pierwszy raz cos takiego slysze Ja sie wlasnie zastanawiam co powinnam zrobic bo dzwonilam do urzedu sie zapytac jak jest z ubezpieczeniem po obronie czy od razu wygasa czy jest jeszcze jakis termin gdzie rodzice moga ubezpieczac. I powiedziano mi ze do 30 dni po obronie ubezpieczaja rodzice a potem trzeba sie zarejestrowac. No i mi wlasnie 19.07 uplywa te 30 dni i nie wiem czy mam sie isc zarejestrowac czy nie bo z kolei w pracy musialam zlozyc oswiadczenie czy jestem czy nie jestem zarejestrowana. No i zlozylam ze nie jestem ale myslalam ze juz od razu bede pracowac No a teraz nie wiem - bede pol miecha bez swiadczen ;/ nooo ale jakby placili kase to tez tak chce

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
samba widzisz mowilismy ze cos znajdzie... a teraz do tego jeszcze 2.. niech wybiera jak sie wszytko siwetnie uklada...

a panie z salonu z sukienka mnie chyab ubija.. bo wczoraj dzownily ze mam przyjechac bo ona jest.. no to powiedzialam ze bede po poludniu.. po czym sie okazalo ze przyjaciolka sie zamienila w pracy i mozemy jechac rano.. no to zadzownilam i powiedzialam ze bede rano... no i sie okazalo ze tata pojechal na ryby a mama w pracy wiec musze zostac z babcia.. wiec pojade po polludniu (kolo4) no ale z kim.. wymyslilam ze tz mnie zawiezie.. a najwyzej babki z salonu ocenia.. no ale tak jakos glupio... no i teraz dzownil przyjacloku nazyczony (jestem u nich swiadkiem w sieprpniu) ze zgluplam.. i ze jak moge jechacz moim wojtkiem po sukienke... ze to co ze to tylko ogladanie.. i ze on niewejdzie i zrobil mi haje i kazal dzwonic do salonu ze bede jutro i ze ponboje wzieli wolne z pracy i jada ze mna bo teraz ich kolej mi pomagac.... jak mi sie milo zrobilo no i zdzonilam do salonu i te panie sie smialy ale powiedzialy ze spoko ze sukienka czeka na mnie i moge przyjechac kiedy chce no ona zostaje w katowicach i nieodsylaja jej spowrotem do krakowa..

milo z ich strony.. ide sprzadac pokoj i zabieram sie za spagetti
ale fajne przyjacioly

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Samba, super!!
Dobrze, że nie puściłaś go do tych całych Czech

Przegrałam zakład, Kaśki jeszcze nie ma
nooo i tu jeszcze bedzie zarabial tyle co w czechach i w ogole bedziemy mieszkac razem i ja tez bede miala prace, bo w czechach teoretycznie moze bym mogla mieszkac z nim ale nie mialabym pracy bo ta firma byla na totalnym zadupiu... no moze znalazlabym jakas fuche przekladacza kartonow hehe same plusy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ale żeby o 8 rano dzownić :rooleyes:

heheh swintuchy ale im wybaczam Tż szczesliwy

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe jajecznice to i ja na pewno bede miala

ooo to super gratuluje
hehe oki Ale nie wiem czy taka praca by Cie satysfakcjonowala Tzn praca super ale dla faceta Ja tam sie w ogole nie znam na tym co tam moj tżcik konstruuje nooo a w ogole jedno z pierwszych zdan jakie uslyszalam dzis od tżta oprocz tego ze dostal ta prace to: "no bo wiesz jak dziala silnik " myslalam ze padne ;P to ze sypiam z inzynierem nie oznacza od razu ze wiem jak co dziala Wazne ze dziala i jest telefon komorkowy jak przestanie dzialac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 11:54   #4744
zielony_motylek
Rozeznanie

martucha też mam czasem takie zakręcone dni ale dobrze, że panie z salonu takie miłe
samba gratuluje
Stary 2008-07-10, 12:03   #4745
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha też mam czasem takie zakręcone dni ale dobrze, że panie z salonu takie miłe
samba gratuluje
mile mile.. wkoncu klientka jestem

samba masz racje przyjacioly swietne

pokoj posprzatany ide gotowac
Stary 2008-07-10, 12:23   #4746
MAGiALENA
Zakorzenienie

dla wszystkich Panien 2009!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 12:29   #4747
kliwia
Zakorzenienie

doszłam do lvl 17 w rybach
no i game over no more moves
Stary 2008-07-10, 12:32   #4748
baja_86
Zakorzenienie

eseska nie ma co się kłócic o te zaproszenia, na pewno dojdziecie do jakiegos porozumienia, chociaż zgodzę się z tobą, że kupno gilotyny na pewno nie zmniejszy ogólnych kosztów zrobienia zaproszeń. Dziś na pewno coś ustalicie
Niestety takie małe rzeczy bardzo często wyprowadzają człowieka z równowagi i niestety przed ślubem pewnie nie raz się jeszcze o te drobnostki będziemy z naszymi Tż kłócic

Cytat:
Mój tż, też mógłby kamizelki nie mieć, a już na pewno nie będzie miał kamizelki i musznika w ten sam deseń.
Bardziej mi się podobają krawatki - są dłuższe od musznika i troszkę inaczej jkaby zawiązane. Kosztują jakieś 30 zł.
Ale zapewne Tż bęzie chciał zwykłą kamizelkę w kolorze gajera, choć pewnie mu to wybiję z głowy, bo ślub w sierpniu, to mi się zagotuje w 3 warstwach

A ja wczoraj po pierwszej lekcji tańca wymiękłam, zgrzałam się, bolało mnie biodro i kolano od kręcenia ósemek biodrami
Uczyliśmy się L.A. Samby - czyli Mambo
Czad.
A jaki miałam ubaw z innych facetów ihihihihih (ze swojego lekki też )
Wszyscy sztywne nogi i biodra marionetki
Laseczki nawet dawały radę
Aha, dowiedziałam się ile kosztują u niego (prowadzącego kurs) lekcje nauki pierwszego tańca
60zł za lekcję - jakieś 1,5 miesiąca wcześniej trzeba zacząć.
No właśnie w sierpniu w koszuli, kamizelce i marynarce na pewno im zimno nie będzie, więc może lepiej bez kamizelki, żeby się nie zagotowali. mmmhhh będziemy się zastanawiac w przyszłym roku.
Fajnie, że na pierwszej lekcji się podobało. Wyobrażam sobie tych tańczących jak kije facetów

Cytat:
Patrzcie jak surdut pasuje do sukni ślubnej

http://allegro.pl/item397558058_surd...szystkie_.html
nie za dobre połączenie kolorystyczne, a koleś wygląda jak jakiś ksiądz albo arabski książe

Cytat:
a jeśli chodzi o surduty, fraki to mi się jakoś nie specjalnie podobają.. wole zwykłe garnitury. Po za tym garnitur to TŻ moze jeszcze później wykorzysta. Z resztą byłoby gorzej.
Mi też zwykły garniak się podoba, surdut czy frak jest najodpowiedniejszy wieczorową porą i w dodatku do ekstra sali. Moja sala jest skromna, nie ma jakiegoś bogatego wnętrza więc co najmniej dziwinie wyglądałby w niej pan młody ubrany w elegancki frak

Cytat:
a do mojego Tżta dzis rano o 8 (obudzili nas chamy ) zadzwonili ze dostal prace dzis byl po skierowanie na badania, jutro ma je zrobic i od poniedzialku do pracy . ciesze sie ze mu sie udalo a teraz wlasnie gadal z innym kolesiem przez telefon z innej firmy i tez go chca przyjac masakros teraz Tż bedzie miec trudny orzech hehe noo a dzis mielismy jechac do mnie do bielska ale bede musiala pojechac sama bo tż jutro ma badania zalatwic a ja jestem w bb umowiona z przyjaciolka nooo ale jt tz do mnie przyjedzie bo idziemy na grilla do moich znajomych kurde ale sie ciesze 2 prace na raz dzis jest kurde szczesliwy dzien
gratuluje ale wam się szczęści ostatnio oby tak dalej

Cytat:

a panie z salonu z sukienka mnie chyab ubija.. bo wczoraj dzownily ze mam przyjechac bo ona jest.. no to powiedzialam ze bede po poludniu.. po czym sie okazalo ze przyjaciolka sie zamienila w pracy i mozemy jechac rano.. no to zadzownilam i powiedzialam ze bede rano... no i sie okazalo ze tata pojechal na ryby a mama w pracy wiec musze zostac z babcia.. wiec pojade po polludniu (kolo4) no ale z kim.. wymyslilam ze tz mnie zawiezie.. a najwyzej babki z salonu ocenia.. no ale tak jakos glupio... no i teraz dzownil przyjacloku nazyczony (jestem u nich swiadkiem w sieprpniu) ze zgluplam.. i ze jak moge jechacz moim wojtkiem po sukienke... ze to co ze to tylko ogladanie.. i ze on niewejdzie i zrobil mi haje i kazal dzwonic do salonu ze bede jutro i ze ponboje wzieli wolne z pracy i jada ze mna bo teraz ich kolej mi pomagac.... jak mi sie milo zrobilo no i zdzonilam do salonu i te panie sie smialy ale powiedzialy ze spoko ze sukienka czeka na mnie i moge przyjechac kiedy chce no ona zostaje w katowicach i nieodsylaja jej spowrotem do krakowa..

milo z ich strony.. ide sprzadac pokoj i zabieram sie za spagetti
heheh no niezle, ale fajnie, że masz takie wsparcie w przyjaciołach

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ooo to super gratuluje
to tak jak ja

Cytat:
na pewno cos znajdziesz A ta babka rzeczywiscie szuka naiwnej chyba Przypomnialo mi sie jak moja kolezanka tez wlasnie po mniej wiecej Twoim kierunku szukala pracy jako opiekunka do dzieci. Zadzwonila na jakies ogloszenie, umowila sie z babka na rozmowe, na tej rozmowie kobieta ja tak przeegzaminowala ze szok normalnie pytania w stylu: na jaki temat pisze prace licencjacka i jak to ma wplynac na wychowanie jej dzieci i w ogole jakies takie rozne dziwne pytania jej zadawala jakby co najmniej o posade dyrektora sie ubiegala, a na koniec jej powiedziala ze moze jej zaproponowac 3,50 za h no to kumpela sie usmiala bo nie dosc ze glupia baba i casting jak na prezesa to jeszcze szuka naiwnej.

A z tym Urzedem pracy to zawsze tak jest ze jak znajdziesz sobie sam to oni Ci placa kase?? Pierwszy raz cos takiego slysze Ja sie wlasnie zastanawiam co powinnam zrobic bo dzwonilam do urzedu sie zapytac jak jest z ubezpieczeniem po obronie czy od razu wygasa czy jest jeszcze jakis termin gdzie rodzice moga ubezpieczac. I powiedziano mi ze do 30 dni po obronie ubezpieczaja rodzice a potem trzeba sie zarejestrowac. No i mi wlasnie 19.07 uplywa te 30 dni i nie wiem czy mam sie isc zarejestrowac czy nie bo z kolei w pracy musialam zlozyc oswiadczenie czy jestem czy nie jestem zarejestrowana. No i zlozylam ze nie jestem ale myslalam ze juz od razu bede pracowac No a teraz nie wiem - bede pol miecha bez swiadczen ;/ nooo ale jakby placili kase to tez tak chce
No nie poddaje się i dalej szukam
A to kobieta to jakaś kopnięta, chyba nie ma wszytskich w domu! Wymagania jak nie wiem co, a płacic by chciała mniej niż dostają dzieciaki przy zrywaniu owoców w sadzie niektórzy ludzie to mają powierze zamiast mózgu
No z tym UP to powiem szczerze też byłam zaskoczona, ale co warto się przekonac na własnej skóre, może akurat Nie znam co prawda szczegółów, brat w pracy więc nie mam jak spytac. Biegnij się zarejestrowac a nóż się uda, tak jak jemu.
Dobrze, że piszesz o tym ubezpieczeniu, bo mi dziś mija m-c od obrony, więc jutro jakby co to jestem bez ubezpieczenia. W pracy powiesz, że zrobiłaś to ze względu na ubezpieczenie, no bo przecież gdybyś miała jakiś wypadek to co wtedy...
Dzięki naprawdę za tą informacje o ubezpieczeniu, spadłaś mi jak z nieba, bo ja w nieświadomości żyłam i wcale, a wcale o tym nie myślałam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 12:38   #4749
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
doszłam do lvl 17 w rybach
no i game over no more moves
Wow, ja na 11 sie wykładam
Stary 2008-07-10, 13:02   #4750
kaska87
Zakorzenienie

cześć wstałam o 10:00 ale byłam z mamą na zakupach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 13:18   #4751
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dla wszystkich Panien 2009!
witaj... co u Ciebie.. tak dawno Cie tu niebylo...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć wstałam o 10:00 ale byłam z mamą na zakupach
a my obstawialysmy o ktorej bedziesz

spagetti rewelacyjne... delikatne... pyszne... tata zjadl kuzyn i babcia tez.. czekam az tz wroci z pracy bo to jego zdanie jest najwazniejsze ale babcia powiedziala ze za maz moge isc.. jedno danie ugotuje hahaha
Stary 2008-07-10, 14:34   #4752
kliwia
Zakorzenienie

ale się wciągnęłąm w gierkę nawet nie wiem kiedy czas zleciał, niedawno jadłam śniadanie dopiero

kaśka normlanie codzinnie robisz nam niespodziankę i wstajesz wcześniej
Stary 2008-07-10, 14:36   #4753
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
ale się wciągnęłąm w gierkę nawet nie wiem kiedy czas zleciał, niedawno jadłam śniadanie dopiero
Na 14 lvlu skończyłam.
Ale dziś czas w pracy szybko leci
Stary 2008-07-10, 14:45   #4754
kliwia
Zakorzenienie

taa gierka, a kodeks cywilny leży i woła - poczytaj mnie Ty nieuku!
Stary 2008-07-10, 14:47   #4755
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
taa gierka, a kodeks cywilny leży i woła - poczytaj mnie Ty nieuku!
Nie bądź taka, poczytaj go
Ja spadam na chatę!
Stary 2008-07-10, 14:48   #4756
baja_86
Zakorzenienie

popscene i kliwia jak ja wam zazdroszczę takiej pracy kurcze mama nadzieję, że mi się tez taka kiedyś trafi
Stary 2008-07-10, 14:51   #4757
kliwia
Zakorzenienie

baja wiesz co, czasem wolałabym jednak mieć zapierdziel, niż siedzieć i zbijać bąki, choć nie narzekam, ale nudzenie się też źle się na mnie odbija. Zwłąszcza na moim wzroku i rosnącym tyłku.
a kumpela z biura w dwa dni przeczytała książkę 250 stron

tylko popscene za wcześnie wychodzisz! zdecydowanie

jaga Kobieto, weź ty mi pomóż bo nie wiem czy warto
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
generalnie chce depilować pachy bikini i wąsik
dziewczyny w innym temacie jakoś dziwnie zareagowały, że wosk nie jest opisany [zadałam już pytanie sprzedającemu]
Choć nie jest majątek 8 zł na nowy wosk, z przeznaczeniem do wrazliwej i delikatnej skóry.
Ile taki wkład wytrzyma? w sensie jak długo.

Patrzyłam po aukcjach, podgrzewacze same generalnie są drogie. A ten z woskiem jest ino i w saszetce haha
Stary 2008-07-10, 14:55   #4758
martucha84
Zakorzenienie

a ja mam wira na kompie... i wogole bu.. musze go jakos usunac..
ale nie wiem jak tzn antywiry online mi nic niepokazuja ale jak wchodze na bank online to mam ze chca cale haslo ta strona jakas taka dziwna.. i przeczytalam ze to jest wirus i zeby niepodowac calego hasla bo oni nigdy niechca oznacza to ze mam na kompie wirusa i zanim wejde na konto to mam go usunac.. ale ja skoro antyvir mi niepokazuje to ja juz niewiem.. chyba trzeba go formacic...

wogole to taka ze mnie pani nauczycielka ze az belkocze..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-07-10 o 14:58 Powód: dopisek...
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 14:58   #4759
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja wiesz co, czasem wolałabym jednak mieć zapierdziel, niż siedzieć i zbijać bąki, choć nie narzekam, ale nudzenie się też źle się na mnie odbija. Zwłąszcza na moim wzroku i rosnącym tyłku.
a kumpela z biura w dwa dni przeczytała książkę 250 stron
No czasem lepiej mieć więcej robooty to czas szybciej mija, ale w sumie dobrze, że jest wizaż to jakoś czas tez płynie
chyba faktycznie mało macie interesantów
Stary 2008-07-10, 15:06   #4760
kliwia
Zakorzenienie

martusia, yhm... niech Ci tż to zrobi, no i lepiej nie wchodź na internetowy bank bo jeszcze Ci przechwycą hasło i będziesz miała po kasie.
A zobacz z innej przeglądarki?
Stary 2008-07-10, 15:06   #4761
kaska87
Zakorzenienie

jak jest wizaż nie ma nudów ot co

Stary 2008-07-10, 15:19   #4762
monia198455
Raczkowanie

No to ja jestem cyba druga. A co do księdza to byłam w tym miesiącu i powiedział że bardzo dobrze że tak szybko przyszliśmy bynajmniej wybrałam taką godzine jak mi pasuje i nie martwiłam się ze nie będzie miejsca, a mam już na 18 załatwione sale, orkiestrę i kamerzystę więć nie zaciekawie by było jak bym teraz nie zgrała terminu w kościele.
monia198455 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 15:23   #4763
kliwia
Zakorzenienie

jak dobrze, że są jeszcze normlani księża na tym świecie!
Stary 2008-07-10, 15:27   #4764
kaska87
Zakorzenienie

ja tutaj jestem PRAWIE najdluzej z TZ a slub mam na koncu przewaznie widze ze jestescie z TZ-ami od 2005 albo 2006

Stary 2008-07-10, 15:28   #4765
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
I stąd wiemy kiedy korzystacie z łóżka
Z lozeczka wszyscy korzystaja codziennie, wiec my tez. Ale nie kazde takie korzystanie konczy sie zapaleniem.

Fajnie Ci z tym kursem. W jakich butach tanczysz? Na obcasie, czy w sportowych? TZ obiecuje, ze we wrzeniu tez sie zapiszemy na kurs.

Cytat:
Patrzcie jak surdut pasuje do sukni ślubnej

http://allegro.pl/item397558058_surd...szystkie_.html
Eeee, wyglada jak sultan - wlasciciel haremu.
Cytat:
a tu jest surdut ktory mi sie podoba..
Załącznik 1590711
tak, to surdut.
Cytat:

to jest frak
Załącznik 1590768
A to frak.

Pingwin to frak a karaluch (tak mi sie kroj skojazyl ) to surdut.
Cytat:
jaga Kobieto, weź ty mi pomóż bo nie wiem czy warto
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
generalnie chce depilować pachy bikini i wąsik
dziewczyny w innym temacie jakoś dziwnie zareagowały, że wosk nie jest opisany [zadałam już pytanie sprzedającemu]
Choć nie jest majątek 8 zł na nowy wosk, z przeznaczeniem do wrazliwej i delikatnej skóry.
Ile taki wkład wytrzyma? w sensie jak długo.

Patrzyłam po aukcjach, podgrzewacze same generalnie są drogie. A ten z woskiem jest ino i w saszetce haha
Fakt, oddielnie podgrzewacze kosztuja krocie. Ja sama za swoj dalam prawie 100 zl.
Ten wosk idealnie bedzie sie nadawal do depilacji nog, bo ma szeroka rolke. Do depilacji pach, wasika i bikini najlepiej zainwestuj w ten (chodzi nie tylko o delikatnosc tego wosku, bo mi go polecala kosmetyczka, to chodzi tez o szerokosc rolki).
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=397190 944

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 15:30   #4766
kaska87
Zakorzenienie

Jaga ja też mam taką dolegliwośc jak Ty to jest okropne

Stary 2008-07-10, 15:31   #4767
kliwia
Zakorzenienie

no to wszytsko jasne, najpierw kupię ten, a najwyżej dokupię taki z wąskią rolką

wczoraj byłam w pantoflach na płaskim prawie, ale źle się w nich tańczy więc w poniedziałek będę w spzilkach, i tak na palcach tańczyłam i tak, po szpilkach będe czuła że tańczyłam
Stary 2008-07-10, 15:32   #4768
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
popscene i kliwia jak ja wam zazdroszczę takiej pracy kurcze mama nadzieję, że mi się tez taka kiedyś trafi
Nie ma czego zazdrościć. Dobrze że już tu nie będę pracować od września, bo w takiej pracy cofasz się w rozwoju. Niczego się nie uczysz, siedzisz caly dzień, bez sensu. A i kasa lepsza by sie przydala.

Cytat:
tylko popscene za wcześnie wychodzisz! zdecydowanie
No ja pracuję od 9 do 15

Kaśka ja jestem z moim TŻtem od grudnia 2002 roku.
Stary 2008-07-10, 15:34   #4769
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka ja jestem z moim TŻtem od grudnia 2002 roku.
no dlatego napisałam prawie jeszcze Rosette i Baja a reszta to chyba krócej

Stary 2008-07-10, 15:43   #4770
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jaga ja też mam taką dolegliwośc jak Ty to jest okropne
Fajnie, ze nie tylko ja cierpie. Zartuje.

Dzis kupilam preparaty na obtarcia, bo cos czuje, ze to wlasnie TO jest glowna przyczyna moich problemow. Sprawdz, czy cos to da...
Cytat:
no to wszytsko jasne, najpierw kupię ten, a najwyżej dokupię taki z wąskią rolką

wczoraj byłam w pantoflach na płaskim prawie, ale źle się w nich tańczy więc w poniedziałek będę w spzilkach, i tak na palcach tańczyłam i tak, po szpilkach będe czuła że tańczyłam
Dzieki za info. Tak myslalam, ze najlepiej wziac ze soba buty na obcasie.

A ten wosk polecam, nie przykleja sie tak do skory jak inne a mimo to dobrze wyrywa wlosy. Do nog natomiast polecam woski zelowe. Ja na wasik stosuje rozjasniach S. Hansen.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości