|
|
#2431 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
Cytat:
to czekaj do poniedziałku ;D wartoopozatym załamałam sie ( bo chcialam je sobie skrócić tzn wycieniowac i zje***bo wyszly z 6 cm dluzsze od moich a byly do pasa nie no zalamka ... ja to jestem walnieta:||||| na drugi dzien do mnie dotarlo ze wydalam na wlosy 90 zł ktore zniszczylam nozyczkami sama ale trzeba miec na imie claudia haha :PPPP przyzyje pouzywam waxu to bede miec moje naturalne dluzsze czekam 5 miesiecy :P ale jak zwiaze w kitke ;Dtoo fajnie wygladaja jak pocieniowane hahaha :P
|
|
|
|
|
#2432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wlasnie trzymam waxa na lbie
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
musze sie pochwalic nowym tuszem,pieknie wydluza rzesy,co wy na to?
|
|
|
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiscie super !! co za tusz??
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie co to za tusz
?? jja sobie tez kupilam nowy w promocji był w naturze za 15,99 a normalnie kosztuje 24,99 i naprawde fajny troche lejacy sie ale poczekam kilka dni jak podeschnie bedzie super a co do włosów Oski to ja etz chce zobaczyc poprosze fotke ja tez zaraz dwie godzinki dla urody bede miała a wogole spiłowałam mmm starłam tego paznokcia żółtego i podziałało dzięki jesteście koooooochane
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
o to dziwne bardzo dla mnie ten tusz był porazka
![]() szybko wysechł i rzesy sklejał miałam tzw łapki muchy...nie dla mnie ale na tobie faktycznie wyglada imponujaco
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
byl moment ze mowilyscie o kostiumach kapiellowych i chcialabym miec prosbe co moge zrobic z tym kostiumem? troche zwykly i chcialabym cos do niego dodac ale nie mam pomyslu,moze mi cos doradzicie. przeprasszam za spasiony brzuszek na zdjeciu :P
|
|
|
|
#2440 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Kupiłam przy okazji olej rycynowy za 2 zł - jak się go nakłada na rzesy, codziennie wieczorem, czy jak? A co jeżeli dostanie sie do oka? Nie mam pojęcia co się z nim robi???
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym sie zapytac odnoosnie przedluzanych wlosow boo wyczytalam tutaj kiedys ze dziewczyna mowila zze sama doczepia te "spineczki" na koncach. Znalazlam na allegro(moze nie rewelacyjna jakosc) wlosy tylko one sa na tasmie i czy do takiego czegos da sie dopiac te spineczki ? i gdzie je sie wogole kupuje i za ile ??
jesli wiecie cos na ten temat to bylabym wdzieczna za info tu wklejam te wlosy z allegro http://www.allegro.pl/item390435495_...cm_.html#photo |
|
|
|
#2442 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam takie wlosy ale z innej aukcji tez kupilam na all spineczki sie doczepia do wlosow tylko trzeba delikatnie podtapirowac zeby sie dobrze trzymaly
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
ja mam zamiar sobie kupic ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28 ponoc jeden z najlepszych ...tylko ze drogi
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moglabys wkleic zdjecie z tymi wlosami ?? i gdzie kupilas spineczki ?? i tez bylo ich tak duzo tych wlosow ? bo na tej aukcji jest 1metr 20 cm i mozna je sobie pociac jaka chcesz szerokosc
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak na tusz to bardzo drogi
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
i moge wam polecic super br,azer ziemia egipska jesli ktos juz o tym slyszal ,tez mam zamiar zkaupic ok 120zl na allegro ale robi cuda...twarz pieknie przybrązowiona ....jeszcze na lekko opalonej buzi wyglada calkiem szałowo
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu cos tam w te wlosy musi to wniknac, bo tak to jaki bylby sens kladzenia tego? a ostatnio jestem przeczulona na punkcie przetluszczania
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wizażystka z tvn style zawsze go poleca. Kupowałam już na all tusze clinique i były świetne i świeże
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mialam juz spineczki ) w tych wlosach 'zamontowane' Prosze zdjecie we wloskach :P tam jest 5 tasm ;D jedna ma dlugosc 29 druga 17 :P 3 ma 12 i dwie po 5 cm
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ja osobiscie uzywalam i waxa i radicalu i nafty i powiem wam tak ze to jest dobre i moze leczy wlosy,przyspiesza porost itp ,ale jak sie siedzie w domu to ok ,ja np jak umylam radicalem i nafta a do nafty dodawalam czasem pare zoltek plus sok z cytryny to wlosy byly szorstkie ,plataly sie i byly matowe ,tak samo po waxie .Bo sa to produkty lecznicze i niestety cos kosztem czegos.A szampony i odzywki ktore uzywamy maja w sobie duzo silikonow ,ktore sprawiaja ze wlosy sa bardziej lsniace,mniej sie placza ,sa bardziej gladtkie itp. wiec ja wole te drugie
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie ty kupilas te swoje ? na all?? i ile dalas za nie?i tak wogole to sliczne zdjeicie
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z toba,jest to najlepszy puder brazujacy do twarzy. dziala cuda
|
|
|
|
#2455 |
|
Rozeznanie
|
Miśka84 ,ja rowniez wiekszosc kosmetykow kupuje na allegro ,widzialam wlasnie ten tusz za niecale 50 rozmawialam z sama sprzedajaca i wydawala sie byc podejrzliwa i cos krecila ,nastepnia nie pamietam gdzie ale na jakims watku rozmawialam z wizazankami to powiedzialy ze po tej cenie to na bank podroba ,te tusze sa wiadomo tansze niz w sklepie ale nie o ponad polowe....wiec nie daj sie zwiesc ,tez sie na niego czailam...
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
Gwiazdeczka 80 a masz ziemie egipska?
fajnie ze jest to ksometyk ktory nadaje sie zarowno na wybrane partie twarzy jak i do uzywanaia na cala twarz ,ja teraz wole np.kupic pare (nie duzo) pozadnych kosmetykow i byc zadowlonym niz kupic tanie(chodz nie zawsze zle) jakosciowoi byc niezadowlonym
|
#2458 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To czemu wszyscy gadają zdrowoe włosy= piękne włosy??? Dla mnie najważniejszy jest blask i zawsze miałam dość błyszczące włosy, a ostatnio zaczynam stawiać na apteczne i sama nie wiem .... Ale jak są włosy odżywione to czemu sa szorstkie?
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
miśka chodzi o ten
?:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-stardust.html |
|
|
|
#2460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile dalas za te pasma ?bo ktos kiedys pisal ze te za 200zl sa lepsze bo sie nie robia koltuny czy cos...ale nie wiem dokladnie sama nad nimi zastanwiam ale wolalabym nie obciazac mojego portfela i kupic jakies tansze a rowniez dobre ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

jak tam wloski te z all??? ja czekam na dostawe mojego koloru ta allegrowiczka napisala ze prawdopodobnie w poniedzialek
( bo chcialam je sobie skrócić tzn wycieniowac i zje***bo wyszly z 6 cm dluzsze od moich a byly do pasa nie no zalamka
ale jak zwiaze w kitke ;Dtoo fajnie wygladaja jak pocieniowane hahaha :P

a mi glownie o suche koncowki chodzi...