![]() |
#301 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Noell - gratuluję ![]() Nadrabiam zaległości od początku wątku ![]() ![]() Nie zauważyłam tego wcześniej ![]() Nie miałam czasu, żeby czytać w kafejce od początku a tu proszę – tyle mnie ominęło ![]() To wszystko dzięki mnie a ja nawet nie wiedziałam, że wątek założony...! ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę się koniecznie wpisać w wątku dla ścioranych ![]() W przyszłym tygodniu pewnie będę strasznie ściorana ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co post to wciśnięte coś o ścioraniu ![]() Nie miałam czasu czytać w kafejce i dopiero w domu jak nadrabiałam to mi się oczka coraz większe robiły i turlałam się ze śmiechu ![]() Cytat:
![]() Sprezentowałam TŻ na jakąś tam okazję ![]() Może ![]() Trzeba ich zapytać ![]() Dziękuję ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-10 o 12:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pewnie, że będę ![]() Do zobaczenia w piekle od razu nabiera nowego (sympatyczniejszego) znaczenia – skoro będą tam włosomaniaczki ![]() Dawniej ten numer telefonu miał mój TŻ ale kiedy zmienił sieć odziedziczyłam po nim telefon i numer, hehe ![]() Sama zastanawiałam się kiedyś nad zmianą sieci, chociażby na taką jak TŻ, żeby mieć do niego taniej ale szkoda mi numeru – podoba mi się ![]() I to podoba mi się tak bardzo, że kiedy 4 lata temu ukradli mi telefon zapłaciłam 50zł za duplikat karty z tym samym numerem ![]() Cytat:
Jak ja pracowałam w drogerii czy supermarkecie w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby tak odezwać się do klienta. Nie żebym czasami nie chciała ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak już dorwę się do komputera brata będę miała wreszcie czas, zeby czegoś poszukać i popytać ![]() Cytat:
![]() Przytuliłam się mocno i zajęczałam, że potrzebuję pocieszenia :rolleys: to nie miał serca na mnie krzyczeć a już tym bardziej z mieczem biegać ![]() Potem powiedział, że nie jest tak źle, że myślał, że będzie gorzej ![]() Co do miecza to muszę zapytać TŻ czy ma jakieś fotki – jestem przekonana, że ma – w końcu to facet ![]() Jeśli chcesz popatrzeć sobie na miecze to mogę wkleić kilka fotek ze zbrojowni w Dreźnie ![]() Cytat:
![]() ![]() W sklepie jeszcze mogę to sprawdzić ale na allegro? ![]() Uważaj czego sobie życzysz bo może się spełnić ![]() Dziękuję ![]() Po powrocie zdam relację – nie wiem tylko czy będzie napisana w równie fajny sposób jak poprzednia – bo mogę być ściorana ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |||
Zakorzenienie
|
No coż, częściowo to też moja wina bo nie powiedziałam jej dokładnie o co mi chodzi – bo szczerze mówiąc sama nie bardzo wiedziałam jak to ma wyglądac – no i kobitka się rozszalała
![]() Wedle życzenia – jesli uda mi się dorwać do aparatu i jesli – powtarzam „JEŚLI“ uda mi się zrobić względnie ładną fotkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem co mówię – ja w ten sposób przyzwyczaiłam do siebie tą szarą kotkę od sąsiada psychopaty – taka jest przylepa, że za każdym razem jak się ze mną wita miałabym ochotę zabrać ją do domu... ![]() Kiedy czytam o takich kociakach od razu przypominam sobie ta historię, którą opisywałam tu kiedyś i znowu chce mi się płakać ![]() ![]() ![]() Zaległości nadrobione - przepraszam za tyle postów pod postem ale nie było innej możliwości ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Aaaa to Witam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli naprawde lubisz jedwab, polecam CHII, jest bez alkoholu. Jestem antysilikonowa,ale ten od czasu do czasu uzywam i chwale sobie. Dziewczeeeeeta.... marudna sie robie. Pfff. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na niektórych uczelniach już są ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To ściągaj spodnie, bo będzie ![]() ![]() Cześć wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#308 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Uff, jestem
![]() Dzisiaj cały dzień w robocie bez Wizażu, bo nie miałam neta... a wredne babsko z TP nie chciało przyjąć zgłoszenia o awarii ![]() ![]() jedyny pożytek jaki z tego wyszedł, to przeznaczenie wolnego czasu na nowe projekty biżu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja może dzisiaj dam radę wrzucić wreszcie fotki kieckowe. Cytat:
![]() Teraz Węgorzewo, a zanim skończy się lato to jeszcze na Roztocze kilka razy... Cytat:
Wow, syper, serdecznie gratuluję ![]() Ja też ![]() ![]() ![]() Ale powoli już jest ze mną lepiej... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I zamówiłam sobie w aptece krem galanea, który mi polecałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Pokaż bluzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kremu to bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W tym wypadku gdyby kotka się bardzo przyzwyczaiła do mnie nie byłoby to złe - zawsze można domu szukać. Cytat:
![]() Karla_92 - Gluta ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak już to dziadziejesz ![]() o tak.... leniwa ale inteligentna bestia Ja mykam na grila do znajomych- miłego wieczorku ![]()
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Myślicie, że jest jeszcze szansa na znalezienie noclegów nad morzem na początku sierpnia? Uhh, próbuję szukać w jakichś dziurach, ale mi nie idzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Lubie robic zakupy ale dzisiaj mnie to wykonczyło.Ide zrobić cos dla siebie swoich stópek ciałka i oczywiście WłOSóW nafte z olejkiem rycynowym ![]() xyoko znajdziesz ale juz nie przez neta raczej jak pojedziesz to pełno wolnych pokoji bedzie a ze zwierzakiem nie ma problemu jezeli w nocy nie bedzie szczekał ![]() Mozecie tez jechac pod namiot z tym tez nie ma problemu tyle ze za zwierzaka placisz ale nie duzo wiec nie ma problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod namiot raczej odpada. Z TŻ i jego psem w jednym namiocie bym się na pewno nie wyspała ![]() ![]() A co sobie kupiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Po nałożeniu zmieniam zdanie
![]() ![]() I nawzajem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Dotka - jak tu wpadniesz, to mam prośbę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziadzieje, staczam się... Na jedno wychodzi ![]() I udanej zabawy życzę ![]()
![]() |
![]() |
#319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecalam Chalupy, polecam Sobieszewo-wyspe Sobieszewska, zwlaszcza,jesli masz serce do przyrody. Dabki. Gdansk-plaza na stogach jest piekna, najpiekniejsza w Trojmiescie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się coraz intensywniej nad wyjazdem w ciemno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wogóle to na dzieńdobry za późno więc uwaga szpan angielskim i good morning ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.twenga.pl/oferta/099240444.html http://www.twenga.pl/oferta/099529373.html http://www.twenga.pl/oferta/099240602.html Good evening Mirelko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko jak ze składami tych filtrów ![]() Good evening tylko ze ja spac jeszcze sie szybko nie wybieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Jak to sie stało ze musiałam watku na 2 stronie plotkowego szukac?
![]() ![]() Bede miec odzywke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Acha i jeszcze jedno. zawsze jak coś się zrobi z telefonem [zmiana taryfy, skorzystanie z promocji itp], to zaraz dzwonią jakieś głąby z różnych instytutów badań przeprwadzać ankiety na temat zastysfakcji z usług tp ![]() ![]() ![]() ![]() Wkurzylam się ostatnio i powiedziałam, że nie chcę odpowiadać, ani dzisiaj, ani w ogóle... I za 3 dni znowu telefon ![]() Sorx, ale jakiś taki tydzień na narzekanie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Good evening = dobry wieczór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde ja przeczytałam goodbye ![]() i własciwie dlaczego ja napisałam good morning? ![]() a co tam nie bede myslec o głupotach bo wykonczona jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() Przez przypadek odsubskrybowałam sobie ten wątek ![]() zaraz jadę do TŻta, niestety o 12 mam PKS i jeszcze włosy nieumyte, nic nie zrobione i siedzę w szlafroku przed Wizażem ![]() ![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale 21 wyjeżdżam do Mielna nad morze ![]() to wtedy Wam opowiem, a będzie się działo ![]() 19 jadę z TŻtem na rodzinną(niemoją rodzinna) impreze i nie wiem w co sie ubrać ![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.