Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-01, 11:21   #1081
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

IMG_20180301_111152.JPGIMG_20180301_111139.JPGIMG_20180301_111129.JPG

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 11:25   #1082
norka93
Wtajemniczenie

Wrzuciłam gałki, które przypadły mi do gustu. Najbardziej żałuję, że nie mogę przymierzyć do komody i sprawdzić jak się prezentuje. Komoda jest koloru białej bejcy, nie czysty biały. IMG_20180301_111105.JPGIMG_20180301_111055.JPGIMG_20180301_111045.JPG

Stary 2018-03-01, 11:26   #1083
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Cena też się wam fajna trafiła. Dobry zakup i masz już następną rzecz z głowy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To prawda, dziękuję ślicznie. Teraz będę rozmyślała o wózku, bo łóżeczko też już raczej mam.

Stary 2018-03-01, 11:32   #1084
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam gałki, które przypadły mi do gustu. Najbardziej żałuję, że nie mogę przymierzyć do komody i sprawdzić jak się prezentuje. Komoda jest koloru białej bejcy, nie czysty biały. Załącznik 7453911Załącznik 7453916Załącznik 7453921
Mi się podobają te kryształowe które wrzucilaś z tymi różami i te pierwsze z tym wzorem na środku ( podobnym do liścia).

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 11:35   #1085
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
No to już prawie powiew wiosny 😉 a znając życie na Wielkanoc pół metra śniegu będzie.

...

Ale pewnie masz rację...

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
zgadzam się, jednak na sukienki to czas będzie w maju a przez te 2 miesiące coś trzeba nosić

a za 3tyg kalendarzowa wiosna i zmiana czasu
Faktycznie! To już w ogóle będzie bomba! Chociaż mi się już gęba cieszy, jak wstaję, a na dworze już świta, a nie ciemno jak

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
A probowalas moze zwyklego kremu nivea w granatowym metalowym pudelku? Jak dla mnie jest mega super i tlusty.

Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app
Wiecie, że mnie przed ciążą mega wypryszczało po Nivei a teraz uwielbiam ich krem Q10? Tej niebieskiej już wieki nie używałam... Może kupię na próbę taki malutki słoiczek...

Cytat:
Wrzuciłam gałki, które przypadły mi do gustu. Najbardziej żałuję, że nie mogę przymierzyć do komody i sprawdzić jak się prezentuje. Komoda jest koloru białej bejcy, nie czysty biały. Załącznik 7453911Załącznik 7453916Załącznik 7453921
Jakie piękne!
Dziewczyny kojarzycie może, czy w hemnesach jest już dziurka w szufladach na gałki? Bo chciałabym takie rączki dać zamiast tych podstawowych gałek, ale jak będzie tam dziura to lipa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png Przechwytywanie.PNG (100,2 KB, 38 załadowań)

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 11:47   #1086
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość

...

Ale pewnie masz rację...

Faktycznie! To już w ogóle będzie bomba! Chociaż mi się już gęba cieszy, jak wstaję, a na dworze już świta, a nie ciemno jak

Wiecie, że mnie przed ciążą mega wypryszczało po Nivei a teraz uwielbiam ich krem Q10? Tej niebieskiej już wieki nie używałam... Może kupię na próbę taki malutki słoiczek...

Jakie piękne!
Dziewczyny kojarzycie może, czy w hemnesach jest już dziurka w szufladach na gałki? Bo chciałabym takie rączki dać zamiast tych podstawowych gałek, ale jak będzie tam dziura to lipa
skręcaliśmy je ponad 4lata temu, ale wydaje mi się, że są nie przypominam sobie abyśmy wiercili i mierzyli gdzie jaka powinna być, co to to nie. Także na bank już są
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 11:51   #1087
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się podobają te kryształowe które wrzucilaś z tymi różami i te pierwsze z tym wzorem na środku ( podobnym do liścia).

A wiesz, że mi właśnie też?

Kropko, myślę, że jak są gałki, to są i otwory na nie. Można zobaczyć od wewnątrz szuflady czy są śrubki. Na twoim miejscu rozkręciłabym jednen uchwyt, zmierzyła odległość dziurek od siebie i dopiero kupowała na alie, bo może być i tak, że milimetr czy dwa nie podpasują i trzeba będzie wiercić, a dziury pozostaną. Albo można zmierzyć po wewnętrznej stronie, jeśli są wkręty.

Stary 2018-03-01, 11:59   #1088
Anett_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Pola, Ane3ka gratuluję zdrowych córeczek!!!

Anett o właśnie o tej sadze Camilli pisałam dziś, i jak odczucia?
czyta się dosyć szybko, więc mnie się podoba

czy macie może kartę z Lux-Med pakiet dla ciężarnych ??? zastanawiam się nad kupnem, wstępnie płaci się 99zł/mc i w tym masz opłacone badania i wizyty lekarza. Ja ostatnio za badania zaplaciłam 180zł + 120zł wizyta wiec spory wydatek jak na jeden miesiąc, można zrezygnować w każdym momencie, a jesli gabinet nie ma umowy z lux-med to trzeba zbierać rachunki imienne
chciałam się dowiedzieć czy to faktycznie tak jest ?
mam zrobić badanie obciążenia glukozą - i dostałam wypisane zaświadczenie lekarskie (chodzę prywatnie) czy to znaczy że za to badanie nie zapłacę?
Stary 2018-03-01, 12:20   #1089
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anett_s Pokaż wiadomość
czy macie może kartę z Lux-Med pakiet dla ciężarnych ??? zastanawiam się nad kupnem, wstępnie płaci się 99zł/mc i w tym masz opłacone badania i wizyty lekarza. Ja ostatnio za badania zaplaciłam 180zł + 120zł wizyta wiec spory wydatek jak na jeden miesiąc, można zrezygnować w każdym momencie, a jesli gabinet nie ma umowy z lux-med to trzeba zbierać rachunki imienne
mam zrobić badanie obciążenia glukozą - i dostałam wypisane zaświadczenie lekarskie (chodzę prywatnie) czy to znaczy że za to badanie nie zapłacę?
ja należę do lux-medu tyle że mnie mąż dopisał w pracy i płaci za mnie 46zł/mc. Chodzę do lekarza który ma podpisaną umowę i przyjmuje w ramach pakietu i zleca badania. Ja już jestem od grudnia i naprawdę dużo zaoszczędziłam. Samą wizytę już masz taniej a jeszcze badania to się opłaca. Sprawdź sobie tylko co obejmuje pakiet, ja mam podstawowy ale wszystko w nim jest. Wydaje mi się że jak prywatnie dostałaś skierowanie na badanie to musisz zapłacić. Tak samo z lekami jak wypisuje prywatnie to nie ma zniżki chyba że rodzinny ci przepisze receptę na nfz. A do tego w przychodni w której robię badania jest zupełnie inna obsługa i mniej ludzi, chociaż też częściowo przyjmują na nfz. Mam wykaz w exelu, które placówki mają podpisane umowy i w jakim zakresie z lux medem mogę ci przesłać

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

Edytowane przez dorka24
Czas edycji: 2018-03-01 o 12:32
dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 12:33   #1090
asiaczek
Zakorzenienie

Ja jak miałam prywatny pakiet w Lux med to wszystkie badania obejmował, oczywiście te,które zlecił lekarz z Lux medu. Ten pakiet honorowały też przychodnie,które miały podpisaną umowę z Lux medem(i tu było też istotne na jakie usługi dana przychodnia miała umowę). Raz poszłam do gin.w przychodni,która współpracowała z w/w, ale za wizytę i tak musiałam zapłacić, bo akurat na ginekologa nie podpisali umowy. Także trzeba się wszystkiego dobrze dowiedzieć i najlepiej również w miejscu,w którym będziesz korzystała najczęściej czy dany pakiet u nich w 100%wykorzystasz bez płatności.

Ja dziś wstałam lewą nogą,synek też Teraz on już ma drzemkę,a gdy wstanie to mąż obiecał nas zabrać do Ikei

Norka,ładna komoda. Mi najbardziej podobają się gałki-kwiatuszki.

Edytowane przez asiaczek
Czas edycji: 2018-03-01 o 12:54
asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 12:36   #1091
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anett_s Pokaż wiadomość
czyta się dosyć szybko, więc mnie się podoba

Ja co prawda nie mam.lux med ale signal mamy z mężem u niego w pracy pakiet rodzinny i za nas dwoje płaci ok. 30 zł wybraliśmy najwyższy pakiet więc chodzę do tych placówek i za nic nie płacę a nawet jak zdarzyło mi się iść do innej placówki to wypełniałam wniosek o zwrot kosztów leczenia i zawsze mi oddawali kasę co prawda nie 100 % ale oddawali

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Jak dla mnie najładniejsza jest gallka z tym ala listkiem
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 13:02   #1092
folinka
Zadomowienie

Ohoho, Kochane, jak miło się rozpisałyście! Aż nie mam czasu przeczytać wszystkiego. To pewnie dopiero wieczorem zajrzę.

Dużo wizyt dziś, chyba znacznie więcej niż na pierwszej stronie, więc nie wymieniam, ale za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki!

Ja już po. Cudownie długo słuchałam mocno bijącego serduszka! I była znowu cudowna położna, którą miałam na pierwszej wizycie. Bardzo konkretna, miła, zainteresowana każdym szczegółem, wszystko znowu na dziesiątą stronę przegadane - moje wyniki, plan wizyt, badań. I co chyba najbardziej mnie zajmuje, to zapytałam, czy ma jakąś opinię co do tego jak prawdopodobne jest to cc u mnie ze względu na barki... Po prostu jakoś chciałabym wiedzieć na co się nastawiać. Spodziewałam się, że może powiedzieć, że nie wie, że ona nie ma na wpływu, czy coś, a tymczasem bardzo mi dokładnie opowiedziała co, gdzie i kiedy. Krótko mówiąc, duża część decyzji będzie należeć do mnie i na pewno ważne będzie pod tym kątem spotkanie z ginekologiem w 34 tc.

Cytat:

Od razu na serduszku milej! Dziękuję! A tak w ogóle, to w tej sytuacji z Lidusią i odstawieniem od piersi. Nie znam jeszcze tego uczucia, ale to na pewno miłe i kochane, kiedy dziecko tak i przez karmienie piersią pragnie bliskości z mamą. Ale nie myśl sobie, że Lidusia nie pragnie bliskości!

Moja córcia to już chyba jest bardziej córeczka tatusia, szaleją za sobą Dobrze, że będę miała mojego synka małego
Od 2-3 tyg zrezygnowała już chyba definitywnie z drugiej popołudniowej drzemki, to reakcja tż była "fajnie, bo mamy więcej czasu dla siebie!"

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Aandra dziękuję

Miał mocne przeczucie na córkę więc był w szoku, że jednak będzie synek. Jest chyba szczęśliwy, bo ciągle mnie przytulał, uśmiechał się i tłumaczył maluchom, że będzie braciszek
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 13:43   #1093
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ten ból piersi minął po godzinie, może trochę dłużej. Nie mam pojęcia co to było, pewnie brodawki się rozrastaja itp.

Za to dzisiejszy dzień czarno widzę, obudziłam się znów z okropnym bólem głowy, żyć mi się nie chce.
Napewno zaraz zaczną się wymioty.. Ehh..

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 13:58   #1094
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ten ból piersi minął po godzinie, może trochę dłużej. Nie mam pojęcia co to było, pewnie brodawki się rozrastaja itp.

Za to dzisiejszy dzień czarno widzę, obudziłam się znów z okropnym bólem głowy, żyć mi się nie chce.

mnie wczoraj pół dnia strasznie głowa bolała dzisiaj jest trochę lepiej
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 14:09   #1095
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ojej. Mam nadzieje ze Ci szybko minie ten bol glowy...

Uczę się cierpliwości
Stary 2018-03-01, 14:18   #1096
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Kropka, ta kawa to wlasnie mialo byc lekarstwo ma głowę i pomoglo !!!!!
Norks, komoda jest piekna. My z mezem zamowilismy komode u sasiada, ma nam zrobic za niewielka cenę, pracuje przy produkcji mebli
Po szkoleniu dietetycznym spoko, dajna kobitka, opowiedziala duzo fajnych rzeczy - m in o kawie, ze to totalny zabobon, i kofeina jest nawet potrzebna. Mozna pic do 200mg kofeiny na dzień

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 14:21   #1097
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Kropka, ta kawa to wlasnie mialo byc lekarstwo ma głowę i pomoglo !!!!!
Norks, komoda jest piekna. My z mezem zamowilismy komode u sasiada, ma nam zrobic za niewielka cenę, pracuje przy produkcji mebli
Po szkoleniu dietetycznym spoko, dajna kobitka, opowiedziala duzo fajnych rzeczy - m in o kawie, ze to totalny zabobon, i kofeina jest nawet potrzebna. Mozna pic do 200mg kofeiny na dzień

Aa to ciesze sie ze pomogla! Jejku napilabym sie teraz takiej kawy z pianką mleczną, a w domu mam tylko sypaną....😭

Uczę się cierpliwości
Stary 2018-03-01, 14:32   #1098
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Aa to ciesze sie ze pomogla! Jejku napilabym sie teraz takiej kawy z pianką mleczną, a w domu mam tylko sypaną....😭

Kropka ja tez sypana pije. Dietetyk powiedziala bardzo fajna rzecz - zeby zaparzac kawe w zaparzaczu albo kawiarce, a pic w innym naczyniu, bez fusów, bo im dluzej napar ma stycznisc z fusami tym gorzej !

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 14:53   #1099
pola25
Zakorzenienie

Kropka nad i - to ,że mogę wszystko zrobić na spokojnie,bez pośpiechu jest cudowne. Praktycznie na wszystko mam czas.

Co do samopoczucia,to dokładnie pewnie wszystko po trochu,zrobię sobie na następną wizytę morfologię,może to też coś z hemoglobiną.

Norka śliczna,tyle,że ja bym dała okrągłe,czarne uchwyty
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 14:56   #1100
Naeema
Raczkowanie

Znów długo nie pisałam, za to czytam regularnie

Choróbsko mnie zmogło, moje samopoczucie to katastrofa, jestem już na drugim antybiotyku, poprawa niewielka. Od tygodnia nie wychodzę z domu, mąż musiał wziąć wolne z pracy żeby ogarniać młodego i moją firmę. Masakra normalnie. Dziś zmusiłam się, żeby porobić najpilniejsze rzeczy do pracy, ale to z łóżka

Gratuluję udanych wizyt i ślicznych maluszków! Trzymam kciuki za dzisiejsze.

Norka bardzo mi się podoba ta komoda, nawet z tymi uchwytami. A z tych innych uchwytów to wszystkie ładne, różyczki są urocze, ale zastanawiam się jak je czyścić przy dziecku? Mój ciągle otwiera szuflady, albo przykleja plastelinę tam gdzie nie trzeba...
Naeema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 14:56   #1101
pola25
Zakorzenienie

Folinko fajnie,że trafiłaś na taką super położną!

Zua weź no zdradź więcej patentów ze szkolenia!

Naema zdrówka.

U mnie była koleżanka,która jest w 39tyg,pogadałyśmy,pośmiał yśmy się. podziwiam ją,że jest taka sprawna...

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-03-01 o 14:57
Stary 2018-03-01, 14:59   #1102
aandra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dzisiaj w końcu moja wizyta . Bardzo proszę o kciuki .

Ja mam problem z mega suchą skórą. Zaczyna mi się łuszczyć na brzuchu, na piersiach... i póki co nic nie pomaga. Jak smaruję się wieczorem to ranów jest masakrycznie wysuszona. Dermatolog przypisał mi krem Mediderm, ale nie przyniósł rezulatatu Już sama nie wiem co mam robić .
Trzymam kciuki
Ja brzuch i piersi smaruje bio-oil, ale mam tez zwykły olej migdałowy.

Cytat:
Norcia, gdzie ta komoda ? ja nie widzę !!!!!
Co do kawy to sama nie wiem, wczoraj wypilam, dzis tez mam ochotę nie wiem czy sie skusic czy odpuścić heheheh
Polu, dziekuje ze pytasz o cukry !!! Odpulac póki co jest dobrze, wczorajsza kanapka o 22 dala rezultat w postaci cukru ma czczo 81! zaraz mierze po sniadaniu, ale ogolnie po posilkach mam dobry ( wczoraj 106, 102 i 95), wiec u mnie kluczem do rozwiazania problemu jest posilek o 22
Ovejita kciuki ogromne za wizyte !!!!
Elu tez jestem ciekawa jak z jakością ciuszkow na ali, cos bym chętnie zamówiła

Cukry super
Ja w pierwszym trymestrze nie piłam kawy a teraz już sobie pozwalam z ekspresu lub inkę

Cytat:
Napisane przez vilandravalo Pokaż wiadomość
Witajcie ja wiem, że mało piszę (raz na jakieś 60stron), ale czytam i Wasze rady dużo mi dają - pierwsza ciąża, nie wiadomo, co i jak i z czym...

Muszę się pochwalić, że 27 lutego byłam na UP i będzie syn - od początku tak twierdziłam

Pomyślałam też, że się podzielę odkryciem z allegro - zakupiłam nowe jeansy ciążowe za 50zł+przesyłka i są spoko i miękkie, jeżeli któraś z Was potrzebuje, to polecam. Od razu zaznaczę, że nie mam powiązania z firmą ani nic może ktoś tak jak ja ma problem z rozmiarem albo dostępnością - ja nadal wciskam xs, a w moim rejonie na olx raczej nie bywają (jak rzadko bywają, to szerokie nogawki i nie schodzą poniżej 60zł), z kolei jakoś pewniej się czuję, kupując przez allegro niż np. prywatnie przez FB i płacąc z góry obcemu człowiekowi
Gratuluję synka!

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Ohoho, Kochane, jak miło się rozpisałyście! Aż nie mam czasu przeczytać wszystkiego. To pewnie dopiero wieczorem zajrzę.

Dużo wizyt dziś, chyba znacznie więcej niż na pierwszej stronie, więc nie wymieniam, ale za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki!

Ja już po. Cudownie długo słuchałam mocno bijącego serduszka! I była znowu cudowna położna, którą miałam na pierwszej wizycie. Bardzo konkretna, miła, zainteresowana każdym szczegółem, wszystko znowu na dziesiątą stronę przegadane - moje wyniki, plan wizyt, badań. I co chyba najbardziej mnie zajmuje, to zapytałam, czy ma jakąś opinię co do tego jak prawdopodobne jest to cc u mnie ze względu na barki... Po prostu jakoś chciałabym wiedzieć na co się nastawiać. Spodziewałam się, że może powiedzieć, że nie wie, że ona nie ma na wpływu, czy coś, a tymczasem bardzo mi dokładnie opowiedziała co, gdzie i kiedy. Krótko mówiąc, duża część decyzji będzie należeć do mnie i na pewno ważne będzie pod tym kątem spotkanie z ginekologiem w 34 tc.

Moja córcia to już chyba jest bardziej córeczka tatusia, szaleją za sobą Dobrze, że będę miała mojego synka małego
Od 2-3 tyg zrezygnowała już chyba definitywnie z drugiej popołudniowej drzemki, to reakcja tż była "fajnie, bo mamy więcej czasu dla siebie!"

To super, że masz taką świetną położną No i fantastycznie, że posłuchałaś serduszka

Co do Aliexpres, to weźcie pod uwagę, że niedługo mają zacząć naliczać cło więc jak macie zamawiać to już ;D
aandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 15:05   #1103
pola25
Zakorzenienie

Zua dopiero zauważyłam info o Twoich cukrach!!Super!
Stary 2018-03-01, 15:28   #1104
KarolinaK
Zakorzenienie

Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość

Folinka a Ty tez miałas spotkanie z „obstetrics”??? Bo ja mam we wtorek i tak mysle co to jest za wizyta? Wiem ze pewnie przedyskutuje ze mna poród itd. Ale zastanawiam sie czy to jets ten konsultant ktorego mi obiecywali bo to ciąża z IVF czy każdy ma takie spotkanie?

Edytowane przez KarolinaK
Czas edycji: 2018-03-01 o 15:51
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-01, 16:11   #1105
fioletowe okulary
Raczkowanie

Dziewczyny czy na badanie przeciwciał ( mam grupę krwi ujemna) i toxoplazmoze muszę być na czczo? Zastanawiam się czy mogę dzisiaj pojechać do laboratorium żeby ominąć kolejki czy lepiej z rana?
Stary 2018-03-01, 16:19   #1106
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy na badanie przeciwciał ( mam grupę krwi ujemna) i toxoplazmoze muszę być na czczo? Zastanawiam się czy mogę dzisiaj pojechać do laboratorium żeby ominąć kolejki czy lepiej z rana?
ja robiłam na czczo
Stary 2018-03-01, 16:26   #1107
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Ja robie wszystko na czczo.

Stary 2018-03-01, 16:26   #1108
pola25
Zakorzenienie

Blanka jak ból głowy?
Stary 2018-03-01, 16:55   #1109
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Kropka ja tez sypana pije. Dietetyk powiedziala bardzo fajna rzecz - zeby zaparzac kawe w zaparzaczu albo kawiarce, a pic w innym naczyniu, bez fusów, bo im dluzej napar ma stycznisc z fusami tym gorzej !

Pewnie tak, dlatego unikam tez picia kawy z fusami. Mam ekspres przelewowy, ale nie chce mi sie go brudzic dla jednej kawy! Ale pojade do rodzicow, tam maja ekspres cisnieniowy!

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Kropka nad i - to ,że mogę wszystko zrobić na spokojnie,bez pośpiechu jest cudowne. Praktycznie na wszystko mam czas.

Co do samopoczucia,to dokładnie pewnie wszystko po trochu,zrobię sobie na następną wizytę morfologię,może to też coś z hemoglobiną.

Norka śliczna,tyle,że ja bym dała okrągłe,czarne uchwyty
Tak tak, koniecznie!

Uczę się cierpliwości
Stary 2018-03-01, 17:03   #1110
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Blanka jak ból głowy?
Dalej nie mija, leżę cały dzień..

Ciśnienie mam 70/50 ciężki dzień będzie.

W temacie kaw, to Ja pije kawy z ekspresu ciśnieniowego.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-03-01 o 17:05
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości