|
|
#4831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Jestem pewna, że da się to jeszcze odkręcić. My też ostatnio się trochę klócimy i różne myśli przez glowę przechodzą. Ale z dobrą wolą obu stron wszystko można zalatwić.
Co się stalo? Doczytalam. hmmm |
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Mała przykro mi, ale może jemu nie chodziło oWas tylko np nie macie całej kasy na slub i może faktycznie ślub się przesunąć
![]() ale po co on pisze z byłą
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka, inaczej będzie z tymi sukniami, jak zaczniesz je na żywo oglądać i przymierzać
. Wtedy na pewno znajdziesz taką, która Cię zachwyci![]() Mała... Myślę, że potrzebna Wam jest rozmowa i wyjaśnienie kilku kwestii... Nie możecie zerwać, jeśli nie porozmawiacie... Nie pozwólcie sobie na niedomówienia! Nie podejmuj pochopnie decyzji Trzymaj się, kochana |
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro jade na weekend do polanicy do rodzinki.. mrr
oczywiscie z tz ale bede miala neta wiec tu bede wpadac![]() Rybulka udanego wyjadu ![]() o fuck.. on nie wiem ze to cie denerwuje pogadfaj z nim moze przestanie.. kurde zabilabym z zazdrosci... jak to dobrze ze jstem pierwsza kobieta dziewcyzna itd mojego tz...
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Martucha i nawzajem |
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie tz moim nie.. ale nie amma kontaktu... bo mieszka daleko po zagranicami panstwa ten wczesniejszy wiec nawet niechce kontaktu...
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki.
![]() mala, j pitole, to rzeczywiscie nie za ciekawie. Jakbym ja sie dowiedziala, ze TZ chce swoaj byla zaprosic na wesel, to soryy... Oczy bym wydrapala... Na szczescie zadnej z bylych TZ dobrze nie wspomina. Mam szczescie tez, ze mimo, ze jest zazdrosny, to on jest moim pierwszym chlopakiem, a tym samym nie musi sie martwic o moich bylych.
|
#4839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to idz jt do urzedu i sie ubezpiecz ja raczej tez pojde - musze jeszcze zapytac mame - ksiegowa czy mnie potem nie opieprza ze falszywe zeznania skladalam hehe bo tam na tym oswiadczeniu o tym ze jestem albo nie jestem zarejestrowana byla jakas formulka o tym ze jestem swiadoma konsekwencji ktore moga wyniknac z tego ze napisalam nieprawde nooo ale mysle ze no problem - najwyzej im wypelnie jeszcze jedno takie pisemko jak juz faktycznie mnie przyjma ![]() Cytat:
Tez bym gdzies pojechala A w tych pieninach to bedziecie lazic po gorach od schroniska do schroniska czy macie jakies kwatery i bedziecie sie obijac??Cytat:
jak sobie czasem przypomne pewne imprezy np. nasz pierwszy polmetek gdzie wypilam calego Cin Cina i potem szlam potanczyc ale deptalam ludzi za soba bo szlam w tyl zamiast w przod a potem spalysmy z kolezanka na podlodze pod obrusem jak juz impreza sie skonczyla Albo drugi polmetek gdzie wymieszalam wodke z nalewka i piwem albo tygodniowy pobyt nad jeziorem gdzie tak chlalismy ze jak przyjechalam to przez tydzien mialam 40 stopni goraczki i nie bylam w stanie stanie dojsc do kuchni Tez prawie wszystkie alkohole wyprobowalam ale nie rozrabialam spirytusu w wiadrze - szkoda ze sie wczesniej nie poznalysmy - moglabym sprobowac heheh (zartuje) Nooo a teraz juz jestem wzorem cnot chociaz jutro idziemy na grilla i musimy pozadnie pochlac bo wlasciwie nie oblalismy dobrze jeszcze mojej obrony, a co dopiero naszych prac ![]() tez nie pije i moj tz tez nie pije smiejemy sie ze jak jacys goscie przyjada nas odwiedzic to beda musieli przybyc ze swoja kawa ![]() Cytat:
No to ja juz na 2 dzien zalatwilam sobie badania, a ci mi mowia ze chca mnie przyjac od 1.08. To kurde u ich lekarza tez bym pewnie zdazyla - no ale nic Mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo w koncu chcieli te wszystkie papiery wiec chyba nie dlatego ze lubia miec kolekcje makulatury No ale na wszelki wypadek jeszcze chyba czegos poszukam. A noz widelec znajde cos lepszego za wieksza kase albo nie na 3 zmiany bo tu mnie przeraza jak ja na ta 6 do pracy dotre bede musiala o 4 wstawac chyba - masakra.A co do tego dodatku aktywizacyjnego to nam jako absolwentom on sie nalezy czy nie? Bo na tej stronie co podalas jest napisane ze trzeba "posiadac prawo do zasilku" wiec nie wiem czy ja je posiadam czy nie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze wyjazdy to przede wszystkim obijanie się i po prostu spędzanie ze sobą czasu
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() samba muszę sprostować, żeby nie było( funkcja społeczna pedagoga sie we mnie obudziła)to nie ja rozrabiałam ten spirytus tylko koleżanka ja też miałam szalone pomysły, ale taki mi nie wpadł do głowy a twoje ekscesy alkoholowe ![]() z tym dodatkiem to chyba masz racje, nie będziemy bezrobotnymi z prawem do zasiłku ;( ech a już się cieszyłam, a mama zawsze mówiła nie dziel skóry na niedźwiedziu |
||
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, my z TZ ubolewamy, ze w tym roku nie pojedziemy w gory...
Tak jak chlopak na poczatku sie opieral przed wyjazdem do Zakopanego (najlepsze wakacje to dla niego nad woda), tak jak pojechal, to stwierdzil, ze nigdzie jak dotad tak nie wypoczal jak wlasnie tam, mimo, ze codziennie chodzilismy po gorach i po powrocie do pokoju padalismy ze zmeczenia. ALe jakie ukojenie psychiczne bylo... Codziennie wstawal przede mna i pierwsze co robil, to robil sobie kawusie, ktora pil na tarasie skierowanym wlasnie na gory, do tego obowiazkowo papierosek (blee). Teraz sie wyklucamy, gdzie mamy pojecha w podroz poslubna. Ja bym chcial cos za granica zwiedzic a on sie uparl na gory. Kurcze, wiem teraz co czul Papiez , gdy po raz ostatni przyjechal je zobaczy...![]() Az sie poplakalam
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem pierwsza dziewczyna mojego Tżta
tzn mial przede mna jakas ale tylko 3 miesiace, wiec ja jej nie licze noo czasem ze zgryzliwosci mowie na nia "Asiunia" bo Tż ma taka ladna bluzeczke ktora ona wybrala a on zaplacil i mi sie strasznie podoba To mu czasem mowie zeby wlozyl bluzeczke od "Asiuni", a jeszcze ma takie spodnie ktore kupili razem to mu mowie, ze wtedy to "Asiunia" juz go nie kochala Tż sie ze mnie smieje, ale generalnie tez do laski nie pala sympatia i ma ja gdzies i nie maja ze soba kontaktu a kiedys to mi powiedzial ze jak juz byl ze mna to wypytywala o niego jego kolegow z pracy no ale moj Tż juz mial ja gleboko wtedy No ale jakby mi zaczal takie numery jak malej odstawiac to bym utukla ![]() Faktycznie odpada duzo problemow, ale tez pojawiaja sie nowe przynajmniej w moim przypadku musze wszystkiego mojego tż uczyc od podstaw no ale moze to i lepiej hehe ![]() A ja za to mialam kilku chlopakow przed Tż bo nie na darmo mialam na studiach przydomek "Casanovka" noo ale na szczescie Tż nie jest zazdrosny, a w ogole to ja mialam tych chlopakow bo mialam, ale zadnego wczesniej tak na prawde nie kochalam ani nawet nie spalam z nimi bo chcialam to zrobic z milosci takze nie ma byc o co zazdrosny ![]() Cytat:
ja lubie wypady w gory ale tak na 1 dzien nie chcialabym spedzic wakacji lazac po gorach z wielgachnym plecakiem wole plaze i morze i slodkie lenistwo Tż chcial kiedys isc na jakis wypad 2-3 dniowy w gory, na taki moze bym sie jeszcze skusila, ale ostatnio Tż nic nie mowi
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
fajna trochę tą koronką "skrzywdz" ale...
a i szelki ciach ciach ![]() http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=57.bremen
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzilo mi tylko o to ze jakbym wczesniej Cie poznala i ta historie o kolezance to moze tez bym sprobowala hehe tylko niejasno sie wyrazilam chyba ![]() tez mam sklonnosc to dzielenia skory na niedzwiedziu Moj Tż mnie zawsze chamuje w moich przemysleniach ![]() A Twoj brat przed tym jak dostal ten dodatek to pracowal gdzies? czy tez to byla jego 1 praca zaraz po szkole?? No mi sie tez cos wydaje ze prawa do zasilku to my nie mamy niestety
|
|
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mówią lepiej późno niż wcale więc może jeszcze się zdecydujesz na to rozrabianie?![]() Brat właśnie pracował przez rok, no i jemu się ten zasiłek należał. Nie doczytałam przepisów i sobie nadzieję zrobiłam niepotrzebnie |
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać dobranoc
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta niepowtarzalna okazja przepadla Teraz juz mnie takie rzeczy nie kreca i sama twierdze ze bylam glupia, bo np potrafilam wracac w srodku nocy sama na nogach z centrum miasta (okolo 4 km) by zaoszczedzic na taksowce bo u mnie nie ma nocnych autobusow i musialabym bulic z 15 zl za taxi to wolalam to przepic teraz boje sie o 22 przejsc przez osiedle z przystanku dziekuje Bogu ze nic mi sie nie stalo przez moja glupote na prawde mialam szczescie ![]() Szkoda ja tez sobie zrobilam smaka na ten zasilek
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
miłych snów
![]() Cytat:
![]() No tak młodość mądrością nie grzeszy, ale dobrze, że ludzie z takich głupot wyrastają |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja tak mam z Pieninami |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczynki wasze rady pomogly juz jest troszke lepiej ale nie omieszkalam jej napisac pare slow nie bedzie sie frania wtryniac w moje zycie i dziekuje wam za slowa otuchy co ja bym bez was zrobila wielki
|
#4854 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
nio mam nadzieje ale juz mi lepiej i zablokowalam ta malpe na jego gg zeby wiedziala ze on juz wiecej nie napisze
|
#4856 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
niom rozmawialam dzisiaj z nim ale jeszcze jutro wieczorem mamy pogadac ja tez mykam bo przez to wszystko to wczoraj spalam godzine w nocy
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
jednak rozmowa to lekarstwo na wszystko
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju, nie bylo mnie tu od wczoraj od południa a 3 i pół strony nasmarowane ![]() heh...jak fajnie z tŻ-em posiedziec ...tylko my sami..obiadek mi wczoraj zrobił winko wypiliśmy... dawno juz nie bylismy tak tylko sami.... ale niestety dzis na 6 do pracy mial, no i teraz siedze sama u niego.... i nie mogłam sie oprzeć by tu nie zajrzec ![]() a na 9 lece do urzędu pracy trzymajcie kciuki zeby w koncu dali jakąś normalna ofertę, bo dostane czegos.... Chodze tam pół roku i nigdy nic normalnego nie mają ...![]() A w ogóle to Dzień dobry wszystkim
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
matko święta co tu się dzieje ![]() oby się ułożyło trzymam kciukasy, ale że na ślub chciał ją zaprosić ![]() ja dziś przez sen całowałam tż, i mówiłam imię innego [tego z którym kiedyś miałam romans ]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

. Wtedy na pewno znajdziesz taką, która Cię zachwyci
ale bede miala neta wiec tu bede wpadac

niektórzy ludzie to mają powierze zamiast mózgu
Po jej opowieściach wiem, że nie puszczę własnego nastoletniego dziecka do szkoły w odległym mieście
wiec nie wiem czy ja je posiadam czy nie 
Tż sie ze mnie smieje, ale generalnie tez do laski nie pala sympatia i ma ja gdzies i nie maja ze soba kontaktu 
Lipa...
trzymajcie kciuki zeby w koncu dali jakąś normalna ofertę, bo dostane czegos.... Chodze tam pół roku i nigdy nic normalnego nie mają ...