Panny Młode 2009 cz. III - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-10, 15:44   #4771
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Eeee, wyglada jak sultan - wlasciciel haremu.
A mi się kojarzy z Beatlesami. Oni mieli okres, że odziewali się w takie szmaty.

A ja poszlam do biedaronki i kupilam piwo zamiast skladników na obiad. Dzisiaj postanowilam się napierdzielić, bo tak teściowa daje mi się we znaki - wyczerpala już caly limit na ten tydzień.
Ale nie zamierzam się tym przejmować. Wypiję czteropak i pójdę spać
Stary 2008-07-10, 15:49   #4772
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A mi się kojarzy z Beatlesami. Oni mieli okres, że odziewali się w takie szmaty.

A ja poszlam do biedaronki i kupilam piwo zamiast skladników na obiad. Dzisiaj postanowilam się napierdzielić, bo tak teściowa daje mi się we znaki - wyczerpala już caly limit na ten tydzień.
fakt, tylko tmci jakos bardziejm w tych rojahprypominali ksiezy

ja wczoraj mialam wypic piwo reds cytrynowe (polecam, mimo, ze pza piwami smakowymi nie przepadam ), na pecherz, ale jakos padlam i nie wypilam... Mam jeszcze drugie w kuchni, wiec jakby ktos mial chetke na piwko to zapraszam.

O dziwo dzis juz z pecherzem lepiej (jakbym juz zapalenia nie miala). A wczoraj lyknelam 2 tabletki z zurawina i w nocy spalam z poduszka elektryczna miedzy nogami... Wydaje mi sie, ze ta szczepionka chociaz nie za wiele, ale pomogla, ze te zapalenie nie jest tak intensywne jak byly kiedys...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 15:53   #4773
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
fakt, tylko tmci jakos bardziejm w tych rojahprypominali ksiezy

ja wczoraj mialam wypic piwo reds cytrynowe (polecam, mimo, ze pza piwami smakowymi nie przepadam ), na pecherz, ale jakos padlam i nie wypilam... Mam jeszcze drugie w kuchni, wiec jakby ktos mial chetke na piwko to zapraszam.

O dziwo dzis juz z pecherzem lepiej (jakbym juz zapalenia nie miala). A wczoraj lyknelam 2 tabletki z zurawina i w nocy spalam z poduszka elektryczna miedzy nogami... Wydaje mi sie, ze ta szczepionka chociaz nie za wiele, ale pomogla, ze te zapalenie nie jest tak intensywne jak byly kiedys...
Bidusia, wiem co czujesz. Tylko że ja mialam tak raz, chyba się za bardzo obtarlo i kilka dni okropnie pieklo i bolalo. Chodzilam trochę jak kaczka, bo przy stawianiu kroku tam znowu się obcieralo. Okropna sprawa. Dobrze, że na razie tak nie mam.

Melduję się po piwo. Co prawda zostaly mi jeszcze 3, ale jak wróci Luki z pracy, to chyba też będzie musial coś lyknąć jak zobaczy w jakim jestem stanie. I wtedy za wiele nie zostanie. Więc jak coś, to ja się piszę
Stary 2008-07-10, 15:57   #4774
kaska87
Zakorzenienie

ja nie lubie piwa ani alkoholu ale reds cytrusowy uwielbiam wiem, ze słaby ze mnie zwodnik bo tylko pół wypiję przyjaciółka po mnie dopija haha

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 15:58   #4775
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja nie lubie piwa ani alkoholu ale reds cytrusowy uwielbiam wiem, ze słaby ze mnie zwodnik bo tylko pół wypiję przyjaciółka po mnie dopija haha
Też nie lubię alku.
Ale dziś mam buńczuczny dzień.
Stary 2008-07-10, 16:06   #4776
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma czego zazdrościć. Dobrze że już tu nie będę pracować od września, bo w takiej pracy cofasz się w rozwoju. Niczego się nie uczysz, siedzisz caly dzień, bez sensu. A i kasa lepsza by sie przydala.
No tak, takie siedzenie bez celu właściwie, to z pewnością nie jest rozwijające zajęcie, ale już niedługo i ruszysz na łowy nowej, ambitniejszej pracy

Cytat:
heheh bardzo dobry pomysł

Cytat:
nie lubię właśnie tego cytrynowego, inne mi smakują a ten właśnie nie

Cytat:
to jesteś tania w utrzymaniu a i w dodatku uczynna bo nawet piwem się dzielisz
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 16:08   #4777
jaga_2001
Zakorzenienie

a ja to jestem najlepsza. Ja po malym piwie chodze pijana. Raz wypilam duze i dobrze, zebylam w zumpela, bo bym pod autobus wpadla. Za to jesli tyczy sie wodki, to czesto i gesto chlopakow przepijam.

Dziewczynki, dla Was.
Redds+Sun+butelka_05l_big.jpg

Baja, ja ogolnie lubie wszystko co jest cytrynowe. A cytryne to na surowo wcinam.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-10, 16:08   #4778
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
tak jak w tym filmie "aga zawsze po mnie dojada"

Stary 2008-07-10, 16:14   #4779
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak, takie siedzenie bez celu właściwie, to z pewnością nie jest rozwijające zajęcie, ale już niedługo i ruszysz na łowy nowej, ambitniejszej pracy

nie lubię właśnie tego cytrynowego, inne mi smakują a ten właśnie nie

Bardzo nieambitne. Dziś przyszly moje podręczniki do nauki rachunkowości, zabieram się od jutra, coby w październiku na podyplomówce nie robić siary

Ja też cytrynowego nie za bardzo. Bardziej mi smakują malinowe i jablkowe.

Cytat:
a ja to jestem najlepsza. Ja po malym piwie chodze pijana. Raz wypilam duze i dobrze, zebylam w zumpela, bo bym pod autobus wpadla. Za to jesli tyczy sie wodki, to czesto i gesto chlopakow przepijam.

Dziewczynki, dla Was.
Ja w liceum bylam niezlą zawodniczką. Kupowalo się po butelce szampana ruskiego i jechana. Przegryzalam kawalem sera (jak prawdziwy francuz hehe) albo podlizywalam lizaka, jak smak szampana byl wstrętny i po prostu stawalam się lumpem numer 1, to byly czasy
Stary 2008-07-10, 16:15   #4780
baja_86
Zakorzenienie

Jaga no z tym piciem to jest różnie, jedni mogą wypić dużo wódki i nic im nie jest, a jak wypiją kieliszek szampana to wiry mają. Bąbelki widać robią swoje
Stary 2008-07-10, 16:18   #4781
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jaga no z tym piciem to jest różnie, jedni mogą wypić dużo wódki i nic im nie jest, a jak wypiją kieliszek szampana to wiry mają. Bąbelki widać robią swoje
ja na swoją 18-stkę upiłam się 2 redsami chyba

Stary 2008-07-10, 16:19   #4782
Rybulka
Zakorzenienie

Dzisiaj to jakiś chyba dzień na spaghetti, bo ja tez dzisiaj miałam

Dzis z TŻem kupiliśmy zapas chipsów i kawy dla mnie na wyjazd

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
A ja wczoraj po pierwszej lekcji tańca wymiękłam, zgrzałam się, bolało mnie biodro i kolano od kręcenia ósemek biodrami
Uczyliśmy się L.A. Samby - czyli Mambo
Czad.
A jaki miałam ubaw z innych facetów ihihihihih (ze swojego lekki też )
Wszyscy sztywne nogi i biodra marionetki
Laseczki nawet dawały radę
Aha, dowiedziałam się ile kosztują u niego (prowadzącego kurs) lekcje nauki pierwszego tańca
60zł za lekcję - jakieś 1,5 miesiąca wcześniej trzeba zacząć.
Fajnie macie My to chyba z TŻem na ten kurs sie wcale nie wybierzemy i będziemy sobie jakoś przytupywać na weselu
Na pewno też nie będziemy sie uczyć jakiegoś specjalnego układu an pierwszy taniec Jakoś to tak sztucznawo może wyjść... Jak byliśmy w czerwcu na weselu, to młoda para własnie miała taki wyuczony układ na pierwszy taniec i tacy byli nieporadni...

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja od wieczora jestem u TŻ'ta i też on gotuje.. narazie coprawda tylko jajecznice na śniadanko ale zawsze hhe(...)
Ja wczoraj zrobiłam sobie jajecznicę na kolację. Rzadko kiedy jajecznice jem, a jesli już, to bez przypraw i dodatków- same jajka po prostu Wczoraj natomiast miałam ogromna ochotę na taką z cebulką- pycha

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a do mojego Tżta dzis rano o 8 (obudzili nas chamy ) zadzwonili ze dostal prace dzis byl po skierowanie na badania, jutro ma je zrobic i od poniedzialku do pracy ciesze sie ze mu sie udalo a teraz wlasnie gadal z innym kolesiem przez telefon z innej firmy i tez go chca przyjac masakros teraz Tż bedzie miec trudny orzech hehe noo a dzis mielismy jechac do mnie do bielska ale bede musiala pojechac sama bo tż jutro ma badania zalatwic a ja jestem w bb umowiona z przyjaciolka nooo ale jt tz do mnie przyjedzie bo idziemy na grilla do moich znajomych kurde ale sie ciesze 2 prace na raz dzis jest kurde szczesliwy dzien
Pięknie się wszystko układa A Twój TŻcik rozrywany

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...) bo wczoraj dzownily ze mam przyjechac bo ona jest.. no to powiedzialam ze bede po poludniu.. po czym sie okazalo ze przyjaciolka sie zamienila w pracy i mozemy jechac rano.. no to zadzownilam i powiedzialam ze bede rano... no i sie okazalo ze tata pojechal na ryby a mama w pracy wiec musze zostac z babcia.. wiec pojade po polludniu (kolo4) no ale z kim.. wymyslilam ze tz mnie zawiezie.. a najwyzej babki z salonu ocenia.. no ale tak jakos glupio... no i teraz dzownil przyjacloku nazyczony (jestem u nich swiadkiem w sieprpniu) ze zgluplam.. i ze jak moge jechacz moim wojtkiem po sukienke... ze to co ze to tylko ogladanie.. i ze on niewejdzie i zrobil mi haje i kazal dzwonic do salonu ze bede jutro i ze ponboje wzieli wolne z pracy i jada ze mna bo teraz ich kolej mi pomagac.... jak mi sie milo zrobilo no i zdzonilam do salonu i te panie sie smialy ale powiedzialy ze spoko ze sukienka czeka na mnie i moge przyjechac kiedy chce no ona zostaje w katowicach i nieodsylaja jej spowrotem do krakowa..

milo z ich strony.. ide sprzadac pokoj i zabieram sie za spagetti
Ale nakręciłaś Dobrze ta cała sytuacja świadczy o sprzedawczyniach. Widać miłe z nich babki, a nie takie co to siedzą za ladą za karę...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
a kumpela z biura w dwa dni przeczytała książkę 250 stron

(...)
Powiem Ci szczerze, że dla mnie to nic Walczę z ochotą przeczytania książki, która TŻ kupił mi na nasz wyjazd Do niedzieli zdązyłabym ją przeczytac dwa razy

Cytat:
no dlatego napisałam prawie jeszcze Rosette i Baja a reszta to chyba krócej
Madzia jeszcze! No i na pewno jest więcej dziewczyn.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 16:24   #4783
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Fajnie macie My to chyba z TŻem na ten kurs sie wcale nie wybierzemy i będziemy sobie jakoś przytupywać na weselu
Na pewno też nie będziemy sie uczyć jakiegoś specjalnego układu an pierwszy taniec Jakoś to tak sztucznawo może wyjść... Jak byliśmy w czerwcu na weselu, to młoda para własnie miała taki wyuczony układ na pierwszy taniec i tacy byli nieporadni...

Ja wczoraj zrobiłam sobie jajecznicę na kolację. Rzadko kiedy jajecznice jem, a jesli już, to bez przypraw i dodatków- same jajka po prostu Wczoraj natomiast miałam ogromna ochotę na taką z cebulką- pycha

Ale nakręciłaś Dobrze ta cała sytuacja świadczy o sprzedawczyniach. Widać miłe z nich babki, a nie takie co to siedzą za ladą za karę...
My też nie idziemy na kurs. Będziemy po swojemu tańczyć.

Jajecznika z samych jajek moja ulubiona, no ewentualnie na boczku. Zresztą ja z Anglii przywiozlam uwielbienie do angielskiego śniadania. Mogę podać przepis, jak ktoś zainteresowany

A co do sprzedawczyń, no cóż - klient nasz pan. Dobra polityka!
Stary 2008-07-10, 16:29   #4784
Rybulka
Zakorzenienie

popscene, dla mnie też jajecznica tylko z jajek jest the best

Jak tak pisałyście o piciu alkoholu... Ze mnie jest słaba zawodniczka, jak z niektórych z Was też Piwa w ogóle nie lubie i tylko raz w życiu wypiłam jedno całe, ale było z sokiem- upiłam się nim... Wódki nigdy samej nie piłam, jak już, to w postaci drinka... Wino tak, ajerkoniak tak, malibu tak, ale co z tego, jak troszeńke mi wystarczy, żeby się upić... Praktycznie wcale nie piję
Stary 2008-07-10, 16:29   #4785
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w liceum bylam niezlą zawodniczką. Kupowalo się po butelce szampana ruskiego i jechana. Przegryzalam kawalem sera (jak prawdziwy francuz hehe) albo podlizywalam lizaka, jak smak szampana byl wstrętny i po prostu stawalam się lumpem numer 1, to byly czasy
heheh leże i kwicze czasy licealne również kojarzę z eksperymentami alkoholowymi, wtedy jakoś więcej się piło i mniej upijało, chociaż aż tak źle ze mną nie było. Nic za to nie przebije opowieści kumpeli, która mieszkając w bursie szkolnej zasmakowała wszystkie dostępne alkohole, ba nawet ma epizod z rozrabianiem spirytusu w wiadrze Po jej opowieściach wiem, że nie puszczę własnego nastoletniego dziecka do szkoły w odległym mieście

Cytat:
ja na swoją 18-stkę upiłam się 2 redsami chyba
chciałabym żeby moi goście weselni byli tak wymagający w kwestii alkoholu jak ty oj ile bym zaoszczędziła
Stary 2008-07-10, 16:31   #4786
Rybulka
Zakorzenienie

Kaśka, ja Cię pobiję, bo mnie wystarczył jeden Reds na osiemnastce...
Stary 2008-07-10, 16:31   #4787
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym żeby moi goście weselni byli tak wymagający w kwestii alkoholu jak ty :d oj ile bym zaoszczędziła

Rybulka idę na odwyk

Stary 2008-07-10, 16:33   #4788
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis z TŻem kupiliśmy zapas chipsów i kawy dla mnie na wyjazd
Tż kawy nie pije? Kiedy dokładnie wyjezdzacie?
Stary 2008-07-10, 16:34   #4789
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie piję kawy nie lubię blech

Stary 2008-07-10, 16:36   #4790
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh leże i kwicze czasy licealne również kojarzę z eksperymentami alkoholowymi, wtedy jakoś więcej się piło i mniej upijało, chociaż aż tak źle ze mną nie było. Nic za to nie przebije opowieści kumpeli, która mieszkając w bursie szkolnej zasmakowała wszystkie dostępne alkohole, ba nawet ma epizod z rozrabianiem spirytusu w wiadrze Po jej opowieściach wiem, że nie puszczę własnego nastoletniego dziecka do szkoły w odległym mieście

chciałabym żeby moi goście weselni byli tak wymagający w kwestii alkoholu jak ty oj ile bym zaoszczędziła
Dużo się eksperymentowalo, pamiętam nalewki z kokosa pite na palmie, hehe. Palmiarnia to takie urocze wzgórze w Zielonej Górze z drzewkami i alejkami. No i się śmialyśmy, że idziemy pić kokosa na pamie
Otwieranie wina bez korkociągu mialyśmy opanowane. Po prostu wbijalo się korek do środka palcem hehe.
Fajne czasy.
W tym roku pierwszy raz alkohol tknęlam okolo kwietnia. Rzadko piję, nie lubię alku. Jak wódka to tylko w drinkach. Od piwa nadęty brzuch - nie lubię tego uczucia.
Ale to prawda, chcialoby się mieć za gości takich 70 (w moim przypadku) Kasiek

Kawa, bleh. Staram się nie mieć nalogów.
Z wizażu raczej nie mam zamiaru się leczyć. Chociaż Luki powoli zauważa, że obecnie spędzam tu polowę swojego życia. Póki co chyba mnie jeszcze kocha hehehe
Stary 2008-07-10, 16:36   #4791
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:

Rybulka idę na odwyk
Kaśka, idź, idź, bo jak nie, to znajdę Cię w Nysie i sama zaprowadzę TAKI alkoholizm powinno się leczyć bezwarunkowo

Cytat:
Ja piję rozpuszczalną, a on woli parzoną. A wyjeżdżamy w niedzielę ok. 6.00 rano
Stary 2008-07-10, 16:38   #4792
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka, idź, idź, bo jak nie, to znajdę Cię w Nysie i sama zaprowadzę TAKI alkoholizm powinno się leczyć bezwarunkowo
wpadaj do Nysy city a wiecie, że u mnie beatyfikacja była MArii Merkert słyszałyście

Stary 2008-07-10, 16:39   #4793
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
A wyjeżdżamy w niedzielę ok. 6.00 rano
A że niby dokąd jedziecie? Bo umknęlo
Stary 2008-07-10, 16:40   #4794
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Otwieranie wina bez korkociągu mialyśmy opanowane. Po prostu wbijalo się korek do środka palcem hehe.
(...)
Jak mieszkałam jeszcze w poprzednim semestrze w Katowicach , przywiozłam moim współlokatorkom wino z okazji moich urodzin, ale zapomniałam o korkociągu... Na początku TŻ siłował sie z korkiem, próbując go jednak jakoś wyciągnąć, ale w końcu koreczek wylądował w butelce...

EDIT:

Kasiu, człowiek całe życie się uczy
popscene, jedziemy z TŻem w Pieniny na dwa tygodnie
Stary 2008-07-10, 16:45   #4795
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo się eksperymentowalo, pamiętam nalewki z kokosa pite na palmie, hehe. Palmiarnia to takie urocze wzgórze w Zielonej Górze z drzewkami i alejkami. No i się śmialyśmy, że idziemy pić kokosa na pamie
Fajne czasy.
W tym roku pierwszy raz alkohol tknęlam okolo kwietnia. Rzadko piję, nie lubię alku. Jak wódka to tylko w drinkach. Od piwa nadęty brzuch - nie lubię tego uczucia.
Ale to prawda, chcialoby się mieć za gości takich 70 (w moim przypadku) Kasiek

Kawa, bleh. Staram się nie mieć nalogów.
Z wizażu raczej nie mam zamiaru się leczyć. Chociaż Luki powoli zauważa, że obecnie spędzam tu polowę swojego życia. Póki co chyba mnie jeszcze kocha hehehe
dla mnie czasy liceum były świetne, na studiach też fajnie, ale to już nie to samo jednak.
Ja kawę uwielbiam to poza wizażem mój jedyny nałóg. Chociaż nie pije dużo kaw dziennie, bo jakieś 3, ale jak nie wypije ani jednej to łeb mi pęka

Cytat:
ja nie piję kawy nie lubię blech
tak jak mój Tż, nie namówię go na żadną, pije jedynie cappucino- bardzo to męskie, prawda?

Cytat:
Ja piję rozpuszczalną, a on woli parzoną. A wyjeżdżamy w niedzielę ok. 6.00 rano
już tak z rańca? czym jedziecie? autem, pociągiem?

Cytat:
wpadaj do Nysy city a wiecie, że u mnie beatyfikacja była MArii Merkert słyszałyście
niestety jakoś te wieści do nas nie doszły
Stary 2008-07-10, 16:48   #4796
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene, jedziemy z TŻem w Pieniny na dwa tygodnie
Zazdroszczę!!!!!!!!!
My jeszcze 1,5 miesiąca do wyjazdu.
Stary 2008-07-10, 16:49   #4797
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Ja kawę uwielbiam to poza wizażem mój jedyny nałóg. Chociaż nie pije dużo kaw dziennie, bo jakieś 3, ale jak nie wypije ani jednej to łeb mi pęka

tak jak mój Tż, nie namówię go na żadną, pije jedynie cappucino- bardzo to męskie, prawda?

już tak z rańca? czym jedziecie? autem, pociągiem?(...)
Ja kawy w sumie piję mało, a jak już to właśnie rozpuszczalną, ale z dużą ilością mleka Moja ulubiona to Nescafe.
TŻ swego czasu zabronił mi jej pić, bo...kawa rozposzczlna ma za dużo konserwantów...

Jedzemy tak z rana autkiem Przed nami 4 godziny drogi, chyba że gdzies zatrzymamy się na dłuższy postój. Wypakujemy się na miejscu i do knajpki na obiad. Poza tym nie ma takich korków na Zakopiance z rana.

popscene, ale za to wygrzejecie się w Chorwacji
Stary 2008-07-10, 17:14   #4798
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja czasu liceum nie wspominam zbyt najlepiej. Nalezalam wtedy do odmiencow. Bylam wraz z moja kolezanka wyalienowana... Wszystko sie zmienilo, gdy poszlam na studia. Wtedy kolega z ogolniaka powiedzial, ze sie zmienilam i ze nie sadzil, ze jestem taka super. No coz... Skoro nie podchodzil i nie zagadywal, to co mogl o mnie wiedziec. A ja wtedy naezalam do bardzo niesmialych osobek. Studia i bycie starosta roku nauczylo mnie byc odwaznym. Ze znajomymi z roku zaczelam chodzic na imprezki, pilam piwo z butelki na parkiecie. Z czase kolzeanki przestaly mnie zabierac, bo zaczelam byc dla nich "niewygodna".

Co do kawy, to zaczynam uuczysc sie jej pic. kupilam Ricore i co dzien pije po jednym kubku kawy zrobionej z jednej lyzeczki i dolewam do niej mleka koziego. Jest dla mnie na tyle slodka, ze nie musze jej slodzic.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-10, 17:15   #4799
Ana***
Zakorzenienie

Piszecie o alkoholu a ja odwrotowiec jestem i nie przepadam za winem wolę kielonka strzelić niż tym sobie słodzić jak już to tylko pół lampki do towarzystwa jak byłam u tz i imieniny były to właśnie zwyczaj, że kobietki winko piją i chcieli mnie wyczęstować to uhu.. o i piwo lubię, ale jedno to max, bo inaczej widzę świat jak z karuzeli.

No jak dobrze pójdzie to z piatku na sobotę w nocy wyjeżdżam z tż i jego rodzinką na tydzień nad morze a później z moimi rodzicami na tydzień.

Rybulka, no to ładne zaległości na wizażu się szykują
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 17:20   #4800
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)

No jak dobrze pójdzie to z piatku na sobotę w nocy wyjeżdżam z tż i jego rodzinką na tydzień nad morze a później z moimi rodzicami na tydzień.

Rybulka, no to ładne zaległości na wizażu się szykują
Strasznie się boję tych zaległości...
Ale widzę, że Tobie też się porównywalne szykują
A ten drugi tydzień też spędzisz z TŻem, czy tylko z rodzinką?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości