Styl American Girl część III :) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-10, 20:34   #2491
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dot.: Styl American Girl część III :)

mam jeszcze pytanie do ciebie CLAUDIA bo zamawiam sobie je jednak i tam pisze ze aukcja dotyczuy tylko jakiegos blodnu i napisalam juz do tego kogos (bo nie wiem czy to dziewczyna czy chlopak) ;p zeby mi wystawil ten odcien jak ja chce i czekam az odpisze. Ty tez tak zamawialas??

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 20:36   #2492
eyo
Zakorzenienie

troszkę ciuszków :
1. ehh czemu aukcja ;/ uwielbiam takie koszulki z haftami na plecach a to do tego z mojego ulubionego materiału : http://www.allegro.pl/item390923763_...tem_szok_.html
2. cudna letnia zwiewna.. http://www.allegro.pl/item390923763_...tem_szok_.html
3. ultramini ale ładna ( obiecałam sobie, że ja schudne to sobie taką mini mini kupię ;P ) http://www.allegro.pl/item398128272_...acja_r_40.html
4. Mam słabość do tego typu bluzeczek : http://www.allegro.pl/item392923173_...na_lato_m.html
5. Od zawsze darzyłam miłościa mini z bershki szkoda, że na all tak drogo za nie chcą bo na wyprzedarzach to i po 19,9zł sie kupi - jeden z wymarzonych modeli pewnie się zbiorę i przepłace ;P http://www.allegro.pl/item395597067_..._nowa_m_x.html
6. Borsuk zaszalał ze stanikiem ;p No i mogłaby nie mieć tego łańcuszka.. ale ogólnie bardzo ładna ta koszulka http://www.allegro.pl/item393093224_...rek_szok_.html
a tak w ogóle to czy tylko mi niesamowicie podoba się materiał spódnicy którą ma na sobie borsuk ?? Uwielbiam takie cieniutkie paseczki ktorew wygladaja jak posrebrzane.. ajjj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 1763-C.gif (77,9 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 393172854.jpg (22,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 398128272.jpeg (134,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 392923173.jpg (21,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 395597067.jpg (57,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1830.jpg (123,1 KB, 83 załadowań)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 21:23   #2493
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
fot jak myslicie ta kokardka która ma ta laska ta różowa na jakiej zasadzie ona jest ;d? bo mi sie baaaaaardzo podoba
To jest bransoletka, jak dobrze pamiętam to ostatnio można je było kupić w sklepie Cubus w kolorze czarnym

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 21:47   #2494
Monisia_666
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
ja kupilam za 90 zł pasma 80 zł + 10 zł za przesylke podam link.

http://www.allegro.pl/item396133533_...iej_pasma.html

te za 200 są syntetyczne ale mozna je prostowac i lokowac i dlatego sa lepsze a te za 80 złsą proste i mozna je jedynie krecic na papiloty ;P TAK SŁYSZAŁAM.

zadnych synetycznych nie mozna krecic ani prostowac!! to tworzywo sztuczne i zwyczajnie sie topi ! nie kupuj tych wlosow od batahair bo sa beznadziejne poczytaj na watku o przedluzaniu dziewczyny po paru dniach je do smieci wyrzucaly, szkoda kasy, zaok 200zl za juz zazwyczaj naturalne wlosy a spinki mozna kupic wystaczy wpisac w allegro clip on albo clipy i napewno ci jakies wyskocza.
Stary 2008-07-10, 21:47   #2495
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
troszkę ciuszków :
1. ehh czemu aukcja ;/ uwielbiam takie koszulki z haftami na plecach a to do tego z mojego ulubionego materiału : http://www.allegro.pl/item390923763_...tem_szok_.html
2. cudna letnia zwiewna.. http://www.allegro.pl/item390923763_...tem_szok_.html
3. ultramini ale ładna ( obiecałam sobie, że ja schudne to sobie taką mini mini kupię ;P ) http://www.allegro.pl/item398128272_...acja_r_40.html
4. Mam słabość do tego typu bluzeczek : http://www.allegro.pl/item392923173_...na_lato_m.html
5. Od zawsze darzyłam miłościa mini z bershki szkoda, że na all tak drogo za nie chcą bo na wyprzedarzach to i po 19,9zł sie kupi - jeden z wymarzonych modeli pewnie się zbiorę i przepłace ;P http://www.allegro.pl/item395597067_..._nowa_m_x.html
6. Borsuk zaszalał ze stanikiem ;p No i mogłaby nie mieć tego łańcuszka.. ale ogólnie bardzo ładna ta koszulka http://www.allegro.pl/item393093224_...rek_szok_.html
a tak w ogóle to czy tylko mi niesamowicie podoba się materiał spódnicy którą ma na sobie borsuk ?? Uwielbiam takie cieniutkie paseczki ktorew wygladaja jak posrebrzane.. ajjj
swietna ta spodniczka bombka jeansowa!

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1215714852

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 21:54   #2496
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
nom tylko tak zwani ludzie "emo" ja tapiruja tak strasznie mocnoo i przewaznie maja czarne wlosy i doczepiane pasemka roznego koloru, ale nie zawsze oczywiscie

a tak apropo to ile kosztuja te paski wybielajace o ktorych piszecie

teraz jest w promocji w rossmanie za 42 : )

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Tak sobie siedzę i przeglądam Allegro i fajne ciuchy i buty wpadły mi w oko. Co sądzicie o tych sukienkach i butach? Widzę te sukienki właśnie z takimi butami, dużymi torbami, frenchem i muchami i oczywiście lokami.
super butki, w jakiej cenie?

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 22:25   #2497
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia_666 Pokaż wiadomość
zadnych synetycznych nie mozna krecic ani prostowac!! to tworzywo sztuczne i zwyczajnie sie topi ! nie kupuj tych wlosow od batahair bo sa beznadziejne poczytaj na watku o przedluzaniu dziewczyny po paru dniach je do smieci wyrzucaly, szkoda kasy, zaok 200zl za juz zazwyczaj naturalne wlosy a spinki mozna kupic wystaczy wpisac w allegro clip on albo clipy i napewno ci jakies wyskocza.

ale claudia ma te wlosy i mowila ze sa ok

20.05.2017
Stary 2008-07-10, 22:35   #2498
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Miśka ja mam np. teraz 2 miniaturki tuszow, jedna Clinique, druga E. Lauder i dla mnie te tusze sa bardzo przecietne... ogolnie stosowalam sporo kosmetykow wysokopolkowych i jest 1, slownie JEDEN o ktorym moge powiedziec, ze zaden sredniopolkowiec go nie zastapi. A co do tuszow za 50zl - nie sadze zeby byly oryginalne, i zeby za 1 funta sprzedawali w UK? No troche przesada, moze jest taniej, ale nie za 1 funta no i mysle ze YSL podrabiaja jak najbardziej, teraz nawet Maybelline podrabiaja Ogolnie jestem zawiedziona jakoscia wysokopolkowych kosmetykow, zarowno kolorowych jak i pielegnayjnych, i nie mam zamiaru ladowac kasy jedynie w marke. Napewno jest wiele perelek, moze ja akurat trafialam na te gorsze, ale dla mnie np. porownanie blyszczyka Sephory a E. lauder - niebo a ziemia, tak samo tusze, ja najbardziej lubie Volume Flash Rimmela. No nie wliczajac perfum, bo te akurat warto kupowac markowe.
Hmmm.... ja często kupowałam kosmetyki od klientki, która miała córkę w stanach i naprawdę za grosze sprzedawała kosmetyki z USA - i to nie tylko firmowe typu lancome i dior, ale też mało znanych firm jak urban czy mary kay. I były oryginalne na 100 % - błyszczyk diora sprzedawała np. za 30 zł, co może wydawać sie niewiarygodne, a tusz rimmela z 10 zł( tuszów rimmmmela na pewno nikt nie podrabia). Niestety jej córka nie studiuje już w stanach i nie mam kosmetyków za grosze, ale było pięknie
Moja kumpela będąc w stanach kupiła kilkadziesiąt ciuszków w molach - inaczej centrach handlowych - po prostu za 1 dolara - mnóstwo bluzek adidasa itp. Tam naprawdę jest taniej
Inna kumpela w uk nakupowała mnóstwo rzeczy poprzecenianych z nawet 100 funtów na 1
A tusze Rimmela czy maybelline na all nie sa podrabiane, lecz niemieckie, które sa dużo lepszej jakości Zawsze będac nad morzem się obkupię w niemieckie kosmetyki, bo maybelline polski a niemiecki jest bez porównania

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-07-11 o 08:00
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 22:50   #2499
czarnulka80
Rozeznanie

a ja np widze dimateralna roznice w kosmetykach przynajmiej miedzy niska a srednia polka ,no .mialam kredke z inglota za 15 zl i mi sie rozmazywala ,kupilam z gosha za 32 i caly dzien trzymala ,tak samo eyeliner mialam z miss rose za 16zl masakra po 5 minutach mozna bylo zobaczyc mnie w roli misia pandy ,kupilam z bourjois za 45zl ,kreska czarna intesywna przez caly dzien .

Co do podkladow te wszystkie musy z maybelline,rimmely za 20-30zl to szmelc -zero krycia,cera sie swieci,a podkladu nie ma po godzinie ,zostaja tylko plamy

Max factor LP,Revlon,Estee lauder nie maja w sobie rownych 12 godzinna trwalosc,dobre krycie,matowienie

Akurat jesli chodzi o szminki widze male roznice ...

mam kuleczki brazujace firmy sensique (11zl)a puder brazujacy(szchownice) z cilinique(145zl) to bez porownania polysk ,kolor, ...przedewszystkim trwalosc nie do zdarcia
Stary 2008-07-10, 22:53   #2500
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
mam jeszcze pytanie do ciebie CLAUDIA bo zamawiam sobie je jednak i tam pisze ze aukcja dotyczuy tylko jakiegos blodnu i napisalam juz do tego kogos (bo nie wiem czy to dziewczyna czy chlopak) ;p zeby mi wystawil ten odcien jak ja chce i czekam az odpisze. Ty tez tak zamawialas??
ja do ciemnych wloskow zamowilam sobie blond akurat tam co byl wypisany jakie kolory dostepne tam pisze jakie odcienie sa wystawione a jesli nie ma twojego jaki chceszto piszesz do tej pani tak to pani hehe . i zamawiasz i ona ci go wystawia dla ciebie buziaki ))))
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 22:55   #2501
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monisia_666 Pokaż wiadomość

myslalam o naturalnych :P a napisalam syntetyczne sorki za blad . ja kupywalam od pani o nicku Aniolek... i jakies cyferki nie pamietam dokladnie ale nie prostuje ich ani nie lokuje bo tych nie sie nie traktuje goracymi przedmiotami tylko naturalne jeszcze raz przepraszam za blad
Stary 2008-07-10, 23:17   #2502
daisy93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elaiza186 Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę moich włosów i nafty.

Dzisiaj kupiłam w Naturze skrzyp polny Radicala za 4,99 zł.Jedna z Was mówiłam ze fryzjerka ją poleciła i ze kosztuje ok.10 zł.To chyba ta sama -Radical,jest w promocji.Wszystkie wykupione były,zostały tylko 2 .Dla mnieSą jeszcze szampony.I spray do włosów farbowanych ,chroni włosy fabowane przed słońcem,coś takego

Aa i jesli chodzi o olejek rycynowy to bardzo dobry jest jeszcze na paznokcie.Są po nim mocne ,nie rozdajają się i nie pękają
jakie piekne wlosy chcialam kiedys tez sie sciac w taki trojkat, ale fryzjerka zrobila mi to tak nieudolnie, ze nie bylo widac roznicy:/ no, a potem sie rozmyslilam i zostalam przy prostych Co robisz, ze masz takie dlugie wlosy?? Ja mam do lopatek i nie chce mi rosnac, bo jak juz troche urosna, to musze podciac:/ ehh, ta tendencja do rozdwajajacyh sie koncowek.....

byle do 18

daisy93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 01:56   #2503
olcia1987
Rozeznanie

dziewczyny a znacie jakis tusz ktory da taki teatralny efekt rzes??na wieczor one pewnie maja sztuczne ale cos na codzien mocnego??ja szukam i bez efektu
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 02:17   #2504
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

loreala volumshocing z grzebykiem jak przejedziesz nim dwa razy to jest powalajacy efekt

jesli chodzi o tusz YSL to ja kupuje ze strony http://pl.strawberrynet.com/makeup.a...d=292&goChar=Y 62 zl
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 03:11   #2505
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny a znacie jakis tusz ktory da taki teatralny efekt rzes??na wieczor one pewnie maja sztuczne ale cos na codzien mocnego??ja szukam i bez efektu
Rimell taki srebne opakowanie tusz w musie czy jakos tak nie chce mi sie isc do łazienki sprawdzić jak sie nazywa siostra go ma Niestety sie rozmazuje jeżeli nie poczekasz az wyschnie na rzęsach, przeciągniesz dwa razy i mrugać nie możesz Nie polecam osoba które nosza okulary bo mrugając odznacza sie ślad na szkłach
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 03:23   #2506
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

widze ze nie tylko ja nie spie o tej porze
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 09:00   #2507
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
ja do ciemnych wloskow zamowilam sobie blond akurat tam co byl wypisany jakie kolory dostepne tam pisze jakie odcienie sa wystawione a jesli nie ma twojego jaki chceszto piszesz do tej pani tak to pani hehe . i zamawiasz i ona ci go wystawia dla ciebie buziaki ))))
czyli jestes zadowolona z tych wloskow ? ja tez bd zamawiac u PANI o nicku aniolek(jakies cyferki) ;p

20.05.2017
Stary 2008-07-11, 09:10   #2508
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
loreala volumshocing z grzebykiem jak przejedziesz nim dwa razy to jest powalajacy efekt

jesli chodzi o tusz YSL to ja kupuje ze strony http://pl.strawberrynet.com/makeup.a...d=292&goChar=Y 62 zl
Polska truskawa??? Można kosmetyki zamawiać po polsku??? Woooow...
Dla nowych kilentów wysyłka gratis Chyba się skuszę na coś...

Cudne cienie lancome są za 35 zł, a puder clinique za 50 Zwariowałam... A perfumy są tańsze niz na all. Chyba pójdę jednak do pracy

Napisz coś więcej! O co chodzi z tą ceną netto i jak wygląda zamówienie?

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-07-11 o 09:36
Stary 2008-07-11, 09:34   #2509
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Polska truskawa??? Można kosmetyki zamawiać po polsku??? Woooow...
Dla nowych kilentów wysyłka gratis Chyba się skuszę na coś...

Cudne cienie lancome są za 35 zł A są mega trwałe i starczają na rok Zwariowałam... A perfumy są tańsze niz na all.

Napisz coś więcej! O co chodzi z tą ceną netto i jak wygląda zamówienie?
To ta sama truskawa - tylko wizażanki im tam taki biznes rozkręciły, że przetłumaczyli stronę na polski
Zajżyj na ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260578 - w pierwszym poście jest wszystko dokładnie wytłumaczone.
Stary 2008-07-11, 09:40   #2510
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
To ta sama truskawa - tylko wizażanki im tam taki biznes rozkręciły, że przetłumaczyli stronę na polski
Zajżyj na ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260578 - w pierwszym poście jest wszystko dokładnie wytłumaczone.
Ale zamównienie można robić PO POLSKU? Bo boję się, że się zakręcę No i nie mam tej specjalnej karty, ale na polskiej truskawie napisali, ze jest ew. opcja zwykłego przelewu. Zamawiała któraś z Was z tej truskawy?
Stary 2008-07-11, 09:48   #2511
OskaxD
Raczkowanie

obiecałam fotki moich włosów
pierwsza fota glowa lekko odchylona do tyłu a drufga odcylona lekko do przodu

muszę zacząć coś z nimi robić bo końcówki mam brzydkie i takie rzadkie, jak podetnę to tydzień jest ok i mam gęstę a potem już się robią rzadkie ;/
Wlosy mam pofalowane bo robilam z samego rana i tylko je rozczesałam XD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7110047.JPG (11,0 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110048.JPG (6,8 KB, 123 załadowań)
OskaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 09:51   #2512
Papiszynka
Zakorzenienie

Miśka no ciuchy to inna sprawa, mam ciocie w USA wiec mniej wiecej jestem zorientowana, kosmetyki oczywiscie tez sa duzo taniej no ale nie za 1 dolara chyba ze moze faktycznie jakies koncowki kolekcji. Co do Maybelline to napewno czytalam na wizazu ze podrabiaja, i dalej bede uwazac ze tusze YSL za 50zl to podrobki, bo nawet jesli ktos kupil za 1 funta, to czemu mialby nie zarobic tyle ile na oryginal przystalo? W koncu transport tez kosztuje, poprostu nie wierze w takie okazje nie na allegro..

czarnulka co do podkladow, pudrow sie nie wypowiadam bo raz tylko mialam podklad z Clinique, ale blyszczyki, tusze i lakiery, te co mialam, to byly przecietne kosmetyki nie warte tej ceny.

Polska truskawa jestem w lekkim szoku...
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 09:57   #2513
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
czyli jestes zadowolona z tych wloskow ? ja tez bd zamawiac u PANI o nicku aniolek(jakies cyferki) ;p

tak ;D hehhe... ahh ta skleroza:P hihi

Cytat:
Napisane przez OskaxD Pokaż wiadomość
obiecałam fotki moich włosów
pierwsza fota glowa lekko odchylona do tyłu a drufga odcylona lekko do przodu

muszę zacząć coś z nimi robić bo końcówki mam brzydkie i takie rzadkie, jak podetnę to tydzień jest ok i mam gęstę a potem już się robią rzadkie ;/
Wlosy mam pofalowane bo robilam z samego rana i tylko je rozczesałam XD

o matkoooooo ;OOO jakie sliczne wloski ja bym tylko troszke podciela ) zafarbwoala na blond tzn ja bym tak zrobila :PP hehe i wycieniowala proste albo loczkiiiiiiii juz sie zakochalam o matkoooo sliczne
Stary 2008-07-11, 09:59   #2514
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Miśka no ciuchy to inna sprawa, mam ciocie w USA wiec mniej wiecej jestem zorientowana, kosmetyki oczywiscie tez sa duzo taniej no ale nie za 1 dolara chyba ze moze faktycznie jakies koncowki kolekcji. Co do Maybelline to napewno czytalam na wizazu ze podrabiaja, i dalej bede uwazac ze tusze YSL za 50zl to podrobki, bo nawet jesli ktos kupil za 1 funta, to czemu mialby nie zarobic tyle ile na oryginal przystalo? W koncu transport tez kosztuje, poprostu nie wierze w takie okazje nie na allegro..

czarnulka co do podkladow, pudrow sie nie wypowiadam bo raz tylko mialam podklad z Clinique, ale blyszczyki, tusze i lakiery, te co mialam, to byly przecietne kosmetyki nie warte tej ceny.

Polska truskawa jestem w lekkim szoku...
Błyszczyki, tusze czy lakiery rzeczywiście są normalne, więc raczej nie warto wydawać fortuny, ale ja od kilku lat używam tylko górnopółkowych pudrów, bo różnica one a średnia półka jak dla mnie jest ogromna.
A na all naprawdę kupiłam sporo oryginałów, których jestem pewna na 100 % Ale mnie ta truskawka kusi, aż za piękne to jest ,,,
Stary 2008-07-11, 10:03   #2515
Papiszynka
Zakorzenienie

No ja bym sobie jakis podklad z checia zamowila ale to po wakacjach moze...
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 10:04   #2516
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Błyszczyki, tusze czy lakiery rzeczywiście są normalne, więc raczej nie warto wydawać fortuny, ale ja od kilku lat używam tylko górnopółkowych pudrów, bo różnica one a średnia półka jak dla mnie jest ogromna.
A na all naprawdę kupiłam sporo oryginałów, których jestem pewna na 100 % Ale mnie ta truskawka kusi, aż za piękne to jest ,,,
Z podkładami, pudrami itp to się podpisuję - różnica ogromna.

Co do kupowania - na all nie byłabym pewna oryginalności a na Tru świeżości kosmetyków - zdarzają się u nich mega zabytki
Ale na perfumy sie skuszę przy najbliższej okazji. Musze tylko wyciapać moje zapasy
Stary 2008-07-11, 10:07   #2517
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Sliczne wlosy i takie dlugie

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 10:12   #2518
OskaxD
Raczkowanie

Cytat:
tak ;D hehhe... ahh ta skleroza:P hihi

o matkoooooo ;OOO jakie sliczne wloski ja bym tylko troszke podciela ) zafarbwoala na blond tzn ja bym tak zrobila :PP hehe i wycieniowala proste albo loczkiiiiiiii juz sie zakochalam o matkoooo sliczne
podcinam je regularnie i ciągle taka cienizna ;D muszę zacząć jakieś mazidła stosować, może coś da xD

a co do koloru to mi zawsze jaśnieją i mam rude...

kupiłam na początku maja szampon na 24 mycia to znaczy 2 opakowania żeby mi starczyło na cale, bo kiedyś tak zrobiłam ale miałam tylko jedno opakowanie i mi do połowy się zafarbowały. I to był brąz na opakowaniu, nałożyłam, zmyłam a tutaj do polowy włosów od góry kruczoczarne miałam a reszta nadal rude. Myślałam że nie wiem co sobie zrobię, przypuszczam że tak samo by było ze zwykłą farbą więc póki co nie ryzykuje xD

A na blond się pofarbuję na 100% jak włosy zaczną mi siwieć ;D
Stary 2008-07-11, 10:16   #2519
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez OskaxD Pokaż wiadomość
podcinam je regularnie i ciągle taka cienizna ;D muszę zacząć jakieś mazidła stosować, może coś da xD

a co do koloru to mi zawsze jaśnieją i mam rude...

kupiłam na początku maja szampon na 24 mycia to znaczy 2 opakowania żeby mi starczyło na cale, bo kiedyś tak zrobiłam ale miałam tylko jedno opakowanie i mi do połowy się zafarbowały. I to był brąz na opakowaniu, nałożyłam, zmyłam a tutaj do polowy włosów od góry kruczoczarne miałam a reszta nadal rude. Myślałam że nie wiem co sobie zrobię, przypuszczam że tak samo by było ze zwykłą farbą więc póki co nie ryzykuje xD

A na blond się pofarbuję na 100% jak włosy zaczną mi siwieć ;D
Ja właśnie mam na głowie naftę z rycyną
Stary 2008-07-11, 10:18   #2520
OskaxD
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie mam na głowie naftę z rycyną
ja zastanawiam się nad zakupem waxu

słyszałam że trzeba go raz w tygodniu stosować, ja myję włosy tak co 5-6 dni, zależy, zazwyczaj co tydzień więc wtedy go się stosuje raz na tydzień czy raz na 2 tyg. w moim przypadku?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości