|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
mam jeszcze pytanie do ciebie CLAUDIA
bo zamawiam sobie je jednak i tam pisze ze aukcja dotyczuy tylko jakiegos blodnu i napisalam juz do tego kogos (bo nie wiem czy to dziewczyna czy chlopak) ;p zeby mi wystawil ten odcien jak ja chce i czekam az odpisze. Ty tez tak zamawialas??
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
troszkę ciuszków :
1. ehh czemu aukcja ;/ uwielbiam takie koszulki z haftami na plecach a to do tego z mojego ulubionego materiału : http://www.allegro.pl/item390923763_...tem_szok_.html 2. cudna letnia zwiewna.. http://www.allegro.pl/item390923763_...tem_szok_.html 3. ultramini ale ładna ( obiecałam sobie, że ja schudne to sobie taką mini mini kupię ;P ) http://www.allegro.pl/item398128272_...acja_r_40.html 4. Mam słabość do tego typu bluzeczek : http://www.allegro.pl/item392923173_...na_lato_m.html 5. Od zawsze darzyłam miłościa mini z bershki szkoda, że na all tak drogo za nie chcą bo na wyprzedarzach to i po 19,9zł sie kupi - jeden z wymarzonych modeli pewnie się zbiorę i przepłace ;P http://www.allegro.pl/item395597067_..._nowa_m_x.html6. Borsuk zaszalał ze stanikiem ;p No i mogłaby nie mieć tego łańcuszka.. ale ogólnie bardzo ładna ta koszulka http://www.allegro.pl/item393093224_...rek_szok_.html a tak w ogóle to czy tylko mi niesamowicie podoba się materiał spódnicy którą ma na sobie borsuk ?? Uwielbiam takie cieniutkie paseczki ktorew wygladaja jak posrebrzane.. ajjj
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zadnych synetycznych nie mozna krecic ani prostowac!! to tworzywo sztuczne i zwyczajnie sie topi ! nie kupuj tych wlosow od batahair bo sa beznadziejne poczytaj na watku o przedluzaniu dziewczyny po paru dniach je do smieci wyrzucaly, szkoda kasy, zaok 200zl za juz zazwyczaj naturalne wlosy a spinki mozna kupic wystaczy wpisac w allegro clip on albo clipy i napewno ci jakies wyskocza.
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1215714852
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest w promocji w rossmanie za 42 : ) super butki, w jakiej cenie?
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale claudia ma te wlosy i mowila ze sa ok |
|
|
|
|
#2498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
). Niestety jej córka nie studiuje już w stanach i nie mam kosmetyków za grosze, ale było pięknie![]() Moja kumpela będąc w stanach kupiła kilkadziesiąt ciuszków w molach - inaczej centrach handlowych - po prostu za 1 dolara - mnóstwo bluzek adidasa itp. Tam naprawdę jest taniej ![]() Inna kumpela w uk nakupowała mnóstwo rzeczy poprzecenianych z nawet 100 funtów na 1 ![]() A tusze Rimmela czy maybelline na all nie sa podrabiane, lecz niemieckie, które sa dużo lepszej jakości Zawsze będac nad morzem się obkupię w niemieckie kosmetyki, bo maybelline polski a niemiecki jest bez porównaniaEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-07-11 o 08:00 |
|
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
a ja np widze dimateralna roznice w kosmetykach przynajmiej miedzy niska a srednia polka ,no .mialam kredke z inglota za 15 zl i mi sie rozmazywala ,kupilam z gosha za 32 i caly dzien trzymala ,tak samo eyeliner mialam z miss rose za 16zl masakra po 5 minutach mozna bylo zobaczyc mnie w roli misia pandy ,kupilam z bourjois za 45zl ,kreska czarna intesywna przez caly dzien .
Co do podkladow te wszystkie musy z maybelline,rimmely za 20-30zl to szmelc -zero krycia,cera sie swieci,a podkladu nie ma po godzinie ,zostaja tylko plamy Max factor LP,Revlon,Estee lauder nie maja w sobie rownych 12 godzinna trwalosc,dobre krycie,matowienie ![]() Akurat jesli chodzi o szminki widze male roznice ... mam kuleczki brazujace firmy sensique (11zl)a puder brazujacy(szchownice) z cilinique(145zl) to bez porownania polysk ,kolor, ...przedewszystkim trwalosc nie do zdarcia
|
#2500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zamowilam sobie blond akurat tam co byl wypisany jakie kolory dostepne tam pisze jakie odcienie sa wystawione a jesli nie ma twojego jaki chcesz to piszesz do tej pani tak to pani hehe . i zamawiasz i ona ci go wystawia dla ciebie buziaki ))))
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myslalam o naturalnych :P a napisalam syntetyczne sorki za blad . ja kupywalam od pani o nicku Aniolek... i jakies cyferki nie pamietam dokladnie ale nie prostuje ich ani nie lokuje bo tych nie sie nie traktuje goracymi przedmiotami tylko naturalne jeszcze raz przepraszam za blad
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcialam kiedys tez sie sciac w taki trojkat, ale fryzjerka zrobila mi to tak nieudolnie, ze nie bylo widac roznicy:/ no, a potem sie rozmyslilam i zostalam przy prostych Co robisz, ze masz takie dlugie wlosy?? Ja mam do lopatek i nie chce mi rosnac, bo jak juz troche urosna, to musze podciac:/ ehh, ta tendencja do rozdwajajacyh sie koncowek.....
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a znacie jakis tusz ktory da taki teatralny efekt rzes??na wieczor one pewnie maja sztuczne ale cos na codzien mocnego??ja szukam i bez efektu
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
loreala volumshocing z grzebykiem jak przejedziesz nim dwa razy to jest powalajacy efekt
jesli chodzi o tusz YSL to ja kupuje ze strony http://pl.strawberrynet.com/makeup.a...d=292&goChar=Y 62 zl
|
|
|
|
#2505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chce mi sie isc do łazienki sprawdzić jak sie nazywa siostra go ma Niestety sie rozmazuje jeżeli nie poczekasz az wyschnie na rzęsach, przeciągniesz dwa razy i mrugać nie możesz Nie polecam osoba które nosza okulary bo mrugając odznacza sie ślad na szkłach
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze nie tylko ja nie spie o tej porze
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bd zamawiac u PANI o nicku aniolek(jakies cyferki) ;p
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dla nowych kilentów wysyłka gratis Chyba się skuszę na coś...Cudne cienie lancome są za 35 zł, a puder clinique za 50 Zwariowałam... A perfumy są tańsze niz na all. Chyba pójdę jednak do pracyNapisz coś więcej ! O co chodzi z tą ceną netto i jak wygląda zamówienie?
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-07-11 o 09:36 |
|
|
|
|
#2509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zajżyj na ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260578 - w pierwszym poście jest wszystko dokładnie wytłumaczone.
|
|
|
#2510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i nie mam tej specjalnej karty, ale na polskiej truskawie napisali, ze jest ew. opcja zwykłego przelewu. Zamawiała któraś z Was z tej truskawy?
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
obiecałam fotki moich włosów
pierwsza fota glowa lekko odchylona do tyłu a drufga odcylona lekko do przodu muszę zacząć coś z nimi robić bo końcówki mam brzydkie i takie rzadkie, jak podetnę to tydzień jest ok i mam gęstę a potem już się robią rzadkie ;/ Wlosy mam pofalowane bo robilam z samego rana i tylko je rozczesałam XD |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka no ciuchy to inna sprawa, mam ciocie w USA wiec mniej wiecej jestem zorientowana, kosmetyki oczywiscie tez sa duzo taniej
no ale nie za 1 dolara chyba ze moze faktycznie jakies koncowki kolekcji. Co do Maybelline to napewno czytalam na wizazu ze podrabiaja, i dalej bede uwazac ze tusze YSL za 50zl to podrobki, bo nawet jesli ktos kupil za 1 funta, to czemu mialby nie zarobic tyle ile na oryginal przystalo? W koncu transport tez kosztuje, poprostu nie wierze w takie okazje nie na allegro..czarnulka co do podkladow, pudrow sie nie wypowiadam bo raz tylko mialam podklad z Clinique, ale blyszczyki, tusze i lakiery, te co mialam, to byly przecietne kosmetyki nie warte tej ceny. Polska truskawa jestem w lekkim szoku...
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak ;D hehhe... ahh ta skleroza:P hihi Cytat:
o matkoooooo ;OOO jakie sliczne wloski ja bym tylko troszke podciela ) zafarbwoala na blond tzn ja bym tak zrobila :PP hehe i wycieniowala proste albo loczkiiiiiiii juz sie zakochalam o matkoooo sliczne
|
||
|
|
|
#2514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A na all naprawdę kupiłam sporo oryginałów, których jestem pewna na 100 % Ale mnie ta truskawka kusi, aż za piękne to jest ,,,
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
No ja bym sobie jakis podklad z checia zamowila
ale to po wakacjach moze...
|
|
|
|
#2516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kupowania - na all nie byłabym pewna oryginalności a na Tru świeżości kosmetyków - zdarzają się u nich mega zabytki ![]() Ale na perfumy sie skuszę przy najbliższej okazji. Musze tylko wyciapać moje zapasy
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczne wlosy i takie dlugie
|
|
|
|
#2518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do koloru to mi zawsze jaśnieją i mam rude... kupiłam na początku maja szampon na 24 mycia to znaczy 2 opakowania żeby mi starczyło na cale, bo kiedyś tak zrobiłam ale miałam tylko jedno opakowanie i mi do połowy się zafarbowały. I to był brąz na opakowaniu, nałożyłam, zmyłam a tutaj do polowy włosów od góry kruczoczarne miałam a reszta nadal rude. Myślałam że nie wiem co sobie zrobię, przypuszczam że tak samo by było ze zwykłą farbą więc póki co nie ryzykuje xD A na blond się pofarbuję na 100% jak włosy zaczną mi siwieć ;D |
|
|
|
|
#2519 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

bo zamawiam sobie je jednak
i tam pisze ze aukcja dotyczuy tylko jakiegos blodnu i napisalam juz do tego kogos (bo nie wiem czy to dziewczyna czy chlopak) ;p zeby mi wystawil ten odcien jak ja chce i czekam az odpisze. Ty tez tak zamawialas?? 

szkoda, że na all tak drogo za nie chcą bo na wyprzedarzach to i po 19,9zł sie kupi - jeden z wymarzonych modeli pewnie się zbiorę i przepłace ;P 

Ogolnie jestem zawiedziona jakoscia wysokopolkowych kosmetykow, zarowno kolorowych jak i pielegnayjnych, i nie mam zamiaru ladowac kasy jedynie w marke. Napewno jest wiele perelek, moze ja akurat trafialam na te gorsze, ale dla mnie np. porownanie blyszczyka Sephory a E. lauder - niebo a ziemia, tak samo tusze, ja najbardziej lubie Volume Flash Rimmela. No nie wliczajac perfum, bo te akurat warto kupowac markowe.
a jesli nie ma twojego jaki chcesz

chcialam kiedys tez sie sciac w taki trojkat, ale fryzjerka zrobila mi to tak nieudolnie, ze nie bylo widac roznicy:/ no, a potem sie rozmyslilam i zostalam przy prostych